• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

mars1920

Registered User
لایک‌ها
40
بازم زحمت دکتر عزیز
دلم نمی یاد نگم والا دکتر خیلی زحمت می کشین و باور کنین تو دل بچه ها یه حای خاص دارید.
نظر تون در باره DELL Axim X51v چیه ؟
اینو پیشنهاد می کنین یا HP iPAQ hx4700 ممکنه یه کم بیشتر هم توضیح بدبد ممنون
:D :f34r: :lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بازم زحمت دکتر عزیز
دلم نمی یاد نگم والا دکتر خیلی زحمت می کشین و باور کنین تو دل بچه ها یه حای خاص دارید.
نظر تون در باره DELL Axim X51v چیه ؟
اینو پیشنهاد می کنین یا HP iPAQ hx4700 ممکنه یه کم بیشتر هم توضیح بدبد ممنون
:D :f34r: :lol:

من الان با توجه به قیمت ، دل اکسیم رو برتر از 4700 می دونم ، ضمن اینکه 4700 یه کم زیادی بزرگه !
با این حال ، انتخاب با شماست

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
سلام به همگي
آقا قيمت اين O2 XDA Exec رو ندارين؟
Qtek 9600 رو هم اگه قيمت دارين ممنون ميشم
كلا سايتي نيست كه قيمت PPC توش باشه؟

مرسي از اينكه جواب دادين:f34r: !!!!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مرسي از اينكه جواب دادين:f34r: !!!!!!

قربان من ندیدم او 2 اگزک را ایران ، ولی معادل هاش هست ، اگر اصرار به خرید او2 ش دارید ، پایتخت یه سر بزنید
موفق باشید

ali1448

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان فروم

من حقیقتآ این ترد رو الان تا آخر خوندم و خیلی استفاده کردم. از همه اساتیدی که اینجا بچه ها رو راهنمایی میکنن متشکرم.

منم راستش میخوام یه پی پی سی بخرم با بودجه بین 600 تا 700. ضمنآ دارم تا 20 روز دیگه میرم دوبی. اولآ کسی میدونه با این تعرفه های جدید گمرکی د بالا رفتن قیمت گوشی تو ایران از اونجا بیارم به صرفه هست یا نه؟

ضمنآ با این بودجه میشه یه دستگاه 3.5 اینچی که WM5 بخوره و دوربین 2MP داشته باشه خرید؟

لسی میدونه اونجا کارکرده کجا میشه گیر آورد؟

ممنون میشم راهنماییم کنین که تو این رنج قیمت چی بهتره بخرم.کی بورد و وایرلس هم داشته باشه خوبه . به هر حال بهترین چیزی که میشه تو این رنج خرید چی؟JASJAM رو فکر میکنین اونجا بشه این قیمت خرید؟

فقط یه راهنماییم بکنین چون تازه کارم. گیج شدم!

شاد باشین!:blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام، خوش اومدید قربان
88.gif

اولآ کسی میدونه با این تعرفه های جدید گمرکی د بالا رفتن قیمت گوشی تو ایران از اونجا بیارم به صرفه هست یا نه؟
والا تعرفه های گمرکی که هیچ وقت اجرا نشدن، الانم که قیمت گوشی ها همه تقریباً اندازه خارجه هستش (به جز ppc ها) ، ولی اگه توی دوبی جایی رو که پیدا کنید که قیمت های مناسب داشته باشه چرا که نه، فقط نکته اینجاست که توی دوبی خیلی جاها بالای قیمت ایران می فروشن، باید از قبل پرس و جو کنید و آدرس یه مرکز خرید ارزون قیمت واسه موبایل و pda و اینجور چیزها رو گیر بیارید، بعدم لطف کنید آدرس رو اینجا بنویسید
39.gif
د
38.gif
فقط برای اینکه تفاوت قیمت ها دستتون بیاد، اینجا رو یک نگاه بندازید! حداقل 180 تومن زیر قیمت ایران...

ضمنآ با این بودجه میشه یه دستگاه 3.5 اینچی که WM5 بخوره و دوربین 2MP داشته باشه خرید؟
من که تا حالا همچین دستگاهی ندیدم...مگه اساتید بیان و راهنمایی کنن... درضمن jasjam صفحه ش 2.8 اینچه، الآن رمضانی آوردش (htc tytn) ولی فکر کنم یه مقداری گرون می داد... فکر کنید در موردش، هنوزم خرید یه موبایل و یه pda جدا خیلی به صرفه تر در می یاد

راستی دوستان کسی تو ایران asus p525 ندیده؟! چرا نمی یارن؟
42.gif

درضمن یه خبر خوب واسه کسایی که عشق pda های سبک و خوش دست با امکانات و قیمت خوب(حتی اگه به قیمت یه سی پی یو 195mhz تموم شه...
71.gif
) ... اینجا نوشته که htc artemis تا آخر این ماه می یاد به بازار و تا 2-3 ماه دیگه قیمتش باید به حدود 650 دلار برسه
300.gif
... ظاهراً اولین دستگاهیم هستش که aku 3 داره رو خودش..

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
سلام، خوش اومدید قربان
88.gif

والا تعرفه های گمرکی که هیچ وقت اجرا نشدن، الانم که قیمت گوشی ها همه تقریباً اندازه خارجه هستش (به جز ppc ها) ، ولی اگه توی دوبی جایی رو که پیدا کنید که قیمت های مناسب داشته باشه چرا که نه، فقط نکته اینجاست که توی دوبی خیلی جاها بالای قیمت ایران می فروشن، باید از قبل پرس و جو کنید و آدرس یه مرکز خرید ارزون قیمت واسه موبایل و pda و اینجور چیزها رو گیر بیارید، بعدم لطف کنید آدرس رو اینجا بنویسید
39.gif
د
38.gif
فقط برای اینکه تفاوت قیمت ها دستتون بیاد، اینجا رو یک نگاه بندازید! حداقل 180 تومن زیر قیمت ایران...

من که تا حالا همچین دستگاهی ندیدم...مگه اساتید بیان و راهنمایی کنن... درضمن jasjam صفحه ش 2.8 اینچه، الآن رمضانی آوردش (htc tytn) ولی فکر کنم یه مقداری گرون می داد... فکر کنید در موردش، هنوزم خرید یه موبایل و یه pda جدا خیلی به صرفه تر در می یاد

راستی دوستان کسی تو ایران asus p525 ندیده؟! چرا نمی یارن؟
42.gif

درضمن یه خبر خوب واسه کسایی که عشق pda های سبک و خوش دست با امکانات و قیمت خوب(حتی اگه به قیمت یه سی پی یو 195mhz تموم شه...
71.gif
) ... اینجا نوشته که htc artemis تا آخر این ماه می یاد به بازار و تا 2-3 ماه دیگه قیمتش باید به حدود 650 دلار برسه
300.gif
... ظاهراً اولین دستگاهیم هستش که aku 3 داره رو خودش..

فرهاد جان JasJam رو چند قيمت داد؟

ali1448

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[

ممنون از راهنماییتون.

سایر اساتید میدونن که همچین دستگاهی رو میشه الان تهیه کرد یا نه؟(3.5 اینچی+2MP)؟؟+wm5

چند تا سوال دیگه؟

کسی میدونه این dual sim card رو ppc ها جواب میده یا نه؟که دو تا سیم کارت بشه توش گذاشت؟رو p910 یه دوستان داره و خوب کار میده!

راستی دیندوز pda2 رو میشه 5 کرد؟

قضیه این رجیستر نشدن آخرش چی؟ از دوبی بیارم یا نه؟ بعضیا میگن 3 روزه مخابرات درستش میکنه. راسته. این رمضانی با اون رجیستر نشده ها میخواد چیکار کنه؟

خیلی ممنون

ali1448

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[

ممنون از راهنماییتون.

سایر اساتید میدونن که همچین دستگاهی رو میشه الان تهیه کرد یا نه؟(3.5 اینچی+2MP)؟؟+wm5

چند تا سوال دیگه؟

کسی میدونه این dual sim card رو ppc ها جواب میده یا نه؟که دو تا سیم کارت بشه توش گذاشت؟رو p910 یه دوستان داره و خوب کار میده!

راستی دیندوز pda2 رو میشه 5 کرد؟

قضیه این رجیستر نشدن آخرش چی؟ از دوبی بیارم یا نه؟ بعضیا میگن 3 روزه مخابرات درستش میکنه. راسته. این رمضانی با اون رجیستر نشده ها میخواد چیکار کنه؟

خیلی ممنون

از اساتید یکنفر راهنمایی کنه خواهشآ.!:(

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا جدا دستِ‌همه درد نكنه همه‌چيز كامل و عالی‌اه. من كه بالاخره تصميم‌ام رو گرفتم و استخاره‌یِ آخرم كامل شد.JasJar مي‌گيرم و خلاص. اما الان كس قيمت داره از همون جنابِ رمضاني.
چون من سه روز پيش رفتم علا‌ئالدين يكي مي‌گفت 900 يكي مي‌گفت 820 و نكته‌یِ ديگه اين‌كه مموريِ 4گيگ براش هست يا نه و قيمت چنده؟
ممنون.
يا علي!

ali1448

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز با رمضانی صحبت کردم گفت t-mobile mda pro (همون مدل جسجار) رو داره 680 تومان با ROM IMATE که روش گذاشته انگلیسی شده.داشتم میخریدم .وقتی گفتم از بچه های PT هستم و دوستان معرفی کردن سفت گفت پس اینو نخر!! هنگ میکنه. گفتم چون تی موبایل هست و روم ایمیت روشه اینجوریه؟ گفت نه جسجار اصلی ایمیت هم خوب از اب در نیومده اصلا جسجار نخر .(یه جسجار 4 ماه کار کرده هم از یه دوستام سراغ دارم که باکیف کمریش میده 650 ولی وقتی رمضانی اینجوری کرد گفتم دست نگه دارم از دوستان راهنمایی بگیرم !چیکار کنم .؟؟:wacko:

رمضانی اصرار داشت بیا از QTECK معادل K-JAM ببر چون آشایی.:( JASJAM رجیستر نشده ه میداد HTC TY TN: 750

خلاصه که دست از پا دراز تر برگشتم!

راستی یه جسجار کارکرده هم تو دبی سراغ دارم 1900 درهم میده. 2 هفته دیگه هم اونجام.

حالا واقعا راست میگه ؟جسجر اینجوری(خودش اصلا ایمیت نداره البته)

یه راهنمایی بکنین تورو خدا!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
رمضانی اصرار داشت بیا از QTECK معادل K-JAM ببر چون آشایی.
24.gif

CPU: Texas Instruments OMAP 850, 195 Mhz processor
Camera: 1.3 MP, 1280x960 pixels

s200 خیلی ازین بهتره اگه کی برد براتون مهم نباشه! چند می داد حالا؟!

ali1448

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[

s200 خیلی ازین بهتره اگه کی برد براتون مهم نباشه! چند می داد حالا؟![/QUOTE]

اون معادل K-JAM رو میداد 580

حالا این چیزایی که راجع به جسجر میگفت چی؟ ما که بعد از کلی استخاره رفتیم واسه جسجار اینجوری شد!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا من الان زنگ زدم به رمضانی، این می گفت که mda pro با همون rom خودش هست، unlock شده و رجیستر شده، 680
حالا دوستان، ازونجایی که می گن دستگاه های آن لاک شده ممکنه به مشکلات خیلی اساسی مواجه شن، به نظر شما خرید mda pro منطقیه؟
42.gif
البته این موضوع که ممکنه با مشکل مواجه شن حرف خودم نیست یکی از آقایون توی فروم بغلی می گفت، من خودم با یه t-mobile HP ipaq 6315 آن لاک شده یه مدت کار می کردم، هیچ مشکلی نداشت
73.gif

ali1448

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من الان زنگ زدم به رمضانی، این می گفت که mda pro با همون rom خودش هست، unlock شده و رجیستر شده، 680
حالا دوستان، ازونجایی که می گن دستگاه های آن لاک شده ممکنه به مشکلات خیلی اساسی مواجه شن، به نظر شما خرید mda pro منطقیه؟
42.gif
البته این موضوع که ممکنه با مشکل مواجه شن حرف خودم نیست یکی از آقایون توی فروم بغلی می گفت، من خودم با یه t-mobile HP ipaq 6315 آن لاک شده یه مدت کار می کردم، هیچ مشکلی نداشت
73.gif

صبح به من گفت با روم ایمیت هست . گفت زبان اصلیش المانی بوده با روم ایمیت انگلیسی شده و الانم که روشنش میکنین مینویسه ایمیت!!!

ولی سفت میگفت نخر!
حالا بقیه هم نظری بدن ببنیم چیکار کنیم؟؟؟ JASJAR دیروز قیمت گرفتم 880.

200 تومن اختلاف واسه چی هست؟؟ واقعا اینقدر فرق میکنه؟؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بستگی داره که بعد آنلاک شدن و تغییر رام مشکلی براش پیش نیاد
وگرنه در کل جس جر یکی از بهترین pda phone edition هاست
181.gif

ali1448

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی اون دست دوم 650 تومنی به نظر شما بگیرم بهتره یا این T-MOBILE MDA PRO؟:wacko:
شما بودین کدومو میگرفتین؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
راستی یه جسجار کارکرده هم تو دبی سراغ دارم 1900 درهم میده. 2 هفته دیگه هم اونجام.

1900 درهم می شه 475 تومن ها
27.gif
...اگه تمیز باشه خوب چرا 200 تومن دیگه صرف جویی نکنین؟
tooth.gif

بالا