• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
:f34r: آره كور نيستم :D
منظورم خيلي چيزا بود . اين گوشي Rover S5 رو ميشه گير آورد ؟
كسي در مورد قيمتش و بود و نبودش خبري داره ؟ ؟ ؟
كسي ميتونه بياره يه شيريني هم بديم بهش ؟ ؟ ؟

عزيزم به رمضاني بگو مياره ولي قبلش يه ريويو ازش بخون و تو يه فروم خارجي ببين در بارش چي ميگن و اصلا سايت برا ساپورتش هست و ... اينكه فقط دوربين داره كه نشد دليل برا خريدن البته شما كه خودت استادي:)

dariushmd

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر از همه دوستانی که مرا کمک کردند.
یکی از آشنایان (و البته نه از دوستان!) گفتند که از طریق ارتباطشون با دوبی O2 XDA Atom exec و i-mate JASJAM را قیمت میگیرند. هر دو اینها دارای ویندوز موبایل 5 و دوربین 2 مگااپیکسلی هستند و سرعت CPU اونها هم خوبه. البته اون فرد میگفت از اونجایی که اتم مال خاورمیانه نیست ممکنه نمایندگی در دوبی نداشته باشه و از این نظر i-mate بهتره و همینطور اینکه این مارک توی ایران شناخته شده تره. خیلی دوست دارم با توجه به تجربیاتتون که از من خیلی بیشتره نظرتونو بگید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان جس جم به درد ایران نمی خوره ، امکاناتی داره که به کارتون نمی اد تو ایران.
در ضمن ، مموری هم مایکرو می خوره
به نظرم اتم بهتره
در آخر اینکه آخرین باری که به مفهوم واقعی از گارانتی یک قطعه استفاده کردید کی بوده؟

dariushmd

Registered User
لایک‌ها
0
قربان جس جم به درد ایران نمی خوره ، امکاناتی داره که به کارتون نمی اد تو ایران.
در ضمن ، مموری هم مایکرو می خوره
به نظرم اتم بهتره
در آخر اینکه آخرین باری که به مفهوم واقعی از گارانتی یک قطعه استفاده کردید کی بوده؟

اولا از راهنماییهاتون ممنونم.
دوما منظور شما از امکاناتی که فرمودید در ایران کاربرد نداره همون 3G هست؟ یا نکته دیگه ای هم داره؟
راستش دو بار یکبار در مورد مادربورد و یکبار هارد از گارانتی استفاده کردم و ((( تنها ))) در این دو مورد کمک کرده. در مورد گارانتی PPC ها هیچ اطلاع بدرد بخوری ندارم. با وجود این نگران این هستم که نکنه همون اتم رو هم نشه در دبی تعمیر کرد.
از اونجایی که من زیاد تجربه ای ندارم اگر نکته ای به نظرتون میرسه بفرمایید ممنون میشم.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
عزيزم به رمضاني بگو مياره ولي قبلش يه ريويو ازش بخون و تو يه فروم خارجي ببين در بارش چي ميگن و اصلا سايت برا ساپورتش هست و ... اينكه فقط دوربين داره كه نشد دليل برا خريدن البته شما كه خودت استادي:)

من كه نه تهران هستم و نه شماره اونجا رو دارم پس رمضاني رو نميشناسم.
يه نفر شماره تلفن ها و آدرس (تهران خيابان فلان چنان ) رمضاني رو بنويسه.
دكتر جون دانيال جان نظرت رو در مورد اين گوشي و اطلاعاتي كه در موردش داري رو بگي ممنون ميشم . يعني ميشه اينو داشته باشم !!!
ويندوز موبايل 5 هست
دوربين 4 مگاپيكسل
رم 128 و رام 64
اندازه 111x60x21 мм
وزن 147 گرم
ال سي دي 240x320 TFT

گوشي خيلي خوشگلي هست آدم رو جذب خودش ميكنه
كسي ميتونه خبري از قيمتش بگيره ؟

DSC00372%20copy.jpg

DSC00388%20copy.jpg

DSC00403%20copy.jpg

DSC00381%20copy.jpg

DSC00382%20copy.jpg

DSC00385%20copy.jpg

s5_1%20copy.jpg
s5_17%20copy.jpg

s5_18%20copy.jpg
s5_20%20copy.jpg

s5_15%20copy.jpg
s5_8%20copy.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان نمی شه این طوری نظر داد ، یا باید دستگاه رو دید ، یا اینکه ازش مرور خوند
شخصا فکر می کنم دستگاه چیز زیادی نداره و خیلی من رو یاد مرحوم پی800 می اندازه.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
فکر کنم در های تک اشاره کردم ، دلیل ش ساده است ، در آمد بیشتر برای سازندگان مموری ، چون شما اگر دستگاه بعدی هم که می خری از همان کارتی استفاده کنه که متوسط عمرش 4 ساله ، ولی دستگاهتون 1.5ساله ، شرکت های مموری سازی ورشکسته می شن.وگرنه روی دستگاه غول تشنی مثل هرمیس ، چه نیازی به مایکرو اس دی هست؟

فکر نمی کنم این درست باشه چرا که مصرف عمده کارت های حافظه برای دوربین های دیجیتال هست که 99%از همون sdاستفاده می کنند. گذشته از این شرکتهای بزرگ الکترونیکی هیج وقت دست به دست هم نمیدن که سود هم دیگه رو زیاد کنن:D[:D[ بلکه به هم وابسته اند واسه همین هم رقابت بینشون هست !!!:D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
فکر نمی کنم این درست باشه چرا که مصرف عمده کارت های حافظه برای دوربین های دیجیتال هست که 99%از همون sdاستفاده می کنند. گذشته از این شرکتهای بزرگ الکترونیکی هیج وقت دست به دست هم نمیدن که سود هم دیگه رو زیاد کنن:D[:D[ بلکه به هم وابسته اند واسه همین هم رقابت بینشون هست !!!:D

من همون اوایل که عرضه شد این Micro SD یکم گشتم...تفاوت خاصی ندیدم..بجز اینکه امتیازش مال San دیسک هست وترنس فلش خونده میشده قبلا..سرعت و سایر پارامترها یکی هستن ولی فکر میکنم با اینکه جایی ندیدم مصرف میکرو کمتر باشه...در این صورت توجیه اقتصادی مناسبی پیدا میکنه..

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
من همون اوایل که عرضه شد این Micro SD یکم گشتم...تفاوت خاصی ندیدم..بجز اینکه امتیازش مال San دیسک هست وترنس فلش خونده میشده قبلا..سرعت و سایر پارامترها یکی هستن ولی فکر میکنم با اینکه جایی ندیدم مصرف میکرو کمتر باشه...در این صورت توجیه اقتصادی مناسبی پیدا میکنه..

کم مصرف بودنش که دلیل نمیشه!!:D اگه مصرف micro زیاد بشه فروش sd میاد پایین که یه جورایی در به در میشه!!ا اگه عامل اقتصادی باشه که باید دلیلش همونی باشه که دانیال جان گفت که اونم به نظر من درست نیس:D:d

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
کم مصرف بودنش که دلیل نمیشه!!:D اگه مصرف micro زیاد بشه فروش sd میاد پایین که یه جورایی در به در میشه!!ا اگه عامل اقتصادی باشه که باید دلیلش همونی باشه که دانیال جان گفت که اونم به نظر من درست نیس:D:d

80 درصد حافظه های تولید شده بخاطر مصرف زیاد کنار گداشته شدن..انوقت کم مصرف بودن مهم نیست؟؟
221.gif

شما مفهوم حافظه لایسنس دار رو میتونی دلیل اینکار از نظر اقتصادی قلمداد کنی..البته اگه لایسنس اینم پابلیک نشه بزودی...که بعیده..کلی تلاش کردن تا این فرمت رو ناسازگار کنن با MMC..مگه توسعه دهنده های ازاد MMC دست بکار بشن...

دوربین دیجیتال هم که شما مثال زدی یه نکته داره..اون دوربین که قراره واسش رم بخرن اونم با حجم بالا 2 حالت داره:
1. CF --MD میخوره و اصلا ربطی به این قضایا نداره..مثه اکثر برندهای تولید کننده دوربین تو سطح حرفه ای رم با حجم بالا هم ملزوم شمرده بشه...

2.اگر هم SD خور باشن فقط مدلهای های اسپید رو میشه روشون حساب کرد...اصلا بازار مشترکی با موبایل دارن...اگر هم کامبو باشن اکثر کشیده میشن رو CF ( یا فرمت اختصاصی مثه XD که واقعا کم مصرفه و سرعتشم قابل توجه) چون سرعت واسشون خیلی مهمه..

من تستای اکثر هندهلدا رو نگاه میکنم زیاد قدرت بهره برداری از حافظه سریع رو ندارن..پس فقط مصرف و حجم توشون مهم میشه...اکثر تولید کننده ها هم میرن سمت حافظه ای بزرگترین تولید کننده ها دست میزارن روش مثه Micro SD که سن دیسک روش مانور میده و کفه ترازو همیشه طرف این شرکته....اینطوری میتونن مطمئن باشن که که تئسعه دهنده قوی پشت محصولشون هست و حجم خطی نسبت به زمان بالا میره..

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
80 درصد حافظه های تولید شده بخاطر مصرف زیاد کنار گداشته شدن..انوقت کم مصرف بودن مهم نیست؟؟
221.gif

شما مفهوم حافظه لایسنس دار رو میتونی دلیل اینکار از نظر اقتصادی قلمداد کنی..البته اگه لایسنس اینم پابلیک نشه بزودی...که بعیده..کلی تلاش کردن تا این فرمت رو ناسازگار کنن با MMC..مگه توسعه دهنده های ازاد MMC دست بکار بشن...

دوربین دیجیتال هم که شما مثال زدی یه نکته داره..اون دوربین که قراره واسش رم بخرن اونم با حجم بالا 2 حالت داره:
1. CF --MD میخوره و اصلا ربطی به این قضایا نداره..مثه اکثر برندهای تولید کننده دوربین تو سطح حرفه ای رم با حجم بالا هم ملزوم شمرده بشه...

2.اگر هم SD خور باشن فقط مدلهای های اسپید رو میشه روشون حساب کرد...اصلا بازار مشترکی با موبایل دارن...اگر هم کامبو باشن اکثر کشیده میشن رو CF ( یا فرمت اختصاصی مثه XD که واقعا کم مصرفه و سرعتشم قابل توجه) چون سرعت واسشون خیلی مهمه..

من تستای اکثر هندهلدا رو نگاه میکنم زیاد قدرت بهره برداری از حافظه سریع رو ندارن..پس فقط مصرف و حجم توشون مهم میشه...اکثر تولید کننده ها هم میرن سمت حافظه ای بزرگترین تولید کننده ها دست میزارن روش مثه Micro SD که سن دیسک روش مانور میده و کفه ترازو همیشه طرف این شرکته....اینطوری میتونن مطمئن باشن که که تئسعه دهنده قوی پشت محصولشون هست و حجم خطی نسبت به زمان بالا میره..

منظور من از مصرف فراوانی در بازار بودیعنی هنورم بیشتر ملت از sd استفاده می کنند تا micro ;)وگرنه اگر اونطوری بود فروش sd های 512 و256 و کمتر که جزو اون 80 % هستند باید بیشتر میشد!!!!
به عنوان مثال hp پرینتر های قدیمیشه در windows vista ساپورت نمی کنه که فروش مدل های جدیدش بیشتر شه
ولی هیچ وقت microsoft نمیاد بگه hp ما قدیمیارو ساپورت نمیکنیم تا سود تو بیشتر شه!!! یه کم مثالش بی ربت شد البته:D:D
تو تقسیم بندی ها هم من دیدم micaro رو جزو multimediacard حساب کردن!!
البته حجم خیلی مهمه مهمترین دلیل استفاده از micro هم همینه
دوربینهام جدا از حرفه ای هاش که picture card یا cfمیخورن همشون sd خورن اون حرفه ای هاش هم به خاطر داشتن سرعت زیاده ولی اگه قرار به فروش زیاد تر micro باشه دوربینهای digital باید اولین کاندیدا برای این تغیر باشن

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
می خواسم از دوستان بپرسم گوشی Eten glofiish X500 الان به بازار اومده یا نه !
و اگه اومده توی ایران هست یا نه و قیمتش چنده ؟
ممنون

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
منظور من از مصرف فراوانی در بازار بودیعنی هنورم بیشتر ملت از sd استفاده می کنند تا micro ;)وگرنه اگر اونطوری بود فروش sd های 512 و256 و کمتر که جزو اون 80 % هستند باید بیشتر میشد!!!!
به عنوان مثال hp پرینتر های قدیمیشه در windows vista ساپورت نمی کنه که فروش مدل های جدیدش بیشتر شه
ولی هیچ وقت microsoft نمیاد بگه hp ما قدیمیارو ساپورت نمیکنیم تا سود تو بیشتر شه!!! یه کم مثالش بی ربت شد البته:D:D
تو تقسیم بندی ها هم من دیدم micaro رو جزو multimediacard حساب کردن!!
البته حجم خیلی مهمه مهمترین دلیل استفاده از micro هم همینه
دوربینهام جدا از حرفه ای هاش که picture card یا cfمیخورن همشون sd خورن اون حرفه ای هاش هم به خاطر داشتن سرعت زیاده ولی اگه قرار به فروش زیاد تر micro باشه دوربینهای digital باید اولین کاندیدا برای این تغیر باشن

مصرف برق منظورم بود من..:lol:

اون طوری که شما گفتی من نگرفتم..ولی هیچ تفاوتی نیست...Micro SD قطعا جزو SD ها طبقه بندی میشه..درسته که بیسش از ترنس فلش هست ولی تفاوت عمده با MMC داره..'یه دلیل که میشه اونو هم خانواده MMC ها شمرد اینکه بر خلاف سایر SD ها لازم نیست حتما تحت SPI کار کنه...ولی بخاطر پشتیبانی از حفاظت دیجیتالی DRM پس حتما جزو SD ها طبقه بندی میشه..

تفاوت دیگه هم توانای کار تو مود 4 بیتیه که مهم نیست البته..

در کل...وقتی شما MicroSD میخرید چیزی از دست نمیدید..شرکت سازنده اینطور فکر میکنه که شما دستگاه جدید رو میخرید و بعد حافظه رو بسته به نیازتون میخرید...و اگر هم ارتقایی در کار باشه حافظه قدیمیتون رو با دستگاه قدیمی رد میکنید..

و اگر هم بخواید استفاده دیگه از این حافظه جدید بکنید با اداپتور براحتی کار میکنید..

من مشگلی نمیبینم..:)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
ممنون

والا منم همين سوال رو كردم جواب درستي نگرفتم :D
بچه ها شماره و آدرس كامل رمضاني رو كسي نداره ؟؟؟:wacko: ;)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ممنون
فکر نمی کنم که اومده باشه،اما با رمضانی صحبت کنید تا براتون بیاره،

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
مصرف برق منظورم بود من..:lol:

اون طوری که شما گفتی من نگرفتم..ولی هیچ تفاوتی نیست...Micro SD قطعا جزو SD ها طبقه بندی میشه..درسته که بیسش از ترنس فلش هست ولی تفاوت عمده با MMC داره..'یه دلیل که میشه اونو هم خانواده MMC ها شمرد اینکه بر خلاف سایر SD ها لازم نیست حتما تحت SPI کار کنه...ولی بخاطر پشتیبانی از حفاظت دیجیتالی DRM پس حتما جزو SD ها طبقه بندی میشه..

تفاوت دیگه هم توانای کار تو مود 4 بیتیه که مهم نیست البته..

در کل...وقتی شما MicroSD میخرید چیزی از دست نمیدید..شرکت سازنده اینطور فکر میکنه که شما دستگاه جدید رو میخرید و بعد حافظه رو بسته به نیازتون میخرید...و اگر هم ارتقایی در کار باشه حافظه قدیمیتون رو با دستگاه قدیمی رد میکنید..

و اگر هم بخواید استفاده دیگه از این حافظه جدید بکنید با اداپتور براحتی کار میکنید..

من مشگلی نمیبینم..:)
آقا من تازه فهمیدم micro sd با minisd از زمین تا زیر زمین فرق داره :D!! الان ppc های جدید همه mini رو ساپورت می کنن که قیمتش نه تنها چند برابره sd هست بلکه از micro هم خیلی گرون تره!!
این قیمتش خیلی مشکل بزرگیه!!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آقا من تازه فهمیدم micro sd با minisd از زمین تا زیر زمین فرق داره :D!! الان ppc های جدید همه mini رو ساپورت می کنن که قیمتش نه تنها چند برابره sd هست بلکه از micro هم خیلی گرون تره!!
این قیمتش خیلی مشکل بزرگیه!!

خدایا..بلاخره تصمیم بگیرید..مینی ..مایکرو؟؟ کدوم..:lol:

MiniSD اتفاقا هیچ تفاوتی با SD نداره و قیمتشم یکیه با SD حتما اشتباه میکنی..فقط سایزش کوچیک شده همین تقریبا..

اونی که گرونه همین مایکرو هستش..;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
امروز رمضانی بودم
او2 استیلث رو اورده ، البته یه کم قیمت بالا می گه ، در کل دستگاه بدی نیست ، در ضمن بیاد داشته باشید که تمام اون قرتی بازی های گیگا رو هم داره ، خیلی خوش دست تر از گیگاست.
میو 701 هم اورده ، من خیلی باهاش حال نمی کنم ، ولی یادتون باشه یکی از بهترین جی پی اس داره هاست
پی525 باید اعتراف کنم فراتر از انتظار من بود ، خیلی خیلی خوش دست ، خوش تیپ ، اگر کسی وی جی ای رو نمی تونه دست بگیره ، چرا باید صفحه 2.8 رو بدون کلید های شماره گیر تحمل کنیم؟ پی525 دستگاه خیلی خوش دستی ست ، چیزی که اصلا انتظارش رو نداشتم.
اتم اگزک رجیستر نشده ، اتم معمولی رو هم یک قیمت عجیبی گفت که فکر کنم حالشون خوب نبود(680)
شوخی بزرگ هم ، جک بود ، واقعا از اسباب بازی بدتر تولید شده ، من حسابی از تک فیث وایرلس ناامید شدم ، منتظر کی جار هم نباشید که چیزی بهتر از این باشه.

ولی در کل تنوع محصولش بالا رفته ، در ضمن بهم قول داده که هرکس دل اکسیم خواست ، براش بیاره ، و بیخودی دنبال نخود سیاه نفرسته تش

من نفهمیدم که چرا باید در این موقعیت کسی ام600پلاس بخره
ایکس 500 ای تن رو هنوز نیاورده

موفق باشید

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
خدایا..بلاخره تصمیم بگیرید..مینی ..مایکرو؟؟ کدوم..:lol:

MiniSD اتفاقا هیچ تفاوتی با SD نداره و قیمتشم یکیه با SD حتما اشتباه میکنی..فقط سایزش کوچیک شده همین تقریبا..

اونی که گرونه همین مایکرو هستش..;)

والا اینجا که sd 1 GB 19 دلاره در حالی که mini 1GB 49 دلاره !!! نه بابا مینی رو میگم اصلا micro رو هیجا ندیدم!!

بالا