ببين z610 اگوست 2006 به بازار اومده . در حالي كه 5300 يك ماه بعد ( توي سپتامبر) اومده . حالا 5300 توي همه مغازه ها هست ولي z610 خيلي تك و توك پيدا ميشه.
بعد هم من دقيقآ از همون وقتي كه تازه به بازار اومده بود و عكسشو ديدم گفتم يكي از اين ميگيرم.
گوشي كه معلومه دارم.ولي به خاطر يه سري مسايل ديگه خيلي تحت فشارم كه زودتر گوشي جديد بگيرم.
بابا چه خبره؟! يك كلام گفتم پسر نيستم!من كه به اصطلاحاي شما وارد نيستم .اين چيزي كه x_farhad گفت يعني چي؟
من دقيقآ دنبال z610 صورتي ميگردم ولي هيچ جا توي ايران پيدا نكردم.البته خواهرم داره ميره دبي ميتونم بگم از اونجا برام بياره. ولي فكر نكنم الان موبايل گرفتن از خارج بصرفه باشه نه؟
با اينكه از نوكيا خوشم نمياد بطور استثنايي از 5300 خوشم اومد.فقط دوربينش 1.3 مگاپيكسله.حافظه اش هم خيلي كمه.
e900 توي نظر سنجي اين سايت بالا بود:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1508&idPhone1=1665
من بيشترين استفاده اي كه از امكانات موبايل دارم mp3 و واكمن بودنشه.
ببين z610 اگوست 2006 به بازار اومده . در حالي كه 5300 يك ماه بعد ( توي سپتامبر) اومده . حالا 5300 توي همه مغازه ها هست ولي z610 خيلي تك و توك پيدا ميشه.
بعد هم من دقيقآ از همون وقتي كه تازه به بازار اومده بود و عكسشو ديدم گفتم يكي از اين ميگيرم.
گوشي كه معلومه دارم.ولي به خاطر يه سري مسايل ديگه خيلي تحت فشارم كه زودتر گوشي جديد بگيرم.
بابا چه خبره؟! يك كلام گفتم پسر نيستم!من كه به اصطلاحاي شما وارد نيستم .اين چيزي كه x_farhad گفت يعني چي؟
من دقيقآ دنبال z610 صورتي ميگردم ولي هيچ جا توي ايران پيدا نكردم.البته خواهرم داره ميره دبي ميتونم بگم از اونجا برام بياره. ولي فكر نكنم الان موبايل گرفتن از خارج بصرفه باشه نه؟
با اينكه از نوكيا خوشم نمياد بطور استثنايي از 5300 خوشم اومد.فقط دوربينش 1.3 مگاپيكسله.حافظه اش هم خيلي كمه.
e900 توي نظر سنجي اين سايت بالا بود:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1508&idPhone1=1665
من بيشترين استفاده اي كه از امكانات موبايل دارم mp3 و واكمن بودنشه.
منم به همين دليل كه نميخوام گوشيم زود خز بشه ميخوام يه گوشي تك بگيرم.تازه من كه مثل شماها پولدار يا تين ايجر نيستم كه هر 2 ماه بخوام گوشي عوض كنم.
از ظاهر 5300 خوشم اومد.(بخصوص از قرمزش) دوربينش هم واسم خيلي مهم نيست.ولي وقتي فكر ميكنم كه قراره تا 2 3 سال ديگه گوشي ديگه اي نگيرم ميگم بزار يه چيزي بگيرم كه اقلآ الان قديمي نشده باشه.تا 2 گيگ رو ساپورت ميكنه ولي عملآ كه نميشه 2 گيگش كرد.سرعتش مياد پايين.حافظه خ.دش فقط 5 mb هست!؟
من دقيقآ نميدونم واسه ثبت گوشي اينجا چقدر ميگيرن ولي چند نفر گفتن نميصرفه .گارانتيش رو هم از دست ميده نه؟
اين چيزايي كه گفتين بگيرم كلآ قيمتش چقدر ميشه؟مگه ds970 چيه كه آدمو ميبره فضا!؟
ر
منم به همين دليل كه نميخوام گوشيم زود خز بشه ميخوام يه گوشي تك بگيرم.تازه من كه مثل شماها پولدار يا تين ايجر نيستم كه هر 2 ماه بخوام گوشي عوض كنم.
از ظاهر 5300 خوشم اومد.(بخصوص از قرمزش) دوربينش هم واسم خيلي مهم نيست.ولي وقتي فكر ميكنم كه قراره تا 2 3 سال ديگه گوشي ديگه اي نگيرم ميگم بزار يه چيزي بگيرم كه اقلآ الان قديمي نشده باشه.تا 2 گيگ رو ساپورت ميكنه ولي عملآ كه نميشه 2 گيگش كرد.سرعتش مياد پايين.حافظه خ.دش فقط 5 mb هست!؟
من دقيقآ نميدونم واسه ثبت گوشي اينجا چقدر ميگيرن ولي چند نفر گفتن نميصرفه .گارانتيش رو هم از دست ميده نه؟
اين چيزايي كه گفتين بگيرم كلآ قيمتش چقدر ميشه؟مگه ds970 چيه كه آدمو ميبره فضا!؟
راستي اگه در مورد e900 هم نظري دارين بگين.چون توي يه سايت معروف ديدم ريتينگش بالا بود.
W810i خیلی مناسب هست و فکر کنم تو کلّ جهان من فقط از design این گوشی خوشم نمیاد.
با تشکر از پاسخهایتان .
من تمامی علاالدین را گشتم ,ولی اثری از 6681 نبود.:wacko:
حالا دو انتخاب برام مونده:6630 یا 6680 :blink:
لطفا با توجه به قسمتهای پایین به من جواب بدهید,
1-این طور که فهمیدم 6680 در صفحه نمایش و داشتن یک دوربین vga وکیفیت کمی بهتر دوربین و آپدیت نرم افزارهاش از 6630 بهتره
2- 6680 میگند کمی لقی در پایینش هست و رنگ کنارش هم به مرور آسیب پذیره و کلا از لحاظ مونتاژی کمی مشکل داره(در حالی که 6630 کاملا سالم و قابل اعتماده)
3-آخرین قیمتی که گرفتم این بود:6630=240 و 6680=270
حالا با توجه به تفاوت قیمت 30 تا 40 تومانی و نکات بالا کدام بهتره؟!
راستی این که میگن گارانتی های اصلیشون مال خود فنلاندند ولی متفرقه مال چین و ... راسته,اگه راسته آیا ارزش داره 30 تومن بیشتر بدم و گارانتی اصلش را بگیرم؟
خیلی ممنون!
من 6681 داشتم که میدونم زیاد با 6680 فرقی نداره این گوشی یکی از مقاومترین و خوش ساخت ترین گوشیهای بازاره. یکم لقی رو داره ولی اون لقی رو اکثر گوشیها دارند چیزی بیشتر از بقیه گوشیها نیست.
چرا فرقشون کم هم نیست. 6680 یه دوربین اضافه داره- 3G داره- و خوشتیریپ تره
اون دوربین اضافه به چه دردت میخوره مثلا؟! هر جفتشون هم 3g هستند اما ویدیو کال که فقط یکی از امکاانات 3g هست در 6681 نیست همین. این گوشی تنها فرق مهمشون 2 مگ حافظه داخلی هست.
ظاهرآ شما خودت 5300 داري