• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
یکم دیر گفتی ...تو موبایلستان همه گفتن برو از اونجا بگیر از مغازه دم در گرفتم)
خلاصه آخر یکم کلاه گذاشتن سرمون (به بهانه نصب نرم افزار و فریم ور یه 30 تومن ازمون گرفت )ولی بالاخره گرفتم واقعا گوشیه کار درستیه بازم ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن ;)

گرفتم 495 !!ولی دیگه مهم نیست هم گوشی نو بود و همه لوزام رو داشت (6 طبقه علادین هیچ کس با رم نمیداد !) یه مشت هم اتو آشغال ریخته روش دو روز دارم پاک میکنم :lol:

مبارکتون باشه :D

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
یکم دیر گفتی ...تو موبایلستان همه گفتن برو از اونجا بگیر از مغازه دم در گرفتم)
خلاصه آخر یکم کلاه گذاشتن سرمون (به بهانه نصب نرم افزار و فریم ور یه 30 تومن ازمون گرفت )ولی بالاخره گرفتم واقعا گوشیه کار درستیه بازم ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن ;)

گرفتم 495 !!ولی دیگه مهم نیست هم گوشی نو بود و همه لوزام رو داشت (6 طبقه علادین هیچ کس با رم نمیداد !) یه مشت هم اتو آشغال ریخته روش دو روز دارم پاک میکنم :lol:
چی گرفتی ؟ لجند ؟
مبارک باشه :happy:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
بله پارسا جان بازم تشکر که این گوشی رو بهم معرفی کردی :rolleyes:
خواهش می کنم امیدوارم به خوبی ازش استفاده کنی
flowerysmile.gif

abbas-bushehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یه گوشی می خوام که حدود قیمتش نهایتش 350 باشه اگه کمکم کنید ممنون می شم فقط منو فارسی باشه اگه ممکنه یه 3 یا 4 تایی برام پیشنهاد بدید ممنون می شم فقط بچه ها سریعتر راستی لمسی هم تو این فیمت وجود داره و ایا بدرد می خوره یا نه فقط سامسونگ پیشنهاد ندید

Last edited:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام دوستان من یه گوشی می خوام که حدود قیمتش نهایتش 350 باشه اگه کمکم کنید ممنون می شم فقط منو فارسی باشه اگه ممکنه یه 3 یا 4 تایی برام پیشنهاد بدید ممنون می شم فقط بچه ها سریعتر راستی لمسی هم تو این فیمت وجود داره و ایا بدرد می خوره یا نه فقط سامسونگ پیشنهاد ندید
چه سیستم عاملی می خواید ؟ با آندروید و وینمو مشکلی ندارید ؟

spy4all

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کدام سیستم عامل بهتره ، سیمبیان ، ویندوز موبایل یا آندورید ؟ قابلیت نصب برنامه های متعدد و متنوع را دارد و سرعتش با نصب برنامه زیاد پایین نمی آید و کلا سرعتش خوب باشه ؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ببین به نظر من اکثر برنامه ها برای همشون هستند ...
بیشتر سلیقه ایه ....
من خودم بین این 3تا آندروید رو بیشتر می پسندم ....
در این صورت Tattoo رو انتخام می کنم

abbas-bushehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز راستش رو بخواید من اصلا نمی دونم سیستم عامل آندروید و وینمو چی هستش اگه ممکنه کمکم کنید فقط یه خورده سریعتر چون تولد خانمم تو این هفته هستش یه گوشی می خوام که حدود قیمتش نهایتش 350 باشه فقط منو فارسی باشه اگه ممکنه یه 3 یا 4 تایی برام پیشنهاد بدید لمسی هم تو این فیمت وجود داره و ایا بدرد می خوره یا نه فقط سامسونگ پیشنهاد ندید

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
کدام سیستم عامل بهتره ، سیمبیان ، ویندوز موبایل یا آندورید ؟ قابلیت نصب برنامه های متعدد و متنوع را دارد و سرعتش با نصب برنامه زیاد پایین نمی آید و کلا سرعتش خوب باشه ؟

سیمبیان که نسبت به ویندوز موبایل و اندروید یه سیستم عامل پیشرفته به حساب نمیاد !

منم هم بین این 3 تا اندروید رو انتخاب میکنم .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

سلام
برای قضیه سیستم عامل این تاپیک ها رو هم ببینید :

آندورید ، ویندوز موبایل یا سیمبین مسئله اینست!
پاکت پیسی یا اسمارت فون مسئله این است!

کلا شما ببینین برنامه و بازی خاصی رو نیاز دارین یا نه. و اینکه چه مدل برنامه هایی بیشتر مورد نیاز هست. شاید با یه گوشی ساده هم کارتون راه بیفته. لمسی زیر 100 هزار تومان هم وجود داره.

mardekhaste

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام یه گوشی نوکیا میخوام حداکثر تا 400
برای جی پی اسش میخوام داخل ماشین
بین 6710 و ان97مینی کدومو پیشنهاد مکیند
تاچ ان97مینی چطوره؟
ممنون

kahamidka

Registered User
لایک‌ها
5
سلام. می خواستم بدونم برای کارای مهندسی چه سیستم عاملی مناسب تره و نرم افزار های بیشتری در این مورد داره؟

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
سلام یه گوشی نوکیا میخوام حداکثر تا 400
برای جی پی اسش میخوام داخل ماشین
بین 6710 و ان97مینی کدومو پیشنهاد مکیند
تاچ ان97مینی چطوره؟
ممنون

نظر من n97 مینی هست .

تاچشم بد نیست .

etzio

Registered User
لایک‌ها
6
آقا شما بین HTC tattoo , x10minipro کدومشو پیشنهاد میدید؟فیلم برداری مینی پرو درست میشه؟ جاوای تتو چطور؟

etzio

Registered User
لایک‌ها
6
این اچ تی سی تتو پر اشکاله

مثلا؟
میدونید بلوتوثش که با نرم افزار راه میفته . قبول جاوا نداره اما وقتی آندروید داره جاوا خیلی مهمه؟حواهشا اگه اشکال دیگه ای داره بگید

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
مثلا؟
میدونید بلوتوثش که با نرم افزار راه میفته . قبول جاوا نداره اما وقتی آندروید داره جاوا خیلی مهمه؟حواهشا اگه اشکال دیگه ای داره بگید

رزولوشن صفحه نمایشش پایینه بخصوص در مقابل نور خورشید که اصلا صفحه مات میشه . کیفیت پایین دوربین هم هست .

بالا