ب نظر شما با توجه به این که زد2 نسل قبلی زد 3 هست ایا در اینده از نظر اپدیت و این مسائل مشکلی نداره؟
با توجه به این که زد5 هم تو کریسمس مییاد بازار
راستش بخاطر این که من زیاد از اون دسته افراد که هی گوشی عوض میکنن نیستم
در خصوص زد5کمپکت چطور؟ایاقیمتش تو بازه قیمت زد3 کمپکت هست؟
به نکته خوبی اشاره کردی آپدیت
آپدیت معمولا تا دوسال تمام گوشیهای اندرویدی از طرف شرکت سازنده پشتیبانی میشوند بجز شرکت ضعیف هواوی و ...
سال ساخت زد2 اوایل 2014 هست ولی زد3 کامپکت اواخر 2014 هست که فقط 6 ماه فاصله زمانی دارند اما زد5 کامپکت خیلی بیشتر اواخر 2015 هست که تا دوسال میشه اواخر 2017 که تقریبا خوبه
ولی میمونه کیفیت صفحه و سخت افزار داخلی
زد2 مثل زد 3 کامپکت هست از لحاظ سخت افزار با برتری صفحه فول اچ دی پس زد 2 از زد3 کامپکت بهتره از نظر من بجز آپدیت(من خودم اکسپریا یو دارم و بعد از گذشتن از نقطه آپدیت گیری کاستوم رام زدم و بدک نیست ایراد دارن ولی خوب هر گوشی بعد از 2 یا نهایت 3 سال دیگه آپدیت براش نمیاد)
زد5 کامپکت از لحاظ سخت افزاری غولیه برای خودش و صفحه اش نقطه ضعفشه
فرق دیگه ی زد 5 کامپکت اینه که سی پی یو 64 بیتی داره که برای آپدیتهای جدید راحتر آپدیت میگیره چون اندروید هم 64 بیتی شده دیگه(لالی پاپ اندروید5) که زد2 و زد3 کامپکت 32 بیتی هستن
اگه حوصله دردسر نداری و گوشی خوبی میخوای زد 5 کامپکت از دو نظر خوبه یکی متوسط(صفحه با تفیکیک 323 که کیفیت خوبی تو بازار هست و در رده متوسط بازار عالی محسوب میشه) ولی درباره قیمت هیچی نمیشه گفت ابتدا که یه چند صد هزار تومنی حبابی دارن (بین 100 تا 300 بسته به مدل کدوم رده هست) حالا خود دانی
خودم اگه قیمتش در حد 1250 باشه خریدشو ترجیح میدم