چرا کسی از N91 حرفی نمیزنه ؟ !
والا از نظر کیفیت هم زیاد ...اسپيکر W950 از نظر بلندی گويا خيلی ضييف هست // ولی از نظر کيفيت با Earphone سری W میتونيد اطمينان داشته باشيد از کارکرد بينظير'ش
والا از نظر کیفیت هم زیاد ...![]()
3250 از نظر " اسپيکر " (!!) فقط مناسب هست اون هم در " بلندی " نه در " کيفيت "// دوربين'ش هم که واقعا ضعیفه // آپديت'ش هم نکنی مشکلات زياد داره و کلا با قيمت 380.000 گزينه های ديگه ای هم هست![]()
![]()
به طور کلی N70 با توجه به افت قيمت'ش گزينه بسيار مناسبی'ست // اگر دوربين رو در نظر نداری E60 و E62 مطرح میشن// روی N72 هم میتونی نظر داشته باشی که با گارانتی اتصالات 380.000 عرضه میشه // N90 هم گزينه ای ديگه ای میتونه باشه با 400.000 قيمت![]()
![]()
در کل توصيه من همون N70 هست که واقعا جواب خود'ش رو پس داده و مشکل خاصی [ غير از موارد کلی این سيستم عامل ] نداره![]()
n70 چنده؟ آره گوشی خوبیه! ولی آپدیتش هم میشه کرد؟(منظورم ارتقاع ورژن سیمبینش هست)
تا یادم نرفته اینو می خواستم بگم که من زیاد با p990 کار نکردم ولی بنظر میاد که سیستمش رو اینقدر ادیت کردن که شبیه به سیستم های w800 و ... شده.
یعنی منو هاش رو طوری تغییر دادن که از آیکون ها گرفته تا... شبیه به منو های بدون OS سونی اریکسون شده! و اگه ندونی نمی فهمی که سیمبین روش نصبه:f34r:منظورتون رو از جمله بالا نفهمیدم....یعنی چی؟!!....
ممنون.
در مورد اینکه 3250 خیلی مشکل داره، من هم توی یک رویو خونده بودم ولی طرف می گفت خیلی گوشی خوبیه و بدنه ی بسیار عالی ای داره و موتور جاواش هم بطور استثنایی سرعت فوق العاده ای داره!. اما مهمترین مشکلی رو که مطرح کرده بود همین باگ ها بود و می گفت که تازه نرم افزارهای قدیمی تر هم روش اصلا کا نمی کنن! با آپدیت مشکل حل میشه؟؟؟
n70 چنده؟ آره گوشی خوبیه! ولی آپدیتش هم میشه کرد؟(منظورم ارتقاع ورژن سیمبینش هست)
n72 رو که اصلا حرفشو نزن! یک کیپد مزخرف با ظاهری بسیار بزرگتر از اندازه ای که داره به نظر میاد. تازه فکر نمی کنم فرق چشم گیری با n70 داشته باشه. تازه n70 خوشگل تر هم هست.
تا یادم نرفته اینو می خواستم بگم که من زیاد با p990 کار نکردم ولی بنظر میاد که سیستمش رو اینقدر ادیت کردن که شبیه به سیستم های w800 و ... شده. قابلیت مولتی تسکینگ هم داره؟! حالا خودمونیم سیمبین سری 60 بهتره یا UIQ ؟ کارکردن با کدوم بیشتر حال میده؟
n80 چطوره؟ الآن چنده؟ می ارزه؟ مشکل خاصی هم داره؟
ممنون
من 3250 رو آپديت نکردم ، شايد با آپديت مشکلات'ش حل میشد// نقشه رهياب [ جاوا ] رو هم من نتونستم اجرا کنم روش ولی گويا " مازيار " اینکار رو کرده بود و بايد از'ش بپرسی ورژن گوشی'ش چيه (!!؟)![]()
![]()
N70 رو میشه آپديت کرد ولی نه OS 'ش رو بلکه Firmware 'ش رو (!!) // قيمت'ش هم با گارانتی ایرافون 285000 هست و گارانتی اتصالات 390.000 و این وسط گارانتی ها مختلف ديگه ای هم هستن ...![]()
به نظر من هم N70 بهتره نسبت به N72 // ولی بعضی دوستان میگن ظاهر N70 تکراری شده هرچند خود من هم N70 رو خيلی بيشتر دوست دارم![]()
سيستم P990 از چه نظر شبيه W800 هست !!؟ قابليت کار همزمان (!!) رو هم داره// اینکه کار کردن با کدوم بيشتر حال میده برای هرکسی متفاوت هست ، شما بايد با هر 2 کار کنی و ببينی خود'ت چی میپسندی![]()
![]()
حرف N80 رو نزن 3 تا مشکل داره:![]()
1: دوربين 3.2 که خيلی ضعيف هست نسبت به ساير 3.2 ها
2: باتری ضعيف![]()
3: قيمت بالا
قيمت'ش با گارانتی اتصالات 515.000 هست![]()
میشه نظر خودتون رو هم بگیناینکه کار کردن با کدوم بيشتر حال میده برای هرکسی متفاوت هست
ممنون از پاسختون
میشه نظر خودتون رو هم بگین.
در کل فکر کنم اگه با اپدیت مشکلات 3250 حل بشه همونو بگیرم چون نمودونم میشه از simbiyan s60 9.X گذشت یا نه؟!
http://www.mobile-review.com/review/series60v3fp1-en.shtml
در غیر اینصورت ظاهرا دوتا انتخاب دارم: p990 و n70
بنظر شما کدوم بهتره؟
خودتون بودین کدومو میگرفتین؟
چون من 3250 رو آپديت نکردم ، اطلاع ندارم مشکلات'ش حل میشه يا نه (!!؟)از دوستانی که آپديت کردن سوال کنيد![]()
![]()
بين P990 و N70 با توجه به قيمت'شون که هر 2 تقريبا نزديک هستند![]()
P990 : گارانتی سيتادل 500.000 که هيچی (!!) // گارانتی ایرافون 340.000 // و البته چينی با گارانتی متفرقه 300.00
N70 : گارنتی ایرافون 285.000 // گارانتی اتصالات 390.000 // این وسط قيمتهای ديگه ای هم میتونيد پيدا کنيد در بازار
P990 تو این موارد برتر از N70 هست:![]()
1: صفحه نمايش [ که خب مشخصا يکی از کاربرديترين موارد'ش ديدن فايلهای تصويری هست ]
2: کيبورد'ش [ بعضی از دوستان گويا راحت نيستن با کيبورد P990 ولی خود'م که تست میکردم واقعا راحت و سریع هست ]![]()
3: دوربين 'ش [ هر 2 اینها دوربين 2 مگاپيکسل دارند ولی P990 به نظر من قويتر عمل میکنه ]
4: وای فای [ که شايد به کارت'ون نياد ]![]()
N70 هم در این موارد برتر هست:![]()
1: برنامه ، بازيهای فوق العاده بيشتر![]()
2: اسپيکر
N70 و P990 این روزها همه جا پيدا میشن// حتی به مغازه های مختلف برين و از'شون بخواين که با این 2 کار کنيد فکر میکنم قبول کنن![]()
![]()
:f34r:
تصویب شد.! به احتمال 99.99 درصد p990 میگیرم. اون 0.01 درصدش هم برای اینکه شاید شرایط فرق کنه و شانس xxx ما اجازه نده:f34r::blink:
راستی میگن p990 بازی های گرافیکی بهتری داره و قابلیت انجام کارهای گرافیکیش بیشتره!. راست میگن؟![]()
پژمان جان من برای همين میگم قبل از خريد بيشتر تحقيق کن// در مورد بازی UIQ 3.0 هنوز بازيهای زيادی به خود'ش نديده :د // بهترين مورد'ش Emulator ای هست که بازيهای سگا رو اجرا میکنه [ و اطلاع ندارم تا چه حد به درستی اینکار رو انجام میده !! ]![]()
![]()
و چند بازی نسبتا مناسب ديگه// کلا UIQ 3.0 يا همين P990 برنامه ، بازيهاش نسبت به مثلا N70 واقعا ناچيز هست![]()
کارهای گرافيکی يعنی چه کارهايی مثلا !؟ من که موردی رو سراغ ندارم![]()
اما در مورد UIQ 3 چون جدیده پس خیلی جای پیشرفت داره و شاید آلان خیلی براش برنامه گیر نیاد اما تا حداکثر یه سال دیگه فکر کنم باید خیلی برنامه هاش بیشتر بشه
پژمان در مورد بازی UIQ 3.0 هنوز بازيهای زيادی به خود'ش نديده :د // بهترين مورد'ش Emulator ای هست که بازيهای سگا رو اجرا میکنه [ و اطلاع ندارم تا چه حد به درستی اینکار رو انجام میده !! ]![]()
و چند بازی نسبتا مناسب ديگه// کلا UIQ 3.0 يا![]()
![]()
در حد خیلی خیلی عالی....جدا شاهکار اجرا میکنه بازیهای سگا رو....یکی از بهترین برنامه های UIQ 3 تا این لحظه بوده...به همراه SM pro....![]()