دوستان تو این قیمت یه سر هم به این تاپیک بندازید
http://forum.persiantools.com/t140094.html
http://forum.persiantools.com/t140094.html
ایفون از همشون بهتره...که کی برد نداره...
میتونی به X1 یا HTC Pro2 فکر کنی
البته N97 هم بد نیست...
من یه N97 معمولی دارم و از همه چیزش راضی هستم. خیلی خیلی گوشی خوبیهمن ميخوام يك عدد نوكيا N97 Mini بگيرم ... بيشتر واسه كار توي اينترنت ... بنظرتون خوبه ؟البته مي دونم قيمتش بيشتره ...
خوب فقط میخواید سونی اریکسون باشه.درود
دوستان اینجا میتونن به من کمک کنن که از بین مدلهای ویواز و ساتیو کدومشونو انتخاب کنم و اینکه آیا آپشن بهتری هم هست؟ برام مهمه که حتما سونی اریکسون باشه ، دوربینش مناسب باشه ، پخش موزیک اولویت نداره . سبک باشه و زیبا
مرسی
خوب فقط میخواید سونی اریکسون باشه.
اگه بخواین یه وین موبایل هم بهش اضافه کنید میتونید x2 رو هم اضافه کنین به گزینه هاتون
در ضمن اینم در نظر بگیرید که هنوز ویواز به بازار نیومده.
فک میکنم ساتیو گزینه خوبی براتون باشه
اینجا چند تا از دوستان ساتیو هم دارن تو کلوبش برین یخورده اطلاعاتتون در موردش بیشتر میشه
سلامبا سلام به همه دوستان
من قصدر خرید این 2 تا گوشی رو دارم ولی ولی نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم. HTC Desire , HTC HD2
به نظرتون کدوم بهتره؟
و یک سوال دیگه اینکه من میخوام بگم از مکه برام بیارن اگه از اونجا بیارن اینجا کار میکنه و مشکلی پیش نمیاد.
ممنون
سلام
من اگه باشم دیزایر رو انتخاب می کنم ولی بستگی داره که از وینمو خوشتون میاد یا آندروید...
یه فرقی که دارن دیزایر صفحش AMOLED هست که مصرف باتریش کمتره و کیفیت بهتری داره اما خوب صفحه کوچکتره ...
البته دیزایر فیلم برداریش 15fps هست البته ندیدم فیلمشو ولی فیلم برداری HD2 رو دیده بودم به نظرم قابل قبول بود برای یه گوشی... گرچه به نظر من فیلمبرداری یه قابلیت اضافیه رو گوشی ها چون هنوز نمی شه از هیچ گوشی ای به عنوان دوربین فیلمبرداری استفاده کرد .
اما تفاوت چندانی ندارن تو مشخصات به نظر من از ظاهر هر کدوم خوشت میاد بخر...
برای چی از مکه حالا ؟!!
چون خواهرم میخواد بره مکه گفته هر گوشی میخوای بگو برات بیارم.
یک سوال دیگه این برنامه های آندروئید مثل ویندوز به راحتی پیدا میشه؟
یکی از دوستان خودم HD2 داره و به نظرم گوشی خوبی هست ولی یک مشکلی که داره خیلی بزرگه.و مسئله دیگه اینه که Desire سیستمش از Hd2 هم یک مقدار بیشتر هست و به نظرم خودم تا چند مدت دیگه آندروئید نسبت به ویندوز بیشتر بین مردم جا باز میکنه.
به نظر من از همین ایران بگو برات بخره مهم نیته![]()
والا من تا حالا اندروید نداشتم... ولی این جور كه تو ریویو ها نوشتند یه قسمت هست به اسم اندروید ماركت... اونجا میتونی براش برنامه بگیری البته تو فروم های تخصصی هم برنامه این چیزا براش زیاد دیدم ... در كل تو اینترنت دنبال هرچی بگردی پیدا میشه... برنامه هاش خیلی زیادند...
یعنی چی سیستم عاملش بیشتره ؟ بله شك نكن كه اندروید فراگیر میشه به زودی...
200تومن ؟!!درسته نیت مهمه ولی تفاوت قیمت هم 200 هست که اونم مهمه
حالا اگه از اونجا بیاره توی اینجا کار میکنه ؟ یک موقع بیاره و کار نکنه
منظورم این هست که مشخصات فنی Desire یک مقدار از HD2 بهتره. مثلا رم Desire 576 هست و برای HD2 448 هست.
اینجا مقایسه کاملش رو به صورت جدول توضیح داده.
http://www.phonegg.com/compare/26/HTC-HD2-vs-HTC-Desire.html
دوستان من می خوام حدود 450 اینطورا خرج کنم!موندم آیا بیام از تاچ های نوکیا و سامسونگ بگیرم یا برم دنبال پاکت پی سی و اچ تی سی اینا!
من مسلما امنیا ٢ ...ممنون دوست عزیز
اگه بخوام بیشتر تو اچ تی سی مانور بدم چی؟
بعد x6 چطور گوشییه؟قیمتش چنده الان؟
اصلا خودت چی میگی؟خودت بودی چه می کردی؟