سلام محمود جان
کیبورد داشتن انتخاب رو محدود می کنه به تاچپرو2 و ان900 و ان97
تاچپرو2 میره کنار چون دوربینش خوب نیست !
میمونه ان900 - ان97 :دی
من ان900 رو پیشنهاد می کنم !
اتفاقا تمام کارایی که می خوای بکنی رو میتونی باهاش انجام بدی !
البته سی پی یو 1گیگا نیست ... ولی معمولا کم نمیاره ...
تو اجرای پی دی اف به خوبی عمل می کنه .
دوربینش هم قابل قبوله .
تاچش هم خیلی خوبه مشکلی که میگی رو نداره ...
ممنون پارسا جان.
اتفاقا خودم هم روی کی برد داشتنش مردد هستم، چون انتخاب رو خیلی محدود می کنه، ولی نمیشه از خیر تایپ کردن سریع با کی برد (مثلا توی اینترنت) گذشت.
میگم به نظرت کی برد چقدر مهمه؟ این کی برد های مجازی از لحاظ عملکرد به خوبی کی برد های خود گوشی هستند؟
N900 تایید میشه..البته یه موضوعی هست:
دیدن و خواندن صفحات pdf کلا روی موبایل هیچ توجیه ای نداره و برای چشم هم ضرر داره...یه صفحه کوچیک مثلا 3.5 اینچی هی باید بهش زل بزنی و ورق بزنی و کلا بعد 1-2 صفحه چشم خسته میشه....
N900 کلا خوبه...البته تاچ اش به روانی ایفون یا نکسوس نیست..چون خازنی نیست...من خودم 3 ماه داشتم N900 رو....کلا تاچ خوبی داره ولی باز هم میگم به روانی و خوبی تاچ خازنی نیست ولی در بین تاچ های مقاومتی بهترینه به نظرم...
رزولوشن بالایی داره...
دوربینش هم کیفیتش عالیه...عکس های خوب میگیره..فیلم هاش هم خوبه....کلا برای دیدن فیلم هم خیلی خوبه...چون من انواع و اقسام فیلم ها با فرمت های مختلف رو میدیدم توش...حتی MKV هم میخونه...با زیرنویس....
کی بردش هم خوب با کیفیت هست...
cpu اش هم مناسبه...از اون مناسب تر مولتی تسکینگ این گوشی هست که به جرات میگم تا حالا هیچ گوشی دیگری اینطوری نبوده...همزمان میتونید مثلا 40 تا تسک باز کنید...البته خب میتونید بگید مثلا i8910 یا satio یا nexus هم 40 تا باز میکنن...بله منتها بعد از باز کردن متوجه افت وحشتناک سرعت در اونها میشید در حالی که در N900 اصلا اینطوری نیست...ضمنا تسک های N900 که میرن زمینه در بک گراند فعال هستند و واقعا هم من اینجوری ندیده بودم...مثلا میتونید ویدیوپلیر رو ببرید بک گراند ولی وقتی میره بک گراند باز هنوز داره کار میکنه و پخش میکنه در حالی که در هیچ گوشی دیگه ای اینطوری نیست...در گوشی های دیگه ویدیو پلیر وقتی میره بک گراند pause میشه...ولی در N900 میتونه play باشه....دقیقا مثل کامیپوتر
متشکرم.
با این توضیحات دیگه فکر کنم تا حد زیادی انتخابم چرخید روی همون N900 نوکیا. :happy:
در مورد Pdf و pdb، البته همون طور که گفتید گوشی ها هرگز جایگزین کتاب کاغذی نیستند و نمیشه مثلا یه کتاب کامل رو از روش خوند، ولی چون وسیله ایه که همیشه همراه آدمه میشه یه سری کتاب های راهنمایی که اطلاعاتش همیشه لازم آدم میشه رو روش داشته باشی و هر موقع اطلاعاتی لازم داشتی از روش سریع نگاه کنی.
برای خوندن کتاب، اگر آدم جدی باشه فکر می کنم باید E-Book Reader بگیری که چشم رو خیلی کمتر اذیت می کنه، درسته؟
ممنون که انقدر وقت گذاشتید. خیلی دوست داشتم شما هم راهنمایی کنید.
پارسا و مازیار عزیز راهنمایی های لازم رو انجام دادن.
اگه میتونستی قید کیبرد رو بزنی انتخاب های بیشتری میتونستی داشته باشی مثلا HD2 هم هیچی کم نداره و سیستم عاملش هم اذیت نمیکنه.
ممنون امیر جان.
اتفاقا برای همین نوشتم که اگر یکی از این ویژگی ها به نظرتون مهم نیست بگید، چون فکر می کنم قضیه کی برد انتخاب های زیادی رو داره ازم می گیره و محدودم می کنه و دقیقا هم مطمئن نیستم که کی برد چقدر مهمه؟
اون HD2 هم خیلی گوشی خوبیه. البته با وجود امکانات کمتر یه 100 تومنی از N900 گرون تره که هیچ توجیهی نداره، ولی یکی از انتخابامه.
شما که 35 سال صبر کردید اگر یک مقدار دیگه هم صبر کنید البته دقیقا نمیدونم چه مقدار

میتونید انتخاب بهتری داشته باشید .
ورژن جدید دیزایر با کیبورد کامل
HTC Vision یا در واقع همون HTC Desire Z
خیلی ممنون.
مشخصاتش رو توی gsmarena نگاه کردم، خیلی گوشی خوبیه (هر چند دوربینش معلوم نیست چی باشه).
ولی آخه تا بخواد توی دنیا عرضه بشه، بعد توی ایران بخواد بیاد، بعد ارزون بشه، و ... شاید 35 سال دیگه طول بکشه! :دی
---------------------------------------------
جواب چند تا از بچه ها رو که خوندم یه سوال مهمی توی ذهنم اومد:
کی برد تا چه حد برای گوشی مهمه؟ آیا کی برد مجازی می تونه جایگزین مناسبی برای کی برد خود گوشی باشه؟ همین جوری حدس می زنم که کی برد کار با گوشی رو خیلی راحت تر می کنه، ولی از طرفی برام عجیبه که 80-70 درصد گوشی های مدرن بدون کی برد ساخته میشن و آدم با خودش میگه شاید اون قدرها هم لازم نیست.
دوستان اگه گوشی دیگه ای به نظرشون خیلی مناسب میاد، ولی حالا کی برد نداره هم ممنون میشم معرفی کنند.