• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
بالا گفتم برای sms و music

تو این رنج قیمت که بهتون گفتم و برای همون اس ام اس و تکست تاچ پرو 2 با صفحه کلید کاملش بهترین گزینست

کیفیت ساخت بسیار بالا ، ویندوز موبایل 6.1 که البته قابلیت ارتقاء به 6.5 هم داره ، عکس العمل تاچ خیلی عالی و صفحه کلید فوق العاده مزایای این تلفن به نسبت N97 هست .

از نظر من N97 با این قیمت به صرفه نیست !

Webnevis

Registered User
لایک‌ها
0
میگم N97 هنوز میتونه خواسته های یک کاربر رو ارضاء کنه ؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام بچه ها.
من می خوام گوشیم رو بعد از 35 سال عوض کنم! ولی مشکل اینجاست که یه خورده وسواس دارم روی گوشی جدید و می خوام حتما یه سری ویژگی ها رو داشته باشه. به ترتیب اولویت می نویسم:

1. برای خوندن کتاب های الکترونیکی، pdf و pdb مناسب باشه.

2. صفحه نمایشش حتی الامکان رزولوشن بالایی داشته باشه (که فکر می کنم توی استفاده از اینترنت مهم باشه).

3. سی پی یو قابل قبول باشه و توی مولتی مدیا و بازی و ... ریپ نزنه.

4. تاچ درست و حسابی داشته باشه (دوستم سامسونگ امنیا داره و رو هر چی می خوای بزنی باید بالاش بزنی نه روی خودش، وگرنه نمی گیره. من نمی خوام این جوری باشه)!!

5. کی برد داشته باشه.

6. دوربینش خوب باشه، اون هم نه فقط رزولوشن و مگاپیکسل، کیفیت عکسش هم قابل قبول باشه و همچنین فیلم برداریش هم مهمه برام.

قیمتش خیلی مهم نیست، ولی دیگه کمرشکن هم نباشه.
money.gif

ممکنه هیچ گوشی ای همه اینا رو نداشته باشه، ولی همون طور که گفتم اینا به ترتیب اولویتند، یعنی کتاب خوندن روش، از همه چی مهم تره.

-----------------------------------------
با این مشخصات نظر خودم بیشتر روی Nokia N900 هستش، ولی اگر این گوشی مثلا بعضی از ویژگی هایی که گفتم رو نداره ممنون میشم بگید.

همین طور اگر یکی از ویژگی هایی که نوشتم به نظر تون خیلی مهم نمیاد هم ممنون میشم بگید.

خلاصه راهنمایی کنید دیگه! من از موبایل هیچی بلد نیستم! :دی

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام محمود جان
کیبورد داشتن انتخاب رو محدود می کنه به تاچپرو2 و ان900 و ان97

تاچپرو2 میره کنار چون دوربینش خوب نیست !

میمونه ان900 - ان97 :دی

من ان900 رو پیشنهاد می کنم !
اتفاقا تمام کارایی که می خوای بکنی رو میتونی باهاش انجام بدی !
البته سی پی یو 1گیگا نیست ... ولی معمولا کم نمیاره ...
تو اجرای پی دی اف به خوبی عمل می کنه .
دوربینش هم قابل قبوله .
تاچش هم خیلی خوبه مشکلی که میگی رو نداره ...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
N900 تایید میشه..البته یه موضوعی هست:

دیدن و خواندن صفحات pdf کلا روی موبایل هیچ توجیه ای نداره و برای چشم هم ضرر داره...یه صفحه کوچیک مثلا 3.5 اینچی هی باید بهش زل بزنی و ورق بزنی و کلا بعد 1-2 صفحه چشم خسته میشه....

N900 کلا خوبه...البته تاچ اش به روانی ایفون یا نکسوس نیست..چون خازنی نیست...من خودم 3 ماه داشتم N900 رو....کلا تاچ خوبی داره ولی باز هم میگم به روانی و خوبی تاچ خازنی نیست ولی در بین تاچ های مقاومتی بهترینه به نظرم...

رزولوشن بالایی داره...

دوربینش هم کیفیتش عالیه...عکس های خوب میگیره..فیلم هاش هم خوبه....کلا برای دیدن فیلم هم خیلی خوبه...چون من انواع و اقسام فیلم ها با فرمت های مختلف رو میدیدم توش...حتی MKV هم میخونه...با زیرنویس....

کی بردش هم خوب با کیفیت هست...

cpu اش هم مناسبه...از اون مناسب تر مولتی تسکینگ این گوشی هست که به جرات میگم تا حالا هیچ گوشی دیگری اینطوری نبوده...همزمان میتونید مثلا 40 تا تسک باز کنید...البته خب میتونید بگید مثلا i8910 یا satio یا nexus هم 40 تا باز میکنن...بله منتها بعد از باز کردن متوجه افت وحشتناک سرعت در اونها میشید در حالی که در N900 اصلا اینطوری نیست...ضمنا تسک های N900 که میرن زمینه در بک گراند فعال هستند و واقعا هم من اینجوری ندیده بودم...مثلا میتونید ویدیوپلیر رو ببرید بک گراند ولی وقتی میره بک گراند باز هنوز داره کار میکنه و پخش میکنه در حالی که در هیچ گوشی دیگه ای اینطوری نیست...در گوشی های دیگه ویدیو پلیر وقتی میره بک گراند pause میشه...ولی در N900 میتونه play باشه....دقیقا مثل کامیپوتر

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
پارسا و مازیار عزیز راهنمایی های لازم رو انجام دادن.
اگه میتونستی قید کیبرد رو بزنی انتخاب های بیشتری میتونستی داشته باشی مثلا HD2 هم هیچی کم نداره و سیستم عاملش هم اذیت نمیکنه.

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
شما که 35 سال صبر کردید اگر یک مقدار دیگه هم صبر کنید البته دقیقا نمیدونم چه مقدار :D میتونید انتخاب بهتری داشته باشید .

ورژن جدید دیزایر با کیبورد کامل

HTC Vision یا در واقع همون HTC Desire Z

htc-vision.jpg

milad-kh

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
دوستان میشه با دلیل یه مقایسه بین نکسوس و دیسایر انجام بدید ما ببینیم کدوم رو بخریم؟
اندرویید یا ویندوز؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام محمود جان
کیبورد داشتن انتخاب رو محدود می کنه به تاچپرو2 و ان900 و ان97

تاچپرو2 میره کنار چون دوربینش خوب نیست !

میمونه ان900 - ان97 :دی

من ان900 رو پیشنهاد می کنم !
اتفاقا تمام کارایی که می خوای بکنی رو میتونی باهاش انجام بدی !
البته سی پی یو 1گیگا نیست ... ولی معمولا کم نمیاره ...
تو اجرای پی دی اف به خوبی عمل می کنه .
دوربینش هم قابل قبوله .
تاچش هم خیلی خوبه مشکلی که میگی رو نداره ...
ممنون پارسا جان.
اتفاقا خودم هم روی کی برد داشتنش مردد هستم، چون انتخاب رو خیلی محدود می کنه، ولی نمیشه از خیر تایپ کردن سریع با کی برد (مثلا توی اینترنت) گذشت.
میگم به نظرت کی برد چقدر مهمه؟ این کی برد های مجازی از لحاظ عملکرد به خوبی کی برد های خود گوشی هستند؟
N900 تایید میشه..البته یه موضوعی هست:

دیدن و خواندن صفحات pdf کلا روی موبایل هیچ توجیه ای نداره و برای چشم هم ضرر داره...یه صفحه کوچیک مثلا 3.5 اینچی هی باید بهش زل بزنی و ورق بزنی و کلا بعد 1-2 صفحه چشم خسته میشه....

N900 کلا خوبه...البته تاچ اش به روانی ایفون یا نکسوس نیست..چون خازنی نیست...من خودم 3 ماه داشتم N900 رو....کلا تاچ خوبی داره ولی باز هم میگم به روانی و خوبی تاچ خازنی نیست ولی در بین تاچ های مقاومتی بهترینه به نظرم...

رزولوشن بالایی داره...

دوربینش هم کیفیتش عالیه...عکس های خوب میگیره..فیلم هاش هم خوبه....کلا برای دیدن فیلم هم خیلی خوبه...چون من انواع و اقسام فیلم ها با فرمت های مختلف رو میدیدم توش...حتی MKV هم میخونه...با زیرنویس....

کی بردش هم خوب با کیفیت هست...

cpu اش هم مناسبه...از اون مناسب تر مولتی تسکینگ این گوشی هست که به جرات میگم تا حالا هیچ گوشی دیگری اینطوری نبوده...همزمان میتونید مثلا 40 تا تسک باز کنید...البته خب میتونید بگید مثلا i8910 یا satio یا nexus هم 40 تا باز میکنن...بله منتها بعد از باز کردن متوجه افت وحشتناک سرعت در اونها میشید در حالی که در N900 اصلا اینطوری نیست...ضمنا تسک های N900 که میرن زمینه در بک گراند فعال هستند و واقعا هم من اینجوری ندیده بودم...مثلا میتونید ویدیوپلیر رو ببرید بک گراند ولی وقتی میره بک گراند باز هنوز داره کار میکنه و پخش میکنه در حالی که در هیچ گوشی دیگه ای اینطوری نیست...در گوشی های دیگه ویدیو پلیر وقتی میره بک گراند pause میشه...ولی در N900 میتونه play باشه....دقیقا مثل کامیپوتر
متشکرم. :)

با این توضیحات دیگه فکر کنم تا حد زیادی انتخابم چرخید روی همون N900 نوکیا. :happy:

در مورد Pdf و pdb، البته همون طور که گفتید گوشی ها هرگز جایگزین کتاب کاغذی نیستند و نمیشه مثلا یه کتاب کامل رو از روش خوند، ولی چون وسیله ایه که همیشه همراه آدمه میشه یه سری کتاب های راهنمایی که اطلاعاتش همیشه لازم آدم میشه رو روش داشته باشی و هر موقع اطلاعاتی لازم داشتی از روش سریع نگاه کنی.

برای خوندن کتاب، اگر آدم جدی باشه فکر می کنم باید E-Book Reader بگیری که چشم رو خیلی کمتر اذیت می کنه، درسته؟

ممنون که انقدر وقت گذاشتید. خیلی دوست داشتم شما هم راهنمایی کنید.
پارسا و مازیار عزیز راهنمایی های لازم رو انجام دادن.
اگه میتونستی قید کیبرد رو بزنی انتخاب های بیشتری میتونستی داشته باشی مثلا HD2 هم هیچی کم نداره و سیستم عاملش هم اذیت نمیکنه.
ممنون امیر جان.
اتفاقا برای همین نوشتم که اگر یکی از این ویژگی ها به نظرتون مهم نیست بگید، چون فکر می کنم قضیه کی برد انتخاب های زیادی رو داره ازم می گیره و محدودم می کنه و دقیقا هم مطمئن نیستم که کی برد چقدر مهمه؟
اون HD2 هم خیلی گوشی خوبیه. البته با وجود امکانات کمتر یه 100 تومنی از N900 گرون تره که هیچ توجیهی نداره، ولی یکی از انتخابامه.
شما که 35 سال صبر کردید اگر یک مقدار دیگه هم صبر کنید البته دقیقا نمیدونم چه مقدار :D میتونید انتخاب بهتری داشته باشید .

خیلی ممنون.

مشخصاتش رو توی gsmarena نگاه کردم، خیلی گوشی خوبیه (هر چند دوربینش معلوم نیست چی باشه).

ولی آخه تا بخواد توی دنیا عرضه بشه، بعد توی ایران بخواد بیاد، بعد ارزون بشه، و ... شاید 35 سال دیگه طول بکشه! :دی

---------------------------------------------
جواب چند تا از بچه ها رو که خوندم یه سوال مهمی توی ذهنم اومد:

کی برد تا چه حد برای گوشی مهمه؟ آیا کی برد مجازی می تونه جایگزین مناسبی برای کی برد خود گوشی باشه؟ همین جوری حدس می زنم که کی برد کار با گوشی رو خیلی راحت تر می کنه، ولی از طرفی برام عجیبه که 80-70 درصد گوشی های مدرن بدون کی برد ساخته میشن و آدم با خودش میگه شاید اون قدرها هم لازم نیست.

دوستان اگه گوشی دیگه ای به نظرشون خیلی مناسب میاد، ولی حالا کی برد نداره هم ممنون میشم معرفی کنند.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دوستان میشه با دلیل یه مقایسه بین نکسوس و دیسایر انجام بدید ما ببینیم کدوم رو بخریم؟
اندرویید یا ویندوز؟

این دوتا که شما گفتین جفتش اندرویده که!!!!!

کی برد تا چه حد برای گوشی مهمه؟ آیا کی برد مجازی می تونه جایگزین مناسبی برای کی برد خود گوشی باشه؟ همین جوری حدس می زنم که کی برد کار با گوشی رو خیلی راحت تر می کنه، ولی از طرفی برام عجیبه که 80-70 درصد گوشی های مدرن بدون کی برد ساخته میشن و آدم با خودش میگه شاید اون قدرها هم لازم نیست.

ببینید بستگی به نیازتون داره....اگر زیاد sms میدین مسلمه که کیبرد بیشتر نیازتون میشه.....در جواب سوال دومتون باید بگم خیر کیبرد مجازی نمیتونه جایگزین خوبی برای کیبرد فیزیکی باشه....درست حدس میزنید....اون اکثر گوشیهایی هم که میفرمایید بعضیهاشون ورژن کیبرد دار هم دارن یا در آینده تولید میشن!!!!....البته کار کردن با کیبرد مجازی هم اونقدرا سخت نیست منتهی به هیچ وجه نمیتونه جای کیبرد گوشی رو بگیره البته به نظر من که تجربه کردم!!!!

my space

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

htc-vision.jpg

دیزایر کیبودم داشت ما نمیدونستیم ! :D:D:D

واقعا اچ تی سی چه شرکت خلاقی

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
مشخصاتش رو توی gsmarena نگاه کردم، خیلی گوشی خوبیه (هر چند دوربینش معلوم نیست چی باشه).

ولی آخه تا بخواد توی دنیا عرضه بشه، بعد توی ایران بخواد بیاد، بعد ارزون بشه، و ... شاید 35 سال دیگه طول بکشه! :دی
.

البته دیزایر با این طراحی ارزش رو داره یه چند وقت دیگه صبر کرد :lol:

HTC Desire Z درواقع همون دیزایر هست با صفحه کلید کامل دوربینش هم مثل دیزایر 5 مگاپیکسله

البته یه مدل دیگه دیزایر به نام Desire HD هم معرفی شده که لنزش 8 هست و مثل لجند بدنه المینیومی داره .

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
اندرویید یا ویندوز؟

من یه فیلم در یوتیوب دیدم دو تلفن با هم مقایسه شدن ، تفاوت انچنانی ندارن تفاوت اصلی در کیفیت صفحه نمایش هست و با اینکه روی صفحه کاغذ دقیقا مشخصات صفحشون یکی هست ، دیزایر یک مقدار بهتره البته این یک مقدار خیلی جزئی و کم هست ولی زمانی که مثلا در یک صفحه وب روی متن زوم کنید برتری دیزایر کمی واضح تر میشه .

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ببین اگه با کیبرد معمولی ها (فیزیکی) که رو گوشی ها هست (اونایی که مثلا 2بار 2 رو می زنی میشه B ) سریع بتونی کار کنی حدودا تو هر ثانیه می تونی 2 حرف تایپ کنی
تو QWERTY مجازی ها هم به نظر من تو 1 ثانیه میشه حدود 3حرف تایپ کرد ...
ولی تو QWERTY فیزیکی راحت میشه تو ثانیه 5 حرف رو تایپ کرد ...
در کل استفاده از QWERTY مجازی سحت نیست ! میشه باهاش کنار اومد ولی خوب فیزیکی یه چیز دیگست

منتها یه مشکلی که N900 داره اینه که فقط باید باهاش کجکی کار کنی ! حالت پرتریت فقط برای چند تا بازی- جی پی اس - وب بروزر جواب میده ! البته قرار بیاد مد معمولیش ولی هنوز که نیمده ... :|

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
من یه فیلم در یوتیوب دیدم دو تلفن با هم مقایسه شدن ، تفاوت انچنانی ندارن تفاوت اصلی در کیفیت صفحه نمایش هست و با اینکه روی صفحه کاغذ دقیقا مشخصات صفحشون یکی هست ، دیزایر یک مقدار بهتره البته این یک مقدار خیلی جزئی و کم هست ولی زمانی که مثلا در یک صفحه وب روی متن زوم کنید برتری دیزایر کمی واضح تر میشه .

بله همینطوره.
و یه مورد دیگه:نکسوس 2تا میکرفون داره ولی دیزایر یکی.
ولی در کل فرق آنچنانی ندارن البته واسه نکسوس آپدیت های بیشتری میاد و بیشتر ساپرت میشه.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

سلام محمود
بچه ها گزینه های مناسب (و همین N900) رو اشاره کردن.
این کیبورد فیزیکی و مجازی به نظر من کاملا عادتی هست. یعنی روی مجازی ها هم میشه خیلی سریع و راحت (حالا بسته به گوشیش هم داره) نوشت و کار کرد. من خودم معمولا روی هر گوشی که کیبورد مجازی داره راحت هستم.

بعد یک موضوعی, چون میدونم اهل بازی هستی و برنامه های مختلف, قبلش یک تحقیق کامل بکن راجع به اینکه چند درصد از چیزهایی که میخوای رو N900 پوشش میده. البته مشکل کلی از این نظر نداره ولی شاید از اول خیلی هم دستت باز نباشه. حالا پارسا و مازیار داشتن/دارن و بیشتر میتونن توضیح بدن.

پیشاپیش تبریک
icon10.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
ببینید بستگی به نیازتون داره....اگر زیاد sms میدین مسلمه که کیبرد بیشتر نیازتون میشه.....در جواب سوال دومتون باید بگم خیر کیبرد مجازی نمیتونه جایگزین خوبی برای کیبرد فیزیکی باشه....درست حدس میزنید....اون اکثر گوشیهایی هم که میفرمایید بعضیهاشون ورژن کیبرد دار هم دارن یا در آینده تولید میشن!!!!....البته کار کردن با کیبرد مجازی هم اونقدرا سخت نیست منتهی به هیچ وجه نمیتونه جای کیبرد گوشی رو بگیره البته به نظر من که تجربه کردم!!!!
ممنونم. فکر می کنم کی برد تا حد زیادی قطعی شد برام. :happy:
البته دیزایر با این طراحی ارزش رو داره یه چند وقت دیگه صبر کرد :lol:

HTC Desire Z درواقع همون دیزایر هست با صفحه کلید کامل دوربینش هم مثل دیزایر 5 مگاپیکسله

البته یه مدل دیگه دیزایر به نام Desire HD هم معرفی شده که لنزش 8 هست و مثل لجند بدنه المینیومی داره .
ممنون.
ببینم چطور میشه، ولی احتمالا به دلیل محدودیت زمانی دیگه به زودی خرید می کنم. :happy:
ببین اگه با کیبرد معمولی ها (فیزیکی) که رو گوشی ها هست (اونایی که مثلا 2بار 2 رو می زنی میشه B ) سریع بتونی کار کنی حدودا تو هر ثانیه می تونی 2 حرف تایپ کنی
تو QWERTY مجازی ها هم به نظر من تو 1 ثانیه میشه حدود 3حرف تایپ کرد ...
ولی تو QWERTY فیزیکی راحت میشه تو ثانیه 5 حرف رو تایپ کرد ...
در کل استفاده از QWERTY مجازی سحت نیست ! میشه باهاش کنار اومد ولی خوب فیزیکی یه چیز دیگست

منتها یه مشکلی که N900 داره اینه که فقط باید باهاش کجکی کار کنی ! حالت پرتریت فقط برای چند تا بازی- جی پی اس - وب بروزر جواب میده ! البته قرار بیاد مد معمولیش ولی هنوز که نیمده ... :|
ممنون پارسا جان بابت توضیحات کاملت. فکر می کنم در نهایت کی برد دارم می گیرم.

اون مورد پرتریت که گفتی خیلی برام عجیبه! واقعا نوکیا انقدر خنگ بوده؟ خاک تو سرشون! :دی
امیدوارم با همون فرم ویر - مرم ویر بشه یه کارایی کرد. :)
سلام محمود
بچه ها گزینه های مناسب (و همین N900) رو اشاره کردن.
این کیبورد فیزیکی و مجازی به نظر من کاملا عادتی هست. یعنی روی مجازی ها هم میشه خیلی سریع و راحت (حالا بسته به گوشیش هم داره) نوشت و کار کرد. من خودم معمولا روی هر گوشی که کیبورد مجازی داره راحت هستم.

بعد یک موضوعی, چون میدونم اهل بازی هستی و برنامه های مختلف, قبلش یک تحقیق کامل بکن راجع به اینکه چند درصد از چیزهایی که میخوای رو N900 پوشش میده. البته مشکل کلی از این نظر نداره ولی شاید از اول خیلی هم دستت باز نباشه. حالا پارسا و مازیار داشتن/دارن و بیشتر میتونن توضیح بدن.

پیشاپیش تبریک
icon10.gif
الهی پیش مرگت بشم که درد منو هیشکی مثل تو نمی دونه!
i2111_teehee21.gif

پارسا و مازیار زود باشید اینی که علیرضا گفت رو توضیح بدین!
5.gif

فکر کنم برای من گوشی کی برد دار مناسب تر باشه. البته SMS خیلی نمی زنم، ولی Note خیلی برمی دارم و با همین گوشی در پیت فعلی هم دائم دارم یه چیزی می نویسم.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اگر N900 رو برای بازی و سرگرمی میخوای کلا بی خیالش بشو....این گوشی بیشتر به درد کسایی میخوره که اهل کار با لینوکس و ریختن برنامه های حرفه ای و این چیزها هستن...اگر برای جنبه fun میخوای بخری کلا انتخاب خوبی نیست چون برنامه بازی های زیادی براش نیست . کلا بعد یه مدت اگر اهل برنامه بازی هستی ازش زده میشی.

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها فعلا باید دیزایر رو بیخیال شد قیمتش از 570 شده 670 !!!!! :eek::eek::eek:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بچه ها، من یه خورده ای دارم با توجه به کم بودن برنامه و بازی برای Maemo، از N900 فاصله می گیرم و الان دارم به HTC HD2 و یا Samsung Galaxy S بیشتر فکر می کنم.

البته مثل این که اینجا طرفدارهای آندروئید بیشتر از WinMO هستند. :happy:

N900 هم نگاه کردم دیدم براش آندروئید اومده و میشه هکش کرد و روش ریخت. به نظرتون آیا آندروئیدش در حد گوشی هایی که سیستم عامل رسمی شون هستش جواب میده؟ اگر جواب این سوال مثبت باشه که دیگه فکر می کنم N900 گوشی بی عیبی میشه...

به نظرتون HD2 چطوره؟ اون هیچ عیب اساسی یی داره؟ مثلا دیدم بچه ها نوشته بودن کیفیت صفحه اش پایینه و ویندوز 7 هم براش نخواهد آمد. به نظرتون اینها (یا معایب احتمالی دیگه اش) عیب های بزرگی هستند و ممکنه از خریدش پشیمون بشم؟

ممنونم از همه تون و ببخشید که زیاد وقت تون رو می گیرم... :blush:

Last edited:
بالا