• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
من با این دستگاه کار نکردم ولی سیستم عاملش سیستم عامل بدی نیست مساله اینه که اندروید بهتره....فعلا برنامه بازی های اندروید خیلی خیلی از ویندوز فون بیشتره....منتها الباقی موارد دیگه سلیقه ای هست...مثلا ظاهر گوشی....یا امکانات دیگه اش....کلا به نظر من هم اندروید بخرید الان بهتره....در اینده شاید ویندوز فون اوضاعش بهتر بشه که حتما تا اون موقع کلی دستگاه جدید هم اومده و این دیگه قدیمی شده.

دوست عزیز نگیرین بهتره
آپدیت جدید اومده براش یسری مشکلات حل شده ولی در کل توصیه نمیشه
اگر قصد خرید گوشی با سیستم عامل win7 دارین بهترین گوشب موجود با این سیستم عامل Omnia 7 سامسونگ هست
تاچش فوقالعادست
کیفیت صفحه نمایشش خیلی بالاتر از اچ دی 7 هست
باتریش قدرت خوبی داره
در کل عالیه

ممنونم از راهنمایی دو عزیز. پس در جمع بندی کلی توصیه نمیشه؟
درباره گلکسی i9003 SL سامسونگ چی ؟ اون دستگاه خوبیه ؟ از نظر کیفیت صدا و دوربین چطوره؟

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
بله galaxy sl گوشی خوبیه
از نظر صدا و دوربین همچنین سرعت خوبه
ولی از نظر کیفیت صفحه نمایش و پردازنده گرافیکی اگر با Galaxy S مقایسه کنیم خیلی ضعیفتر از گلکسی س خواهد بود

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
Galaxy S و S II فعلا برترین ها هستند !

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
راستش ویندوز فون 7 واقعا فوق العاده است، امکانات عالی داره و آینده خیلی روشن!اما هنوز یکسری اشکلات داره که به نظر من فیلا تهیه نشه بهتره!به نظر من برای خرید ویندوز فون 7 هنوز زوده!در حال حاضر تهیه اندروید عاقلانه تر به نظر می رسه!
یاز اگه می خوای راجع به ویندوز فون 7 اطلاعات بیشتری کسب کنی و اشکالاتشو بدونی یه سری به اینجا بزن!

abtin-tehran

Registered User
لایک‌ها
11,481
من اکثر سیستم عامل ها رو داشتم سمبین uiq , سمبین نوکیا , ویندوز موبایل و الان هم اندرویید به جرعت می تونم بگم بهترین سیستم عامل اندرویید هست توش هیچ کاری نشد نداره .
فیلم ها رو بدون تبدیل با فرمت های مختلف توش ریختم . عکس و اهنگ فایل های ورد و پی دی اف و ... و هزاران برنامه و بازی
فقط هواست باشه ورژن اندرویید 2.3 باشه بهتره چون می تونی همه برنامه ها رو داخل مموری کارت بریزی
من خودم الان x10 سونی اریکسون دارم ورژن اندروییدش هم 2.3.3 هست

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام

به نظرتون گالاکسی اس بهتره یا گالاکسی اس پلاس؟

ممنون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظر من همون s plus بگیری بهتره در کل.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
ممنون از راهنماییتون. اطلاعاتی که در سایت gsmarena در مورد عمر باطری مینویسه درسته؟ توی مشخصات نوشته مکالمه گالاکسی اس پلاس حدود 13 ساعت هست و آرک 7 ساعت (برای استند بای هم تقریبا همین نسبت برقراره) ولی توی همون سایت در ریویویی که از گالاکسی اس پلاس نوشته این عکس رو گذاشته:
gsmarena_battery.jpg

به نظر من همون s plus بگیری بهتره در کل.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یه چیزی من از 8 سال پیش تا همین الان میدونم در مورد سامسونگ اونم اینه که کلا باتری های سامسونگ مشکل دارن...حالا هر مدل یا سیستم عاملی که هستن کلا طول عمر کمی دارن....از مدل های قدیمی بگیر بیا تا SII و پلاس و هرچی دیگه....

کلا باتری های سونی اریکسون خیلی بهتر هستن...بعدش نوکیا ...

حالا راز این کار چی هست منم نمیدونم....ولی کلا شک نکنید که سامسونگ مشکل باتری خواهید داشت.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
از Gsmarena بعیده همچین اطلاعاتی بده
آرک باتریش خیلی ضعیفتر از اس پلاس هست
گلکسی اس برتری که نسبت به اس پلاس داره ساپورت خوبش هست
البته اس پلاس هم تازه اومده و نقاط قوت خوبی داره ولی فعلا رام های مختلفی براش موجود نیست
من گلکسی اس سری اولی رو پیشنهاد میکنم
چون رام خودش خیلی مهمه

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
ممنون از راهنمایی هر دو دوست عزیز.

عمر باطری انتخاب رو سخت کرده! (فکر میکردم گالاکسی اس تو این قیمت از نظر باطری بهترین هست) اگر نکته اصلی در انتخاب، عمر باطری باشه چه گوشی اندرویدی رو در این حدود قیمت پیشنهاد میکنید؟ (منظورم از عمر باطری بیشتر مکالمه و استفاده از نرم افزار و وب بروسینگ هست، نه استند بای.)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
َArc پیشنهاد خوبی هست...چرا بهش فکر نمیکنید؟

دوربین خوب...صفحه نمایش عالی.....کیفیت خوب فیلم برداری.....خروجی HDMI....کلا دستگاه خوبی هستش.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
چرا اتفاقا، آرک خوبه. با توجه به مشخصاتش در سایت gsmarena فکر میکردم باطریش نصف گالاکسی اس باشه. ولی با این اوصاف فکر میکنم آرک بهتر باشه. فقط آخرین سوال اینکه، مشکل ترک خوردن بدنه فقط در آرک های سیاه هست؟ اون یکی رنگش این مشکل رو نداره؟

ممنون

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
میتونید یه نیم نگاهی هم به HTC Incredible S داشته باشید
رم بالا
دوربین خوب
کیفیت ساخت عالی
و...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
چرا اتفاقا، آرک خوبه. با توجه به مشخصاتش در سایت gsmarena فکر میکردم باطریش نصف گالاکسی اس باشه. ولی با این اوصاف فکر میکنم آرک بهتر باشه. فقط آخرین سوال اینکه، مشکل ترک خوردن بدنه فقط در آرک های سیاه هست؟ اون یکی رنگش این مشکل رو نداره؟

ممنون

باتری های گالاکسی اس و ارک هر دو 1500 میلی امپر هستن و من همین جا بهتون قول میدم دوام کارکرد باتری ارک از گالاکسی اس بیشتره....لامصب اون گالاکسی اس باتری خوره داره....شب روی فلایت مود و استندبای میزاشتم صبح میومدم میدیدم 8 درصد 10 درصد از باتری پریده....اونم تازه هیچ برنامه بازی در پس زمینه نداشتم.واقعا خسته ام کرده بود مشکل باتری اش.

ترک خوردن جریانش چیه؟
من نشنیدم.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
یه چیزی من از 8 سال پیش تا همین الان میدونم در مورد سامسونگ اونم اینه که کلا باتری های سامسونگ مشکل دارن...حالا هر مدل یا سیستم عاملی که هستن کلا طول عمر کمی دارن....از مدل های قدیمی بگیر بیا تا SII و پلاس و هرچی دیگه....

کلا باتری های سونی اریکسون خیلی بهتر هستن...بعدش نوکیا ...

حالا راز این کار چی هست منم نمیدونم....ولی کلا شک نکنید که سامسونگ مشکل باتری خواهید داشت.

باتری های گالاکسی اس و ارک هر دو 1500 میلی امپر هستن و من همین جا بهتون قول میدم دوام کارکرد باتری ارک از گالاکسی اس بیشتره....لامصب اون گالاکسی اس باتری خوره داره....شب روی فلایت مود و استندبای میزاشتم صبح میومدم میدیدم 8 درصد 10 درصد از باتری پریده....اونم تازه هیچ برنامه بازی در پس زمینه نداشتم.واقعا خسته ام کرده بود مشکل باتری اش.

ترک خوردن جریانش چیه؟
من نشنیدم.

مازیار من تایید نمیکنم گالکسی اس من تا 4 روز هم با تری نگه میداره با مصرف معمولی با مصرف خیلی زیاد میشه نهایتا 2 روز!!!!!!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
اینطوری ترک میخوره:

20110801220212580.jpg

ترک خوردن جریانش چیه؟
من نشنیدم.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازیار من تایید نمیکنم گالکسی اس من تا 4 روز هم با تری نگه میداره با مصرف معمولی با مصرف خیلی زیاد میشه نهایتا 2 روز!!!!!!

من که انقدر تو این فروم ها دنبال جواب گشتم کلا خسته شدم....فروختمش رفت.....ولی من همیشه این مشکل رو با سامسونگ داشتم خدایی...در حالی که مثلا اپل اصلا اینجوری نیست....یا سونی اریکسون...نوکیا.....

شاید مشکل از دستگاه های من هست.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بالا