• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
سایت های معتبر تر دیگری هم هستند مثل دی جی کالا و موبایل ای ار
دیجی کالا که قیمت خون باباش رو میگیره , موبایل.آی آر هم خودش فروشنده نیست و فروشنده ها آگهی کردن.
دیدم موبالیستان خودش فروشگاه داره و یه مورد که من مد نظرم بود رو قیمت خیلی خوبی میداد , تهران حضوری هم امکان خرید داشت .

اما اینا توجه داشته باش که دوربین نکسوس5 افتضاحه نسبت به جی2 دوربین جی2 شاهه
من نکسوس 4 داشتم خیلی عالی بود نسبت به قیمتش , بخاطر همین قصد داشتم نکسوس 5 رو بگیرم. ولی امروز رفتم موبایلستان دیدم همه گفتن باطریش جالب نیست. کلا نظرم عوض شد. الان فقط تو فکر جی 2 هستم

amir mm

Registered User
لایک‌ها
69
ص
دیجی کالا که قیمت خون باباش رو میگیره , موبایل.آی آر هم خودش فروشنده نیست و فروشنده ها آگهی کردن.
دیدم موبالیستان خودش فروشگاه داره و یه مورد که من مد نظرم بود رو قیمت خیلی خوبی میداد , تهران حضوری هم امکان خرید داشت .

من نکسوس 4 داشتم خیلی عالی بود نسبت به قیمتش , بخاطر همین قصد داشتم نکسوس 5 رو بگیرم. ولی امروز رفتم موبایلستان دیدم همه گفتن باطریش جالب نیست. کلا نظرم عوض شد. الان فقط تو فکر جی 2 هستم
شما با دوربین جی2 کار کنید می فهمید فرق بین دوربین و دوربین را

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بعضی از قیمت های سایت موبایلستان خیلی وسوسه کنندست

zigzall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان میخوام یک گوشی خوش دست بلک بری داشته باشم موندم بین q10 و 9790 که اولی بزرگه اما جدید یا قیمت 1.200 دومی قدیمی اما خوش دست که میشه با یک دست کار کرد قیمت 800 میخواستم نظرتونو بپرسم ارزش داره 400 دیگه بذارم q10 بگیرم یا نه...میخوام به عنوان گوشی دوم داشته باشم

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
سلام خسته نباشید دوستان . بین گوشی های زیر کدوم و پیشنهاد میکنید . زیاد روی قیمتش بحثی نیست فعلا . کارایی مد نظرم هست . اگر بتونید توضیح کاملی بدید ممنون میشم

LG - G2
XPERIA - Z
HUAWEI - ASCEND
HTC ONE
ال جی که سخت افزارش واقعا یه سر و گردن بالاتر از همه شونه.
ولی من باز هم htc one را پیشنهاد میدم.
هم سخت افزار قدی داره
هم توی این کار جواب خودش رو پس داده اچ تی سی و هم پرچمداره و از لحاظ آپدیت سیستم عامل خیالت راحته :)
دوربینش هم که واقعا عالیه

ali92m

Registered User
لایک‌ها
44
فقط گوشی ویندوزی
اونم نوکیا
lumia925 خوبه به نظرم
دوربین عالی بدنه توپ

lordgod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دو تا دوست گرامی انجمن بد جور دارن از نکسوس 5 تعریف میکنن با اینکه دوربینش کمی پایین تره از گوشی هایی مثل htc one و همه ی گوشی های جدید و پردازنده هم 4 هست
ولی اینقد ازش تعریف دارن موندم چیه!o_O
خودم xperia arc s دارم:D

sasabouri

Registered User
لایک‌ها
48
من اچ تی سی وان رو یکماه پیش خریدم و دیشب فروختم.چیز دندون گیری نبود نسبت به پول زیادی که بالاش دادممیخوام بدونم یه آیفون فایو 16دست دوم تمیز چقدر برام اب میخوره. البته تو آگهی ها حدود یک و نیمه اما فکر کنم قیمت واقعیش کمتره
شرمنده دوستان اما از اندروید و مشکلاتش خسته شدم

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دو تا دوست گرامی انجمن بد جور دارن از نکسوس 5 تعریف میکنن با اینکه دوربینش کمی پایین تره از گوشی هایی مثل htc one و همه ی گوشی های جدید و پردازنده هم 4 هست
دوربینش چیزی بیشتر از 8 هست
مگه چند تا از گوشی های جدید بیشتر از 4 هسته ای هستن؟ همین 4 هسته ای که نکسوس داره تا مدت زیادی نیازهای شما رو براورده میکنه
و همچنین ساپورت نرم افزاری خوبی داره تا مدت ها

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
بعید میدونم در عمل نکسوس 5 از HTC One بهتر باشه

alialavia11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
لطفا" راهنمايي بفرماييد در رنج قيمتي 500 هزار تومان چه گوشي هايي مناسب مي باشد. دوربين عكس برداري و آنتن دهي مهمترين معيار انتخاب مي باشد. با تشكر
http://www.irangushi.com ايران گوشي مرجع فروش موبايل ايران - بهترين قيمت همراه با امكان جستجوي پيشرفته

alialavia11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
لطفا" راهنمايي بفرماييد در رنج قيمتي 500 هزار تومان چه گوشي هايي مناسب مي باشد. دوربين عكس برداري و آنتن دهي مهمترين معيار انتخاب مي باشد. با تشكر
http://www.irangushi.com ايران گوشي مرجع فروش موبايل ايران - بهترين قيمت همراه با امكان جستجوي پيشرفته

sasabouri

Registered User
لایک‌ها
48

بعید میدونم در عمل نکسوس 5 از HTC One بهتر باشه

شرمندم دوست عزیز ولی
وقتی میشینیم دوربین 2 تا گوشی رو از نظر عکاسی مقایسه میکنیم

مثل اینه که بخوای توی مسابقات اتوموبیلرانی دنیا من و شما بریم بین یه ژیان مهاری و یه مزدا 1000 کورس ببندیم!
بهترین دوربینی که توی گوشیها وجود داره میشه یه پیکان جوانان گوجه ای توی اون مسابقات و مقایسات!!!

ضمناً HTC ONE دوربینش واقعاً مزخرف بود! F2.2 دیگه از همه حرفها مضحک تر!
کمپانی HTC غلط کرد که اون گوشی توی شرایط تاریک خوب عکس میگیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من این گوشی رو تا پریروز داشتم , شما تبلیغات کارخونه رو باور نکنید %

میخواین عکس بگیرید و از عکاسی لذت ببرید برید یه دوربین DSLR بخرید , پول ندارید یه دوربین آماتور پریمیوم و

رو دوربین موبایلتون حساب نکنید!

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796

شرمندم دوست عزیز ولی
وقتی میشینیم دوربین 2 تا گوشی رو از نظر عکاسی مقایسه میکنیم

مثل اینه که بخوای توی مسابقات اتوموبیلرانی دنیا من و شما بریم بین یه ژیان مهاری و یه مزدا 1000 کورس ببندیم!
بهترین دوربینی که توی گوشیها وجود داره میشه یه پیکان جوانان گوجه ای توی اون مسابقات و مقایسات!!!

ضمناً HTC ONE دوربینش واقعاً مزخرف بود! F2.2 دیگه از همه حرفها مضحک تر!
کمپانی HTC غلط کرد که اون گوشی توی شرایط تاریک خوب عکس میگیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من این گوشی رو تا پریروز داشتم , شما تبلیغات کارخونه رو باور نکنید %

میخواین عکس بگیرید و از عکاسی لذت ببرید برید یه دوربین DSLR بخرید , پول ندارید یه دوربین آماتور پریمیوم و

رو دوربین موبایلتون حساب نکنید!
ببخشید دوس عزیز من متوجه مثال هاتون نشدم
ولی بحث دوربین موبایل این نیست که شما با DSLR مقایسه کنید.
بین دوربین ها ی گوشی منظورمونه
من اصلا کاری به تبلیغات ندارم
عکسهای کاربران در فروم های مختلف نمونه هست :)
من خودم دوربین نیکون دارم.لومیا 820 هم دارم.بعضی وقتها ترجیح میدم با گوشی عکس بگیرم. و دوربین همرام نیت همه جا
فکر میکنم گوشی شما ایرادی داشته یا نیاز به آپدیت سیستم عامل یا ریست کلی داشته.
بنده روزهای اول گوشیم تا الان که به آخرین آپدیتها گرفته شده استفاده میکنم کلی فرق کرده.از هر لحاظ.

sasabouri

Registered User
لایک‌ها
48
ببخشید دوس عزیز من متوجه مثال هاتون نشدم
ولی بحث دوربین موبایل این نیست که شما با DSLR مقایسه کنید.
بین دوربین ها ی گوشی منظورمونه
من اصلا کاری به تبلیغات ندارم
عکسهای کاربران در فروم های مختلف نمونه هست :)
من خودم دوربین نیکون دارم.لومیا 820 هم دارم.بعضی وقتها ترجیح میدم با گوشی عکس بگیرم. و دوربین همرام نیت همه جا
فکر میکنم گوشی شما ایرادی داشته یا نیاز به آپدیت سیستم عامل یا ریست کلی داشته.
بنده روزهای اول گوشیم تا الان که به آخرین آپدیتها گرفته شده استفاده میکنم کلی فرق کرده.از هر لحاظ.

با تشکر از پاسختون , منظور من اینه که توی عالم عکاسی مقایسه کردن دوربین دو تا گوشی با وجود انواع دوربینهای خوب , کار جالبی نیست
حالا نوکیا 1520 رو بشین با دوربین N73 توی عالمی که دوربینهایی خوب وجود دارن مقایسه کنی مثل اینه که ژیان رو پیکان مقایسه کنی زمانی که بنز و پورشه و اینها در دسترس باشن
مثل کسایی که با پراید هاچ بک توی خیابون کورس میبندن حس شتاب 5G بشون دست میده و فکر میکنن بی ام و زد 4 سوار شدن !!!!
امیدوارم منظور مثال عجیبم رو رسونده باشم.

البته این مسئله از روز ازل توی کارخونه نوکیا بود و سعی کرد کیفیت دوربینهای گوشی هاشو بالا ببره و واقعاً هم موفق بود و هست
من توصیه میکنم اگه علاقه مند به عکاسی و دوربین گوشی براش مهمه بره دوربین خوب بخره و از عکاسی واقعی لذت ببره.
فقط همین , از عکاسی به معنی واقعی لذت ببرید

دوربین گوشی چه لطفی داره که شما ترجیح میدی باش کار کنی ؟ باریک و سبکه و همه جا همراهته, درسته ؟
یه دوربین کامپکت پریمیوم بخر و همه جا همرات ببر
FUJI XFI NIKON P7700 یا کنون S110

دوربین گوشی برای خالی نبودن عریضه است . فقط همین

بالا