سلام
تا دو میلیون با مشخصات زیر میشه پیدا کرد یا دنبالش نباشم؟
رم داخلی حداقل 32 گیگ
دوربین ثانویه حداقل 8
cpu هم حداقل 8 هستهای
اندازه کمتر از 5.5 نباشه
اصلاً بازی نمی کنم
فقط وب گردی و شبکه های اجتماعی
ممنونم
اگر اهل بازی کردن نیستی و برای وب گردی و تماشای محتوای ویدئویی میخوای سامسونگ با صفحه نمایش سوپر آمولد بگیر.سلام
گوشی تا حدود سه و نیم چی بگیرم؟ دو سیمکارته میخوام باشه و بیشتر از اینترنتش استفاده میکنم
نسحه های جدید اندروید با رم کمتر از 4 گیگ کار نمیکنن, تبلتی هم که 4 گیگ رم داشته باشه بیشتر از 5 میلیون قیمتشهدوستان ، یه گوشی سامسونگ نیاز دارم ، ورژن اندروید پایین نباشه ، حافظه داخلی کم نباشه . تاریخ عرضه به بازار قدیمی نباشه که سریع توقف تولید بزنن دیگه هیچ جا پیدا نشه . امکانات اضافه مثل دو سیمکارت ، اثر انگشت ، چند تا دوربین و... لازم ندارم
قیمتش نجومی نباشه . هرچند که پول، هم ارزش پشکل شده ولی بیشتر از 1.5 تا 2 میلیون ندارم
هواوی y5 2019 قیمت 2150 ست. گزینه مناسبیهدوستان ، یه گوشی سامسونگ نیاز دارم ، ورژن اندروید پایین نباشه ، حافظه داخلی کم نباشه . تاریخ عرضه به بازار قدیمی نباشه که سریع توقف تولید بزنن دیگه هیچ جا پیدا نشه . امکانات اضافه مثل دو سیمکارت ، اثر انگشت ، چند تا دوربین و... لازم ندارم
قیمتش نجومی نباشه . هرچند که پول، هم ارزش پشکل شده ولی بیشتر از 1.5 تا 2 میلیون ندارم
قیمتا شدید بالا رفته اگه نخریدی...دوستان ، یه گوشی سامسونگ نیاز دارم ، ورژن اندروید پایین نباشه ، حافظه داخلی کم نباشه . تاریخ عرضه به بازار قدیمی نباشه که سریع توقف تولید بزنن دیگه هیچ جا پیدا نشه . امکانات اضافه مثل دو سیمکارت ، اثر انگشت ، چند تا دوربین و... لازم ندارم
آره نخریدم گوشی دو میلیونی تقریبا شده 3 میلیون یعنی تقریبا 40 درصد گرون شدن اونم توی کمتر سه ماهقیمتا شدید بالا رفته اگه نخریدی...
گوشی موبایل ایسوس مدل Zenfone Max Plus ZB570TL دو سیم کارت ظرفیت 64 گیگابایت
خرید اینترنتی گوشی موبایل ایسوس مدل Zenfone Max Plus ZB570TL دو سیم کارت ظرفیت 64 گیگابایت و قیمت انواع گوشی موبایل ایسوس از فروشگاه آنلاین دیجیکالا. جدیدترین مدلهای گوشی موبایل ایسوس با بهترین قیمت در دیجیکالاwww.digikala.com
دنبال خرید گوشی ساده با سیستم عامل kaios ام
اعم از jio , alcatel ، Energy و ......
نوکیا نباشه
چی پیشنهاد میکنید? و چند?
گوشی اندروید آکبند تا 1.600 چی پیشنهاد میکنید?
برند و قدرت سخت افزاریش اصلا مهم نیست
فقط برا زنگ و sms و حداکثر تلگرام نصب کردن
گوشی تا 2 نهایت 2.5 چی پیشنهاد میدین رم 2 یا بیشتر اگه باشه؟
ممنون
گوشی پایین رده ولی خوبیست پردازنده همین گوشی هم در مدل zte balde a5 استفاده شدهجی پلاس مدل P10 GMC635K
این گوشی رو کسی استفاده کرده عیب هاش رو بگه؟
ممنون