• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوست من پیشنهاد من به شما خرید گوشی دست دوم تمیزه.چون در این بازار که دلار به 2500 رسیده دیگه جق جقه هم نمی شه با این قیمت خرید:pولی مدل های دست دوم دست شما رو برا خرید باز می کنه.بازارچه پرشین تولز هم که ماشاالله خدا برکت بده

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
دوست من پیشنهاد من به شما خرید گوشی دست دوم تمیزه.چون در این بازار که دلار به 2500 رسیده دیگه جق جقه هم نمی شه با این قیمت خرید:pولی مدل های دست دوم دست شما رو برا خرید باز می کنه.بازارچه پرشین تولز هم که ماشاالله خدا برکت بده

درسته تایید میشه
ولی نو بازارچه بعضیا یه مفدار گرون میدن

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
درسته تایید میشه
ولی نو بازارچه بعضیا یه مفدار گرون میدن

گرون نیست عزیزم .بازارچه طوریه که قیمت ها طوری ارائه می شه که به قیمت اصلیش می رسه و در برخی موارد بیشترم میشه چون همیشه می گن کسی که خریدار باشه بابت جنس خوب حاضره بیشترم پرداخت کنه
البته انصاف هم شرطه که عزیزان قیمت منصفانه بزارن بعد دوستان قیمت بیشتر خواستن نوش جانشون
من که سعی کردم تمام گوشیامو مزایده و منصفانه بزارم که در درجه اول بنده خدا ازم راضی باشه نه بخاطر پول ادم خودشو به هر جایی برسونه....

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
گرون نیست عزیزم .بازارچه طوریه که قیمت ها طوری ارائه می شه که به قیمت اصلیش می رسه و در برخی موارد بیشترم میشه چون همیشه می گن کسی که خریدار باشه بابت جنس خوب حاضره بیشترم پرداخت کنه
البته انصاف هم شرطه که عزیزان قیمت منصفانه بزارن بعد دوستان قیمت بیشتر خواستن نوش جانشون
من که سعی کردم تمام گوشیامو مزایده و منصفانه بزارم که در درجه اول بنده خدا ازم راضی باشه نه بخاطر پول ادم خودشو به هر جایی برسونه....

درود
درسته منم گفتم بعضیا فقط هستن که یه مقدار بالا میدن گوشی های دست دوم رو وگرنه جسارت نشه بعضی ها هم واقعا قیمت خوب ومنصفانه میدن دادا
یاحق

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
دوستان الان 550 تومن کارکرده کدوم گوشی هارو میشه گیر اورد؟
ممنون.

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوستان الان 550 تومن کارکرده کدوم گوشی هارو میشه گیر اورد؟
ممنون.

گزینه های زیادی هست.گالکسی اس.دیزایر اچ دی.ان 8 . اینکردیبل.سنسیشن معمولی.مدل های سونی.تنوع تو این قیمت و مخصوصا اگه 600 کنید زیاده

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
گزینه های زیادی هست.گالکسی اس.دیزایر اچ دی.ان 8 . اینکردیبل.سنسیشن معمولی.مدل های سونی.تنوع تو این قیمت و مخصوصا اگه 600 کنید زیاده

راستی سنسیشن معمولی دو هسته ای هست درسته؟؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نظرتون درباره اکسپریا سولا چیه ؟

سلام دوست عزیز
گوشیه خوبیه با توجه به قیمتی که داره
ولی بعضیا میگن که محیط کاربریه خوبی نداره ویکم سخت میشه روش اندروید 4 رو نصب کرد(بگذریم)
اما در کل از نظر کیفیت صفحه و صدا خیلی خوبه وبا توجه به قیمتش میشه گفت که گزینه خوبی هست
موفق باشین

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
داداش تاپیک زیر خاکی هستشا!!!!

bad_boy8993

Registered User
لایک‌ها
50
عجب.زیر خاکیههه

بالا