• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

Optimus Prime

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نیازی به گیج شدن نداره دوست من
برند های هاوایی رو بیخیال بشو
فک کنم صفحه پرادا ضد خش باشه
باید ببینین تو گوشیا کدوم قوی تره از نظر پردازشگر دوربین و...
و همچنین از نظر بودجه هم باید بسنجی دوست عزیز! زیاد کار سختی نیس
میتونی یکم پول رو گوشیت بزاری اکسپریا پی بخری

بله . کاملا درسته. بودجه هم خیلی مهمه و خیلی دلم نمیخواد واسه گوشی پول بدم :blush:
البته اکسپریا پی خیلی خوبه اما مشکلش اینه که کارت حافظه بهش نمی خوره و حدود 100 تومن گرونتر از پرادا هستش
احتمالا یه چند روز هم صبر می کنم و بعد از تعطیلات همون پرادا رو می خرم. :)

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160

Optimus Prime

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
داداش من جای شما بودم قرض میکردم میرفتم LG 4x میگرفتم1300

واللا چند تا مشکل اساسی هستش

یکیش اینه که اصلا دوست ندارم واسه گوشی پول اضافی بدم به چند دلیل:
اولیش اینه که اصلا گوشی باز نیستم و فقط برای کارای عادی مثل مسیج و زنگ زدن ازش استفاده می کنم ( که یه 1100 هم این امکانات رو داره :D ) اما دوربینش واسم واقعا مهمه یعنی حیاتیه. بعدشم باهاش موزیک (اونم با هدفون) گوش میدم.
دومیش اینه که وقتی یه گوشی یک میلیون و خورده ای تو جیبت داری، باید این ریسک رو هم قبول کنی که وقتی یکی تو خیابون خفتت کرد و گفت هر چی داری رد کن بیاد، بتونی از اون یه میلیون و خورده ای راحت دل بکنی. اما وقتی پول کمتری واسه گوشیت دادی ، یه جاییت کمتر میسوزه و کمتر حرص می خوری.
سومیشم اینه که وقتی یک و خورده ای پول گوشی میدی باید بزاریش توی پر قو و جابجاش کنی و حواست باشه که نیفته یا روش خش نیفته و از این حرفا که من اصلا حوصله شو ندارم.
آخریش هم اینه که وقتی پول به زور به دست میاد، واسه چیزی که اولویت اصلی واسم نداره، زور داره که خرجش کنم. به هر حال همه تو این مملکت داریم زندگی می کنیم و اوضاع خراب اقتصادی رو میدونیم. اونی که واسه پز دادن و افه اومدن و کلاس گذاشتن گوشی میخره یا دستش توی جیب پدر و مادرشه با من خیلی فرق داره. نه اینکه پولشو نداشته باشم، اتفاقا دارم و می تونم خرج کنم اما نمی خوام :D

واسه همین نهایتا بیشتر از 800-850 نمی خوام خرج کنم.
اما هرچی بیشتر می گردم کمتر نتیجه میگیرم. اولش اکسپریا ری رو دیدم، که فکر کنم توی این رنج قیمت باشه ، بعدشم پرادا
اما در مورد دوربیناشون شک اساسی دارم. فکر می کنم کیفیتشون 8 مگاپیکسل واقعی نیست ( خدایش اگه کسی با اینا کار کرده، یا گزینه بهتری سراغ داره بگه مخصوصا در مورد دوربین و باتری . من دارم خل میشم انقدر توی این سایتا و فرومها چرخ زدم و مطلب خوندم چشمام داره کور میشه :D )
در مورد باتری هم که هرکی یه چیزی میگه. یکی میگه ضعیفه، یکی میگه خوبه.

کلا چیزی که میخوام اینه
نو باشه ( کارکرده نمی خوام)
با سیم کارت خودم کار کنه و احتیاج به تغییر سیم کارت نداشته باشه
امکان کارت حافظه جانبی داشته باشه
دوربین 8 با کیفیت خوب عکاسی و فیلمبرداری <===== خیلی واسم مهمه
باتریش زود به زود تموم نشه ( در شرایط عادی چون اهل بازی و فیلم دیدن و ... نیستم )
دوربین دوم داشته باشه خیلی خوبه اگه نداشته باشه هم مهم نیست
ترجیحا اندروید 4 چون وقت و حوصله فلش زدن و روت کردن و آپگرید و این کارای جانبی رو ندارم
اگر گزینه مناسبی دارید پیشنهاد بدین اگر قیمتش هم بالاتر باشه (در حد معقول نه خیلی بیشتر از بودجه خودم لطفا بگین شاید بتونم یه کم هزینه رو بیشتر کنم اما حداکثر 100 تومن بیشتر )
ممنون از دوستانی که لطف می کنن و راهنمایی می کنن. مخصوصا ESMIGHELE عزیز

Last edited:

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
بهترین گزینه برای شما Huawei G600 است
قیمت 850
مشخصات كلي
تاريخ معرفي: آگوست 2012
وزن: 145 گرم
صفحه نمايش: 4.5 اينچ
حافظه داخلي: 4گيگا بايت
حافظه رام: 768 مگابايت
پشتيباني كارت حافظه دارد
دوربين اصلي: 8مگاپيكسل
دوربين دوم: دارد
سيستم عامل: آندرويد 4.0.4
پردازنده: دو هسته اي 1.2 گيگاهرتز
باطري: 1930 ميلي آمپر

TLSD

Registered User
لایک‌ها
34
یکی به ما بگه کی بریم گوشی بخریم آخه ! ارز مبادله ای خبری نیست ؟؟؟؟گرونتر نشه یه وقت ؟؟؟
گوشی که می خوام بخرم sony xperia acro s

ahmadrezasf_110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یکی به ما بگه کی بریم گوشی بخریم آخه ! ارز مبادله ای خبری نیست ؟؟؟؟گرونتر نشه یه وقت ؟؟؟
گوشی که می خوام بخرم sony xperia acro s

منم همین سوال رو داشتم.الان بعضی گوشیا قیمتشون نسبت به 1 ماه قبل تا 300 تومن افت داشتن.
من میترسم این مذاکرات 16 فروردین نتیجش بد باشه قیمت دلار و در نتیجه گوشی باز بالا بره. باز از طرفی نتیجه خوب باشه قیمتا حتما پایین میاد. آدم تو برزخ میمونه نمیدونه بخره یا نه.
دوستان بین نوت2 و نکسوس4 کدوم بهتره.من خودم نظرم رو نوت2 هستش.

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
اقا خريد انجام بده الان هم قيمت ها بدك نيست نسبت به بهمن ماه و اوايل اسفند بهتره
sony acro s
بدون گارانتيش 1/180

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
منم همین سوال رو داشتم.الان بعضی گوشیا قیمتشون نسبت به 1 ماه قبل تا 300 تومن افت داشتن.
من میترسم این مذاکرات 16 فروردین نتیجش بد باشه قیمت دلار و در نتیجه گوشی باز بالا بره. باز از طرفی نتیجه خوب باشه قیمتا حتما پایین میاد. آدم تو برزخ میمونه نمیدونه بخره یا نه.
دوستان بین نوت2 و نکسوس4 کدوم بهتره.من خودم نظرم رو نوت2 هستش.
دوشواری نداره برادر اگه به مذاکره بود که الان باید 2 ملیون میادیم 1100 بالاهم بره بیشتر از 200 تومن نمیره الان بعضی قیمتها خوبن آکرو اس مثلا
شما هم میخوای نوت 2 رو بگیر چون تنها گوشی هستش که بیشتر از یه ملیون ارزش داره بالاش پول بدی بقیه رو ول کن

Optimus Prime

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بهترین گزینه برای شما Huawei G600 است
قیمت 850
مشخصات كلي
تاريخ معرفي: آگوست 2012
وزن: 145 گرم
صفحه نمايش: 4.5 اينچ
حافظه داخلي: 4گيگا بايت
حافظه رام: 768 مگابايت
پشتيباني كارت حافظه دارد
دوربين اصلي: 8مگاپيكسل
دوربين دوم: دارد
سيستم عامل: آندرويد 4.0.4
پردازنده: دو هسته اي 1.2 گيگاهرتز
باطري: 1930 ميلي آمپر

ممنون. پیشنهاد دیگه ای نیست. فقط همین یه مدل؟

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
پیشنهاد دیگه میشه ACE 2 I 8160
اما خوب تمام انچه گفتید رو ندارد

TLSD

Registered User
لایک‌ها
34

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
واللا چند تا مشکل اساسی هستش

یکیش اینه که اصلا دوست ندارم واسه گوشی پول اضافی بدم به چند دلیل:
اولیش اینه که اصلا گوشی باز نیستم و فقط برای کارای عادی مثل مسیج و زنگ زدن ازش استفاده می کنم ( که یه 1100 هم این امکانات رو داره :D ) اما دوربینش واسم واقعا مهمه یعنی حیاتیه. بعدشم باهاش موزیک (اونم با هدفون) گوش میدم.
دومیش اینه که وقتی یه گوشی یک میلیون و خورده ای تو جیبت داری، باید این ریسک رو هم قبول کنی که وقتی یکی تو خیابون خفتت کرد و گفت هر چی داری رد کن بیاد، بتونی از اون یه میلیون و خورده ای راحت دل بکنی. اما وقتی پول کمتری واسه گوشیت دادی ، یه جاییت کمتر میسوزه و کمتر حرص می خوری.
سومیشم اینه که وقتی یک و خورده ای پول گوشی میدی باید بزاریش توی پر قو و جابجاش کنی و حواست باشه که نیفته یا روش خش نیفته و از این حرفا که من اصلا حوصله شو ندارم.
آخریش هم اینه که وقتی پول به زور به دست میاد، واسه چیزی که اولویت اصلی واسم نداره، زور داره که خرجش کنم. به هر حال همه تو این مملکت داریم زندگی می کنیم و اوضاع خراب اقتصادی رو میدونیم. اونی که واسه پز دادن و افه اومدن و کلاس گذاشتن گوشی میخره یا دستش توی جیب پدر و مادرشه با من خیلی فرق داره. نه اینکه پولشو نداشته باشم، اتفاقا دارم و می تونم خرج کنم اما نمی خوام :D

واسه همین نهایتا بیشتر از 800-850 نمی خوام خرج کنم.
اما هرچی بیشتر می گردم کمتر نتیجه میگیرم. اولش اکسپریا ری رو دیدم، که فکر کنم توی این رنج قیمت باشه ، بعدشم پرادا
اما در مورد دوربیناشون شک اساسی دارم. فکر می کنم کیفیتشون 8 مگاپیکسل واقعی نیست ( خدایش اگه کسی با اینا کار کرده، یا گزینه بهتری سراغ داره بگه مخصوصا در مورد دوربین و باتری . من دارم خل میشم انقدر توی این سایتا و فرومها چرخ زدم و مطلب خوندم چشمام داره کور میشه :D )
در مورد باتری هم که هرکی یه چیزی میگه. یکی میگه ضعیفه، یکی میگه خوبه.

کلا چیزی که میخوام اینه
نو باشه ( کارکرده نمی خوام)
با سیم کارت خودم کار کنه و احتیاج به تغییر سیم کارت نداشته باشه
امکان کارت حافظه جانبی داشته باشه
دوربین 8 با کیفیت خوب عکاسی و فیلمبرداری <===== خیلی واسم مهمه
باتریش زود به زود تموم نشه ( در شرایط عادی چون اهل بازی و فیلم دیدن و ... نیستم )
دوربین دوم داشته باشه خیلی خوبه اگه نداشته باشه هم مهم نیست
ترجیحا اندروید 4 چون وقت و حوصله فلش زدن و روت کردن و آپگرید و این کارای جانبی رو ندارم
اگر گزینه مناسبی دارید پیشنهاد بدین اگر قیمتش هم بالاتر باشه (در حد معقول نه خیلی بیشتر از بودجه خودم لطفا بگین شاید بتونم یه کم هزینه رو بیشتر کنم اما حداکثر 100 تومن بیشتر )
ممنون از دوستانی که لطف می کنن و راهنمایی می کنن. مخصوصا ESMIGHELE عزیز

سراغ هواوی اصلا نرو پولتو دور ریختی

1.galaxy s ii:1070
2.htc sensation xe 925
3.xperia p:855(باتریش ضعیفه)
4.الجی پرادا:تو فروم اینجا تا 750 هم هست(این باتریش ضعیفه ولی از p بهتره)

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
دوست عزيز هو اوي رو مايكروتل گارانتي كرده هر چي هم فروخته فيدبك مشتري خوب بوده - gALAXY sii با اين قيمت رفرش هست تو بازار حواست باشه اس 2 اصلي رو بالاتر مي دن

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
عزیز شما به چه دلیل میگی هواوی خوب نیس
من خودم هواوی رو هم رده ال جی میبینم
البته تو نرم افزار و رابط کاربری وساپورت هردوشون ضعیفن ولی هواوی ضعیفتره بازم ولی از نظر سخت افزار گوشی های خوبین

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
عزیز شما به چه دلیل میگی هواوی خوب نیس
من خودم هواوی رو هم رده ال جی میبینم
البته تو نرم افزار و رابط کاربری وساپورت هردوشون ضعیفن ولی هواوی ضعیفتره بازم ولی از نظر سخت افزار گوشی های خوبین

خب عزیز ساپورت نرم افزاری یکی از مهم ترین فاکتور هاست:)
وگرنه با این حال گوشیهای خوبین

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
خب عزیز ساپورت نرم افزاری یکی از مهم ترین فاکتور هاست:)
وگرنه با این حال گوشیهای خوبین

من خودم همیشه که میرم علاادین یه سری هم به بازار موبایل ایران میزنم وبا گوشی های جدید کارمیکنم تا ببینم چه جورین
قبل عیدم رفتم دی1 وپی1 رو چک کردم گوشی های خوبی بودن امکانات خوب ولی محیطش نسبت به بقیه ابتدایی تر بود

ساپورت لزومن مهم نیس میدونی چرا ؟؟
چون خیلی ها زیاد با گوشی کار نمیکنن بیشتر گوشی رو برا بازی تو راه کار ومنزل وموسیقی گوشی دادن یا کلاس گذاشتم و... میخوان واصلا از این چیزا سر درنمیارن یا اصلا وقتشو ندارن
یه جورایی مثل سونی هست با این تفاوت که سونی خیلی زیباتر وجذاب تره وطرفداراشم بیشترن

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
توضيحاتت خيلي خوب بود - به همين دلايلي كه گفتي هيچ وقت نميشه حكم قطعي رو برندي داد كاربر حرفه اي مياد فروشگاه اپل رو مي خوره وقتي مي خره براي مثال اما خيلي ها هم ميان اپل براشون كارايي نداره و مي خرند برندهاي ديگه همينطور بهرحال هو اوي رو سامسونگ اوروده گارانتي هم كرده وقتي طرف نمي تونه مثلا تبلت سامسونگ رو بگيره تبلت متفرقه نگيره يك سطح پايين تر حل بشه كارش ...

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
هواوی گوشیاش خوبه ولی ساپورت نرم افزاری هم از طرف شرکت فعلا ضعیفه هم دولوپر ها برا همین خودم پرادا نمیگیرم

بالا