فعلااینا خوبه اس ادونس-سنسیشن ایکس ای -سولا
بین این 3 من ادونسوانتخاب میکنم
فعلااینا خوبه اس ادونس-سنسیشن ایکس ای -سولا
سوال نکردم نظرمو گفتماینایی که گفتی تو یه رنج قیمت نیستن
از لحاظ سخت افزار و... هم باهم فرق میکنن
دقیقا بگو دنبال چه جور گوشی هستی تایه گوشی مناسب برات پیدا کنیم
سلام به دوستان.
من حدودا 1 سالی میشه کلا اخبار گوشی رو دنبال نمیکنم.
قبلش دو سال پیش شهریور ماهاکسپریا نئو تازه اومده بود ایران خریدم.(خیلی از نئو راضی بودم)
بعدن به دلایلی مجبور شدم بفروسم .اسفند ماه 90 رفتم باز نئو بخرم که دیگه گارانتی اصلی پیدا نشد رفتم یه گلکسی اس خریدم.
یک ماهی دستم بود ولی خوشم نیومد و فروختمش و رفتم یه ویو 3 خریدم.
دو روز بعد از خرید ویو 3 پول لازم داشتم شدیییییییید.مجبور شدم فروختمش.
تصور کنید پریروز خریده بودم 540 .امروز فروختم 400.
اینا اطلاعاتی بود که خواستم داده باشم.
الان از گوشی های نسل جدید کدوم ها رو توصیه میکنید؟
رنج قیمت هم 600 تا 1200.
اس ادونس-سنسیشن ایکس ای-سولا-اکسپریا تی-تی ایکس-وی-وان اسکسی نبود جواب مارو بده؟
تا600:اکسپریا یواس ادونس-سنسیشن ایکس ای-سولا-اکسپریا تی-تی ایکس-وی-وان اس
داداش یه محدوده کمتر بزار مثلا 800-1000 تا بهترین گزینه رو معرفی کنیم با توجه به قیمت
اس ادونس-سنسیشن ایکس ای-سولا-اکسپریا تی-تی ایکس-وی-وان اس
داداش یه محدوده کمتر بزار مثلا 800-1000 تا بهترین گزینه رو معرفی کنیم با توجه به قیمت
تا600:اکسپریا یو
تا700:سولا
تا800:ادونس
تا950:اس2پلاس-سنسیشن ایکس ای
تا 1150:تی ایکس و تی و وی نظر خودم تی هست
تا1200:وان اس حتما مدل 520
اگه بتونی xperia t یا one s برداری خیلی عالیه اولی 1150دومی 1100. من تی رو پیشنهاد میکنمدوست عزیز همون 800-1000 بازه ی بسیار خوبی هستش.
اگه امکانش هست تبلت های تو این رنج رو هم معرفی کن.
اگه بتونی xperia t یا one s برداری خیلی عالیه اولی 1150دومی 1100. من تی رو پیشنهاد میکنم
اینا تا 1 تومن خیلی عالیند: اس2پلاس-سنسیشن ایکس ای-اس ادونس-اچ تی سی امیز
بین اینا سامسونگها پیشنهاد میشنداگه 800 داری اس ادونس بیشتر داری تا 950اس 2 پلاس مقایسه کن ببین تفاوت امکانات 150 میرزه یانه
تبلتها:به نظر من چینی نگیر. تفاوت قیمتش با مارک های معروف خیلی کمه کیفیتش خوبه ولی آپدیتش مشکل داره و اگه خراب بشه کلی هزینه ارسال تا چین و برگشتشه
تبلت فقط دوتا انتخاب داری:نکسوز7 خیلی عالیه و کلا از پیشنهاد بعدی یه سرو گردن بالاتره ولی عیبش اینه سیمکارت نمیخوره و میکرو اس دی.بعد از اون تب2 سامسونگ هست هردو تو رنج 1تومن هستند.تبلت هواوی یک هسته ای هست و اصلا با قیمت 900 تومنیش توصیه نمیشه
اقا شما بيا و Galaxy S advance رو بخر (قيمتش رو ببين ) با بقيه باقيمانده پول هم يك قاب خوب بخر
در نظر داشته باش هزينه برچسب ال سي دي و برنامه و قاب رو دولا پهنا باهات حساب نكنه كسي-
Huawei Media Pad 7 inch من باهاش كا كردم از لحاظ پشتيباني نرم افزاري و تاچ و پردازنده واقعا تفاوت چنداني با سامسونگ P3100 نداشته است
داداش من تبلت میخوای بخری نکسوز7 4هسته ای 920 تومن سراغ دارم و p3100 دوهسته ای 970 تو رو خدا هواوی یک هسته ای 900 تومنی را نخر یکی از این 2 تا را بخرتا حدود 2 ساعت دیگه میرم گوشی بخرم.
پولی که براش در نظر گرفتم نهایتا یک میلیون هستش.
تبلت یا گوشی گزینه نهایی رو بهم بگید که برم بخرم.
و اینکه تو تهران کجا برم که گوشی رفرش مثله علائدین نکنن تاپاچم.