• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

mt.plus1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامی
گفتم یه مقدار بودجه رو افزایش بدم

و از بین one s , one x یکی رو انتخاب کنم
خودم که وان ایکس رو می پپسندم میگن مشکل ال سی دی داره و خاموش میشه و دیگه روشن نمیشن درسته
ایا خرید وان ایکس عاقلانه هست یا نه ممنون

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
ببينيد اين مسئله قانون كلي روي همه اين مدل هاي نيست HTC ONE X يك گوشي كامل و محبوب است كه شايد ايرادي كه من بخوام بهش بگيرم همون بحث فارسي هست و رام عربي و پ ژ گ چ كه اونم راه ههايي براي حل كردنش هست . اما اگر مي خواهيم خريد بي حاشيه تر داشته باشيد به پولتون صد تومن بيفزاييد و GALAXY SIII بخريد تا هم در دنيا و هم در اخرت عاقبت بخير شويد ;)

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
میخوای یه سنسیشن xl دست دو پیدا کن بد نیست .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوست گرامی

خودم که وان ایکس رو می پپسندم میگن مشکل ال سی دی داره و خاموش میشه و دیگه روشن نمیشن درسته

وان ایکس که مسلما بهتره از وان اس
من تا حالا ندیدم کسی چنین مشکلی داشته باشه
اگه هم نخواستی میتونی اس 3 بگیری دوست عزیز:)

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
مدتیه گالکسی N8000 سامسونگ چشمم را گرفته چطور تبلیتیه؟

اینترنت را یمشه باش کار کرده؟

با سیم کارت رایتل

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوست گرامی

وان ایکس پیشنهاد نمیشه
تی و وان اس و اگه هم گیر بیاد وان ایکس ال خیلی عالیه همچنین وی و تی ایکس
اگه هم بتونید اس3 هم گوشی خیلی خوبیه ولی از اینایی که گفتم 300-400گرون تره در کل بالاییا پیشنهاد میشه نه اس3

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
با سلام.
ميخواستم يه گوشي بگيرم در محدوده قيمتي 800-900 هزارتومن.از سوني خوشم نمياد.بيشتر تمايل سامسونگ بگيرم.ميخوام گوشي باشه که هم ظاهر قشنگي داشته باشه هم کارايي خوبي داشته باشه و اشکالات کم باشه.مشکل کيبورد فارسي هم نداشته باشه.سيستم عاملش آندورئيد باشه.دوربينش کيفيت خوبي داشته باشه و خلاصه با توجه به قيمتش چيز خوبي پيدا کنم.اگر براتون مقدور بود اشکالات و مزاياي گوشي که معرفي ميکنيد را نيز ذکر کنيد.
راستش من گوشي باز نيستم.براي کاراي روزانه ميخوام ازش استفاده کنم و اينکه دوربين و کيفيت فيلمبرداري خوبي داشته باشه.
با تشکر.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
با سلام.
ميخواستم يه گوشي بگيرم در محدوده قيمتي 800-900 هزارتومن.از سوني خوشم نمياد.بيشتر تمايل سامسونگ بگيرم.ميخوام گوشي باشه که هم ظاهر قشنگي داشته باشه هم کارايي خوبي داشته باشه و اشکالات کم باشه.مشکل کيبورد فارسي هم نداشته باشه.سيستم عاملش آندورئيد باشه.دوربينش کيفيت خوبي داشته باشه و خلاصه با توجه به قيمتش چيز خوبي پيدا کنم.اگر براتون مقدور بود اشکالات و مزاياي گوشي که معرفي ميکنيد را نيز ذکر کنيد.
راستش من گوشي باز نيستم.براي کاراي روزانه ميخوام ازش استفاده کنم و اينکه دوربين و کيفيت فيلمبرداري خوبي داشته باشه.
با تشکر.

اس 2 کارکرده تمیز میتونی بگیری

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
شما بهترين مدلي كه مي تونه نياز هاتون رو براورده كنه
SAMSUNG GALAXY S ADVANCE I 9070 هست و پيشنهاد مي كنم سراغ دست دوم نرويد اگر مي خواهيد حاشيه خريد كمتري داشته باشيد

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
با سلام.
با تشکر.
یا همین ادونس که دوستمون گفتن یا سنسیشن ایکس ای یا اس 2 پلاس اگه بتونی بگیری خیلی خوبه 945تومنه با پست رایگان.

yeki110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان گرامی
یه چند تا گوشی به ترتیب اولویت مابین 1000-1250 به من معرفی میکنید
با تشکر.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سلام به همه دوستان گرامی
یه چند تا گوشی به ترتیب اولویت مابین 1000-1250 به من معرفی میکنید
با تشکر.
1.اکسپریاتی و وی و تی ایکس و صبرم کنی اس پی و وان اس همه تو یه رنجن ولی اس پی سرتره البته طول میکشه تا بیاد زیر1250
2.اس2 پلاس-سنسیشن ایکس ای-اکسپریا ال هنوز نیمده-اس ادونس

yeki110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1.اکسپریاتی و وی و تی ایکس و صبرم کنی اس پی و وان اس همه تو یه رنجن ولی اس پی سرتره البته طول میکشه تا بیاد زیر1250
2.اس2 پلاس-سنسیشن ایکس ای-اکسپریا ال هنوز نیمده-اس ادونس
بین TX و V کدام را پیشنهاد میدید؟

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
SONY XPERIA TX خوب صفحه اش بزرگتر هست حافظه داخلي بيشتري هم دارد اما xperia V ضد اب هست كاربري شما چه چيزي هست اختلاف قيمتشون شده 25 هزار تومان

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
شما بهترين مدلي كه مي تونه نياز هاتون رو براورده كنه
SAMSUNG GALAXY S ADVANCE I 9070 هست و پيشنهاد مي كنم سراغ دست دوم نرويد اگر مي خواهيد حاشيه خريد كمتري داشته باشيد

با تشکر از شما عزيزان.
آيا آندروئيد اين مدلها قابل ارتقاء به نسخه 4 هستش؟کيفيت فيلمبرداريشون چطوره؟1080؟اشکالاتشون هم ميشه ذکر کنيد؟

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بین TX و V کدام را پیشنهاد میدید؟
من باشم بین تی و تی ایکس و وی 70درصد تی برمیدارم 30درصد تی ایکس چون به نظرم اختلافشون به اختلاف قیمتشون نمیرزه تازه باتری تی بهتره

am_ete

Registered User
لایک‌ها
82
سلام
دوستان تاسقف یک میلیون تومان گوشی نو یا کارکرده ازبرندهای سونی و سامسونگ چی پیشنهاد میکنید؟
از بحث سوال بالا جدا،نوکیا گوشی دوسیمکارت ارزون چی داره؟قیمت و مدل بیزحمت
مرسی

بالا