• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 500 هزار تومان

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
سلام یه گوشی لمسی میخوام که دوربینش هم کیفیت خوبی داشته باشه بلوتوث هم داشته باشه کارشم خوب باشه.
2 تا سوال دیگه ام دارم گوشیایی که وایفای دارند رنج قیمتشون چنده؟ دیگه اینکه این گوشی لمسیا که اعصاب خرد کن که نیستن هی دستت بخوره بهش زنگ بزنه با اینو اوون؟ اگه هستن بگین نخرم:p

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام یه گوشی لمسی میخوام که دوربینش هم کیفیت خوبی داشته باشه بلوتوث هم داشته باشه کارشم خوب باشه.
2 تا سوال دیگه ام دارم گوشیایی که وایفای دارند رنج قیمتشون چنده؟ دیگه اینکه این گوشی لمسیا که اعصاب خرد کن که نیستن هی دستت بخوره بهش زنگ بزنه با اینو اوون؟ اگه هستن بگین نخرم:p

سلام
همه گوشی های لمسی دیگه بلوتوث رو دارن خودشون.
تقریبا از 250 تومن به بالا.

بودجه ات رو مشخص کن تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
سلام
همه گوشی های لمسی دیگه بلوتوث رو دارن خودشون.
تقریبا از 250 تومن به بالا.

بودجه ات رو مشخص کن تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
ممنون!هرچی کمتر بهتر! گوشی لمسی با قیمت زیر 150 پیدا میشه که کیفیت عکسشم خوب باشه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون!هرچی کمتر بهتر! گوشی لمسی با قیمت زیر 150 پیدا میشه که کیفیت عکسشم خوب باشه؟

گوشی لمسی زیر این قیمت فکر کنم گیر بیاد ولی سیستم عامل ندارن، درمورد کیفیت دوربینشون هم مطمئن نیستم.

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
سیستم عامل که گفته یعنی چه؟:blush:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سیستم عامل که گفته یعنی چه؟:blush:

به زبان ساده: نمیتونی روش برنامه و بازی نصب کنی. فقط لمسیه و برای کارهای معمول مثل زنگ و اس ام اس و اینترنت و اینا استفاده میشه. اما اگه بخوای روش برنامه و بازی هم نصب کنی باید یه گوشی سیستم عامل دار بگیری.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
البته برنامه هایی مثل دیکشنری و نقشه و اینا نصب میشه روش!

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
به زبان ساده: نمیتونی روش برنامه و بازی نصب کنی. فقط لمسیه و برای کارهای معمول مثل زنگ و اس ام اس و اینترنت و اینا استفاده میشه. اما اگه بخوای روش برنامه و بازی هم نصب کنی باید یه گوشی سیستم عامل دار بگیری.

ممنون:)

Hit 'Em Up

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چند تا گوشی لمسی تا 150 تومن معرفی می کنید به من ؟

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
من می خوام یک گوشی تا حدود 300 بخرم

این گوشی به نظرو خیلی خوبه ولی می خوام بدونم با این قیمت چه چیزای دیگه ای هم میشه خرید و اینکه تا به حال کسی این گوشی رو داشته ؟

Huawei HUAWEI t8620 3g 4.0 smart mobile phone y200t-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com

Huawei HUAWEI t8830 g309t smart mobile phone-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com

متشکرم

Last edited:

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

دوستان گرامی من یک گوشی اندروید می خوام که بتونم با نصب نرم افزار oovoo روش به شماره تلفن های موبایل و .. از طریق اینترنت و بدون پرداخت هزینه تماس بگیرم

ارزون ترین گوشی اندروید که می تونه این کارو انجام بده چی هست؟

با سپاس

hossein200

Registered User
لایک‌ها
17
این روزا این قدر قیمت بالا و پایین میشه که امروز میتونی با 300 تومن لایو بخری. فرداش یندو هم گیرت نمیاد.

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
این روزا این قدر قیمت بالا و پایین میشه که امروز میتونی با 300 تومن لایو بخری. فرداش یندو هم گیرت نمیاد.

پس در نتیجه اگر بتونم یه گوشی بخرم و به اینترنت وصلش کنم می تونم تماس رایگان با گوشی های همراه و تلفن های ثابت داشته باشم؟

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
گوشي لمسي حدود 300 تومن مي خوام كه كار باهاش اسون باشه واسه كسي مي خوام كه وارد نيست خودم سامسونگ مدل كربي رو انتخاب كردم ولي نمي دونم كار باهاش چطوره نمي خوام صفحه ش خيلي كوچيك باشه حدود 3.5 باشه سيستم عامل هم مهم نيست ولي 4تا بازي روش نصب بشه ديگه دوربينشم خوب باشه نه در حد عالي ولي قابل قبول باشه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
گوشي لمسي حدود 300 تومن مي خوام كه كار باهاش اسون باشه واسه كسي مي خوام كه وارد نيست خودم سامسونگ مدل كربي رو انتخاب كردم ولي نمي دونم كار باهاش چطوره نمي خوام صفحه ش خيلي كوچيك باشه حدود 3.5 باشه سيستم عامل هم مهم نيست ولي 4تا بازي روش نصب بشه ديگه دوربينشم خوب باشه نه در حد عالي ولي قابل قبول باشه

کربی 2 هم خوبه اگه یه مقدار بودجتون رو افزایش بدین gio دست دوم هم خوبه

alireza7299

Registered User
لایک‌ها
4
پس در نتیجه اگر بتونم یه گوشی بخرم و به اینترنت وصلش کنم می تونم تماس رایگان با گوشی های همراه و تلفن های ثابت داشته باشم؟

نه دوست عزیز تا جایی که من میدونم برای این کار باید هردو طرف مکالمه به اینترنت دسترسی داشته باشن و هردو هم برنامه مورد نظر رونصب داشته باشن! یه چیزی تو مایه های چت با کامپیوتر!!! پس آنچنان هم شما فکر میکنید چیز باحالی نیست ;)

alireza7299

Registered User
لایک‌ها
4
تا جایی که یادمه گوشی تاچ زیر 300 با صفحه نمایش بزرگتر از 3.2 یا 3 توبازار نیست، بهترین کار اینه که دنبال گوشی کارکرده باشید.

EzadMehr

Registered User
لایک‌ها
240
سلام دوستان گوشی xperia x2 چطور گوشیه؟
من خیلی از مدلش خوشم میاد اما شنیدم هنک میکنه درسته!؟
کسی هست یه اطلاعاتی در اینباره به من بده!؟

بالا