• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 500 هزار تومان

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازیار 8910i اولا به این قیمت نیست...بعد دوربین نداره که...

یه 6020 میتونی بخری ...اگه باشه نوش...دوربینش VGA هست..

سونی هم K510 واقعا انتخاب عالی هست ها...دوربینش معرکه است...من دیروز دیدم دست یکی واقعا بعد از S700 سونی من 1.3 با این کیفیت ندیدم...صدای اسیکرش هم بلنده ها...160 شده نوش فکر کنم ولی واقعا میارزه...

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
به داداشم میگم! ولی گفته نوکیا باشه و کلا برند غیر از نوکیا براش تعریف نشده! من هم بهش K510 رو گفتم! حتی گفتم 50 تومن هم بزار K750 بگیر! چون نوکیا تو این رنج گوشی خوب نداره!
6020 رو هم بهش میگم ببینم چی میگه!!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از این گوشیهای ارزون نوکیا که زنگ mp3 میخوره بگیر مثل 2310 , 2610 , 1111 , 1110i فقط مکالمه و زنگ mp3 فکر کن 1100 mp3 پخش کنه!
ولی با 160 میتونی یک L7 موتورولا بگیری که تقریبا خوب و تکمیله فقط دوربینش ضعیفه و سیمبین نداره

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
تو حالت خوبه !؟ 8910 !؟ میدونی چی داری میگی :د !؟
مگه نمیگی 150.000 !؟ چرا هی میگی 8910 :د !؟؟ فکر کنم يک گوشی ديگه رو در نظر داری :د !! البته کلا 8xxx ها در آنتن دهی بينظيرن (!)
mornincoffee.gif

ولی خوب با این پول این همه گوشی عالی میشه خريد // K510 مثلا که مازيار اشاره کرد // يا Z530 با درگاه مموری ! // K310 هم خودش گزينه ای هست // از طرفی L6 و L7 هم جذابيتهايی دارند // ولی خريد 8910 اشتباه هست هرچند 95% اصلا پيدا نمیشه :د // يه J100 هم میتونه خيلی فرندلی و کارا باشه
earthhug.gif

نوکيا هم زير 100 گزينه های زيادی داره ولی بين 100 تا 200 فقط پول رو دور ريختی // يه پست بود توش گوشيهای تا 80.00 بود اون رو هم يه نگاه بنداز // باز 6030 با 110.000 قيمت قابل فکر هست :د
LG هم گوشيهای خوبی داره تو این رنج
DrHessam.gif

Messenger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه گوشی تو همین رنج قیمت که امکانات بلوتوث / پخش Mp3 / دوربین (خیلی مهم نیست نداشته باشه هم ...) / رم رو داشته باشه
... ؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
یه گوشی تو همین رنج قیمت که امکانات بلوتوث / پخش Mp3 / دوربین (خیلی مهم نیست نداشته باشه هم ...) / رم رو داشته باشه
... ؟

Z530 هست تقريبا 155.000 و L7 هم هست که 10 ، 15 تومانی فکر کنم گرونتر میوفته و هر 2 'شون مموری میخورن ولی هر 2 از نظر پخش Mp3 تقريبا تعطيل هستند ولی خوب در نظر داشته باشيد که مثلا يه L7 داريد و يه مموری 1 گيگ میگيريد و با استفاده از هندزفری يه Mp3 پلير رو يدک میکشيد !!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
... ؟
L7 خوبه ! یه زره بالاتر ببری W300 هم میتونی بگیری !

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
تو حالت خوبه !؟ 8910 !؟ میدونی چی داری میگی :د !؟

باور کن من میدونم! داداشم میگه! این گوشی تیتانیومه و مال عهد جوقه و آنتیک حساب میشه! چه طوری با 150 میدنش؟! من گفتم ولی گفت بپرس! به نحوی این تاپیک رو حرفهای داداش من فرض کنین!

poolsazan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
K310 پنج مگابایت حافظه اش بیشتره. باتریشم تا حدودی بیشتر دووم میاره ! در عوض L6 بلوتوث داره که برای من خیلی گزینه ی مهمی هست. ولی اگه بلوتوث برات مهم نیست K310 انتخاب مناسب تریه. دیزاین L6 هم بهتره. قیمت L6 حدود 120 تومن باید باشه K310 رو هم نمیدونم !

ممنون از راهنماييت :)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آقایون و خانوما سلام

من خودم موتورولا رو با سونی اریکسون عوض نمی کنم چه برسه به نوکیا
اما چکنم که خراب رفاقتم :happy:

یکی از آشناها - البته خانمه . سن حدود 40 - قد بلند و ... - می خوان یک عدد گوشی بگیرن و گلاب به روتون فقط نوکیا رو قبول دارن
راستش از اونجا که توو عمرم طرف نوکیا نرفتم اصلا نمی دونم چند چند باید بگیره
خب حالا میشه راهنمایی کنید چه گوشی بگیرن که خانمی هم باشه

مهمه که
قابلیت این رو داشته باشه که آهنگی که دلشون می خواد رو برای زنگش بذارن ( بقول معروف رینگ تون بریزن روش )
حالا پلی فونیک می گن به این مدل یا نمی دونم ام پی تری هم می تونه زنگش باشه من بیلمیرم . اما بتونن با پی سی زنگاش رو تغییر بدن خلاصه ( این تنها خواسته خودش بوده . بقیه رو من خودم اضافه می کنم )
ویبراتور داشته باشه
قابلیت ذخیره اس ام اس در حد خوبی داشته باشه
بوزرفرندلی باشه
آنتنش خوب باشه
و ...
از خوشگلی هم چیزی نمی گم چون نوکیا خوشگل نمیشه !

دوربین vga هم اگه داشت بهتر . نداشتم اصلا مهم نیست . فدای سرتون

مرسی . منتظرم

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
این مشخصات رو دادی که بر طبق مشخصات براش گوشی پیدا بشه ؟!!! :blink: :blink: :blink: :blink:

بابا خواستم یه شوخی هم کرده باشم
منظورم این بود که طرف خانمه سنشم یه جوریه که خیلی حوصله ور رفتن با منوهای گوشی رو نداره
جون بچتون درسته دارید نوکیا معرفی می کنید اما یه تاجایی که میشه گوشی خانمی هم باشه :)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
7200 با وجود اینکه قديمی هست و شايد سخت پيدا بشه اما ارزش داره / فکر کنم به عنوان آکبند هم جمهوری پيدا میشه و چندين ماه پيش (!) قيمت کردم 120.000 گفتن // فرمت AMR رو ساپورت میکنه و 4 مگ مموری که داره قابل قبول هست

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
بله دوستان لطف کنن در همون رنج قیمت راهنماییم کنند
چون من که نتونستم نظرشون رو از نوکیا حتی به سامسونگ تغییر بدم بعید می دونم بتونم متقاعدشون کن 1 ریال بیشتر از 100 تومن بدهند

مرسی از همه .. بازم منتظرم

مهم اینه که بشه رینگش رو عوض کرد !!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
این 7200 چیز جالبی بنظر میرسه برای یه خانم ...
دوربینم داره ؟

بله! دوربین VGA با ضبط ویدئو داره! و گوشی مناسبی هم برای یه خانم هست! ولی قدیمیه! گیر میاد به نظرتون دست اولش؟!

بالا