ehsanservat
Registered User
بخاطر مارک نبود که اینو پیشنهاد کردم من تا حالا تو رنج 400-1400 سامسونگ پیشنهاد نکردم بخاطر اینکه ارزش خرید ندارن و از هر برندی ممکنه گوشی پیشنهاد بدم صرفا به خاطر ارزش خرید.
در نظر بگیرید که این گوشی فقط حدود 215 تومنه ولی برخی از این دوستان و حتی شاید برادر شما انتظار گوشی حداقل 400 تومنی از این گوشی داشتن که براش این همه عیب تراشیدن.معلومه وقتی با گوشی های رده بالاتر مقایسه بشه عیب زیاد داره-
میشه یه درخواستی ازتون بکنم؟
برادرتون این گوشی رو داشتن و حتما باهاش کار کردید میشه با 501 هم کار کنید بعد مقایسه کنید و بعدش خرید کنید؟مطمئنم نظرتون به سوی این گوشی 5280 یا 5282 برمیگرده-شما از نوکیا بخرید یا سامسونگ برای من فرقی نداره من حتی الامکان دوست دارم هر کسی با هر بودجه ای بهترین چیزی که میتونه رو بخره.
و چیزای محدودی که میدونم اینه که این گوشی بهتر از 501 هست.
الان رو اون گلکسی اندروید نصبه بهترین سیستم عامل دیوایس های پورتابل در جهان در برابر سیستم عامل ناشناخته سری آشا که معلوم هم نیست جاوا رو بخوبی پشتیبانی بکنه یا نه.
درسته حق باتوه اما کسی که گوشی 300 هزاری میخری گوشی با گوشی 600 هزاری مقایسه نمیکنه
بحث اینجاست که وقتی شرتی چیزیو میده دست مردم نباید آشغال بده اولین وظیفه شرکت اینه از لحاظ نرم افزاری گوشی کند و هنگی نباشه چون کاربر اولین چیزی که تو تست گوشی انجام میده امتحان کردن سیستم نرم افزاری گوشیه
پدرم همیشه میگفت جنس معولی مرغوب بخر اما جنس رده بالا ارزون نخر
انگلیسی ها میگن انقدر پولدار نیستم جنس ارزون بخرم
آره کار کردم هنگی شدید لگ زیاد حتی برنامه برای خود گوشی دانلود کردیم تو صفحه کامل نشون نمیداد اتفاقا همین کارو کردم با یکی قرار گذاشتم که ASHA 501 داشت گفتم گوشی تست کنم بعد باهم بریم از علائدین بخریم
من پولمو دور نمیریزم دور بخاطر گوشی که تنها برتریش اندروید باشه برای من 1.: کارایی ( آنتن دادن قوی . با یه ضربه کوچیک خراب نشدن و ..........) 2 . خوش دستی و خوشگلی 3.راحتی کار باهاش 4 . هنگ نداشتن مهمه
جالبی اینجاست داداشم 4 تا گوشی مد نظر داشت برای انتخاب آشا 501 . هو آوی Y300 . گلگسی استار اس 5280 و اچ تی سی اکسپلورر
بعد رفتیم سایت دیجی کالا همه از تاچ ضعیف و باتری ضعیف Y300 گله داشتن
گفت اچ تی سی اکسپلورر قدیمی شده و از منوهاش خوشش نیومد
بین آشا 501 و گلگسی استار س 5280 مونده بود که دوستمون که گوشی بازه گفت گلسی نگیر گوشی اندرویدی اونم 4 اونم ارزون نگیر دادشم گوش نکرد گرفت با 50 هزار ضرر فروخت
هنگی . پریدن آنتن بعضی وقتا و ........ داشت
تا اونجایی که من فهمیدمو از تجربه ها کسایی که آشا 501 همونیه که من میخوام آنتن دهی قوی زیبایی و خوش دستی پلتفرمر سریع و ...................
بیشتر سایتا دیدم تنها مشکلی که گوشی داشت اونم 2 نفر داشتن پلتفرمر آپدیت میشه و این 2 نفر پلتفرمرشون کند شده بود و .... وگرنه بقیه همه راضی بودن
http://www.digikala.com/Product/DKP-15063/Nokia-Asha-501/گوشی-موبایل-نوکیا-آشا-501
چون نوکیا روی این پلتفرمر سرمایه گذاری کرده و قراره نسل جدید آشا 503 و 502 با امکانات سخت افزاری بالا بعد ها بیاد تو بازار روی پلتفرمر جدیدش مانور میده و روش کار میکنه و آپدیتش میکنه
دیدی گفتم اصلا توجه نمیکنی چشمتو رو همه چی بستی فقط داری اندرویدو نگاه میکنی خوب بودن و کارایی یه گوشی تو تو پلتفرمش میبینی سخت افزار اصلا نگاه نمیکنی؟ یا فقط به برند نگاه میکنی؟ از این پیشنهادا به کسی دادی که مثل من تجربه قبلی نداشت رفت خرید بعد مشکل پیدا کرد نفرینت کرد میخوای چیکار کنی؟
روی گوشی چینی درجه 4 م ادروید هست پس خوبه؟ ما که از قدیم شاهد بودیم گوشیا سامسونگ بدترین گوشیا بازار بودن خرابی زیاد داشتن یه چند سالیه خوب شده و محصولاتش بهتر شده و جزو گوشیا مطرح شده اما با این گوشی متوجه شدم فقط به فکر پول درآوردنه نه گوشی سالم دست مردم دادن
یه زمانی هم اندروید ناشناخته بود یه زمانی هم ویندوز موبایل ناشناخته بود