• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 500 هزار تومان

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
بخاطر مارک نبود که اینو پیشنهاد کردم من تا حالا تو رنج 400-1400 سامسونگ پیشنهاد نکردم بخاطر اینکه ارزش خرید ندارن و از هر برندی ممکنه گوشی پیشنهاد بدم صرفا به خاطر ارزش خرید.

در نظر بگیرید که این گوشی فقط حدود 215 تومنه ولی برخی از این دوستان و حتی شاید برادر شما انتظار گوشی حداقل 400 تومنی از این گوشی داشتن که براش این همه عیب تراشیدن.معلومه وقتی با گوشی های رده بالاتر مقایسه بشه عیب زیاد داره-

میشه یه درخواستی ازتون بکنم؟
برادرتون این گوشی رو داشتن و حتما باهاش کار کردید میشه با 501 هم کار کنید بعد مقایسه کنید و بعدش خرید کنید؟مطمئنم نظرتون به سوی این گوشی 5280 یا 5282 برمیگرده-شما از نوکیا بخرید یا سامسونگ برای من فرقی نداره من حتی الامکان دوست دارم هر کسی با هر بودجه ای بهترین چیزی که میتونه رو بخره.
و چیزای محدودی که میدونم اینه که این گوشی بهتر از 501 هست.
الان رو اون گلکسی اندروید نصبه بهترین سیستم عامل دیوایس های پورتابل در جهان در برابر سیستم عامل ناشناخته سری آشا که معلوم هم نیست جاوا رو بخوبی پشتیبانی بکنه یا نه.

درسته حق باتوه اما کسی که گوشی 300 هزاری میخری گوشی با گوشی 600 هزاری مقایسه نمیکنه

بحث اینجاست که وقتی شرتی چیزیو میده دست مردم نباید آشغال بده اولین وظیفه شرکت اینه از لحاظ نرم افزاری گوشی کند و هنگی نباشه چون کاربر اولین چیزی که تو تست گوشی انجام میده امتحان کردن سیستم نرم افزاری گوشیه

پدرم همیشه میگفت جنس معولی مرغوب بخر اما جنس رده بالا ارزون نخر

انگلیسی ها میگن انقدر پولدار نیستم جنس ارزون بخرم

آره کار کردم هنگی شدید لگ زیاد حتی برنامه برای خود گوشی دانلود کردیم تو صفحه کامل نشون نمیداد اتفاقا همین کارو کردم با یکی قرار گذاشتم که ASHA 501 داشت گفتم گوشی تست کنم بعد باهم بریم از علائدین بخریم

من پولمو دور نمیریزم دور بخاطر گوشی که تنها برتریش اندروید باشه برای من 1.: کارایی ( آنتن دادن قوی . با یه ضربه کوچیک خراب نشدن و ..........) 2 . خوش دستی و خوشگلی 3.راحتی کار باهاش 4 . هنگ نداشتن مهمه

جالبی اینجاست داداشم 4 تا گوشی مد نظر داشت برای انتخاب آشا 501 . هو آوی Y300 . گلگسی استار اس 5280 و اچ تی سی اکسپلورر

بعد رفتیم سایت دیجی کالا همه از تاچ ضعیف و باتری ضعیف Y300 گله داشتن

گفت اچ تی سی اکسپلورر قدیمی شده و از منوهاش خوشش نیومد

بین آشا 501 و گلگسی استار س 5280 مونده بود که دوستمون که گوشی بازه گفت گلسی نگیر گوشی اندرویدی اونم 4 اونم ارزون نگیر دادشم گوش نکرد گرفت با 50 هزار ضرر فروخت

هنگی . پریدن آنتن بعضی وقتا و ........ داشت

تا اونجایی که من فهمیدمو از تجربه ها کسایی که آشا 501 همونیه که من میخوام آنتن دهی قوی زیبایی و خوش دستی پلتفرمر سریع و ...................

بیشتر سایتا دیدم تنها مشکلی که گوشی داشت اونم 2 نفر داشتن پلتفرمر آپدیت میشه و این 2 نفر پلتفرمرشون کند شده بود و .... وگرنه بقیه همه راضی بودن

http://www.digikala.com/Product/DKP-15063/Nokia-Asha-501/گوشی-موبایل-نوکیا-آشا-501

چون نوکیا روی این پلتفرمر سرمایه گذاری کرده و قراره نسل جدید آشا 503 و 502 با امکانات سخت افزاری بالا بعد ها بیاد تو بازار روی پلتفرمر جدیدش مانور میده و روش کار میکنه و آپدیتش میکنه

دیدی گفتم اصلا توجه نمیکنی چشمتو رو همه چی بستی فقط داری اندرویدو نگاه میکنی خوب بودن و کارایی یه گوشی تو تو پلتفرمش میبینی سخت افزار اصلا نگاه نمیکنی؟ یا فقط به برند نگاه میکنی؟ از این پیشنهادا به کسی دادی که مثل من تجربه قبلی نداشت رفت خرید بعد مشکل پیدا کرد نفرینت کرد میخوای چیکار کنی؟

روی گوشی چینی درجه 4 م ادروید هست پس خوبه؟ ما که از قدیم شاهد بودیم گوشیا سامسونگ بدترین گوشیا بازار بودن خرابی زیاد داشتن یه چند سالیه خوب شده و محصولاتش بهتر شده و جزو گوشیا مطرح شده اما با این گوشی متوجه شدم فقط به فکر پول درآوردنه نه گوشی سالم دست مردم دادن

یه زمانی هم اندروید ناشناخته بود یه زمانی هم ویندوز موبایل ناشناخته بود

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
برند ال جی چطوره؟
مخصوصا lg l5 455
بین ال جی و هواوی و اچ تی سی کدوم بهتره؟
هواوی چینیه گوشی های خوبی هست؟
سونی اکسپریا چی؟ گوشی های سونی هنگ می کنن؟

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
برند ال جی چطوره؟
مخصوصا lg l5 455

بین 4 برند ال جی و اچ تی سی و هواوی و سونی برند اچ تی سی و ال جی بخر

ا چ تی سی از برندا خیلی خوبه که از قدیم بوده تا الان اولین نسل گوشیاش imate بود تا الان گوشی با کیفیت و عمری تولید میکنه من چندتا گوشی اچ تی سی داشتم هم آی میت هم اچ تی سی

گوشیا ال جی هم داشتم مثل kg 300 . شکلات ال جی . c105 و ........

اگه دنبال گوشی سگ جونی ال جی بهترین انتخابه در ضمن شارژدهی بالا گوشیا ال جی که حرف نداره هر وقت گوشی ال جی داشتم شارژدهیش خیلی از گوشیا همترازش بیشتر بوده

من هنوز c105 دارم یعنی بلایی نیست سرش نیومده باشه اما هنوز راحت داره کار میکنه

گوشی که انتخاب میکنی فقط بین اچ تی سی و ال جی باشه

هواوی y300 برا یه هفته داشتم اشغال به تمام معنا بود باتری زود خالی میکرد آنتش میپرید هنگی شدید و ......

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
برند ال جی چطوره؟
مخصوصا lg l5 455
به نظر من:
توی رنج قیمتی که میخواید از خوب به بد:
1-
http://barsashop.com/?p=3724
2-
http://www.mobile.ir/phones/specifications-37205-huawei-ascend-g525.aspx
اولی به نظر من ارزش افزایش بودجه رو داره

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
برند ال جی چطوره؟
مخصوصا lg l5 455
اگه خیلی از ال جی l5 خوشت میاد الان بهتره بگیری چون ال جی گوشی هاشو تا 26 درصد تخفیف زمستانه داره میفروشه:)
پ ن : l4 رو دیدم 290 تومن شده بود

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
اگه خیلی از ال جی l5 خوشت میاد الان بهتره بگیری چون ال جی گوشی هاشو تا 26 درصد تخفیف زمستانه داره میفروشه:)
پ ن : l4 رو دیدم 290 تومن شده بود
کجا زده 290 تومن؟
کجا با تخفیف میفروشن؟
اینجا که زده 359 تومن
http://www.digikala.com/Product/DKP...I-E440/گوشی-موبایل-ال-جی-اپتیموس-L4-II-ای-440

amione

Registered User
لایک‌ها
30
سلام (دوستان مشاوره بدید ک من اطلاعاتم درحد آی او اس و سیمبین هس)
توی رنج 500 تومن (ترجیحن ارزون تر بهتر) می خوام یه گوشی بگیرم تا یک ماه دیگه، حالا بحثم خیلی روی قیمت نیس
راستش ویندوز فون و اندرویید؟ بعضیا از سری لومیا می نالن (واقعن بده؟) برنامه ها و ایناش راحت گیر میاد (می دونم ک اندرویید اپ براش ریخته و بازار داره و این حرفا)؛ هنگ کردن و سرعت (من با سیستم های پیچیده مشکل ندارم) کارایی قابلیتایی ک دارن بین اندرویید ویندوز فون (اگه هر دوش دستتون بوده نظر بدید، متعصب نباشید) بیشتر اطلاعات در مورد کارکرد شما با ویندوز فون می خوام (دور و برم اکثرن اندروید دارن «هر چند از سیستم عامل اونقدا هم سر در نمیارن و بیشتر اپ براشون مهمه») در مورد لومیاها هم یه 925 دو ماه پیش واسه دوستم گرفتم ک اسپیکرش خش خش می کنه و راستش بر عکس اون همه تبلیغات با کیفیت بودن و اینا دل ما رو زد)
خلاصه لطف می کنید چکیده تجربیاتتون رو بدون تعصب بگید

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
توی رنج 500 تومن (ترجیحن ارزون تر بهتر) می خوام یه گوشی بگیرم تا یک ماه دیگه، حالا بحثم خیلی روی قیمت نیس
راستش ویندوز فون و اندرویید؟ بعضیا از سری لومیا می نالن (واقعن بده؟) برنامه ها و ایناش راحت گیر میاد (می دونم ک اندرویید اپ براش ریخته و بازار داره و این حرفا)؛ هنگ کردن و سرعت (من با سیستم های پیچیده مشکل ندارم) کارایی قابلیتایی ک دارن بین اندرویید ویندوز فون (اگه هر دوش دستتون بوده نظر بدید، متعصب نباشید) بیشتر اطلاعات در مورد کارکرد شما با ویندوز فون می خوام (دور و برم اکثرن اندروید دارن «هر چند از سیستم عامل اونقدا هم سر در نمیارن و بیشتر اپ براشون مهمه») در مورد لومیاها هم یه 925 دو ماه پیش واسه دوستم گرفتم ک اسپیکرش خش خش می کنه و راستش بر عکس اون همه تبلیغات با کیفیت بودن و اینا دل ما رو زد)
اطلاعات زیادی ندارم درباره وینفون ولی به نظر خیلی از افراد اندروید بهتره خودمم همین نظرو دارم.
به نظر من از خوب به بد:
1-
http://www.mobile.ir/phones/specifications-37057-sony-xperia-l.aspx
2-
http://barsashop.com/?p=3724
3-
http://www.mobile.ir/phones/specifications-37205-huawei-ascend-g525.aspx

.spin.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مزیت داشتن دوربین جلو برای گوشی چیه؟
کاربرد دوربین جلو چیه؟
چون دیدم بعضیا داشتن دوربین جلو براشون مهمه

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

وین فون رو بیخیال بشی یه نظمر بهتره
تو رنج 500 هم لنوو a850 و xperia m خیلی خوبن

amione

Registered User
لایک‌ها
30
وین فون رو بیخیال بشی یه نظمر بهتره
شما با ویندوز فون کار کردی؟؟ ایرادش اپلیکیشن هس؟ چیه؟ لومیا 520 متریال و کیفیتش خوبه (هر چند قد پاره آجره) اما من موندم ک سخت افزاری چیه؟ یعنی در تجربه میزان هنگ کردن و اینا... واسه من وایرلس حیاتی هست، تقریبن بیشتر اوقات قراره وصل باشه ب مودم ؛ و دوربین و این مسخره بازی ها مهم نیس فقط عکس تمیز بگیره و یه استبلایزری (ضد لرزش) داشته باشه
راستش می دونم سونی اسطوره اس اما از همون بچگی از برندش خوشم نمیومد (ب زور ضبطاش رو قبول داشتم الانم فقط تلویزیوناش) لنوو رو هم یه سری نوتبوک اینا زده ک زیر دست امثال من می پوکن، می خوام کمتر خرج کنم اما حالا چون همین الان نمی خوام برم بخرم خیلی هم محدودیت پولی ندارم، بیشتر تو ذهنم بین نوکیا و اچ تی سی و سامسونگ هس، یه چیز سگ جونی هم باشه چون من هم بد سلیقه ام (قاب نمی گیرم واسه گوشی و اعتقاد دارم ک اگه چند صد هزار یا چند میلیون پول گوشی می دی واسه دست کشیدن روی اون متریال هس نه پلاستیک 10 هزار تومنی) و هم از دیوایسام حسابی کار (شما بخون خر کاری) می کشم
مشکل اصلیم بین انتخاب اندروید ک البته امتحان خودش رو پس داده و ویندوز فونی ک تازه داره رو گوشی ها میاد و سیر تکاملیش هنوز ابتدای کاره هست؟

.spin.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد دو سیم کارته بودن گوشی ها یه سوال داشتم.
این optional و dual stanby یعنی چی؟
کلا چند نوع گوشی دو سیم کارته داریم؟
اینکه هر دو سیم همزمان فعال باشن اصطلاحش چی هست؟

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
در مورد دو سیم کارته بودن گوشی ها یه سوال داشتم.
این optional و dual stanby یعنی چی؟
کلا چند نوع گوشی دو سیم کارته داریم؟
اینکه هر دو سیم همزمان فعال باشن اصطلاحش چی هست؟
شما اگه میخوای هر دو همزمان فعال باشن دوال استندبای این ویژگی رو داره.

فقط دقیق نمیدونم ولی انگار دوال استندبای هم 2 مدل داریم یکی موقع حرف زدن با یکی آنتن اون یکی میپره یکی موقع حرف زدن با یکی اون یکی هنوز آنتن داره:البته این موردو دقیق نمیدونم درست باشه یا نه شاید 1 مدل دوال استندبای بیشتر نباشه.

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
سلیقه ای هست
و بعد هم از نظر روونی ،برنامه،بازی، وینفون عالیه،من 820 دارم
هنگ نمیکنه
کیفیت ساخت نوکیا بالاست
محیط جذابی داره وینفون 8
لومیا 620 520000 تومان
Samsung Galaxy S Duos S7562 480.000 تومان با هزینه پست
اینجا

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
دوستان تا نهایت 380 چی پیشنهاد میدین؟؟؟ خودم سرچ زدم رسیدم به هواوی G510 و y511 و Y300..
لومیا 520 داشتم خوشم نیومد ...
میخوام حداقل 4 اینچ باشه!
بیشتر واسه چت و فیس
باتری خوب باشه..
دوربین واسم مهم نیست

بالا