• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 500 هزار تومان

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوستان تا حدود قیمتی 500 تومن چه گوشی پیشنهاد میدید
ترجیحا سونی ولی مارکای دیگه هم باشه مدنظرقرار میدم
دوربینش مهمه
به نظر من:
تو این رنج اکسپریا ال خوبه.

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
به نظر من:
حیفه صرفا به خاطر برند امکانات وای 511 رو از دست بدید.
ولی خوب اگه هواوی نمیخواید به نظر من از خوب به بد:
1-
http://www.mobile.ir/phones/specifications-37075-lg-optimus-l5-ii-dual-e455.aspx

2-
http://www.mobile.ir/phones/shops-37038-lg-optimus-l5-ii-e460.aspx
با احترام به نظر شما.
ولی امکانات که میفرمایید در بعضی گوشی های هوواوی هست ولی متاسفانه کیفیت ساخت گوشیهاش پایینه به نظر من. حداقل چند مدل پایینش که اطرافیان داشتند و من شنیدم راضی نیستند از کیفیت ساخت و جنس گوشی

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
با احترام به نظر شما.
ولی امکانات که میفرمایید در بعضی گوشی های هوواوی هست ولی متاسفانه کیفیت ساخت گوشیهاش پایینه به نظر من. حداقل چند مدل پایینش که اطرافیان داشتند و من شنیدم راضی نیستند از کیفیت ساخت و جنس گوشی
از کدوم مدل ها ناراضی بودن اطرافیان شما؟

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
از کدوم مدل ها ناراضی بودن اطرافیان شما؟
مدلش یادم نیست دقیق .حرف تابستونه
چند روز پیش هم دیدمش. باز هم گله میکرد.مدلش رو نپرسیدم دوباره :)
ولی عکس هایی که گرفته بود واسه 5 مگا پیکسل اصلا خوب نبود. کیفیت صفحه نمایشش هم تعریفی نداشت.
جالب بود برام که میگفت یه مدتیه صداش مشکل پیدا کرده. به خاطر مشکلات نرم افزاری برده داده ریستش کردند براش.صداش هم درست شده :)

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
مدلش یادم نیست دقیق .حرف تابستونه
چند روز پیش هم دیدمش. باز هم گله میکرد.مدلش رو نپرسیدم دوباره :)
ولی عکس هایی که گرفته بود واسه 5 مگا پیکسل اصلا خوب نبود. کیفیت صفحه نمایشش هم تعریفی نداشت.
جالب بود برام که میگفت یه مدتیه صداش مشکل پیدا کرده. به خاطر مشکلات نرم افزاری برده داده ریستش کردند براش.صداش هم درست شده :)
دوربینش رو قبول دارم خوب نیست نسبت به مگاپیکسل-
ولی کیفیت صفحه و مشکلات صوتی رو نه.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام بین گوشی هوآوی و اچ تی سی کدوم بهتره ؟
در کل که هواوی حرفی برای گفتن جلوی htc نداره ....
شما چقدر میخواین هزینه کنین ... شاید توی رنج شما هواوی ارزش خرید بیشتری داشته باشه

ariya-123

Registered User
لایک‌ها
140
ممنون, آخه شنیدم هوآوی خیلی ترکونده
من تا زیر 400, تو این رنج htc desire و huawei acend اگه اشتباه نکنم
اچ تی سی زبان فارسی رو کلا ساپورت نمیکنه ؟

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
در مورد اونقسمت از زبان فارسی که فرمودید این مطلب رو بگم که به نسخه اندروید روی گوشی و اینکه رام کدوم کشور باشه ربط پیدا میکنه زبان پارسی.
من تا حالا فقط یک گوشی بهش برخوردم از اچ تی سی که رامی که زبان پارسی رو ساپورت کنه نداشت .اون هم HTC chacha بود. شاید برای اون هم جدیدا اومده باشه. پیام فارسی رو برعکس نشون میداد. پیام فارسی هم که نمیشد بفرستی کلا :)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
زیر 400 تومن هواوی y511 فک کنم براتون مناسب باشه:)

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
درود بزرگواران...
دنبال یه گوشی میگردم تا سقف 400 تومن و اما چیزهایی که برام مهمه فقط ایناست:
فقط و فقط به این خاطر میخوام تبلت بخرم که بتونم باهاش زبان انگلیسی یاد بگیرم..پس چیزهایی که برام مهمه کیفیت بالای صفحه ی نمایشش برای نگاه کردن به فیلم و همچنین خوندن کتابهای الکترونیکی پی دی اف و همچنین بشه روش دیکشنری های به روز انگلیسی مثل لانگمن و اکسفورد ورژن های جدیدش رو نصب کرد..همچنین صفحه ی نمایشش از 7 اینچ کوچکتر نباشه و تا 8 و 8.5 باشه و از 8.5 بزرگنر نباشه.
دیگه نه برام امکانات اینترنت و بازی کردن و اینا و سیمکارت خور و ایناش اصلا مهم نیست.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
درود بزرگواران...
تا سقف 400 تومن و اما چیزهایی که برام مهمه فقط ایناست:
فقط و فقط به این خاطر میخوام تبلت بخرم که بتونم باهاش زبان انگلیسی یاد بگیرم..پس چیزهایی که برام مهمه کیفیت بالای صفحه ی نمایشش برای نگاه کردن به فیلم و همچنین خوندن کتابهای الکترونیکی پی دی اف و همچنین بشه روش دیکشنری های به روز انگلیسی مثل لانگمن و اکسفورد ورژن های جدیدش رو نصب کرد..همچنین صفحه ی نمایشش از 7 اینچ کوچکتر نباشه و تا 8 و 8.5 باشه و از 8.5 بزرگنر نباشه.
دیگه نه برام امکانات اینترنت و بازی کردن و اینا و سیمکارت خور و ایناش اصلا مهم نیست.
به نظر من:
از خوب به بد
1-
http://emalls.ir/مشخصات_Asus-Memo-Pad-ME173X-HD--8GB~id~124845

2-
http://emalls.ir/مشخصات_Lenovo-Ideapad-A1000--16GB~id~123703

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
سپاس ارسنال جان به نظر اولی خوب میاد البته با توجه به قیمتش..فقط یک پرسش بسیار مهم دارم.من تا حالا با تبلت ها کتاب الکترونیکی مطالعه نکردم و حتی فیلمهای اموزشی زبان انگلیسی هم نگاه نکردم ..از اونجایی که شما تجربه ی اینکار رو دارید به نظرتون با 7 اینچ میشه کتاب خوند و فیلم دید یا نه کوچیکه به نظرتون؟؟اگه کوچیکه یک مدل 8 اینچ با همین مشخصات(کیفیت صفحه نمایش خیلی مهمه برام) با همین قیمت معرفی کنید و اگه که میگید نه همون 7 اینچ کفایت میکنه من همینو بخرم؟؟البته مطالعه تو اتوبوس و مترو اینارو هم در نظر بگیرید.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سپاس ارسنال جان به نظر اولی خوب میاد البته با توجه به قیمتش..فقط یک پرسش بسیار مهم دارم.من تا حالا با تبلت ها کتاب الکترونیکی مطالعه نکردم و حتی فیلمهای اموزشی زبان انگلیسی هم نگاه نکردم ..از اونجایی که شما تجربه ی اینکار رو دارید به نظرتون با 7 اینچ میشه کتاب خوند و فیلم دید یا نه کوچیکه به نظرتون؟؟اگه کوچیکه یک مدل 8 اینچ با همین مشخصات(کیفیت صفحه نمایش خیلی مهمه برام) با همین قیمت معرفی کنید و اگه که میگید نه همون 7 اینچ کفایت میکنه من همینو بخرم؟؟البته مطالعه تو اتوبوس و مترو اینارو هم در نظر بگیرید.
خواهش میکنم.
به نظر من:
حتی 10 اینچ هم برای فیلم دیدن و مطالعه کوچیکه.به همین دلیل لپ تاپ رو ترجیح میدم خودم.
ولی خوب مسلما از لپتاپ نمیشه توی اتوبوس و مترو استفاده کرد.
کاملا بستگی به خودتون داره که تعادل مناسبی بین اندازه صفحه و حمل پیدا کنید.و در اون صورت سایز مناسب با شرایط خودتون رو پیدا میکنید.
مثلا خود من برای فیلم و بازی و کتاب و نت و ... ترجیح میدم صفحه بزرگ باشه تا جای ممکن و حتی 10 اینچم برام کوچیکه و حاضرم 2.5 کیلو لپتاپ حمل کنم به جای یه تبلت 10 اینچی 600 گرمی ولی صفحه بزرگتری داشته باشه.
ولی خوب هستند کسایی که وسیله بزرگتر از 4.5 اینچ حملش براشون سخته و تا 4.5 اینچ وسیله انتخاب میکنند.
7 اینچی که نظرمو گفتم:

و برای 8 اینچی به نظرم این خوبه:
http://emalls.ir/مشخصات_Innovel-I801B~id~69500

برای 10 اینچی هم به نظرم این خوبه:
http://emalls.ir/مشخصات_ASUS-MeMO-Pad-10-ME102--8GB~id~125254

دیگه خودتون با درنظر گرفتن شرایطتتون سایز مطلوب رو انتخاب کنید:
من اگه بخوام حتما تبلت بخرم 10 اینچی رو ترجیح میدم گرچه بزرگتر و سنگین تر از 7-9 اینچی هست

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
خواهش میکنم.
به نظر من:
حتی 10 اینچ هم برای فیلم دیدن و مطالعه کوچیکه.به همین دلیل لپ تاپ رو ترجیح میدم خودم.
ولی خوب مسلما از لپتاپ نمیشه توی اتوبوس و مترو استفاده کرد.
کاملا بستگی به خودتون داره که تعادل مناسبی بین اندازه صفحه و حمل پیدا کنید.و در اون صورت سایز مناسب با شرایط خودتون رو پیدا میکنید.
مثلا خود من برای فیلم و بازی و کتاب و نت و ... ترجیح میدم صفحه بزرگ باشه تا جای ممکن و حتی 10 اینچم برام کوچیکه و حاضرم 2.5 کیلو لپتاپ حمل کنم به جای یه تبلت 10 اینچی 600 گرمی ولی صفحه بزرگتری داشته باشه.
ولی خوب هستند کسایی که وسیله بزرگتر از 4.5 اینچ حملش براشون سخته و تا 4.5 اینچ وسیله انتخاب میکنند.
7 اینچی که نظرمو گفتم:

و برای 8 اینچی به نظرم این خوبه:
http://emalls.ir/مشخصات_Innovel-I801B~id~69500

برای 10 اینچی هم به نظرم این خوبه:
http://emalls.ir/مشخصات_ASUS-MeMO-Pad-10-ME102--8GB~id~125254

دیگه خودتون با درنظر گرفتن شرایطتتون سایز مطلوب رو انتخاب کنید:
من اگه بخوام حتما تبلت بخرم 10 اینچی رو ترجیح میدم گرچه بزرگتر و سنگین تر از 7-9 اینچی هست

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
بزرگوارا ببخشین من دوباره مزاحم شدم....فقط یه پرسش: من گزینه ی وبگردی رو هم میخوام علاوه بر گزینه های کیفیت بسیار بالای تبلت برای کتابخوانی و فیلم دیدن و نصب نرم افزارهای به روز اضافه کنم ایا مدل زیر 7 اینچی که معرفی کردید برای وبگردی هم کامل جواب میده؟ یعنی مدل زیر:

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بزرگوارا ببخشین من دوباره مزاحم شدم....فقط یه پرسش: من گزینه ی وبگردی رو هم میخوام علاوه بر گزینه های کیفیت بسیار بالای تبلت برای کتابخوانی و فیلم دیدن و نصب نرم افزارهای به روز اضافه کنم ایا مدل زیر 7 اینچی که معرفی کردید برای وبگردی هم کامل جواب میده؟ یعنی مدل زیر:

برای وبگردی هم خوبه فقط سیمکارت نمیخوره و نمیشه از اینترنت سیمکارت استفاده کرد

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سلام دوستان

من یه گوشی جاوا دارم مارک LG مدل C105 هست ازش خیلی راضیم

images

یعنی ضد گلوله بود خیلی خیلی مقاوم و شارز دهی عالی باهاش صبح تا شب چت میکردم همش تو اینترنت و برنامه چت NIMBUZZ بودم

بعد از چند سال خراب شد یعنی قابش خراب شد که شرکت مادیران گفت که دیگه لوازمشو نداره بخاطر همین آگهی فروششو به عنوان گوشی اوراقی گذاشتم تو همین سایت

بین خرید چنتا گوشی مونده بودم که به سفارش زیاد دوستان رفتم من گوشی galaxy star s5280 خریدم اما این گوشی خیلی کنده حتی با برنامه سریع سازی بهینه کردم اما خیلی کنده

وقتی از اینترنت استفاده میکنی 5 ساعت نشده تموم میشه

مثلا تو گوشی جاوا میری اینترنت فقط برنامه از GPRS استفاده میکنه اما تو اندروید شیر میشه تو گوشی همه برنامه ها داخلی میخوان خودشونو بروز کنن

اندروید 4.1.2 روشه

مثلا تو صفحه اصلی هستم میزنم بره قسمت تماس گرفتن 20 ثانیه طول میکشه یا وقتی تو مرورگرم برام اس ام اس میاد میزنم متن اس ام اس چی بود نزدیک 1 دقیقه طول میکشه بره تو

ازش خسته شدم

بنظرتون ارزش داره گوشی با گوشی nokia asha 501 یا asha 210 عوض کنم

گوشی ASHA 210
images

گوشی ASHA 501
images

گوشی asha 210 صفحه کلید گسترده با طراحی دو رنگ قشنگه سیستم عامل S40 ه

گوشی asha 501 گوشی صفحه لمسی با طراحی جدید دو رنگه اس مثل لامیاس و پلتفرم جدیدی داره اسم پلتفرمش آشاه
تو سایتا مختلف مث MOBILE.IR و ...... نظرات و کسایی که تجربه کار با این گوشی داشتن خوندم همه نوشته بودن پخش صدا فوق العاده ای داره و این پلتفرم جدید خیلی خیلی سریعه و هنگی نداره و فقط جاوا ساپورت میکنه

نظر یکی از خریدارا که تو سایت دیجی کالا گذاشته

محمد رضا داداش زاده (1392/11/23) :
من رنگ سفید این گوشی رو از دیجی خریدم.با هدف استفاده به عنوان گوشی دوم.
با اینکه گوشی اصلیم آیفون 5 هست اما این گوشی که اصلا هم ازش انتظار نداشتم خیلی خوب تونست منو راضی کنه...تاچش در حد خودش میتونم بگم عالیه.کیفیت موزیکش خوبه.اینارو که میگم منظورم اینه که واقعا ارزش خرید داره.سرعتش هم خوبه و منو در کنار آیفون کاااملا راضی نگه داشته.باتری خیلی خوب نگه میداره خیلی خوب...
با اینکه جاواست اما رابط کاربری خیلی مناسبی داره و از گشتن تو منو و کار باهاشون راضی هستم.سرعت تایپش خیلی خوبه و اصلا اونجور که دوستان میگفتن بجز در جستجوی آهنگها که من کامل پر کردم با آهنگ عقب نمیمونه.
تایپ کردن باهاش راحته و اصلا سخت نیست.
کیفت ساختش در حد خودشه ولی اصلا بد یا ضعیف نیست و احساس خوبی میده به آدم.
هندزفریش بده:)
من که خیلی راضیم و شک نکنین شما هم از خریدش اصلا پشیمون نمیشید(بعنوان گوشی دوم)

http://www.digikala.com/Product/DKP-15063/Nokia-Asha-501/گوشی-موبایل-نوکیا-آشا-501

بنظرتون گوشی گلگسی با کدوم از این مدلا تعویض کنم؟ یا با این 2 مدل تعویض نکنم؟

ممنون میشم اگه نظرتونو بگید

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
برای وبگردی هم خوبه فقط سیمکارت نمیخوره و نمیشه از اینترنت سیمکارت استفاده کرد
بزرگوار از اونجایی که این تبلت سیمکارت نمیخوره و نمیشه از اینترنت سیمکارت استاده کرد پس از چه اینترنتی میشه استفاده کرد که سرعتشم از اینترنت سیمکارت بیشتر و ارزونتر باشه؟؟و دوم اینکه ایا برای این مدل تبلت کیف مخصوص به همراه کیبورد هم موجوده؟؟اگه بله قیمتش چنده و بهترین برند کیف چه برندیه؟البته کیفش گرون نباشه بهتره...احتمالا تبلت باید ورودی یو اسبی داشته باشه یا مینی یواسبی درسته؟؟ایا این مدل داره؟؟کلا جریان چجوریاست؟

بالا