چای نگین شمال
Registered User
گلکسی اس 3 چطوره؟ صفحه اش 4.8 اما خوش دستهگوشی میخوام سنسور ژیروسکوپ داشته باشه برای استفاده از هدست واقعیت مجازی
صفحه اشم 4 اینچ باشه
قیمتشم پایین باشه
Last edited:
گلکسی اس 3 چطوره؟ صفحه اش 4.8 اما خوش دستهگوشی میخوام سنسور ژیروسکوپ داشته باشه برای استفاده از هدست واقعیت مجازی
صفحه اشم 4 اینچ باشه
قیمتشم پایین باشه
ساری تک معروف تره
اما هر دو معتبر هستند
سلامسلام دوستان
میخوام گوشی بخرم.بنظرشما اصلا ارزش داره واسه گوشی بیشتر از500هزارتومان هزینه کرد؟
1گوشی خوب میخوام تا سقف 500هزارتومان.چی بگیرم؟سامسونگ یا هو اوی بهتره؟چه مدلی؟
ممنون
اینی که بنده معرفی کردم یه گوشی کامل و بصرفه هست اگر کمتر خواستید هزینه کنید جی5 یا 4cسلام.حالا با همون 500هزار بخوام گوشی بگیرم یا 400هزارتومان/چی بگیرم؟
به نظرتون این گوشی که گفتید بهتره یاj5
گوشی j1چجوری هست؟
سلام.حالا با همون 500هزار بخوام گوشی بگیرم یا 400هزارتومان/چی بگیرم؟
به نظرتون این گوشی که گفتید بهتره یاj5
گوشی j1چجوری هست؟
نه عزیز هنگو همه گوشیا دارن حتی ایفونهوآوی هنگی زیاد داره اصلا خوب نیستن , بهتره سامسونگ بخری
اگر برند زیاد برات مهم نیست گوشی ها مارک smart گوشیا با کیفیت خیلی خیلی خوبی هستن با قیمت کم
اگر گوشی خاص و لاکچری میخوای مثل Blackberry Z3 هم ارزونه با 345 هزار میتونی بخری - یا lumia 540 که 340 هزاره ( مشخصات این 2 گوشی هر دو از گوشیا گرون قیمت سامسونگ هم مشخصات و سخت افزار بالاتری دارن )
سلام.ممنون شما خیلی خیلی لطف کردید.اینی که بنده معرفی کردم یه گوشی کامل و بصرفه هست اگر کمتر خواستید هزینه کنید جی5 یا 4c
بستگی ب سلیقتون یکیو انتخاب کنید
فرستاده شده از PLK-L01ِ من با Tapatalk
خواهش میکنمسلام.ممنون شما خیلی خیلی لطف کردید.
قیمت این گوشی پرسیدم 730هزارتومان.بنظرم واسه من گرونه.ولی خیلی گوشی خوبی هست.واقعا عالیه
حالا بنظرشما بین گوشی
سامسونگ j1قیمت:420هزارتومان
سامسونگj5قیمت:530هزارتومان.
4cقیمت520هزارتومان.
کدوم انتخاب کنم؟
سلامسلام دوستان
میخوام گوشی بخرم.بنظرشما اصلا ارزش داره واسه گوشی بیشتر از500هزارتومان هزینه کرد؟
1گوشی خوب میخوام تا سقف 500هزارتومان.چی بگیرم؟سامسونگ یا هو اوی بهتره؟چه مدلی؟
ممنون
دوستان گوشی موبایل Smart Slide S5260 Dual SIM Mobile Phone , گوشیه خوبی هست؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-129920/Smart-Viva-LTE-L5251-Dual-SIM-Mobile-Phone/گوشي-موبايل-اسمارت-مدل-Viva-LTE-L5251-دو-سيم-کارت
مدل ارزون قیمتشو مدل Leto C1 S4050 برای مادرم خریدیم 140 هزار تومن خیلی خیلی خوبه , یعنی فراتر از انتظار ما بود
http://www.digikala.com/Product/DKP-130290/Smart-Leto-C1-S4050-Dual-SIM-Mobile-Phone/گوشي-موبايل-اسمارت-مدل-Leto-C1-S4050-دو-سيم-کارت
هم خوشگله , هم کیفیت ساختش خوبه , هم هنگی نداره , چند ماهه آخ نگفته -- اتفاقا پسر خالمم از دیجی کالا مدل Smart CLIO S4700 خریده اونم راضیه
خودم lumia 540 دارم , حالا این Smart Slide S5260 Dual SIM Mobile Phone همینطوری چشمم افتاد دیدم و چشممو گرفته , البته من از آشنا میخرم بهم 340 میده ( صفحه 5.5 اینچی , سی پیو 8 هسته ای 1.6 , رم 1 گیگ , .......)
بنظرتون ارزش خرید داره؟ الان با همین قیمت میشه مثلا بلک بری z3 آک هم خرید یا برند ها دیگه
با سلام خدمت دوست عزیزدوستان گوشی موبایل Smart Slide S5260 Dual SIM Mobile Phone , گوشیه خوبی هست؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-129920/Smart-Viva-LTE-L5251-Dual-SIM-Mobile-Phone/گوشي-موبايل-اسمارت-مدل-Viva-LTE-L5251-دو-سيم-کارت
مدل ارزون قیمتشو مدل Leto C1 S4050 برای مادرم خریدیم 140 هزار تومن خیلی خیلی خوبه , یعنی فراتر از انتظار ما بود
http://www.digikala.com/Product/DKP-130290/Smart-Leto-C1-S4050-Dual-SIM-Mobile-Phone/گوشي-موبايل-اسمارت-مدل-Leto-C1-S4050-دو-سيم-کارت
هم خوشگله , هم کیفیت ساختش خوبه , هم هنگی نداره , چند ماهه آخ نگفته -- اتفاقا پسر خالمم از دیجی کالا مدل Smart CLIO S4700 خریده اونم راضیه
خودم lumia 540 دارم , حالا این Smart Slide S5260 Dual SIM Mobile Phone همینطوری چشمم افتاد دیدم و چشممو گرفته , البته من از آشنا میخرم بهم 340 میده ( صفحه 5.5 اینچی , سی پیو 8 هسته ای 1.6 , رم 1 گیگ , .......)
بنظرتون ارزش خرید داره؟ الان با همین قیمت میشه مثلا بلک بری z3 آک هم خرید یا برند ها دیگه
با سلام خدمت دوست عزیز
گوشی که معرفی کردید گوشی هست که برند نیست و تو ایران کمتر شناخته شده هست بنظرم توی این رنج قیمت برید سراغ y6 pro یا هانر 4c
اولا هیچ موقع پشتیبانی اسمارت و .... مث هواوی یا سامسونگ و... نمیشه و اینکه اینو بخرید صاحب اول و اخرش خودتونید سعی کنید برید سراغ برند شناخته شده تر الان mi هم تقریبا جا افتاده ولی اسمارت نه
Smart Slide S5260 گوشی خوبی باید باشه برای خودم از دیجیکالا smart viva lte سفارش دادم راضیم ازش
فقط نکته ای هست مدل گوشی من با اینکه ارزونتره 4g داره اما Slide بجاش 4g ساپورت نیست