منم تا الان همین نظرو داشتم بنا به توصیه دوستمون میخوام به نگاهی هم به این مدل کنمبه نظر من برند بگیرید.
مارکهای گم نام نگیرید بهتره.
شما مدل خاصی مد نظرتون هست که پیشنهاد کنین؟؟
منم تا الان همین نظرو داشتم بنا به توصیه دوستمون میخوام به نگاهی هم به این مدل کنمبه نظر من برند بگیرید.
مارکهای گم نام نگیرید بهتره.
خب داداش من تجربه ی برندهای گم نام داشتم برا همین میگم حتی GLX هم بدرد نمیخورهمنم تا الان همین نظرو داشتم بنا به توصیه دوستمون میخوام به نگاهی هم به این مدل کنم
شما مدل خاصی مد نظرتون هست که پیشنهاد کنین؟؟
اقا من واقعا ممنونم بابت توضیح کامل و دوستانتونخب داداش من تجربه ی برندهای گم نام داشتم برا همین میگم حتی GLX هم بدرد نمیخوره
HTC 616 که گفتی خوبه بدنش درسته پلاستیکیه اما با کیفیت در ضمن دیگه هرکی گوشی میخره 1 کاورم همراهش میخره سخت افزارشم که نسبت به قیمتش عالیه فقط حافظه ی داخلی 4 شاید یکم اذیت کنه اونم بستگی به استفاده خودتون داره در کل تو رنج قیمت 500-600 گوشی های برند همه امکاناتشون در حد هم هست.
و لگ و هنگ ربط به خیلی چیزا داره حتی اس6 سامسونگ گزارش دادن که لگ داره البته گوشی های امروزی هنگ نمیکنن فقط لگ میزنن اونم تو اندروید 1 چیز عادیه
اما اگه خیلی حساسین باید پولتونو حداقل 900 تا 1 کنید که 1 چیز خوب بتونید بخرید
Huawei Ascend G750 U10 Dual SIM میتونه گزینه ی مناسبی باشه رم2 سی پی یو 8 هسته ای صفحه نمایش 5.5 اما از پشتیبانی نرم افزاریش خبر ندارم.
در کل یا افزایش بودجه بده یا بیشتر تحقیق کن هر گوشی مزایا و معایب خودشو داره.
با تشکر
مدلهاش تفاتی با هم ندارههانر 6 چند مدل داره ؟
ارزش خرید داره ؟
Brand Name
Elephone
Elephone Model
P7000
ROM
16G
RAM
3G
CPU
Octa Core
قیمت : 230 دلار = 800-810 هزار تومان
از نظر کیفیت صفحه و دوربین جلو مسلما e5 بهترهسلام بچه ها به نظرتون e5 بهتره یا گرند 2 ؟
صفحه نمایش خوب و زیبایی و دوربین واسم مهمه