darvish.m
Registered User
- نوشتهها
- 463
- لایکها
- 160
با سلامXiaomi Remi note 3 - 32 gig
Sony Z3
Zengone 2
Sent from my ASUS_T00G using Tapatalk
Samsung Galaxy J7
با سلامXiaomi Remi note 3 - 32 gig
Sony Z3
Zengone 2
Sent from my ASUS_T00G using Tapatalk
من هم دقیقاً همین سوال رو داشتم کسانی که میتونند راهنمایی کنند ، منتظر راهنمایی دوستان هستیم...سلام. بین redmi note 3 pro و redmi note 4
کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
پردازنده note 3 pro اسنپدراگون هست ولی redmi note 4 مدیاتک هست.
بعد نوت 3 انگار اینترنت Cat 7 میگیره ولی note 4 از cat 6 پشتیبانی میکنه...
میخوام ببینم خیلی تو دریافت سرعت و پایداری اینترنت فرق دارند؟
من از سخت افزار redmi not 3 pro خوشم میاد ولی از طراحیش نه ولی در عوض طراحی note 4 دو میپسندم ولی سخت افزارش رو نه... یه چوری قیافه redmi note 4 بیشتر به بدلم میشینه...
چیکار کنم؟ به خاطر cat 6 بودن و پردازنده کم طرفدار مدیاتک و gpu میترسم redmi note 4 جواب نده برام. ولی از اون طرف طراحیش و ساختارش چشمم رو گرفته... خوش دست تره نسبت به redmi not 3 ...
ولی خوب سخت افزار نوت 3 پرو مطمئن تره به نظرم.
جالب اینجاست redmi note 3 که نتش cat7 هست توی یکی دو تا ویدیو دیدم از redmi note 4 سرعت کمتری تو تست اینترنت میاورد... نمیدونم دلیلش چیه؟ در حالی که مدیاتک ضعیفتره از نظر چیپ مودم از اسنپدراگون... یا اشتباه میکنم؟ rdmi note 4 شاید چون جدیده پیشرفته تره و نت قویتری میگیره؟
بیشتر هم نمیخوام هزینه وگرنه مورد بهتر که هم اسنپدراگون باشه هم lte بالا هست ولی در حد همین 800 ت میخوام هزینه کنم. خیلی گیج شدم کدوم رو بگیرم؟
سلام دوست عزیز زیاد خودتون رو درگیر این اعداد و بررسی ها نکنید ,ولی بنظر بنده (که البته تجربه کاری که داشتم از هر دومدل پردازنده)اسنپدراگون دوام بسیار بیشتری داره نسبت به مدیاتک و در کل عمر بیشتری دارید با اسنپدراگون ولی مدیاتک شاید تا سال اول خوب بهتون کار بده ولی به مرور زمان از سرعتش کاسته میشه ,و حالا همین قضیه رو برای این دو گوشی در نظر بگیرید و redmi note 3pro انتخاب عاقلانه تری هست برای خرید,والبته یه نکته دیگه رو هم بگم که همیشه مدیاتک تو بخش گرافیکی واقعا ضعیف عمل کرده که اگه بازی میکنید این موضوع ناامیدتون میکنه.سلام. بین redmi note 3 pro و redmi note 4
کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
پردازنده note 3 pro اسنپدراگون هست ولی redmi note 4 مدیاتک هست.
بعد نوت 3 انگار اینترنت Cat 7 میگیره ولی note 4 از cat 6 پشتیبانی میکنه...
میخوام ببینم خیلی تو دریافت سرعت و پایداری اینترنت فرق دارند؟
من از سخت افزار redmi not 3 pro خوشم میاد ولی از طراحیش نه ولی در عوض طراحی note 4 دو میپسندم ولی سخت افزارش رو نه... یه چوری قیافه redmi note 4 بیشتر به بدلم میشینه...
چیکار کنم؟ به خاطر cat 6 بودن و پردازنده کم طرفدار مدیاتک و gpu میترسم redmi note 4 جواب نده برام. ولی از اون طرف طراحیش و ساختارش چشمم رو گرفته... خوش دست تره نسبت به redmi not 3 ...
ولی خوب سخت افزار نوت 3 پرو مطمئن تره به نظرم.
جالب اینجاست redmi note 3 که نتش cat7 هست توی یکی دو تا ویدیو دیدم از redmi note 4 سرعت کمتری تو تست اینترنت میاورد... نمیدونم دلیلش چیه؟ در حالی که مدیاتک ضعیفتره از نظر چیپ مودم از اسنپدراگون... یا اشتباه میکنم؟ rdmi note 4 شاید چون جدیده پیشرفته تره و نت قویتری میگیره؟
بیشتر هم نمیخوام هزینه وگرنه مورد بهتر که هم اسنپدراگون باشه هم lte بالا هست ولی در حد همین 800 ت میخوام هزینه کنم. خیلی گیج شدم کدوم رو بگیرم؟
سلامدوستان کسی تجربه کار با ال جی مدل X Power رو داره ؟!
من این گوشی رو میخوام بخرم میخوام ببینم بین این مدل و ال جی مدل k10 کدوم بهتره ؟
سلام, دو برندی که انتخاب کردید خوب هستند ولی باتوجه به توضیحاتی که بالا دادم سمت مدیاتک نرید بهتره,هم مدل htc و هم سونی میانرده های خوبی ندارن بهتره سمتشون نریدسلام
دوستان تا به حال گوشی htc نداشتم آیا به نظر شما کیفیت و دوام تولیدات htc در حال حاضر چطوره ؟ البته میدونم که سالهای قبل گوشیهای با کیفیتی تولید میکرد ، با توجه به اینکه یه سری از مدلها در چین تولید میشن کیفیت افت نکرده ؟ به نظر شما بین htc e9 دو سیم ساخت چین یا سونی c4 دوسیم کدوم بهتر و دوام بیشتری داره؟ (هر دو گوشی چیپست مدیاتک دارن) کلا در مقایسه با گوشی سونی کیفیت اچ تی سی چطوره ؟
سپاس
الان بیشتر تولید کننده ها دارن به سمت مدیاتک میرن خصوصا برای میان رده ها به عنوان مثال کوشی جدید sony xperia xa dual sim یا حتی الجی هم از چیپست مدیاتک استفاده میکنه ، شما تا رنج 800 تومن چه پیشنهادی دارین فقط برند چینی نباشه و ترجیحا سامسونگ هم نه چون داشتم و حالا میخوام برند دیگه ای رو انتخاب کنم .سلام, دو برندی که انتخاب کردید خوب هستند ولی باتوجه به توضیحاتی که بالا دادم سمت مدیاتک نرید بهتره,هم مدل htc و هم سونی میانرده های خوبی ندارن بهتره سمتشون نرید
تا این رنج میشه ایفون 5s گیر اورد البته دسته دوم ولی پیشنهاد من اینه پول بیشتر بزارید و ازبین lg g3 و g4 بسته به هزینتون یکیو انتخاب کنید,بنده خودم در حال حاضر honor 7 دارم که راضی نگه داشته منو تا الانالان بیشتر تولید کننده ها دارن به سمت مدیاتک میرن خصوصا برای میان رده ها به عنوان مثال کوشی جدید sony xperia xa dual sim یا حتی الجی هم از چیپست مدیاتک استفاده میکنه ، شما تا رنج 800 تومن چه پیشنهادی دارین فقط برند چینی نباشه و ترجیحا سامسونگ هم نه چون داشتم و حالا میخوام برند دیگه ای رو انتخاب کنم .
سپاس از پاسخ شما
شما که دنبال هواوی هستی یک مدل دیگه پیشنهاد میدم بخری به نصبت قیمت خیلی مناسب در میادبرای خانومم از برند هواوی گوشی میخوام ، چی پیشنهاد میدین ؟
خودم p8lite دارم ، کلا هم هواوی داشتم و همیشه راضی بودم
حس گشت و گذار و نقد و بررسی خوندن نیست فعلا
برای خانومم از برند هواوی گوشی میخوام ، چی پیشنهاد میدین ؟
خودم p8lite دارم ، کلا هم هواوی داشتم و همیشه راضی بودم
حس گشت و گذار و نقد و بررسی خوندن نیست فعلا
من تو رنج 200 هزار تومن گوشي مي خوام بخرم . چه گوشي رو پيشنهاد مي ديد؟
بستگی داره چه رامی روش نصب باشه،اگه رام چین باشه فارسی نداره ولی رام گلوبال یا جهانی زبان فارسی دارهredmi note 3 باید خودمون فارسی کنیم یا از اول فارسی ساپورت میکنه؟