سلام
دوست عزیز در مورد سوالی که کردید خودتون رنجی گوشی هایی که میتونید بخرید رو لیست کردید
من خودم توی مدلهایی که لیست کردید از اچ تی سی خوشم نیومد چون اکثرا ویندوز هستن و ... که اندروید رو به عنوان سیستم عامل دوم و ... روشون نصب کردن
از توی گوشی های سونی اریکسون که الان من خودمم میخام بخرم اکسپریا مینی و مینی پرو گوشی های خوبی هستند
فرقشون هم توی کیبرد دار بودن و نبودنشون هست
شما چند فاکتور رو باید درنظر بگیری
اولا سی پی یو گوشی که مثلا 1 گیگاهرتز الان یه گوشی معمولیه بازاره.دقت کن کمتر نباشه!چون ممکنه 6 ماه دیگه یه برنامه ای بازی چیزی بیاد برااجرا کردنش به مشکل بخوری!(پیشنهاد شخصی!هرکسی یه نظری داره!)
دوم در مورد سیستم عاملش که اندروید هست چه ورژنی از اندروید رو ساپورت میکنه!مدلهایی که گفتم تا 4.1 رو که جواب دادن حالابعدش رو نمیدونم!
سوم مورد رم و حافظه اس که خوب اکثر گوشی های الان بازار 2 گیگ رم میکرو دارن و تا 16 الی 32 گیگ هم ساپورت میکنن که بسته به استفاده شخصی شما داره!
مورد چهارم که من خودم برای انتخاب گوشی حتما و خیلی بهش اهمیت میدم کیفیت دوربین فیلم برداریش هست!
که اولا کیفیت دوربینش قابل قبول و درحال حاظر بازار ترجیخا اچ دی باشه!مورد دوم کیفیت فیلم برداری که من دیدم مثلا سامسونگ گوشی زده غول ولی به بحث فیلم برداریش که میرسی یه فیلم برداری اچ دی روش نذاشته و کل ارزش گوشی رو میبره زیر سوال
با این تفاسیر گوشی اکبند نمیتونی همه موارد بالا رو داشته باشه و مارک خوبی باشه و بهت کار بده بخری
دست دوم هم که تو سایت زیاد هست با 10 تومن بالا پایین میشه گزینه های خوبی رو پیدا کرد
درمورد سوالتون که صفحه نمایش ها فرقشون چیه و ...
سوالی که شما کردید برمیگیرده به تکنولوژی ساخت صفحه ها که 2 نوع مقاومتی و خازنی رو دارن.من خودم فرق انچنانی توشون ندیدم ولی برات سرچ کردم که نتیجه جستجو رو میذارم خودتم میتونی بیشتر سرچ کنی و جوابهای کاملتر و بهتری بگیری
صفحات خازنی حساسیت بیشتری نسبت به مقاومتی دارند ولی فقط با گرمای انگشت کار می کنن یعنی نمی شه با قلم یا حتی ناخن از شون استفاده کرد. در مقابل صفحه های خازنی امکان استفاده از چند انگشت (ماتلی تاچ) رو دارند که صفحات مقاومتی ندارند. تقریبا همه ی موبایل های جدید صفحه ی خازنی دارند و خازنی معمول تره.
الان 99% گوشی هایی که تولید میشن خازنی هستن...
هر کدوم مزایا و معایب خودشو داره نمیشه گفت کدوم بهتره!
من شخصا مقاومتی رو ترجیح میدم!
این مزایا و معایب از نظر خودم
مزایا...
مقاومتی:
میشه کوچیکترین نقطه روی صفحه نمایش رو با قلم انتخاب کرد
بسیار مناسب برای تاپیت کردن حتی با کیبرد خیلی کوچیک
سرعت خیلی بالا موقع تاپت کردن
کار کردن توی هر شرایطی (سرمای زیاد، دست خاکی و...)
خازنی:
قابلیت دوال تاچ و مولتی تاچ رو داره! ((البته نه توی همه گوشی ها)
موقه انتخاب کردن چیزی لازم نیست به صفحه فشار بیاریم با لمس خیلی جرئی کار میکنه
خرابیش خیلی کمتر از مقاومتی هست
تشخیص فوت داره (البته نه توی همه گوشی ها)
معایب:
مقاومتی:
نسبت به خازنی زودتر خراب میشن (به جفت تاچ ها نباید فشار وارد بشه ولی خازنی توی فشار مقام تر هست)
موقع کار حتما باید کمی صفحه رو فشار بدیم
دوال تاچ میشه (البته نه توی همه گوشی ها)
خازنی:
توی هوای خیلی سرد خیلی بد کار میکنه
اگه دستتون خاکی باشه یا... کمی سخت کار میکنه
برای کسایی که مثل خودم با گوشی زیاد چت میکنن زیاد مناسب نیست( هم دست رو زود خسته میکنه هم سرعت نوشتن باهاشون مثل مقاومتی نمیشه)
حتما باید با یه حرارتی کار کنن، مثل حرارت انگشت
با قلم، ناخن و... کار نمیکنن
درنهایت شما گفتی صفحه خارنی هست و 16 میلیون رنگ با صفحه مقاومتی که 256 هزار رنگ هست کدوم بهتره
دو دو تاچهارتا که بکنیم از نظر ریاضی مسلما 16 میلیون رنگ دارای کیفیت بالاتر و بهتری باید باشه!
"علیرضا"