• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا 400 هزار تومان

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
سلام
دوستان عزیز همونطور که از عنوان تاپیک مشخص هست در مورد خرید گوشی تا مبلغ ذکر شده با مشخصات زیر راهنمایی میخوام .

مشخصات :

آندروید باشه .
صفحه لمسی باشه . (تاچ خوبی داشته باشه)
حافظه داخلی (User available) قابل قبولی داشته باشه .
ترجیحاً از برند اچ تی سی و سونی و سونی اریکسون باشه .

در آخر :

دوستان عزیز لطفاً هم در مورد گوشی آکبند و هم گوشی کارکرده راهنمایی کنید .
قیمت هرچی کمتر باشه بهتره :p

با تشکر

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
تو این رنج Xperia Tipo و Tipo dual هستند... دور و بر ۴۲۰-۴۳۰ باید باشن الان...

سلام
دوست عزیز ممنون . . .
نظرتون در مورد Desire C چی هست ؟؟؟ (البته کارکرده)
و اینکه یه سوال فنی داشتم :
تفافت Capacitive touchscreen, 16M colors با TFT capacitive touchscreen, 256K colors چیه و کدوم بهتره ؟؟؟
باز هم ممنونم . . .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
تو این رنج Xperia Tipo و Tipo dual هستند... دور و بر ۴۲۰-۴۳۰ باید باشن الان...

منم همینا رو پیشنهاد میدم.
اگه اشتباه نکنم Desire C تراکم پیکسلی خیلی پایین داره.
به طور کلی توی این رنج قیمت (با این اوضاع بازار) نمیشه گوشی آندروییدی خیلی خوبی پیدا کرد.

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
منم همینا رو پیشنهاد میدم.
اگه اشتباه نکنم Desire C تراکم پیکسلی خیلی پایین داره.
به طور کلی توی این رنج قیمت (با این اوضاع بازار) نمیشه گوشی آندروییدی خیلی خوبی پیدا کرد.

سلام
دوست عزیز ممنونم بابت راهنمایی و توجه تون .
درسته ، تراکم پایین تری نسبت به Tipo داره اما باز بحث نوع صفحه لمسی مطرح میشه .

ماله Drsire C :
Capacitive touchscreen, 16M colors
320 x 480 pixels, 3.5 inches (~165 ppi pixel density)

ماله Tipo :
TFT capacitive touchscreen, 256K colors
320 x 480 pixels, 3.2 inches (~180 ppi pixel density)

لینک مقایسه این دو گوشی :

HTC Desire C vs. Sony Xperia tipo - GSMArena.com

سوال من این هست که :

تفافت Capacitive touchscreen, 16M colors با TFT capacitive touchscreen, 256K colors چیه و کدوم بهتره ؟؟؟ :confused:

Stefan_Salvatore

Registered User
لایک‌ها
75
Sony XPeria Tipo
HTC Wild Fire S

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
Sony XPeria Tipo
HTC Wild Fire S

سلام
در مورد گزینه اول که داریم با دوستان تبادل اطلاعات میکنیم . ممنون میشم شما هم دلیل تون رو بگید .
در مورد گزینه دوم ، Desire C بهتر نیست ؟؟؟ (با توجه به ورِن آندروید و سنس و پردازنده)
باز هم ممنونم .

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود بهروز جان ، تو این رنج قیمت چندان انتخاب گسترده ای نداری ، از بین نهایتاً 2-3 تا گوشی میتونی انتخواب کنی. حافظه ی داخلی رو به چه منظور میخوای استفاده کنی و تا چقدر برات کفایت خواهد کرد؟

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
درود بهروز جان ، تو این رنج قیمت چندان انتخاب گسترده ای نداری ، از بین نهایتاً 2-3 تا گوشی میتونی انتخواب کنی. حافظه ی داخلی رو به چه منظور میخوای استفاده کنی و تا چقدر برات کفایت خواهد کرد؟

سلام
شهریار جان ممنونم بابت توجهت . (راستی ایشالا گوشی هارو خوب بفروشی)
اگر معیار انتخاب رو ، رو گوشی کارکرده بزاریم ( که منم دنبال کارکرده هستم ) گوشی های زیر کاندید میشن :

HTC Desire C
HTC Wildfire S
HTC Explorer
--------------------
Sony Tipo
--------------------
Sony Ericsson Xperia Mini
Sony Ericsson Xperia Mini Pro
Sony Ericsson X8
Sony Ericsson W8

حالا نظر شما چیه ؟؟؟
راستی شهریار جان شما میتونی راهنمایی کنی منو در مورد این سوال ؟؟؟

تفاوت Capacitive touchscreen, 16M colors با TFT capacitive touchscreen, 256K colors چیه و کدوم بهتره ؟؟؟

بازهم ممنونم .

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
غیر از این موردها
کارکرده ::هوآوي Ascend Y300 وسونیXperia E dual دو سيم کارت
هواوی کنتراست بالاتری داره وصفحه نمایشش بزرگتره که خیلی مهمه و 2هسته ای هم هست
به نظر من هواویY300بهتره

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
غیر از این موردها
کارکرده ::هوآوي Ascend Y300 وسونیXperia E dual دو سيم کارت
هواوی کنتراست بالاتری داره وصفحه نمایشش بزرگتره که خیلی مهمه و 2هسته ای هم هست
به نظر من هواویY300بهتره

سلام
دوست عزیز ممنون بابات راهنمایی و توجه تون .
راستش با هوآوی زیاد نمیتونم ارتباط برقرار کنم . همچنین فکر نمیکنم کارکرده این گوشی رو بشه تا 400 هزار تومان پیدا کرد . (آخه من محدودیت تو هزینه هم دارم)
در مورد دوم هم فکر نمیکنم با قیمت مدنظر من پیدا بشه .
به عنوان نمونه همین امشب شهریار جان همین دوتا رو بالای 400 هزار فروخت .

بین گزینه هایی که من گفتم ؛ نظر شما رو کدوم هست ؟؟؟

toloosoft

Registered User
لایک‌ها
11
سلام

دوست عزیز در مورد سوالی که کردید خودتون رنجی گوشی هایی که میتونید بخرید رو لیست کردید
من خودم توی مدلهایی که لیست کردید از اچ تی سی خوشم نیومد چون اکثرا ویندوز هستن و ... که اندروید رو به عنوان سیستم عامل دوم و ... روشون نصب کردن

از توی گوشی های سونی اریکسون که الان من خودمم میخام بخرم اکسپریا مینی و مینی پرو گوشی های خوبی هستند
فرقشون هم توی کیبرد دار بودن و نبودنشون هست
شما چند فاکتور رو باید درنظر بگیری
اولا سی پی یو گوشی که مثلا 1 گیگاهرتز الان یه گوشی معمولیه بازاره.دقت کن کمتر نباشه!چون ممکنه 6 ماه دیگه یه برنامه ای بازی چیزی بیاد برااجرا کردنش به مشکل بخوری!(پیشنهاد شخصی!هرکسی یه نظری داره!)

دوم در مورد سیستم عاملش که اندروید هست چه ورژنی از اندروید رو ساپورت میکنه!مدلهایی که گفتم تا 4.1 رو که جواب دادن حالابعدش رو نمیدونم!
سوم مورد رم و حافظه اس که خوب اکثر گوشی های الان بازار 2 گیگ رم میکرو دارن و تا 16 الی 32 گیگ هم ساپورت میکنن که بسته به استفاده شخصی شما داره!

مورد چهارم که من خودم برای انتخاب گوشی حتما و خیلی بهش اهمیت میدم کیفیت دوربین فیلم برداریش هست!
که اولا کیفیت دوربینش قابل قبول و درحال حاظر بازار ترجیخا اچ دی باشه!مورد دوم کیفیت فیلم برداری که من دیدم مثلا سامسونگ گوشی زده غول ولی به بحث فیلم برداریش که میرسی یه فیلم برداری اچ دی روش نذاشته و کل ارزش گوشی رو میبره زیر سوال

با این تفاسیر گوشی اکبند نمیتونی همه موارد بالا رو داشته باشه و مارک خوبی باشه و بهت کار بده بخری
دست دوم هم که تو سایت زیاد هست با 10 تومن بالا پایین میشه گزینه های خوبی رو پیدا کرد

درمورد سوالتون که صفحه نمایش ها فرقشون چیه و ...
سوالی که شما کردید برمیگیرده به تکنولوژی ساخت صفحه ها که 2 نوع مقاومتی و خازنی رو دارن.من خودم فرق انچنانی توشون ندیدم ولی برات سرچ کردم که نتیجه جستجو رو میذارم خودتم میتونی بیشتر سرچ کنی و جوابهای کاملتر و بهتری بگیری

صفحات خازنی حساسیت بیشتری نسبت به مقاومتی دارند ولی فقط با گرمای انگشت کار می کنن یعنی نمی شه با قلم یا حتی ناخن از شون استفاده کرد. در مقابل صفحه های خازنی امکان استفاده از چند انگشت (ماتلی تاچ) رو دارند که صفحات مقاومتی ندارند. تقریبا همه ی موبایل های جدید صفحه ی خازنی دارند و خازنی معمول تره.

الان 99% گوشی هایی که تولید میشن خازنی هستن...
هر کدوم مزایا و معایب خودشو داره نمیشه گفت کدوم بهتره!
من شخصا مقاومتی رو ترجیح میدم!
این مزایا و معایب از نظر خودم

مزایا...
مقاومتی:
میشه کوچیکترین نقطه روی صفحه نمایش رو با قلم انتخاب کرد
بسیار مناسب برای تاپیت کردن حتی با کیبرد خیلی کوچیک
سرعت خیلی بالا موقع تاپت کردن
کار کردن توی هر شرایطی (سرمای زیاد، دست خاکی و...)

خازنی:
قابلیت دوال تاچ و مولتی تاچ رو داره! ((البته نه توی همه گوشی ها)
موقه انتخاب کردن چیزی لازم نیست به صفحه فشار بیاریم با لمس خیلی جرئی کار میکنه
خرابیش خیلی کمتر از مقاومتی هست
تشخیص فوت داره (البته نه توی همه گوشی ها)
معایب:
مقاومتی:
نسبت به خازنی زودتر خراب میشن (به جفت تاچ ها نباید فشار وارد بشه ولی خازنی توی فشار مقام تر هست)
موقع کار حتما باید کمی صفحه رو فشار بدیم
دوال تاچ میشه (البته نه توی همه گوشی ها)

خازنی:
توی هوای خیلی سرد خیلی بد کار میکنه
اگه دستتون خاکی باشه یا... کمی سخت کار میکنه
برای کسایی که مثل خودم با گوشی زیاد چت میکنن زیاد مناسب نیست( هم دست رو زود خسته میکنه هم سرعت نوشتن باهاشون مثل مقاومتی نمیشه)
حتما باید با یه حرارتی کار کنن، مثل حرارت انگشت
با قلم، ناخن و... کار نمیکنن

درنهایت شما گفتی صفحه خارنی هست و 16 میلیون رنگ با صفحه مقاومتی که 256 هزار رنگ هست کدوم بهتره
دو دو تاچهارتا که بکنیم از نظر ریاضی مسلما 16 میلیون رنگ دارای کیفیت بالاتر و بهتری باید باشه!

"علیرضا"

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
سلام

دوست عزیز در مورد سوالی که کردید خودتون رنجی گوشی هایی که میتونید بخرید رو لیست کردید
من خودم توی مدلهایی که لیست کردید از اچ تی سی خوشم نیومد چون اکثرا ویندوز هستن و ... که اندروید رو به عنوان سیستم عامل دوم و ... روشون نصب کردن

از توی گوشی های سونی اریکسون که الان من خودمم میخام بخرم اکسپریا مینی و مینی پرو گوشی های خوبی هستند
فرقشون هم توی کیبرد دار بودن و نبودنشون هست
شما چند فاکتور رو باید درنظر بگیری
اولا سی پی یو گوشی که مثلا 1 گیگاهرتز الان یه گوشی معمولیه بازاره.دقت کن کمتر نباشه!چون ممکنه 6 ماه دیگه یه برنامه ای بازی چیزی بیاد برااجرا کردنش به مشکل بخوری!(پیشنهاد شخصی!هرکسی یه نظری داره!)

دوم در مورد سیستم عاملش که اندروید هست چه ورژنی از اندروید رو ساپورت میکنه!مدلهایی که گفتم تا 4.1 رو که جواب دادن حالابعدش رو نمیدونم!
سوم مورد رم و حافظه اس که خوب اکثر گوشی های الان بازار 2 گیگ رم میکرو دارن و تا 16 الی 32 گیگ هم ساپورت میکنن که بسته به استفاده شخصی شما داره!

مورد چهارم که من خودم برای انتخاب گوشی حتما و خیلی بهش اهمیت میدم کیفیت دوربین فیلم برداریش هست!
که اولا کیفیت دوربینش قابل قبول و درحال حاظر بازار ترجیخا اچ دی باشه!مورد دوم کیفیت فیلم برداری که من دیدم مثلا سامسونگ گوشی زده غول ولی به بحث فیلم برداریش که میرسی یه فیلم برداری اچ دی روش نذاشته و کل ارزش گوشی رو میبره زیر سوال

با این تفاسیر گوشی اکبند نمیتونی همه موارد بالا رو داشته باشه و مارک خوبی باشه و بهت کار بده بخری
دست دوم هم که تو سایت زیاد هست با 10 تومن بالا پایین میشه گزینه های خوبی رو پیدا کرد

درمورد سوالتون که صفحه نمایش ها فرقشون چیه و ...
سوالی که شما کردید برمیگیرده به تکنولوژی ساخت صفحه ها که 2 نوع مقاومتی و خازنی رو دارن.من خودم فرق انچنانی توشون ندیدم ولی برات سرچ کردم که نتیجه جستجو رو میذارم خودتم میتونی بیشتر سرچ کنی و جوابهای کاملتر و بهتری بگیری

درنهایت شما گفتی صفحه خارنی هست و 16 میلیون رنگ با صفحه مقاومتی که 256 هزار رنگ هست کدوم بهتره
دو دو تاچهارتا که بکنیم از نظر ریاضی مسلما 16 میلیون رنگ دارای کیفیت بالاتر و بهتری باید باشه!

"علیرضا"

سلام
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون . . .
لطف کردید . . .

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سلام
دوست عزیز ممنون بابات راهنمایی و توجه تون .
راستش با هوآوی زیاد نمیتونم ارتباط برقرار کنم . همچنین فکر نمیکنم کارکرده این گوشی رو بشه تا 400 هزار تومان پیدا کرد . (آخه من محدودیت تو هزینه هم دارم)
در مورد دوم هم فکر نمیکنم با قیمت مدنظر من پیدا بشه .
به عنوان نمونه همین امشب شهریار جان همین دوتا رو بالای 400 هزار فروخت .

بین گزینه هایی که من گفتم ؛ نظر شما رو کدوم هست ؟؟؟
چرا y300دست دوم زیر 400 هم گیر میاد و از بقیه گوشی های این رنج یه سر و گردن بالاتره و پیشنهاد منم همینه
پیشنهاد یک تا سه من وای300 هست برای پیشنهاد چهارم Samsung Galaxy Young S6310 - مشخصات گوشی موبایل سامسونگ گلکسی یانگ اس 6310 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
پیشنهاد پنجمLG Optimus L3 II E430 - مشخصات گوشی موبایل ال جی اپتیموس ال 3 2 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
LG Optimus L3 II Dual E435 مشخصات گوشی موبایل ال جی | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
ششمHTC Desire C - مشخصات گوشی موبایل اچ تی سی دیزایر سی | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
هفتم Samsung Galaxy Ace S5830 - مشخصات گوشی موبایل سامسونگ گالاکسی ایس اس 5830 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
هشتم Samsung Galaxy Gio S5660 - فروشندگان و قیمت گوشی موبایل سامسونگ گالاکسی جیو اس 5660 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

وای 300 از بقیه خیلی بهتره حتی کارکردش

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
شهریار جان ممنونم بابت توجهت . (راستی ایشالا گوشی هارو خوب بفروشی)
اگر معیار انتخاب رو ، رو گوشی کارکرده بزاریم ( که منم دنبال کارکرده هستم ) گوشی های زیر کاندید میشن :

HTC Desire C
HTC Wildfire S
HTC Explorer
--------------------
Sony Tipo
--------------------
Sony Ericsson X8
Sony Ericsson W8

حالا نظر شما چیه ؟؟؟
راستی شهریار جان شما میتونی راهنمایی کنی منو در مورد این سوال ؟؟؟

تفاوت Capacitive touchscreen, 16M colors با TFT capacitive touchscreen, 256K colors چیه و کدوم بهتره ؟؟؟

بازهم ممنونم .

خواهش میکنم بهروز جان ، لطف داری.

تو لیستی که گذاشتی ، اگه من بودم که بدون شک میرفتم سراغ xperia mini ، گوشی بسیار خوبی هست ، فقط بدیش اینه که خیلی صفحه ی کوچیکی داره. وگرنه در هر مورد دیگه ای به نظر من به بقیه ی گوشیهایی که قرار دادی میچربه . بعد از xperia mini هم به نظر xperia tipo خوبه. با اج تی سی هایی که نام بردی کار نکردم ، ولی بعید میدونم تو گوشیهای قیمت پایین ، اچ تی سی یا اکثر برندهای دیگه بتونن با سونی رقابت کنن ، سونی یکی از نقاط قوتش ، تولید گوشیهای ارزون خوب هست.

تفاوت 16m و 256k هم در این هست که ، صفحه ای 256k هست ، از مجموع 256 هزار رنگ ، رنگ بندی صفحه انتخاب میشند ، و صفحه ای که 16m باشه ، یعنی رنگبندی صفحه از مجموع 16 میلیون رنگ تشکیل شده ، پس دقت رنگ بندی بیشتره ، فیدها (حرکت از یک رنگ به یک رنگ دیگه) به اصطلاح smooth تر هست ، یعنی تو یه صفحه ی 256k ممکنه نقاط مرزی رنگهای مختلف ، دارای لایه های قابل تشخیص و نا خوشایند باشند ، ولی در صفحه ی 16m این لایه ها حداقل هستش ، و معمولاً به راحتی نمیتونی متوجهشون بشی. یکم رسوندن منظورم سخت هستش ، باید از نزدیک و با نمونه برات توضیح بدم ولی اینطوری در نظر بگیر که مثلاً تو یه عکس از آسمون با ابر رنگ آبی داره میره به رنگ سفید ، در صفحه 16m این تصویر مانند واقعیت دیده میشه ، بدون هیچ اثری از لایه های اضافی و ... ، ولی در یک صفحه ی 256k به احتمال زیاد ، حرکت آبی به سوی سفید ، لایه لایه اتفاق میفته و دیده میشه ، و اگر توجه بشه ، ممکنه دیده میشه که آبی به صورت لایه لایه هی کمرنگتر میشه تا به رنگ سفید برسه . در کل گوشیهای جدید دیگه خیلی کم پیش میاد که از فرمت 256k استفاده کنن . نمیدونم مقایسه ای که میخوام انجام بدم تا چه حد درست هست ، ولی شما یک بازی آتاری 1200 فرضاً 8bit رو با بازی سگا مگا درایو (که فکر میکنم 32bit باشه) مقایسه کنید ، میبینید که بازی سگا از رنگ بندی ، و نزدیکی به واقعیت بیشتری برخوردار هست.

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107

سلام
خب یعنی شما هیچ نظری روی گزینه های زیر ندارید ؟؟؟

HTC Wildfire S
HTC Explorer
--------------------
Sony Tipo
--------------------

همونطور که تو پست اول گفتم ترجیحاً از چه برندهایی باشه ؛ به این دلیل بود که نمیتونم با سامسونگ و هوآوی ارتباط برقرار کنم !!! :(

Stefan_Salvatore

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
در مورد گزینه اول که داریم با دوستان تبادل اطلاعات میکنیم . ممنون میشم شما هم دلیل تون رو بگید .
در مورد گزینه دوم ، Desire C بهتر نیست ؟؟؟ (با توجه به ورِن آندروید و سنس و پردازنده)
باز هم ممنونم .

والا من با گوشی های اندرویدی میان رده خیلی کار کردم . با هر 2 گوشی که معرفی کردم هم کار کردم اما اصلا مارک HTC رو تو رنج گوشی های زیر یک میلیون پیشنهاد نمی کنم . چه واد فایر و چه دیزایر سی . بشدت کند هستن و سخت افزار ضعیفی هم دارن اما تیپو واقعا گوشی خوبی هست من خودم چندین ماه داشتمش بعدم فروختمش . اولین ویژگی مثبتش 2 سیم کارته بودنش هست و اینکه کلید تعویض سیمکارت داره که عالیه . سرعتش فوقالعاده خوب هست و در بین گوشی های این قیمت واقعا یک سروگردن بالاتر هست . اینم بگم اندرویدش نسبت به این htc ها که خودم و شما مثال زدید بالاتر هست و اینکه فارسی رو بصورت پیشفرض ساپورت می کنه اما در واید فایر و دیزایر باید از میرسال استفاده کنید و یا اپدیت کنید رام عوض کنید تا فارسی بگیره اما تیپو پیش فرض زبان فارسی و مسیج هارو میشه خوندن اما در واید فایر 4 خونه نشون میده .
تیپو واقعا عالی هست جمع جور زیبا و خوش دست و 2 سیم کارته . تنها عیبی که بهش وارد هست و باعث شد من بفروشمش دوربین ضعیفش بود . البته پایین نبود اما دلچسب هم نبود . اینم بگم تیپو تاچ خیلی خوبی داره و اینکه شارژ دهی قدرتمندی داره . من با یکساعت شارژ و استفاده معقول در حدود 3 روز با گوشی کار می کردم و شارژ نگه می داشت .

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
خواهش میکنم بهروز جان ، لطف داری.

تو لیستی که گذاشتی ، اگه من بودم که بدون شک میرفتم سراغ xperia mini ، گوشی بسیار خوبی هست ، فقط بدیش اینه که خیلی صفحه ی کوچیکی داره. وگرنه در هر مورد دیگه ای به نظر من به بقیه ی گوشیهایی که قرار دادی میچربه . بعد از xperia mini هم به نظر xperia tipo خوبه. با اج تی سی هایی که نام بردی کار نکردم ، ولی بعید میدونم تو گوشیهای قیمت پایین ، اچ تی سی یا اکثر برندهای دیگه بتونن با سونی رقابت کنن ، سونی یکی از نقاط قوتش ، تولید گوشیهای ارزون خوب هست.

تفاوت 16m و 256k هم در این هست که ، صفحه ای 256k هست ، از مجموع 256 هزار رنگ ، رنگ بندی صفحه انتخاب میشند ، و صفحه ای که 16m باشه ، یعنی رنگبندی صفحه از مجموع 16 میلیون رنگ تشکیل شده ، پس دقت رنگ بندی بیشتره ، فیدها (حرکت از یک رنگ به یک رنگ دیگه) به اصطلاح smooth تر هست ، یعنی تو یه صفحه ی 256k ممکنه نقاط مرزی رنگهای مختلف ، دارای لایه های قابل تشخیص و نا خوشایند باشند ، ولی در صفحه ی 16m این لایه ها حداقل هستش ، و معمولاً به راحتی نمیتونی متوجهشون بشی. یکم رسوندن منظورم سخت هستش ، باید از نزدیک و با نمونه برات توضیح بدم ولی اینطوری در نظر بگیر که مثلاً تو یه عکس از آسمون با ابر رنگ آبی داره میره به رنگ سفید ، در صفحه 16m این تصویر مانند واقعیت دیده میشه ، بدون هیچ اثری از لایه های اضافی و ... ، ولی در یک صفحه ی 256k به احتمال زیاد ، حرکت آبی به سوی سفید ، لایه لایه اتفاق میفته و دیده میشه ، و اگر توجه بشه ، ممکنه دیده میشه که آبی به صورت لایه لایه هی کمرنگتر میشه تا به رنگ سفید برسه . در کل گوشیهای جدید دیگه خیلی کم پیش میاد که از فرمت 256k استفاده کنن . نمیدونم مقایسه ای که میخوام انجام بدم تا چه حد درست هست ، ولی شما یک بازی آتاری 1200 فرضاً 8bit رو با بازی سگا مگا درایو (که فکر میکنم 32bit باشه) مقایسه کنید ، میبینید که بازی سگا از رنگ بندی ، و نزدیکی به واقعیت بیشتری برخوردار هست.

ممنون شهریار جان . . . خیلی خیلی ممنون . . .
خوشم میاد هیچکسی HTC باز نیست :p :دی
راستش هم میخوام کم هزینه کنم . حداقل خواسته هارو دارم .
هم چون گوشی های خوبی قبلاً دستم بوده ؛ هی وسواس دارم !!!
میدونم که میفهمی چی میگم شهریار جان . . .
دقیقاً . اکسپریا مینی همه جوره اوکی هست جز اندازه صفحه اش . . . :(

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سلام
خب یعنی شما هیچ نظری روی گزینه های زیر ندارید ؟؟؟

HTC Wildfire S
HTC Explorer
--------------------
Sony Tipo
--------------------

همونطور که تو پست اول گفتم ترجیحاً از چه برندهایی باشه ؛ به این دلیل بود که نمیتونم با سامسونگ و هوآوی ارتباط برقرار کنم !!! :(
اینا رو که اصلا پیشنهاد نمیکنم به دلیل ضعیف بودن و ارزش خرید نداشتن اونایی که خودم گفتم خیلی قویتره
بین اینا فقط تیپو بدک نیست بقشون خیلی داغونن هرکدوم یه عیبی دارن مثلا مینی خیلی کوچیکه
توصیه میکنم ارتباط برقرار کنید

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
والا من با گوشی های اندرویدی میان رده خیلی کار کردم . با هر 2 گوشی که معرفی کردم هم کار کردم اما اصلا مارک HTC رو تو رنج گوشی های زیر یک میلیون پیشنهاد نمی کنم . چه واد فایر و چه دیزایر سی . بشدت کند هستن و سخت افزار ضعیفی هم دارن اما تیپو واقعا گوشی خوبی هست من خودم چندین ماه داشتمش بعدم فروختمش . اولین ویژگی مثبتش 2 سیم کارته بودنش هست و اینکه کلید تعویض سیمکارت داره که عالیه . سرعتش فوقالعاده خوب هست و در بین گوشی های این قیمت واقعا یک سروگردن بالاتر هست . اینم بگم اندرویدش نسبت به این htc ها که خودم و شما مثال زدید بالاتر هست و اینکه فارسی رو بصورت پیشفرض ساپورت می کنه اما در واید فایر و دیزایر باید از میرسال استفاده کنید و یا اپدیت کنید رام عوض کنید تا فارسی بگیره اما تیپو پیش فرض زبان فارسی و مسیج هارو میشه خوندن اما در واید فایر 4 خونه نشون میده .
تیپو واقعا عالی هست جمع جور زیبا و خوش دست و 2 سیم کارته . تنها عیبی که بهش وارد هست و باعث شد من بفروشمش دوربین ضعیفش بود . البته پایین نبود اما دلچسب هم نبود . اینم بگم تیپو تاچ خیلی خوبی داره و اینکه شارژ دهی قدرتمندی داره . من با یکساعت شارژ و استفاده معقول در حدود 3 روز با گوشی کار می کردم و شارژ نگه می داشت .

ممنون . . .
آخه یه داستانم که من دارم این هست که :
پدرم Sony Tipo Dual داره .
مادرم HTC Wildfire S داره .

راستش من در حال حاضر انتظارات زیادی از گوشی ندارم . همین دوتا مدلی که پدر و مادرم دارن کاره منو حسابی راه میندازه .

بازم ممنون . . .
لطف کردید .

بالا