• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا 400 هزار تومان

Stefan_Salvatore

Registered User
لایک‌ها
75
با تمام این تفاصیل من بهتون یک پیشنهاد می کنم . که نه زیاد هزینه کنید هم اینکه بهترین بهره رو ببرید . شما پولت رو به 620 تومن برسون یه XPeria U بگیر . واقعا عالیه سرعتش بی نظیر کیفیت تصویر عالی . سخت افزارشم که فوقالعاده هست سی پی یو یک گیگاهرتر از نوع کورتکس A9 دو هسته ای و چیپ گرافیکی mali400 mp

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
اینا رو که اصلا پیشنهاد نمیکنم به دلیل ضعیف بودن و ارزش خرید نداشتن اونایی که خودم گفتم خیلی قویتره
بین اینا فقط تیپو بدک نیست بقشون خیلی داغونن هرکدوم یه عیبی دارن مثلا مینی خیلی کوچیکه
توصیه میکنم ارتباط برقرار کنید

آره خب . . . در کل ضعیف هستن . . .
اما به نظرم هر کدوم شون حرفای کمی برای گفتن دارن !!!

سامسونگ خیلی گوشی های خوبی داره اما من . . .

( قبلاً رقابت بین نوکیا و سونی اریکسون بود ؛ منم میدونستم نوکیا با سیمبیان خیلی قوی تره اما سونی اریکسون با جاوا رو میخریدم (صرفاً جهت علاقه) )

ممنون دوست عزیز . . .
لطف کردید .

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
با تمام این تفاصیل من بهتون یک پیشنهاد می کنم . که نه زیاد هزینه کنید هم اینکه بهترین بهره رو ببرید . شما پولت رو به 620 تومن برسون یه XPeria U بگیر . واقعا عالیه سرعتش بی نظیر کیفیت تصویر عالی . سخت افزارشم که فوقالعاده هست سی پی یو یک گیگاهرتر از نوع کورتکس A9 دو هسته ای و چیپ گرافیکی mali400 mp

گوشی خوبی هست اما بودجه من . . .
حالا باز سعی میکنم ببینم چیکار میتونم انجام بدم . . .

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ویک عیب بزرگ:مموری نمیخوره فقط 5گیگ در دسترس کاربره
اگه این عیبا نداشت واقعا عالی بود

دوست عزیز differentboy1994

این گوشی سامسونگ داره منو به فکر فرو میبره . . . :D

Samsung Galaxy Young S6310 - Full phone specifications

نسبت به قیمتش خیلی خوبه . . .
اول هواوی بعد این آره به نسبت قیمتش عالیه
بهترین برندگوشی از نظر من:1-سامسونگ
2-سونی و اچ تی سی
3-الجی
4-هواوی

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
ویک عیب بزرگ:مموری نمیخوره فقط 5گیگ در دسترس کاربره
اگه این عیبا نداشت واقعا عالی بود

اول هواوی بعد این آره به نسبت قیمتش عالیه
بهترین برندگوشی از نظر من:1-سامسونگ
2-سونی و اچ تی سی
3-الجی
4-هواوی

اما در کل گوشیه خوبیه . . .

حالا من میگم : (ملاکم علاقه هست که البته منطقی نیست)
1 - اچ تی سی
2 - سونی
3 - سامسونگ

البته اینم بگم بستگی داره شما بخوایی تو چه بازه قیمتی خرید کنی .
الان این گوشی سامسونگی که شما معرفی کردید نسبت به قیمتش عالیه .

دوست عزیز این سامسونگ الان تک سیم کارتش تو بازار هست ؟؟؟

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اما در کل گوشیه خوبیه . . .

حالا من میگم : (ملاکم علاقه هست که البته منطقی نیست)
1 - اچ تی سی
2 - سونی
3 - سامسونگ

البته اینم بگم بستگی داره شما بخوایی تو چه بازه قیمتی خرید کنی .
الان این گوشی سامسونگی که شما معرفی کردید نسبت به قیمتش عالیه .

دوست عزیز این سامسونگ الان تک سیم کارتش تو بازار هست ؟؟؟
اطلاعی ندارم
داداش خوب فقط یک سیم بزار توش چه کاریه تک سیم بخری
اول وای 300
بعدم این
اولی بهتره
دومی هم بد نیست

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
اطلاعی ندارم
داداش خوب فقط یک سیم بزار توش چه کاریه تک سیم بخری
اول وای 300
بعدم این
اولی بهتره
دومی هم بد نیست

آخه من کلاً با کلمه دو سیم کارت مشکل دارم !!!

دارم با خودم سروکله میزنم تا یا سامسونگ کنار بیام اما اگر نتونستم ؛
بین گزینه هایی که خودم عنوان کردم کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
و اینکه صرفاً بین HTC ها کدوم رو ؟؟؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان تراکم پیکسلی را در نظر بگیرید:

ماله Drsire C :
Capacitive touchscreen, 16M colors
320 x 480 pixels, 3.5 inches (~165 ppi pixel density)

ماله Tipo :
TFT capacitive touchscreen, 256K colors
320 x 480 pixels, 3.2 inches (~180 ppi pixel density)

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
اکسپریا مینی دیگه نیست نوش
ولی حالا اگه به هر صورت پیدا کنید گوشی خیلی خوبیه
هم سیپیوش بهتره هم دوربینش قابل قبولتر از تیپو هست
صفحه نمایشش هم به نظرم بهش عادت خواهید کرد

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
بهروز جان ، اگه یه گوشیی مثل wildfire s و xperia tipo رو از نزدکی دیدی ، و به نظرت کارتو راه میندازن ، پس انتخابت دیگه منحصر میشه به شکل ظاهری گوشی و اینکه تو دستت راحت باشن ، xperia mini رو خیلی دوست دارم بهت پیشنهاد کنم ، ولی میترسم سایز کوچک صفحه برات مشکل ساز بشه ، وگرنه به نظر من از همه ی اینا بهتر است

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
دوستان تراکم پیکسلی را در نظر بگیرید:

ماله Drsire C :
Capacitive touchscreen, 16M colors
320 x 480 pixels, 3.5 inches (~165 ppi pixel density)

ماله Tipo :
TFT capacitive touchscreen, 256K colors
320 x 480 pixels, 3.2 inches (~180 ppi pixel density)

سلام
دوست عزیز ممنون بابت توجه تون .
درسته اما خب برای Desire C ؛ 16M colors هست .
به نظرم باید تفکیک و بازه بهتری داشته باشه .

اکسپریا مینی دیگه نیست نوش
ولی حالا اگه به هر صورت پیدا کنید گوشی خیلی خوبیه
هم سیپیوش بهتره هم دوربینش قابل قبولتر از تیپو هست
صفحه نمایشش هم به نظرم بهش عادت خواهید کرد

تنها مشکل من هم با اندازه صفحه نمایشش هست !!!

بهروز جان ، اگه یه گوشیی مثل wildfire s و xperia tipo رو از نزدکی دیدی ، و به نظرت کارتو راه میندازن ، پس انتخابت دیگه منحصر میشه به شکل ظاهری گوشی و اینکه تو دستت راحت باشن ، xperia mini رو خیلی دوست دارم بهت پیشنهاد کنم ، ولی میترسم سایز کوچک صفحه برات مشکل ساز بشه ، وگرنه به نظر من از همه ی اینا بهتر است

شهریار جان دقیقاً تنها مشکل من هم با اندازه صفحه نمایشش هست !!!
از طرفی هم من در کل انتظارات زیادی ندارم : میخوام آندروید باشه و صفحه لمسی قابل قبول .
باور کن الان یه W810 دستم هست که حدود 6 سالی داشتمش . هیچ مشکلی جز یکی دو مورد ندارم باهاش .
الانم به اصرار پدرم میخوام گوشی بگیرم .

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
دوست عزیز ممنون بابت توجه تون .
درسته اما خب برای Desire C ؛ 16M colors هست .
به نظرم باید تفکیک و بازه بهتری داشته باشه .

تنها مشکل من هم با اندازه صفحه نمایشش هست !!!

شهریار جان دقیقاً تنها مشکل من هم با اندازه صفحه نمایشش هست !!!
از طرفی هم من در کل انتظارات زیادی ندارم : میخوام آندروید باشه و صفحه لمسی قابل قبول .
باور کن الان یه W810 دستم هست که حدود 6 سالی داشتمش . هیچ مشکلی جز یکی دو مورد ندارم باهاش .
الانم به اصرار پدرم میخوام گوشی بگیرم .

بهروز کاش زودتر بهم گفته بودی ، Desire Z ای که دستم بود رو بهت میدادم ، گوشی فوقالعاده ای بود ، 400 فروختمش.

منظورت و دلیل وسواست رو فهمیدم ، چون گوشیهای خوب دستت بوده ، دیگه میترسی گوشی ضعیف داری میخری تو ذوقت بخوره ، و خیلی پایینتر از اون چیزی باشه گه انتظار داری.

با توجه به desire که داشتی قبلاً راهنماییت میکنم ، روی کیفیت صفحه ی هیچکدوم از گوشیهای زیر 500-600 تومن اصلاً حساب نکن ، چون هیچکدومشون زیبایی و رنگبندی دیزایر رو ندارن. نزدیکترین گزینه همون xperia mini هست

از نظر کارایی ، بدون در نظر گرفتن تاثیرات بزرگی صفحه در کارکرد ، و عمدتاً فکوس کردن روی قدرت سی پی یو و جی پی یو ، کارایی تقریباً یکسانی رو میتونی دریافت کنی. قویترین کوشی تو گوشیهای ذکر شده ، از این نظر xperia mini هست به نظر من

از نظر دوربین ، فقط فکر کنم xperia mini در حدی باشه که در حد دیزایر نیازت رو برطرف کنه ، چون هم 5 هست ، هم فلش داره ، هم فیلمبرداری 720p

باقی موارد هم فکر نمیکنم فاکتور مهمی باشه ، فقط میمونه کیفیت ساخت و خوشدستی ، که اونم بستگی به خودت داره ، و باید بری از نزدیک تستشون کنی.

در مورد اندازه ی صفحه هم ، بین گوشیهای ذکر شده ، تنها گوشیی که میشه گفت برای استفاده سایر مناسبی داره (با توجه به اینکه شخص استفاده کننده پسر هست و در مورد انگشتها و نحوه ی کارکردن ضخمت تر از یک دختر هست) گوشی desire c هست ، که اصلاً نمیدونم چقدر گوشی خوبی باشه. باهاش کار نکردم. تا اونجایی هم که میدونم بالای 400 معامله میشه.

انتخابهای دیگه ای که میمونه برات ، گوشیهای چینی هستند ، که نمیدونم چقدر تمایل داری به سمتشون بری ، بزرگترین مشکل گوشیهای چینی ، اینه که تو فروششون ممکنه به مشکل بخوری/.

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
بهروز کاش زودتر بهم گفته بودی ، Desire Z ای که دستم بود رو بهت میدادم ، گوشی فوقالعاده ای بود ، 400 فروختمش.

منظورت و دلیل وسواست رو فهمیدم ، چون گوشیهای خوب دستت بوده ، دیگه میترسی گوشی ضعیف داری میخری تو ذوقت بخوره ، و خیلی پایینتر از اون چیزی باشه گه انتظار داری.

با توجه به desire که داشتی قبلاً راهنماییت میکنم ، روی کیفیت صفحه ی هیچکدوم از گوشیهای زیر 500-600 تومن اصلاً حساب نکن ، چون هیچکدومشون زیبایی و رنگبندی دیزایر رو ندارن. نزدیکترین گزینه همون xperia mini هست

از نظر کارایی ، بدون در نظر گرفتن تاثیرات بزرگی صفحه در کارکرد ، و عمدتاً فکوس کردن روی قدرت سی پی یو و جی پی یو ، کارایی تقریباً یکسانی رو میتونی دریافت کنی. قویترین کوشی تو گوشیهای ذکر شده ، از این نظر xperia mini هست به نظر من

از نظر دوربین ، فقط فکر کنم xperia mini در حدی باشه که در حد دیزایر نیازت رو برطرف کنه ، چون هم 5 هست ، هم فلش داره ، هم فیلمبرداری 720p

باقی موارد هم فکر نمیکنم فاکتور مهمی باشه ، فقط میمونه کیفیت ساخت و خوشدستی ، که اونم بستگی به خودت داره ، و باید بری از نزدیک تستشون کنی.

در مورد اندازه ی صفحه هم ، بین گوشیهای ذکر شده ، تنها گوشیی که میشه گفت برای استفاده سایر مناسبی داره (با توجه به اینکه شخص استفاده کننده پسر هست و در مورد انگشتها و نحوه ی کارکردن ضخمت تر از یک دختر هست) گوشی desire c هست ، که اصلاً نمیدونم چقدر گوشی خوبی باشه. باهاش کار نکردم. تا اونجایی هم که میدونم بالای 400 معامله میشه.

انتخابهای دیگه ای که میمونه برات ، گوشیهای چینی هستند ، که نمیدونم چقدر تمایل داری به سمتشون بری ، بزرگترین مشکل گوشیهای چینی ، اینه که تو فروششون ممکنه به مشکل بخوری/.

شهریار جان . . .
فکرم حسابی مشغول شده اول امتحانا . . . :(
بین این مدل ها ارزون ترینش اکسپلورر هست . کاره من رو راه میندازه اما یکم از ظاهرش خوشم نیومد و ورژن آندرویدش و حافظه داخلی (برای نصب برنامه) میترسم .
Desire C هم اوکی هست اما برای نصب برنامه 90 مگابایت بیشتر فضا نمیده به کاربر . همچنین حدود 100 هزار بیشتر از اکسپلورر هست .
الان بین اکسپلورر و دیزایر سی و مینی و یانگ و تیپو موندم . بیشتر نظرم اول روی دیزایر سی و بعدش اکسپلورر هست .

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
آخه من کلاً با کلمه دو سیم کارت مشکل دارم !!!

دارم با خودم سروکله میزنم تا یا سامسونگ کنار بیام اما اگر نتونستم ؛
بین گزینه هایی که خودم عنوان کردم کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
و اینکه صرفاً بین HTC ها کدوم رو ؟؟؟
سعی کن بتونی بابا این سامسونگ سامسونگ چند سال پیش نیست دیگه
بین htc ها desire c
بین این ها واقعا هیچ کدوم

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
شهریار جان . . .
فکرم حسابی مشغول شده اول امتحانا . . . :(
بین این مدل ها ارزون ترینش اکسپلورر هست . کاره من رو راه میندازه اما یکم از ظاهرش خوشم نیومد و ورژن آندرویدش و حافظه داخلی (برای نصب برنامه) میترسم .
Desire C هم اوکی هست اما برای نصب برنامه 90 مگابایت بیشتر فضا نمیده به کاربر . همچنین حدود 100 هزار بیشتر از اکسپلورر هست .
الان بین اکسپلورر و دیزایر سی و مینی و یانگ و تیپو موندم . بیشتر نظرم اول روی دیزایر سی و بعدش اکسپلورر هست .

بهروز جان ، دیزایر سی ، آکبندش حول و حوش 515 هستش ، اگه بخوای با توجه به بودجت بخری ، باید دست دوم بخری ، موردی سراغ داری؟ چون توی بازارچه که من ندیدم کسی تاپیک گذاشته باشه برای فروش desire c

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
سعی کن بتونی بابا این سامسونگ سامسونگ چند سال پیش نیست دیگه
بین htc ها desire c
بین این ها واقعا هیچ کدوم

درود دوست من ، سامسونگ به نظر من گوشیهای ارزونش خیلی خیلی خیلی بی کیفیتن ، ممکنه چند مورد استثنا توشون باشه ، ولی در کل خود من که اصلاً تجربه ی خوبی از گوشیهای رده پایین سامسونگ ندارم. سونی تو گوشیهای ارزون به نظرم حرف اولو میزنه ، در حدی خوب هست که آدمو راضی نگه میداره

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
بهروز جان ، دیزایر سی ، آکبندش حول و حوش 515 هستش ، اگه بخوای با توجه به بودجت بخری ، باید دست دوم بخری ، موردی سراغ داری؟ چون توی بازارچه که من ندیدم کسی تاپیک گذاشته باشه برای فروش desire c

شهریار جان 450 - 460 قیمت داشتم . اما ظاهراً کشیده بالا نوش .
تو بازارچه هم خبری نیست !!!

درود دوست من ، سامسونگ به نظر من گوشیهای ارزونش خیلی خیلی خیلی بی کیفیتن ، ممکنه چند مورد استثنا توشون باشه ، ولی در کل خود من که اصلاً تجربه ی خوبی از گوشیهای رده پایین سامسونگ ندارم. سونی تو گوشیهای ارزون به نظرم حرف اولو میزنه ، در حدی خوب هست که آدمو راضی نگه میداره

سامسونگ گوشی های خوبی داره اما متأسفانه به دل من نمیشنه . . . :)

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
شهریار جان 450 - 460 قیمت داشتم . اما ظاهراً کشیده بالا نوش .
تو بازارچه هم خبری نیست !!!

سامسونگ گوشی های خوبی داره اما متأسفانه به دل من نمیشنه . . . :)

بهروز جان ، پس اگه نتونی دست دومش رو پیدا کنی ، مجبوری بری سرغ explorer :(

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
بهروز جان ، پس اگه نتونی دست دومش رو پیدا کنی ، مجبوری بری سرغ explorer :(

متأسفانه آره . . .
حالا دنبال اینم که بتونم یه پولی جور کنم برم نوع همون Desire C رو بگیرم .
که البته اگر بتونم 500 هزار جور کنم که . . . :p
داستانی داره این گوشی خریدن ما !!!

بالا