سلام
دوست عزیز ممنون بابت توجه تون .
درسته اما خب برای Desire C ؛ 16M colors هست .
به نظرم باید تفکیک و بازه بهتری داشته باشه .
تنها مشکل من هم با اندازه صفحه نمایشش هست !!!
شهریار جان دقیقاً تنها مشکل من هم با اندازه صفحه نمایشش هست !!!
از طرفی هم من در کل انتظارات زیادی ندارم : میخوام آندروید باشه و صفحه لمسی قابل قبول .
باور کن الان یه W810 دستم هست که حدود 6 سالی داشتمش . هیچ مشکلی جز یکی دو مورد ندارم باهاش .
الانم به اصرار پدرم میخوام گوشی بگیرم .
بهروز کاش زودتر بهم گفته بودی ، Desire Z ای که دستم بود رو بهت میدادم ، گوشی فوقالعاده ای بود ، 400 فروختمش.
منظورت و دلیل وسواست رو فهمیدم ، چون گوشیهای خوب دستت بوده ، دیگه میترسی گوشی ضعیف داری میخری تو ذوقت بخوره ، و خیلی پایینتر از اون چیزی باشه گه انتظار داری.
با توجه به desire که داشتی قبلاً راهنماییت میکنم ، روی کیفیت صفحه ی هیچکدوم از گوشیهای زیر 500-600 تومن اصلاً حساب نکن ، چون هیچکدومشون زیبایی و رنگبندی دیزایر رو ندارن. نزدیکترین گزینه همون xperia mini هست
از نظر کارایی ، بدون در نظر گرفتن تاثیرات بزرگی صفحه در کارکرد ، و عمدتاً فکوس کردن روی قدرت سی پی یو و جی پی یو ، کارایی تقریباً یکسانی رو میتونی دریافت کنی. قویترین کوشی تو گوشیهای ذکر شده ، از این نظر xperia mini هست به نظر من
از نظر دوربین ، فقط فکر کنم xperia mini در حدی باشه که در حد دیزایر نیازت رو برطرف کنه ، چون هم 5 هست ، هم فلش داره ، هم فیلمبرداری 720p
باقی موارد هم فکر نمیکنم فاکتور مهمی باشه ، فقط میمونه کیفیت ساخت و خوشدستی ، که اونم بستگی به خودت داره ، و باید بری از نزدیک تستشون کنی.
در مورد اندازه ی صفحه هم ، بین گوشیهای ذکر شده ، تنها گوشیی که میشه گفت برای استفاده سایر مناسبی داره (با توجه به اینکه شخص استفاده کننده پسر هست و در مورد انگشتها و نحوه ی کارکردن ضخمت تر از یک دختر هست) گوشی desire c هست ، که اصلاً نمیدونم چقدر گوشی خوبی باشه. باهاش کار نکردم. تا اونجایی هم که میدونم بالای 400 معامله میشه.
انتخابهای دیگه ای که میمونه برات ، گوشیهای چینی هستند ، که نمیدونم چقدر تمایل داری به سمتشون بری ، بزرگترین مشکل گوشیهای چینی ، اینه که تو فروششون ممکنه به مشکل بخوری/.