Sorry
آقا آخه من اطلاعاتشو 1 ماه پیش خونده بودم گفتم شاید اومده باشه,گفتم سریع بپرسم تا داغه معظرت:blush:
منم شوخی کردم فرشاد جان.
مدیر جان قیمت W880 رو داری؟ و S500 رو؟
Sorry
آقا آخه من اطلاعاتشو 1 ماه پیش خونده بودم گفتم شاید اومده باشه,گفتم سریع بپرسم تا داغه معظرت:blush:
منم شوخی کردم فرشاد جان.
مدیر جان قیمت W880 رو داری؟ و S500 رو؟
فقط مشکل من اینه که تا حالا هر کی سامسونگ داشته از نظر آنتن دهی خیلی راضی نبوده
این آمار یا غلطه یا آپ دیت نیست...سامسونگهای جدید مسئله آنتن ندارند
و اما پیشنهاد من برای گوشی دخترونه:
pink se z610
motorola k1 red
شک نکن تنها گوشی که بی نهایت زیبا هستش و به قیمت می ارزه یو600و از اون بهتر یو700 هستش.بی برو برگرد.هم دخترونه هستش هم امکانات بالایی داره و دوربینش هم در روز عکساش از کا800 بهتره باور نمیکنید امتحان کنید من تجربه ی استفاده از کا800به مدت 6ماه دارم و حدود 2000تا عکس گرفتم از یو600و 700 هم استفاده کردم
اگه برای دختر ها میخوای که گوشی شاخ براشون فرقی نمیکنه چون چندان از امکاناتش استفاده نمیکنن!
z610 هم قیمتش چند ماه پیش 230 بود الان باید کمتر هم شده باشه
در کل قیمت بالاش یه مقدار برای همین ظاهر قشنگ و دیزاینش هم هست.
یو600 جدیدا افت کرده و به قیمت 230 رسیده که واقعا خوبهمرسی عزیز. دقیقا U600 و U700 هم جزو گزینه ها قرار داره!
شما قیمت داری ازشون؟
نه کلمه ی شاخی که بالا گفتم مربوط به دیزاین میشد! :lol:
کلا منظورم این بود که W880 از نظر ظاهری هم واقعا گوشی شاخیه.
یو600 جدیدا افت کرده و به قیمت 230 رسیده که واقعا خوبه
یو700 هم باید حدود 275 شاید هم کمتر من قیمت چند روز پیش رو دارم ولی یو600 امرزو 230 تومان بود.
از معایب یو700 نسبت به یو600:
عدم وجود رادیو و منشی تلفن.عدم تعویض زنگ اس ام اس که به احتمال زیاد تو آپدیتهای بعدی این مشکل حل خواهد شد
توی بعضی فرومهای کاربرهای خارجی نسبت به رنگ نقره ای این مدل ابراز نگرانی کردن و گفتن که رنگش میره.راست و دروغش با خودشون
اما من با نمایندگی سامسونگ یعنی میکروتل تماس گرفتم اونا گفتن ما نرم افزار منشی رو میاریم و به صورت رایگان برای کسانی که از ما خریده باشند نصب میکنیم.
اگر بین U600 و U700 می خوای انتخاب کنی شک نکن U600 کاراتر و بهتر هست .. منم برای همین U600 گرفتم !یعنی U600 از U700 کاملتره؟! برعکس باید باشه که!
قیمتش هم بد نیست. ولی اینکه میگی منشی نداره و مخصوصا زنگ اس ام اس رو نمیشه عوض کرد زیاد جالب نیست!
تو چند تا پست بالاتر هم گفته بودم که این گوشی رو قبلا هم دیده بودیم و اتفاقا همین صورتیش هم بود که ظاهر فوق فانتزی و دخترونه ای داره. قیمتش رو یادم نیست ولی مطمئنم که بالای 250 تومن بود. بنظرم با این قیمت گزینه های خیلی بهتری مثل همین W880 یا S500 وجود داره. مخصوصا W880 که واقعا گوشیه شاخیه.
علی جان درباره K1 بنظرت این گوشی یکمی قدیمی نشده؟! قبول دارم که ظاهر قشنگی داره ولی کلا خیلی زیاد شده. این بنده خدایی که میخواد گوشیش رو عوض کنه مشکلش همینه که گوشی فعلیش خیلی زیاد شده و میخواد یه چیز تک بگیره.
خیر قربان...زد 610 رو الان تا 200 تومن هم میتونین گیر بیارین!!!!...قیمتش اومده پایین!!!...ک1 قدیمی شده؟!!!...از گوشیهای جدید موتو هست!!!...فکر میکنم 2007 معرفی شد!!!...در مورد زیاد شدنش هم به اون صورتی که شما میفرمایید نیست!!!...شاید با وی تری اشتباه گرفتین؟!!!
بالاخره گوشی ای که خیلی دوسش داشتم برای این خرید اومد!
اونم مدل جورجیا آرمانی که سامسونگ زده.
واقعا از این گوشی خوشم اومده. فوق العاده باکلاس و قشنگه. اون جورجیا آرمانی هم که جلوش خورده که آدمو دیوانه میکنه!! :دی
اين كه حرف چرتيه!اگه برای دختر ها میخوای که گوشی شاخ براشون فرقی نمیکنه چون چندان از امکاناتش استفاده نمیکنن
اين كه حرف چرتيه!
Nokia 5310 فكر ميكنم دخترونه و خوشگله