• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای دیدن انیمه

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خلاصه هركسي كه tsukasa domyoji نميشه :happy::D
بله اين گفته كاملا درسته ...البته نبايد Yuu Matsuura فراموش كرد...
مي گم فكر كنم To Heart هم رومنس باشه.البته من هنوز نديمش...Saiunkoku Monogatari هم بايد رومنس باشه كه اينو هم باز نديدم فعلا...

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
بله اين گفته كاملا درسته ...البته نبايد Yuu Matsuura فراموش كرد...
دقيقا جيني جون باهات موافقم :happy::D
مي گم فكر كنم To Heart هم رومنس باشه.البته من هنوز نديمش...Saiunkoku Monogatari هم بايد رومنس باشه كه اينو هم باز نديدم فعلا...
منم To Heart و نديدم متاسفانه ;)اما Saiunkoku Monogatari رو تا قسمت 20 ديدم فوق العاده اس البته خوندم فريدا جون ادامش و گير آورده :happy:تا اونجايي كه من ديدم داستان قشنگي داره (عشقولانه ) خيلي به ديالوگ هم وابسته هست .كاركترهاشم واقعا خوشگل وملوس هستن:D

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Saiunkoku Monogatari رو تا قسمت 20 ديدم فوق العاده اس البته خوندم فريدا جون ادامش و گير آورده :happy:تا اونجايي كه من ديدم داستان قشنگي داره (عشقولانه ) خيلي به ديالوگ هم وابسته هست .كاركترهاشم واقعا خوشگل وملوس هستن:D
الان تا قسمت 39 موجوده.با اين تعريفي شما كردي الان من كلي هيجان زده بيدم مامور پست زنگ در بزنه و بگه:بسته داريد
Laie_13.gif
3120.gif

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
الان تا قسمت 39 موجوده.با اين تعريفي شما كردي الان من كلي هيجان زده بيدم مامور پست زنگ در بزنه و بگه:بسته داريد
Laie_13.gif
3120.gif
lol
جدي جيني جون :lol: عاليه تا قسمت 39 موجوده آخ جون :D:happy: چيزي نمونده تا 48 تا فول بشه :) لحظه شماري تااتمامش:happy: آره حتما بگيرش البته شخصيت بسيار محبوب من تواين انيمه Seiran Shi خيلي جنتلمنه :blush:
180px-Saiunkoku_Monogatari_Seiran_Shi.JPG

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برو بچز میشه راهنمایی کنین؟!
899.gif

من سه تا انیمه Loveless / Angel Sanctuary / Gankutsuou - The Count of Monte Cristo رو انتخاب کردم برا دیدن که هیچی ازشون نمیدونم به جز Loveless که یه کم فقط داستانشو می دونم بقیه رو فقط از رو عکساشون انتخاب کردم میشه بگین چطورین تو چه سبکی ان؟ رمانتیک ، خون آشامی ، ترسناک یا مبارزه ای؟ارزش دیدن رو دارن؟ تنهایی باید ببینمشون؟!
connie_38.gif

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
LOL....
اینجا بچه ها هر انیمی رو با هر رنکی می نوسن...
بستگی داره چه رنکی رو بخوای ببینی...:)

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مکس!
سوالامو جواب ندادی که آخه!
3458.gif

تو اینا رو دیدی نظرت چیه در موردشون؟ ارزش دیدن رو دارن؟ داستانشون چیه؟ تو چه سبکی ان؟(شد 4 تا سوال)
رنکشون رو هم من نمی دونم
2e2qtty.gif
ولی واضحه که اگه رنکشون بالا باشه بهتره دیگه!
306.gif

آی بزرگترا کمک کنید!
otlw5l.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
لاكي جون . جونم برات بگه
فكر نكنم از سبك داستانيmidori no habi خوشت بياد ( خوب ميشناسمت )
جيني هم انيمه هاي شيكي بهت معرفي كرده :happy: فكر كنم توشون Fushigi yuugi خوبه من ازش خوشم مياد ... اما فكر كنم داريش
Kimi Ga Kozomu Eien اينم كه داري ...
اما منم ميگم
Furit Basket
Nana اينم خوبه
Vision of Escaflowne اينم من خيلي دوست دارم اما تو مايه هاي هانا يوري دانگو نيست ولي قشنگه
خلاصه هركسي كه tsukasa domyoji نميشه :happy::D

فوروت بسكت يه جوريه!ميدوري با اينكه سيزده قسمت بيشتر نيست بين رمانتيكا محبوبترينه!سر بالاي هيجده بودنش حال يكيو كه مي گفت مگه بچه اي كارتون مي بيني گرفتم!يادش بخير!:happy:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
مکس!
3458.gif

تو اینا رو دیدی نظرت چیه در موردشون؟ ارزش دیدن رو دارن؟ داستانشون چیه؟ تو چه سبکی ان؟(شد 4 تا سوال)
رنکشون رو هم من نمی دونم
2e2qtty.gif
306.gif

آی بزرگترا کمک کنید!
otlw5l.gif

كنت مونت كريستو كه مشخصه!دوتاي ديگه من انيم فريك اسسمشونم نشنيدم!بايد جز كاراي جديد باشن!

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
مکس!
3458.gif

رنکشون رو هم من نمی دونم
2e2qtty.gif
306.gif

آی بزرگترا کمک کنید!
otlw5l.gif

هر 3 تا رو بشین ببین !
مخصوصا Loveless & Gankutsuou داستان قشنگی دارن...:)

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برادر شیان،مکس و جینی ممنون:)
پس من هر سه تاشو می بینم البته اگه گیرشون بیارم:blink:

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه و خسته نباشید

میشه لطف کنید و 1 انیمه به من معرفی کنید که شخصیتهاش نیروهای جادویی داشته باشته باشن کاراکتر هاش جالب باشه داستانش هم قوی :lol:

یه آدم تو سایه:lol:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه و خسته نباشید

میشه لطف کنید و 1 انیمه به من معرفی کنید که شخصیتهاش نیروهای جادویی داشته باشته باشن کاراکتر هاش جالب باشه داستانش هم قوی :lol:

یه آدم تو سایه:lol:

اینایوشه!هفت دی وی دی !بریسک یک دی وی دی!SCRAPPED PRINCESS یک دی وی دی!;) جمع نه تا!یکی باقیمونده هم نیجا اسکرول بگیر فیلمش خیلی با حاله!در ضمن یو وی هاکاشو پنج دی و یدیه !اونم توهمین مایه هاست!
یه جورایی تشابهی که بین بازی Age Of Mythology و Age Of empiers هست بین یو یوهاکاشو(پنج دی وی دی!) و اینایوشه(هفت دی وی دی !)هست! البته کاراکتر اینایوشه با حالتر از یوروماشیه!دیدن هردوتاش توصیه می شه!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
برادر شیان،مکس و جینی ممنون:)
پس من هر سه تاشو می بینم البته اگه گیرشون بیارم:blink:

ولی بازم انتخاب انیمه از رو عکش ریسکه!کارای درجه یک مثل ناراتو کینشنو و اینایوشه یا میدوری برسیک خوبیش اینه تضمین شدست !(اکثریت قاطع کسایی که دیدن خوششون اومده!در باب اواتورم این اواتور جدید تصویر کاراکتر برادر شیانه قبلی ملکه گروه شیطانیش بود!;)

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
اینایوشه!هفت دی وی دی !بریسک یک دی وی دی!SCRAPPED PRINCESS یک دی وی دی!;) جمع نه تا!یکی باقیمونده هم نیجا اسکرول بگیر فیلمش خیلی با حاله!در ضمن یو وی هاکاشو پنج دی و یدیه !اونم توهمین مایه هاست!
یه جورایی تشابهی که بین بازی Age Of Mythology و Age Of empiers هست بین یو یوهاکاشو(پنج دی وی دی!) و اینایوشه(هفت دی وی دی !)هست! البته کاراکتر اینایوشه با حالتر از یوروماشیه!دیدن هردوتاش توصیه می شه!
حالا کدومشون age of mythology یه.من بیشتر دوسش دارم.:p

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
حالا کدومشون age of mythology یه.من بیشتر دوسش دارم.:p

یو یو هاکاشو!متالوژی

هردو تا خیلی قشنگن!البته من اینویاشا رو بیشتر دوست دارم!(کیکیوش خیلی شبیه پرشیانای خودمونه!);)

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنونم بچه ها انتظار نداشتم همه کمک کنید;) میرم یه چند تاییش رو انتخاب کنم به سهراب جان سفارش بدم :p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فکر کنم بهتره از اين به بعد خواهر ها به خواهر ها مشاوره بدن،:D برادر ها هم به برادر ها ... :lol:

چون دقيقاً معلومه که پيشنهاد های خواهر ها درست تر بوده!:p

خوب اولاً که تو دنيا فقط و فقط يه کارتون بی نظير وجود داره به اسم hana yori dango و شبيه و مانندی نداره!:rolleyes: يعنی همه شون يه پله از اين پايين ترن! :cool: نزديک ترين بهش marmalade boy هست. تو سری های بعدی و با شناختی که من از خواهر لاکی پيدا کردم، saiunkoku monogatari خوبه (راستی سری جديدش هم 3 قسمتش در امده که برادر امير داره ميگيردش;) ). ديگه:

fruit basket
bokura ga ita
emma
glass mask
golden boy
his and her circumstances
la carda dóro
nana
paradise kiss
romeo x juliet
voices of a distant star
kanon
air

تو مرحله دوم هم اينا:

inuuyasha
fushigi yuugi
full moon wo sagashite
ayashi no ceres
if i see you in my dreams
mermaid forest
nodame cantabile
onegai teacher
roses of versailles
tsukihime

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فریدا جون ممنون
smiliewithflowers.gif
:):Dکارتونای saiunkoku monogatari تا قسمت 22 وfushigi yuugi گرفتم البته fushigi yuugi هنوز ندیدم راستی اینایی که نوشتی به ترتیب قشنگ بودنه یا نه اگه اره پس برم سفارش بدم بازم ممنون:p:D:rolleyes:

بالا