• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای دیدن انیمه

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
خب من دارم انيمه Claymore رو ميگيرم ... 26 اپيزود هست

لينك داونلود :

لينك هاي قبلي از كار افتادند براي همين به اين لينك مراجعه كنيد و تك تك داونلود كنيد.
http://www.realitylapse.com/videos/claymore.php

به نظر قشنگ مياد !

در ضمن اپيزود اول nodame cantabile رو هم گرفتم و ديدم و خوب هم بود منتها با شخصيت اون پسر مغروره خيلي حال نكردم + كلا با ساز پيانو حال نمي كنم :blush: در نتيجه بقيه رو نگرفتم !

خلاصه از داستان nodame cantabile كه من فهميدم رو ميذارم شايد يكي خوشش بياد !

يه پسري هست كه با پدر و مادرش در اروپا زندگي مي كنه و خيلي دوست داره كه از محضر يه استاد موسيقي استفاده كنه و **** اركستر بشه منتها پدر و مادرش از هم طلاق ميگيرن و با مادرش به ژاپن ميره اونجا تو يه مدرسه موسيقي پيانو ياد ميگيره ولي دلش مي خواد **** اركستر بشه در ضمن از مسافرت با هواپيما و قايق هم ميترسه چون تجربه هاي ناخوشايندي داشته و خودش ميگه كه همين ممكنه در اينده مانع پيشرفتم در زمينه موسيقي بشه ...در ضمن مغرور هم هست و بهترين پيانو زن مدرسه به حساب مياد ... به هرحال با يه دختر پيانو زني اشنا ميشه و در نهايت به دختره كمك مي كنه تا قوي تر بشه و بعد با هم تيم دو نفره تشكيل ميدن و دختره هم يه جورايي عاشق پسره ميشه ! و ...​

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
کلیمور عالیه
2303.gif
بابت لینک های دانلود هم ممنون ... ولی بیشتر انیمه ها رو بچه ها قبلا دانلود کردن و راحت می تونی پیدا کنی. بازم هر جور که راحتی
1655.gif

در ضمن اپيزود اول nodame cantabile رو هم گرفتم و ديدم و خوب هم بود منتها با شخصيت اون پسر مغروره خيلي حال نكردم + كلا با ساز پيانو حال نمي كنم :blush: در نتيجه بقيه رو نگرفتم !
چطور دلت میاد؟!
128fs4765852.gif

ولی خارج از شوخی, شرط لذت بردن از نودامه, علاقه مند بودن به موسیقی کلاسیک و به خصوص پیانو ـه, شرط لذت بردن از نانا هم علاقه به موسیقی راک ـه. وقتی از پیانو خوشت نمیاد طبیعیه که از نودامه هم خوشت نیاد

راستی, اون پسر مغروره شخصیت پیچیده و جالبی داره که به تدریج رو میشه :D

Last edited:

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
خواهش مي كنم

//

البته من خودم عاشق سبك موزيكال هستم منتها با پيانو كمي مشكل دارم . در مورد شخصيت اون پسره هم ( كه هر من هر چي زور مي زنم اسمهاي ژاپني رو نمي تونم حفظ كنم ) احتمالا اگه ادامه بدم به ديدن شايد ازش خوشم بياد منتها مشكل همون ساز هست كه اتفاقا نقش عمده در اين انيمه داره .

به هر حال تشكر از معرفي.

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
من که چند روز پیش سریال نودامه رو تموم کردم خدا رو شکر تموم شد سه ماهی بود داشتم میدیدم
m169.gif

غیر از شخصیت نودامه که بسیار کاوایی بود بقیشون به درد نخور بودند
3772.gif

تنها قسمت جذاب سریال موسیقی کلاسیکی بود که به زیبایی تو همه قسمت ها اضافه شده بود و باعث می شد حداقل نیمه کاره سریال و ول نکنی
127fs4196680.gif

Happy_Tiger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان يک سوال من خيلی وقته ميخوام شروع به ديدن Naruto کنم اما يکم گيج شدم..اگه من از Shippuden شروع به ديدن کنم چيزی رو از دست دادم؟ چون سری قبلی خيلی طولانيه و بعيد ميدونم وقت کنم بشينم اونهمه رو ببينم.از طرف ديگه نميخوام خيلی از جريان داستان و شکل گيری شخصيتهاش دور بوده باشم.
من از Naruto فقط فيلم بلندش رو ديدم که خيلی خوشم اومد.

در ضمن شروع کردم به ديدن سري Bleach .اما فعلا فقط 10 اپيزودش رو ديدم..
بنظرم خوبه اما فعلا نميتونم بگم بهترين انيمه هست.
من سری Death Note و Samurai Champloo رو کامل ديدم و از هردوش خيلی خوشم اومد مخصوصا از Samurai Champloo.
:)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
ناروتو شیپودن از ناروتو خیلی بهتره, ولی پس زمینه شخصیتی همه کاراکترها رو از دست میدی اگه سری اول رو نبینی. حداقل تا قسمت 160ش رو ببین, بقیه اش رو ندیدی مهم نیست چون فیلره.

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان يک سوال من خيلی وقته ميخوام شروع به ديدن Naruto کنم اما يکم گيج شدم..اگه من از Shippuden شروع به ديدن کنم چيزی رو از دست دادم؟ چون سری قبلی خيلی طولانيه و بعيد ميدونم وقت کنم بشينم اونهمه رو ببينم.از طرف ديگه نميخوام خيلی از جريان داستان و شکل گيری شخصيتهاش دور بوده باشم.

من سری Death Note و Samurai Champloo رو کامل ديدم و از هردوش خيلی خوشم اومد مخصوصا از Samurai Champloo.

حتما ناراتو رو از يك شروع كن!
در ضمن اگه از سمورايي چمپلو خوشت اومده اينم ببين اسلحه هاش فرق داره ولي شبك و شخصيت ها يكن اخه كارگردان جفتشون يكيه!
نام انیمه:Cowboy Bebop
درجه :A
تعداد قسمتها:26
سلاح:هفتیر

http://www.************/files/f7tw00xdjgr3r6kpbgos.jpg

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

ناروتو شیپودن از ناروتو خیلی بهتره, ولی پس زمینه شخصیتی همه کاراکترها رو از دست میدی اگه سری اول رو نبینی. حداقل تا قسمت 160ش رو ببین, بقیه اش رو ندیدی مهم نیست چون فیلره.

okممنون از راهنماييت.:)

منم با حرف دنی موافقم حتما سری 1 ناراتو رو ببین ولی خوب بعضی جاهاش ابشار نیاگارارو خشک کرده کارگردانش ولی حتما ببین.
( منظورم اینه از بس تو بعضی قسمتاش اب بستن ابشارنیاگارا ابش خشک شده :پی)

در ضمن تا 136 هم ببین که از 137 تا 220 فیلر هستش. نه از 160 به بعد. یعنی از 136 برو سراغ 1 شیپودن.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
در ضمن تا 136 هم ببین که از 137 تا 220 فیلر هستش. نه از 160 به بعد. یعنی از 136 برو سراغ 1 شیپودن.

اوه چه دقیق
302.gif
مرسی بابت تصحیح. دقیقا یادم نبود فیلرش هاش از چند شروع میشه
2usv2c8.gif

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
سلام به دوستان.
منم زیاد انیمیشن نمی بینم اما تصمیم دارم برم تو کاره انیمیشن های رزمی قشنگ نه مثل فینال فانتزی بیشتر تو مایه street fighter و سامورایی کن شین. ناروتو رو هم ندیدم. بیشتر دوست دارم سینمایی باشه تا سریال. از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه. لطفا نام انگلیسیش رو بنویسید. با تشکر فراوان.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام به دوستان.
منم زیاد انیمیشن نمی بینم اما تصمیم دارم برم تو کاره انیمیشن های رزمی قشنگ نه مثل فینال فانتزی بیشتر تو مایه street fighter و سامورایی کن شین. ناروتو رو هم ندیدم. بیشتر دوست دارم سینمایی باشه تا سریال. از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه. لطفا نام انگلیسیش رو بنویسید. با تشکر فراوان.

فیلم انیمه ای رزمی توی اون سبک زیاد پیدا نمیشه, ولی سریال زیاد هست. توی اینا چند تا فیلم هم هست:

Afro Samurai: سریال 5 قسمتی
Basilisk: سریال 24 قسمتی
Ninja Scroll: دو فیلم و یک سریال 13 قسمتی
Peacemaker: سریال 24 قسمتی
Samurai 7: سریال 26 قسمتی
Samurai Champloo: سریال 26 قسمتی
Samurai Deeper Kyo: سریال 26 قسمتی

ناروتو و Bleach هم که هستن و هر دو خیلی طولانی ان. سریال کنشین هم هست که حدود 100 قسمته و فکر کنم 3 تا فیلم هم داره که احتمالا خیانت و اعتماد رو دیدی.

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
فیلم انیمه ای رزمی توی اون سبک زیاد پیدا نمیشه, ولی سریال زیاد هست. توی اینا چند تا فیلم هم هست:

Afro Samurai: سریال 5 قسمتی
Basilisk: سریال 24 قسمتی
Ninja Scroll: دو فیلم و یک سریال 13 قسمتی
Peacemaker: سریال 24 قسمتی
Samurai 7: سریال 26 قسمتی
Samurai Champloo: سریال 26 قسمتی
Samurai Deeper Kyo: سریال 26 قسمتی

ناروتو و Bleach هم که هستن و هر دو خیلی طولانی ان. سریال کنشین هم هست که حدود 100 قسمته و فکر کنم 3 تا فیلم هم داره که احتمالا خیانت و اعتماد رو دیدی.

دنیل جان خیلی ممنون. استفاده کردم.
فقط یه مساله و اون اینکه زیرنویس فارسیاشون هم گیر میاد؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دنیل جان خیلی ممنون. استفاده کردم.
فقط یه مساله و اون اینکه زیرنویس فارسیاشون هم گیر میاد؟

ناروتو زیرنویس فارسی شده, ولی در مورد بقیه راستش اطلاع دقیق ندارم, ولی فکر نمی کنم غیر از ناروتو و احتمالا بلیچ هیچ کدوم زیرنویس فارسی شده باشن
candlef.gif

Last edited:

ali_man268

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از کجا میتونم انیمه ناروتو رو زیرنویس فارسی و با قیمت ارزان گیر بیارم.
هر دو قسمتشو
ممنون

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

ali_man268

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از آقای linghuchong
البته این سایتی که شما گفتید میگه باید 5 پست زده بشه تا بتونیم سفارش بدیم در حالیکه
یک نفر هم چیزی ننوشته:eek::eek:
خوب من باید چیکار کنم:(
تازه اگه بخوایم دو سریش رو سفارش بدیم باید به 10 پست برسونیم:hmm:
جای خوبه دیگه ای نیست یا اینکه اگه با ایشون صحبت کنیم رازی میشه؟
و اینکه انیمه بهتر از ناروتو هم هست؟
با تشکر فراوان

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
سلام به دوستان.
من سریال ناروتو رو ندیدم و می خوام ناروتو شیپودن رو شروع به دیدن کنم. می خواستم ببینم رشته کلام فیلم از دستم نمیره یا از جذابیتش کم نمیشه؟

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
سلام به دوستان.
من سریال ناروتو رو ندیدم و می خوام ناروتو شیپودن رو شروع به دیدن کنم. می خواستم ببینم رشته کلام فیلم از دستم نمیره یا از جذابیتش کم نمیشه؟

به نظر من حداقل تا قسمت های 130-40 نارتو سری اول رو ببینید
چون کلا هیچ توضیحی در مورد شخصیت ها توی شیپودن داده نمی شه و به حساب این گذاشته می شه که بیننده با همه ی شخصیت ها و توانایی هاشون به خوبی اشناست و داستان هم کاملا وابسته به جریانات سری اول هستش و در واقع ادامه اتفاقاتی که در سری اول پیش اومده و همجنان ادامه داره

بالا