• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای دیدن انیمه

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
با فونت و رنگ عادی یه بار درخواست کنی هم کافیه و همه پستت رو می بینن دوست جان، و اگه بتونن راهنمایی کنن مطمئن باش جواب میدن ;)

من کلا اهل این تیپ کارا نیستم، ولی کارتون Jang Geum's Dream که ورژن انیمیشن جواهری در قصر ه شاید به کارت بیاد. از Saiunkoku Monogatari هم ممکنه خوششون بیاد.

icepak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با فونت و رنگ عادی یه بار درخواست کنی هم کافیه و همه پستت رو می بینن دوست جان، و اگه بتونن راهنمایی کنن مطمئن باش جواب میدن

من کلا اهل این تیپ کارا نیستم، ولی کارتون Jang Geum's Dream که ورژن انیمیشن جواهری در قصر ه شاید به کارت بیاد. از Saiunkoku Monogatari هم ممکنه خوششون بیاد.
دست شماهم درد نکنه.
معذرت آخه یکم عجله داشتم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام.من یه درخواست کوچولو دارم.
پدر و مادرم علاقه مند شدن به همراه من انیمه ببینند و تا آنجا که میدانم از تیپ فیلمایی مثل جومونگ خوششون میاد.چه نوع انیمه ای معرفی میکنید(ترجیحا با سانسور یا بی صحنه _حداقل کم صحنه_ باشند) زیرنویس فارسی هم اگه داشته باشه خیلی خوبه.
لطفا یه چیزه خیلی قشنگ باشه که از انیمه سرد نشن
سریع نیاز به پاسخ دارم
آخه پیله شدن امروز یه قسمتش ببینن

مامان و بابا!!!:blink: کار رو خيلی سخت ميکنه!:wacko:

saiunkoku monogatari که دنی بهش اشاره کرد خوبه ولی ممکنه برای بزرگترا خسته کننده شه!:eek: تو همين ورژن، به مراتب جالب تر از اون hanasakeru seishonen هست. اتفاقاً همين چند روز پيش يه بنر جديد برای اون ور درست کردم از همين انيمه! (فعلاً دارم تمرين ميکنم!:p )

header.php

ديگه به نظر من داستان های رمانتيک براي مامان باباها بهتره، به خاطر همين پيشنهاد من itazura na kiss و hana yori dango هست.:)

Last edited:

icepak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ديگه به نظر من داستان های رمانتيک براي مامان باباها بهتره، به خاطر همين پيشنهاد من itazura na kiss و hana yori dango هست.
ممنونم . آخه من که شانس ندارم.وقتی برای مامانم انیمه five centimeter per second گذاشتم از وسطاش خوابش برد! itazura na kiss رو هم که گذاشتم گفت بچه بازیه ! ولی با death note اینقدر حال کرد که نگو ! بعد گفت از این نوع انیمه ها بیارم که ببینن.
ولی بازم ممنونم

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
پس سلیقه انیمه شون با سلیقه سریال شون خیلی فرق داره ... بیشتر مهیج می پسندن. Claymore بذار براشون ... (سوزن من روی کلیمور گیر کرده :دی)

ozumaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انیمه قشنگی که بتونه جای ناروتو و بلیچ رو برام پر کنه چیه البته به جز وان پیس

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4

dragonballz
و
Kenichi

کلا بیشتر انیمه های اکشن جدید میخوان یکجورایی تقلید دراگون بالز رو بکنند برای همین دیدنش توصیه میشه. مخصوصا اینکه انیمه برعکس خیلی انیمه ها هر چی جلوتر میره بهتر میشه. در حالیکه بیشتر انیمه ها مثل همین دث نوت یک شروع طوفانی دارند و بعد میشه کم آوردن نویسنده داستان....
یک انیمه ا ی هم هست به اسم Gintama که خنده داره ولی خوب سلیقه خاصی میخواد دیدنش ولی دنباله داره مثل بلیچ و ناروتو

Last edited:

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونم . آخه من که شانس ندارم.وقتی برای مامانم انیمه five centimeter per second گذاشتم از وسطاش خوابش برد! itazura na kiss رو هم که گذاشتم گفت بچه بازیه ! ولی با death note اینقدر حال کرد که نگو ! بعد گفت از این نوع انیمه ها بیارم که ببینن.
ولی بازم ممنونم

اگر شبیه دث نوت می خوای ، code geas حتما ببین ... البته فکر نمی کنم بزرگترا از این انیمه خوششون بیاد ... پیشنهاد می کنم قسمت اول Mushi-shi برای مامانتون بذارین ... انیمه خاصیه، اصلا حالت کودکانه نداره ... بلکه ذهن حسابی درگیر می کند:happy:

حقیقتا هیچ انیمه ایی جایگزین اینها نیست و نخواهد بود ... پیشنهاد می کنم Full Metal Alchemist حتما ببینی:happy:

icepak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر شبیه دث نوت می خوای ، code geas حتما ببین ... البته فکر نمی کنم بزرگترا از این انیمه خوششون بیاد ... پیشنهاد می کنم قسمت اول Mushi-shi برای مامانتون بذارین ... انیمه خاصیه، اصلا حالت کودکانه نداره ... بلکه ذهن حسابی درگیر می کند
ممنون.حتما یه سر میزنم
پس سلیقه انیمه شون با سلیقه سریال شون خیلی فرق داره ... بیشتر مهیج می پسندن. Claymore بذار براشون ... (سوزن من روی کلیمور گیر کرده :دی)
ممنون.کارم راه انداختین.از این انیمه خوششون اومد(البته فعلا) . خدا خیرتون بده

icepak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی میدونه این چیه ؟
یه جا دیدم نوششته بود episode 0 = Synonyms: Death Note

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام کسی میدونه این چیه ؟
یه جا دیدم نوششته بود episode 0 = Synonyms: Death Note

احتمالا منظور یه مانگای تک فصلی (One-Shot) و ابتدایی Death Note باشه (این)

The story before Light Yagami found Ryuk's deathnote

Last edited:

icepak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره خودشه
همیشه مشکل گشایی دنیل

icepak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه لطفا اسم انیمه های خون آشامی رو به ترتیب رتبه برام بزارین(ممنون)

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
به ترتیب سخته!!! کلا سلیقه ایی خواهد شد ... اسم یه تعداد انیمه خون آشامی با رتبه بالا رو براتون می ذارم :
Vampire Hunter D: Bloodlust
Vampire Knight
Shiki
Blood+
Hellsing
Hellsing Ultimate
Vampire Knight Guilty
Black Blood Brothers
Karin
Tokimeki Tonight
Trinity Blood

بهترین آرزوها

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
انیمه با تم اجتماعی - انتقادی پیدا میشه چیزی؟
اگه یه ذره حالت عاشقانه هم داشته باشه ایرادی نداره، کسی می تونه راهنمایی کنه؟
بهترین مورد " اجتماعی - انتقادی " به نظر من همون Death Note هستش که خیلی به این موضوع میشه گفت پرداخته و برای خود من ( و خیلی های دیگه ) یه شاهکار به حساب میاد تو میون انیمه ها

08471IMM3620_1.jpg

داستان راجع به پسر جوانی هستش که به صورت اتفاقی دستش به دفترچه ای میرسه که این دفترچه قابلیت این رو داره که : هر اسمی رو که درونش بنویسی، فرد مورد نظر میمیره ..
یاگامی لایت، شخصیت اول داستان تصمیم میگیره با این دفترچه کل جهان رو از شر بدی ها پاک کنه و ..

در کل شدیدا دیدنش توصیه میشه / موسیقی متنش هم واقعا سطح بالایی داره

دیدن پروفایلش هم توصیه میشه

Last edited:

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
انیمه با تم اجتماعی - انتقادی پیدا میشه چیزی؟
اگه یه ذره حالت عاشقانه هم داشته باشه ایرادی نداره، کسی می تونه راهنمایی کنه؟

شاهکار زیبا، کد گیاس سری یک و سری دو رو ببین واقعا عالی بودن امتیاز هاش رو هم نگاه کنید. میتونی از هستی خانم کیفیت اچ دی اش رو بخری . که ترجمه زیبایی داریوش خان عزیز هست
dance3.gif

codegeass.jpg

Code%20Geass.jpg

arash_13

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
3
نمیدونم به جوابی میرسم یا نه. خیلی سوت و کور این بخش آخه!
برای یکی که میخواد بعد مدتها (بیشتر از 2 سال) دوباره انیمه دیدن رو شروع کنه چی پیشنهاد میشه؟
فقط هر چی که هست فانتزی نباشه خواهشن، sci-fi مشکلی نیست ولی فانتزی رو نیستم. قدیمی هم نباشه واسه همین دو سه سال اخیر باشه چون قبل اون رو احتمالا یا دیدم یاد در موردش چیزی شنیدم
چیزی مثل Cowboy Bebop یا Black Lagoon نیومده تو این مدت؟

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
نمیدونم به جوابی میرسم یا نه. خیلی سوت و کور این بخش آخه!
برای یکی که میخواد بعد مدتها (بیشتر از 2 سال) دوباره انیمه دیدن رو شروع کنه چی پیشنهاد میشه؟
فقط هر چی که هست فانتزی نباشه خواهشن، sci-fi مشکلی نیست ولی فانتزی رو نیستم. قدیمی هم نباشه واسه همین دو سه سال اخیر باشه چون قبل اون رو احتمالا یا دیدم یاد در موردش چیزی شنیدم
چیزی مثل Cowboy Bebop یا Black Lagoon نیومده تو این مدت؟
یه انیمه خوراک بهت معرفی میکنم برو ببین ...
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=9700
راستی زیره 18 هستی بهتره نبینی ....

Last edited:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
Togainu No Chi یکی از بهترینهایی بود که دیدم !
به همه پیشنهاد میکنم !
موسیقی عالی بود واقعا

بالا