براون مدل کروزر هم برای بدن و صورت هست و ضد آب
این مدل که شما فرمودید موی ریز روی گونه میکنه و هم می توتی
ریش رو اصلاح کنی درسته ؟
بعد کدوم مدل کروز کروز ۳ یا ۴ ؟
مو رو از ته هم میزنه مثل بقیه ماشین اصلاح های مردونهکروزر مو رو از ته نمیکنه، پس نمیشه بهش اپیلیتور گفت.
اما تنها فرق اساسی بین کروزر 3 و 4 اینه که کروزر 3 رو زیر دوش نمیشه استفاده کرد.
مو رو از ته هم میزنه مثل بقیه ماشین اصلاح های مردونه
مگه ریش تراشی هم داریم که مو رو بکنه؟؟
براون هم مثل همین سر اصلاح که بادی گروم عکس بالایی داره رو داره برای اصلاح صورت و 3 تا سر دیگه هم داره برای ته ریش یا کوتاه کردن ریش و موی بدن...
چرا لیزر نمیکنی ؟
درسته هزینش بالتره ولی دوام خوبی داره
ممنون***یاحق
چرا لیزر نمیکنی ؟
درسته هزینش بالتره ولی دوام خوبی داره
ممنون***یاحق
واجبی :blink:
ممنون بابت لینک تاپیک ها. همه رو مطالعه کردم نهایتا به مدلهای زیر رسیدم :
براون کروزر 3
Panasonic ES8093
فیلیپس سری 9000
براون 360
کدومش رو پیشنهاد میکنید؟ شیو کردن خیلی برام مهمه و اینکه زیر گردن رو خوب بزنه!
http://************/files/wq7hhipc68n3ofgwhd56.pngاین بادیگروم چی هست؟ چه شکلیه؟ واسه چه کاریه؟ چطوری کار میکنه؟ کسی میدونه؟ قیمتش چنده؟
خود ژیلت یه after shave مخصوص همین جاها! داره که من خیلی وقته استفاده نکردم ازش یادم نیست دقیقا اسمشو. عالی بود. فقط در مورد لوسیون های بعد از اصلاح مخصوص اونجا! خیلی دقت کنید که بدون الکل باشن و با PH صفر، در غیر اینصورت بیچاره میکنه آدمو!والا خیلی ضعیفه برای من که اینطور بود مخصوصا اکه موهاتون کلفت باشه ! اگه موهاتونم بلند باشه که نمیتونه اصلا نمیزنه
بله برای همه جای بدن میشه استفاده کرد، ضد آب هم هست
برای جاهای بدبد! میتونی از تیغ ژیلت استفاده کنی راحت و سه سوت تموم میشه قیمتشم ارزوناش حدود 12 تومنه فقط مشکلی که من دارم بعد از تیغ زدن جوش میزنه به پوستم که اونم حتما راه حلی داره