kambiz18
Registered User
ممنون از راهنمایی شما خیلی مفید بود :دیمنم حدود دو ساله از مچ 3 ویبره دار استفاده میکنم.
جالب ترین چیزش اینه که دو سال تقریبا یه روز درمیون ازش استفاده کردم و هنوز باطریش تموم نشده!!!
تیغ هاش هم تقریبا کند نمیشه و اگر یه نفر خسیس باشه حتی یه سال هم میتونه از یه تیغش استفاده کنه، البته به شدت توصیه میکنم وقتی صابونش رفت تیغ رو عوض کنید چون بدون صابون ( چون تعادل تیغ بهم میخوره ) امکان بریدن تیغ بالاتر میره.
با تیغ های معمولی اگر یه لحظه حواس آدم پرت بشه صورت میبره ولی با این تیغ ها باید آدم خودش رو جر بده تا بتونه صورتش رو ببره.
من از مچ 3 ویبره دار استفاده میکنم ولی زمانی که ویبرش رو خاموش میکنم با زمانی که ویبرش رو روشن میکنم فرق زیادی نمیکنه ( تقریبا اصلا فرق نمیکنه )، دقیقا مثل مسواک های ارزون قیمت ویبره ای میمونه که به اسم مسواک برقی میفروشن، اینقدر قدرت ویبرش کمه که وقتی که میگذاریش تو دهنت فقط دستش میلرزه، در حالی که مسواک برقی واقعی ( خودم دارم ) رو اگر گاز بگیری دندونت رو از جا میکنه، اینم همونجوریه و وقتی میگذاریش رو صورتت فقط تو دستش یه لرزش خفیف احساس میکنی و روی صورتت لرزشی احساس نمیکنی و به نظر من تفاوتی در حالت بدون ویبره نداره. ( با این حال من باشم ویبره دارش رو میخرم، ضرر که نداره )
پ.ن: فم قبل از اصلاح فیوژن رو من استفاده کردم چنگی به دل نمیزد.
جریان این تیغ پاور و توربو چیه ؟ :دیمن چند ساله پاور دارم . واقعا عالیه . 16 تومن تیغشم واقعا می ارزه . کند نمیشه اصلا . نرم و راحت میزنه . اصلا هم خونی نمی کنه . هرچند که میشه از تیغ های معمولی و توربو هم استفاده کرد . اما تیف های پاور واقعا محشرن .
نمی دونم مرده که می گه آفر بود فری دادم4 تا تیغ اضافه اش خودش 16 تومنه
بعد یارو خودش رو با 5 تا تیغ میداد 20 تومن!
ولی می خوام اون اصلیه رو بخرم بدون تیغ اضافی چون می ترسم تیغش اصل نباشه
باهاش حرکات اسلومیشن می نم تا صورتم نره :دیبرین یه فیوژن بگیرین حالشو ببرین.یک حالی میده که خدا میدونه.
فقط حرکت های سریع و کج بکنی یهو میبینی نصف صورتت نیست
مناسب برای سال الگوی مصرف :دیمنم مچ3 توربو داشتم .. مطمئنا فیوژن خیلی بهتره .. 5 تیغه .. باطری نیم قلمی هم می خوره .. تمومم هم نمیشه!! :دی
آره همینهمن که 4-5 سال هست از مچ3 توربو استفاده میکنم.
اما اگه این فیوژن بهتره تا منم برم بگیرم؟
همینه دیگه؟ http://www.armis.ir/1/Det.asp?ID=124367&S=armis
والاه من 5 تیغ ویبره دارشو دارم ... مصلما ویبره دارش بهتره ..
خیلی تاثیر داره ... کلا ژیلت خوبیه .. شک نکن..
ممنون
پ.ن : برای کف یا خمیر ریش بچه ها شما از چی استفاده می کنید ؟
افتر شیو چی می زنید ؟ مناسب برای صورت هایی که تندی جوش می زنه :دی