• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای راهنمایی خرید لوازم خانگی و ...

کدوم تکنولوژی بهتری داره ؟

• LG

Votes: 27 23.3%
  • Samsung

Votes: 44 37.9%
  • Boosh

Votes: 45 38.8%

• Total voters
    116

kambiz18

Registered User
لایک‌ها
6
منم حدود دو ساله از مچ 3 ویبره دار استفاده میکنم.
جالب ترین چیزش اینه که دو سال تقریبا یه روز درمیون ازش استفاده کردم و هنوز باطریش تموم نشده!!!
تیغ هاش هم تقریبا کند نمیشه و اگر یه نفر خسیس باشه حتی یه سال هم میتونه از یه تیغش استفاده کنه، البته به شدت توصیه میکنم وقتی صابونش رفت تیغ رو عوض کنید چون بدون صابون ( چون تعادل تیغ بهم میخوره ) امکان بریدن تیغ بالاتر میره.
با تیغ های معمولی اگر یه لحظه حواس آدم پرت بشه صورت میبره ولی با این تیغ ها باید آدم خودش رو جر بده تا بتونه صورتش رو ببره.
من از مچ 3 ویبره دار استفاده میکنم ولی زمانی که ویبرش رو خاموش میکنم با زمانی که ویبرش رو روشن میکنم فرق زیادی نمیکنه ( تقریبا اصلا فرق نمیکنه )، دقیقا مثل مسواک های ارزون قیمت ویبره ای میمونه که به اسم مسواک برقی میفروشن، اینقدر قدرت ویبرش کمه که وقتی که میگذاریش تو دهنت فقط دستش میلرزه، در حالی که مسواک برقی واقعی ( خودم دارم ) رو اگر گاز بگیری دندونت رو از جا میکنه، اینم همونجوریه و وقتی میگذاریش رو صورتت فقط تو دستش یه لرزش خفیف احساس میکنی و روی صورتت لرزشی احساس نمیکنی و به نظر من تفاوتی در حالت بدون ویبره نداره. ( با این حال من باشم ویبره دارش رو میخرم، ضرر که نداره )
پ.ن: فم قبل از اصلاح فیوژن رو من استفاده کردم چنگی به دل نمیزد.
ممنون از راهنمایی شما خیلی مفید بود :دی
من چند ساله پاور دارم . واقعا عالیه . 16 تومن تیغشم واقعا می ارزه . کند نمیشه اصلا . نرم و راحت میزنه . اصلا هم خونی نمی کنه . هرچند که میشه از تیغ های معمولی و توربو هم استفاده کرد . اما تیف های پاور واقعا محشرن .
جریان این تیغ پاور و توربو چیه ؟ :دی
4 تا تیغ اضافه اش خودش 16 تومنه
بعد یارو خودش رو با 5 تا تیغ میداد 20 تومن!
نمی دونم مرده که می گه آفر بود فری دادم
ولی می خوام اون اصلیه رو بخرم بدون تیغ اضافی چون می ترسم تیغش اصل نباشه
برین یه فیوژن بگیرین حالشو ببرین.یک حالی میده که خدا میدونه.
فقط حرکت های سریع و کج بکنی یهو میبینی نصف صورتت نیست :D
باهاش حرکات اسلومیشن می نم تا صورتم نره :دی
منم مچ3 توربو داشتم .. مطمئنا فیوژن خیلی بهتره .. 5 تیغه .. باطری نیم قلمی هم می خوره .. تمومم هم نمیشه!! :دی
مناسب برای سال الگوی مصرف :دی
من که 4-5 سال هست از مچ3 توربو استفاده میکنم.
اما اگه این فیوژن بهتره تا منم برم بگیرم؟
همینه دیگه؟ http://www.armis.ir/1/Det.asp?ID=124367&S=armis
آره همینه
والاه من 5 تیغ ویبره دارشو دارم ... مصلما ویبره دارش بهتره ..

خیلی تاثیر داره ... کلا ژیلت خوبیه .. شک نکن..

ممنون

پ.ن : برای کف یا خمیر ریش بچه ها شما از چی استفاده می کنید ؟
افتر شیو چی می زنید ؟ مناسب برای صورت هایی که تندی جوش می زنه :دی

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
من فیوژن 5 تیغه ، موتور دار
biggrinsmiley.gif
، دارم و خیلی عالیه .
مخصوصا ویبره ش . یه مدت باطریش تموم شد ویبره نداشت وقتی که باطری براش گرفتم فهمیدم که چه لذتی داره ویبره .
خمیر هم ژیلت ـه .
افتر شیو هم ARKO دارم . بد نیست .

yekarbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
من تا حالا شونصد مارک مختلف افترشیو و خمیر ریش رو استفاده کردم٬ از محصولات Intesa ( ایتالیایی هست ) بیشتر از بقیه خوشم میاد.
ولی طبق تجربه بهترین و بی رقیب ترین افتر شیوی که میتونی استفاده کنی ژل طبیعی داخل برگ های آلوئه ورا هست ( آلوئه وراش باید اصل باشه وگرنه تاثیر برعکس داره ).
بهتره هر بار یه مقدار خیلی کمی افتر شیو رو هم باهاش قاطی کنی تا از خارش و ایجاد حساسیت جلوگیری کنه.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
راستی بچه ها چند تا تیغ یدک رو خودش داره؟ کلاه سرمون نره :D

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
من پارسال یه ژیلت فیوژن بدون ویبره خریدم 12 تومن. به جز خودش 1 تیغ اضافی داشت. یعنی کلا 2 تا
ولی بعد فکر کردم چون از یه تیغ چندین بار استفاده میشه زیاد بهداشتی نیست.
می خوام یه ماشین ریش تراش بگیرم

bob1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام راستش قصد خرید یک دستگاه آبلیمو گیری صنعتی رو دارم.البته برای خونه!!!
با فامیل استفاده میکنیم:D

دوستان میدونن از کجا میشه تهیه کرد؟
چه قیمتی هست؟

آرمین

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستام
میدونم حتما 1348776473254364 بار این تاپیک زده شده اما واقعا برام سواله اتو مو کمتر به مو ضرر میرسونه یا سشوار؟؟؟
من مواد مثل ژل و چسب کم میزنم اما برای موهام و حالتش واقعا نیاز دارم که بعد از هر حموم که معمولا 1 روز در میون و گاهی هم هر روزه اتو مو یا سشوار استفاده کنم
حالا نظرتون چیه؟؟
به نظرتون کدومش بهتره
لطفا نگید هیچکدوم مگر اینکه در کنارش راه حل بهتری برای حالت گرفتن و صاف شدن موهام داشته باشین
(تار های موی من نازکه اما خدا رو شکر کچل نیستم و مو دارم:D)

fonix light

Registered User
لایک‌ها
4
راه های زیادی برای صاف کردن مو وجود داره دوست عزیز .
شما اگه می خواین مو هاتون صاف بشه و بعدش هم خوب حالت بگیره (نرم بشه ) یه شامپو مناسب و مرغوب مثل هد اند شولدرز آبی مصرف کنید . مو ها رو در حد تیم ملی نرم می کنه .
بعد هم می تونید برای اینکه مو هاتون زیادی لخت نشه , یه کم از تافت استفاده کنید .
من هم همین مشکل شما رو داشتم ( حالت نگرفتن مو ) . با تعویض شامپو مشکلم حل شده .

** DAREN **

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سه شوار بهتره كمتر به مو اسيب ميرسونه چون حرارتش نسبت به اتو مو كمتره و تماس مستقيم مثل اتو مو رو با مو نداره
اتو همه ي اب مو رو ميكشه و اين باعث ميشه موهات زياد مو خوره بگيرن

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
هر دوشون مضرره...

عکس موی سشوار زده رو ببینید کوتیکول مو ! ( یا یه همچین چیزی ) ازش بیرون زده مثل شیره میمونه... همونم هست که باعت می شه موها صاف بمونه یا حالت بگیره...

اتو مو رو با ژل استفاره کنید بهتره..

آرمین

Registered User
لایک‌ها
3
راه های زیادی برای صاف کردن مو وجود داره دوست عزیز .
شما اگه می خواین مو هاتون صاف بشه و بعدش هم خوب حالت بگیره (نرم بشه ) یه شامپو مناسب و مرغوب مثل هد اند شولدرز آبی مصرف کنید . مو ها رو در حد تیم ملی نرم می کنه .
بعد هم می تونید برای اینکه مو هاتون زیادی لخت نشه , یه کم از تافت استفاده کنید .
من هم همین مشکل شما رو داشتم ( حالت نگرفتن مو ) . با تعویض شامپو مشکلم حل شده .
ممنونم عزیزم سعی میکنم راه حل شما رو عملی کنم اما فکر میکنم نرم شدن موهام بیشتر حالت پذیریش رو مشکل میکنه چون از تافت و ژل و اینا استفاده نمیکنم و اینکه موهام تقریبا فره (تاب داره) یعنی با شامپو صاف میشه؟؟
سه شوار بهتره كمتر به مو اسيب ميرسونه چون حرارتش نسبت به اتو مو كمتره و تماس مستقيم مثل اتو مو رو با مو نداره
اتو همه ي اب مو رو ميكشه و اين باعث ميشه موهات زياد مو خوره بگيرن
خوب شما میگین سشوار
هر دوشون مضرره...

عکس موی سشوار زده رو ببینید کوتیکول مو ! ( یا یه همچین چیزی ) ازش بیرون زده مثل شیره میمونه... همونم هست که باعت می شه موها صاف بمونه یا حالت بگیره...

اتو مو رو با ژل استفاره کنید بهتره..
شما هم که میگید اتو مو
حالا کدومش؟؟؟
من واقعا با خودم و مغزم درگیر شدم و دقیقا همه همین جواب رو میدن یکی میگه اتو یکی میگه سشوار حتی از دکتر ها هم پرسیدم و البته آرایشگر ها
هر کی یه چیز میگه حالا کی درست میگه؟؟؟
تا کچل نشم نمیفهمم

mad eli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من یه سوال دارم. برای کسی می خوام بخرم. نمی دونم cruzer4 بگیرم یا series3

می خوام که صورت رو از ته بزنه و سفید کنه مثل تیغ. زیر گردن رو هم همین طور خوب بزنه. نه این که مجبور بشی با تیغ بزنی.

و یه چیز دیگه. این cruzer های براون made in china هستن. یعنی چینی هست قطعات یا آلمانیه ولی مونتاژ چینه؟؟
آخه series ها made in germany هست. خالا می خوام ببینم اگه کروزرها قطعاتش آلمانیه و از نظر کیفیت فرقی با made in germany ها نداره اونو بگیرم.
کسی اطلاعی داره؟

براون توری بالای دستگاهش زود پاره نمی شه؟

و این که این فیلیپس های 3 تیغه (3 تا دایره ای شکل) بهتر می زنن یا براون های توری دار؟؟ می گن براون ها تیغ ماننده و باعث حساسیت و جوش می شه ولی فیلیپس ها سر دایره ایشون برای پوست های حساس مناسبه. این درسته؟؟

فوری لطفا

Last edited:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام

احتمالا شنیدید که ظاهرا اوضاع آب تهران زیاد جالب نیست. بخصوص مثل اینکه نیترات آب در بعضی مناطق بالاتر از حد استاندارد هست. دستگاه های تصفیه آب خانگی میتونن این مورد رو برطرف کنن؟ کلا اگر تجربه ای در خرید دارید، میدونید کدومش بهتره ممنون میشم راهنمایی کنید.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
یکی از فامیل های ما که تو شهر کوچیکی زندگی می کنن رفتن یه یخچال و یه فریزر سامسونگ از این "فرنچ دور" ها (اونایی که اندازه قبرن!) بگیرن فروشنده بهشون گفته اینجا سامسونگ خدمات پس از فروش جالبی نداره :)blink:) بیا هیتاچی ببر بهتره ایتالیایی هم هست!!!:lol: قضیه چیه؟ چرت گفته؟ آخه به فرض هم که هیتاچی ایتالیایی باشه و همه چیزش هم قابل قبول ولی دیگه معروفتر از سامسونگ که نیست تو کشور ما که بخوان خدمات پس از فروش بهتری بهش بدن. نظر شما چیه؟

FALLPRODUCTION

Registered User
لایک‌ها
62
ما يخچال هيتاچي داريم ...

از همينا كه طرح سايد باي سايده ...

خدماتشم عاليه ولي از خدمات سامسونگ بهتر نيست ...

كاركردش از سامسونگ خيلي بهتره ...

بعد هيتاچي ژاپنيه نه ايتاليايي !!!!!!

اما در كل من يخچال رو دست دوو نديدم ...

كاريم به خدماتش ندارم ... واقعا" چيز محشريه !!!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یه سری مارک ها برای اینکه بازار خوبی پیدا کنند خوب سود می دهند برای فروشنده ها ! برای همین طرف داره دروغ می گه!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خدماتشم عاليه ولي از خدمات سامسونگ بهتر نيست ...
شرکت گارانتیش چیه؟ قطعاتش مثل فیلتر و اینا راحت گیر میاد؟
كاركردش از سامسونگ خيلي بهتره ...
خیلی بهتر یعنی چی؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
بعد هيتاچي ژاپنيه نه ايتاليايي !!!!!!
ملطفتم!

اما در كل من يخچال رو دست دوو نديدم ...
كاريم به خدماتش ندارم ... واقعا" چيز محشريه !!!
اینا که اسنوا قرار بود کلا برند لوازم خونگیش را بخره!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
هیتاچی ایتالیاییه ؟ :lol: عجب فروشنده اسگلی بوده طرف ... یخچال هیتاچی خواستی من با 5 % تخفیف میتونم

بهت بدم با گارانتی شرکت ... البته تهران میتونم تحویل بدم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بالاخره چی شد؟ گارانتیش چیه؟ از سام سرویس بهتر که نیست؟ کلا فکر نکنم به درد بخوره. می خوره؟

بالا