• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای راهنمایی خرید لوازم خانگی و ...

کدوم تکنولوژی بهتری داره ؟

• LG

Votes: 27 23.3%
  • Samsung

Votes: 44 37.9%
  • Boosh

Votes: 45 38.8%

• Total voters
    116

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
رنان تو اگر سلیقه داشتی ...

كارهاي Guess خيلي قشنگه ... 50 تومن هم كه نوشتم اشتباه تايپي بود ... منظورم از 150 بود

بهتره آدم از دم مترو و اينا بخواد بره ساعت بخره مثل بعضي ها

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آقا چه ربطی به پولداری داره.... چه پولدار چه فقیر از دم مترو ساعت خریدن ضایع می باشد!

ساعت در رنج 450 هم به نظر من همون Tissot مدلای قشنگی تو این قیمت داره

TOOLSman

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
به نظر من rado بگیر من خودم دارم از نوع سرامیکی و عقریه سفید ( بدون تاریخ و ثانیه شمار) و راضی هستم اصلش 1/700/000 به بالا هست ولی من از نوع کره ای (درجه 2) ***نه چینی*** دارم قیمتش هم زیر 200000 تومان و تشخیص با اصل هم خیلی دشوار است خو استی بیشتر راهنمائیت کنم موفق باشید

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام
می خوام یه ریش تراش سه تیغ بران بگیرم
از 40 تومن دیدم تا 140 تومن و به بالا
اینا فرقاش چیه
هر کسی اطلاعی داره بگه ما رو خوشحال کنه

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
واللا من 2 سال پیش یدونه 360 تش رو خریدم ، راضی هستم کارش خوبه ! منتها قسمت بیت چونه و گردن رو یه مقدار سخت زدن باهاش ؛ که تقریبا با هر ریش تراش دیگه ای هم امتحان کردم سخت بوده

من اونموقع گرفتم 200 تومن ، البته تا الآن فکر کنم ارزون تر شده باشه ......اون وقتا بهترین برون همین بود !

فقط اگه خواستی بخری صداش رو تست کن و به فروشنده بگو این صدا طبیعیه براش ؟ آخه واسه من یه مقدار صداش بلنده ولی خب یه دونه دیگشو دست نگرفتم ببینم بلندیش غیر طبیعیه یا نه !

سه تیغه هم نیست از این ریش تراشه هایی هست که سرش حالت توری داره ، خوب هم تا ته میزنه .... باتریشم تقریبا یک ساعت استفاده رو نگه می داره ، قابل شارژ از باتری ماشین و دستگاه شارژش هست ؛ همراه با بطری مخصوص تمیز کردنش

در کل ازش راضیم

با تشکر

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
من به تازگی پاناسونیک مدل ES8228 خریدم. قیمت با دستگاه شوینده 200 تومن.
صورت من رو عین تیغ می زنه ولی با گردن مشکل داره.البته باید حدود 1ماه ازش استفاده کنم ، تا شاید برای زیر گردنم بهتر شد.

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
بران براي آقايون چيز به دردبخوري نداره
آركي تك هاي فيليپس خوبن
همه با قسمت گردن مشكل دارن طبيعه

mska

Registered User
لایک‌ها
22
سلام به همه دوستان

سوالی داشتم در مورد لامپ های کم مصرف
آیا لامپ کم مصرف اشکی برای لوستر داریم؟
شما تجریه و اطلاعاتی در مورد مارک و نوع مناسب دارید؟
من شنیدم که مارک های ایرانی کیفیت پایینی داره و بعد از مدت کوتاهی می سوزد:wacko:

قیمت هم اگر دارید ممنون میشم :happy:

مرسی:p

persiantoolsm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام کسی اینجا از ریش تراش های براون استفاده می کنه یا اینکه در موردشون اطلاعات داره؟

محدوده قیمتیشون رو می خواستم و همین طور کاراییهاشون

آیا فقط میشه باهاشون ریش رو از ته تراشید یا میشه کوتاه هم کرد یعنی شماره هم داره؟

histamin

Registered User
لایک‌ها
1

persiantoolsm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی از انتقال تاپیک
حالا یه توضیح کلی در مورد ریش تراش های براون و مواردی که در بالا ذکر کردم میدین؟

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
من هم چند روزیه دنبال یه ریش تراش خوب می گردم !‌ ولی متاسفانه هنوز نتونستم چیز خوبی پیدا کنم
این تاپیک رو که خوندم یه کلی گیج شدم!‌ یکی می گه بران یکی میگه فیلیپس یکی میگه سامسونگ
به این نتیجه رسیدم همینطوری برم یکی بخرم!!‌معمولا خوش شانسم !‌ پس این بار هم احتمالش خیلی ه مارک خوب نسیبم بشه :rolleyes:

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
من فیلیپس دارم، خیلی راضی هستم، هدیه گرفتم، قیمت حدود 120 تومن، اوایل خیلی دلخور بودم که همچین چیزی بهم دادن، اما الآن واقعا ازش راضی هستم، ضد آب، شارژ خیلی عالی، و از همه مهمتر پوست رو خیلی خیلی عالی نگه میداره، من مدت ها تیغ استفاده میکردم پوست شده بود مثه تمساح ! اما حالا شیو که میکنم، معنی واقعی لطافت رو میفهمم !
با یکبار شارژ 3 ساعته، بین 3 تا 5 سری میشه استفاده کرد .

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
من فیلیپس دارم، خیلی راضی هستم، هدیه گرفتم، قیمت حدود 120 تومن، اوایل خیلی دلخور بودم که همچین چیزی بهم دادن، اما الآن واقعا ازش راضی هستم، ضد آب، شارژ خیلی عالی، و از همه مهمتر پوست رو خیلی خیلی عالی نگه میداره، من مدت ها تیغ استفاده میکردم پوست شده بود مثه تمساح ! اما حالا شیو که میکنم، معنی واقعی لطافت رو میفهمم !
با یکبار شارژ 3 ساعته، بین 3 تا 5 سری میشه استفاده کرد .

مدلش رو میشه بگین؟

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
من هم از براون 360 استفاده می کنم،بنده هم اوائل فکر می کردم که چه انتخاب مزخرفی انجام دادم،اما چند نکته هست که می گم؛
این ریش تراش برای افرادی که ریشهای پر پشتی ندارن توصیه می شه؛و گرنه برین سراغ فلیپس؛
اگر خواستید از براون استفاده کنید؛هر روز صورتتون رو اصلاح کنید؛اونوقت نتیجه عالی می شه؛اگر بعد از یکی دو روز اصلاح کنید؛نمی تونه خوب اصلاح کنه؛در حقیقت برای ریشهای خیلی کوتاه مناسبه؛
اینها تجربه من بوده؛ضمن اینکه باعث شده تا هر روز صورتم مرتب و شیو شده باشه؛

وقتی موهات بلند شده اول با تیغه ی دسته دارشه ( منظور همونی که میپره بالا ) بکش روش و بعد با توریه کار کن

در کل به جز زیر گردن ( که ظاهرا مشکل همه ریش تراشیاست ) ریشت تراش خوبه ؛ یه خوبی دیگه هم که توریاش موهای بلند رو نمی زنه اینه که وقتی یه مدل ریشی داری و می خوای فقط قسمت های تازه روشد شدش رو بزنه با خیال راحت می کشیش رو صورتت ....... و به مدلت آسیبی نمیزنه !

من الآن یه سالی میشه تمیزشم نکردم ( البته تو فکرشم برم یه قوطی مایعش رو دوباره بگیرم ولی هنوز وقت و حوصلش نشده ) ولی خوب کار می کنه ، جالب تر اینه اون تیغه که میپره بالا ..... بر عکس جسش خیلی قویه ، مو های بدنتم می تونی باهاش بزنی

با تشکر

Leonardo.Cruise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز تا 60000 تومان کدوم ریش تراش خوب هست ؟

من ریشم زیاد نمیشه . یه ریش تراش بهم معرفی کنید که ریش کوتاه رو بزنه و خط زن داشته و برای مدل دادن به ریش خوب یا اصلا موزر بهتر نیست بخرم ؟

دستتون درد نکنه

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
من رفتم PHILIPS HQ7180 رو گرفتم!! هیچ مشکلی هم من با مو های گردن نداشتم!!

بالا