• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای راه اندازی سایتی جهت آموزش وردپرس

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
سلام به همه وبمسترا و وردپرس کارای عزیز
خیلی وقته میخوام یه سایت اساسی راه اندازی کنم و چیز هایی که درباره وردپرس یاد گرفتم و دوست دارم بین دوستانم این اطلاعات رو شیر کنم، خوب تعداد سایت های به اصطلاح کدکس یا آموزشی وردپرس زیاده برای مثال : یک وب، همیار وردپرس، زوارزاده، آی تی تی، آی98 و همچنین خود فروم پشتیبانی وردپرس (درسته که فعلا فروم مشکل پیدا کرده انشاالله سریع تر رفع بشه:rolleyes:)
اما دوست داشتم بیشتر بحث تخصصی باشه و الان به ذهنم رسید که یک سایت یا شاید فروم بهتر باشه راه اندازی کنم برای معرفی افزونه های مختلف اما باز میبینم درسته که تعداد افزونه ها نجومیه اما خوب بالاخره یه روزی ته میکشه حالا میخواستم نظر شما رو بدونم که به نظرتون بهترین کار چیه؟
لطفا گزینه مورد نظر + توضیحات لازم رو اگر دوست دارید بگید:
1) راه اندازی سایتی فقط برای معرفی افزونه ها و آموزش های لازم اونا
2) راه اندازی فروم برای معرفی افزونه ها و همین طور بحث درباره افزونه ها
3) راه اندازی یک سایت مرجع اما با قسمت های مختلف مانند: زیر شاخه سئو، افزونه ها، پشتیبانی؛ قالب و غیره
4) راه اندازی یک فروم مثل پرشین تولز با زیرشاخه های سئو، افزونه ها، پشتیبانی؛ قالب و غیره
:heart:

Last edited:

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
درود بر شما .

اگر فقط خودت هستی ، به نظر من برای شروع کار سنگینی نکن ، یه سایت راه بنداز با زیر شاخه های کمتر و به مرور زمان بیشترش کن

فعلا فقط تمرکز کن رو افزونه و مقالات آموزشی مثلا "

فروم راه اندازی نکن ، مطمعا باش استقبال نمیشه (نظر شخصی)

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
یک آدرس دامین پیشنهادی برات پیام خصوصی میکنم ، الان چک کردم ، نگرفتن .. اگر خوشت اومد روش کار کن .

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
درود بر شما .

اگر فقط خودت هستی ، به نظر من برای شروع کار سنگینی نکن ، یه سایت راه بنداز با زیر شاخه های کمتر و به مرور زمان بیشترش کن

فعلا فقط تمرکز کن رو افزونه و مقالات آموزشی مثلا "

فروم راه اندازی نکن ، مطمعا باش استقبال نمیشه (نظر شخصی)

استارتش که قطعا با خودمه و وقت زیادی هم باید بزارم اما دوست دارم که همین چیز های کمی هم که بلدم رو بتونم به بقیه یاد بدم،
برای راه اندازی انشاالله مخ چند تا از وبمسترای وردپرس کار رو میزنم که کمک کنند تا سایت گسترده تر بشه:rolleyes: البته اگر هوای مارو داشته باشن:)
برای فروم هم لطفا منظورت رو بگو که مشکل از چیه شاید شد رفعش کرد

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
یک آدرس دامین پیشنهادی برات پیام خصوصی میکنم ، الان چک کردم ، نگرفتن .. اگر خوشت اومد روش کار کن .

ممنونم از پیشنهادت عزیز:heart:
با .کام یا آی آر بودنش مشکلی نیست اما فعلا مشکلم روی پایه سایت هست و اگر قطعی بشه دامنه توپ سراغ دارم براش:D

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
استارتش که قطعا با خودمه و وقت زیادی هم باید بزارم اما دوست دارم که همین چیز های کمی هم که بلدم رو بتونم به بقیه یاد بدم،
برای راه اندازی انشاالله مخ چند تا از وبمسترای وردپرس کار رو میزنم که کمک کنند تا سایت گسترده تر بشه:rolleyes: البته اگر هوای مارو داشته باشن:)
برای فروم هم لطفا منظورت رو بگو که مشکل از چیه شاید شد رفعش کرد

امیدوارم که همه چی خوب پیش بره

دلیل خاصی نداره ، ولی فکر نمیکنم واسه سایتی با موضوع آموزش ها و مطالب وردپرس ، فروم نیاز باشه ...

باز خودت میدونی داداش :thumbsup:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
3) راه اندازی یک سایت مرجع اما با قسمت های مختلف مانند: زیر شاخه سئو، افزونه ها، پشتیبانی؛ قالب و غیره

این بهترین گزینه اس ، ولی خوب به نظر من بیای و کمی تخصصی ترش کنی ، یعنی مطالب رو جوری بنویسی که حرفه ای تر باشه و تخصصی بپردازی رو اون موضوع .

مثلا میگما : شخصا دیگه داره حالم بهم میخوره از بس اول همه کتابای سئو همشون نوشتن : سئو مخفف فلان کلمه اس ، چرا به سئو نیاز داریم ، نقش انتخاب دامین در سئو ، نقش محتوی سایت در سئو و خیلی موارد دیگه که اونارو جاهای دیگه به اندازه کافی میخونیم .

مطالبی رو بنویسی که حرفه ای باشن ، اصلا طوری باشه 4 تا تازه کار مثل من ازشون سر در نیارن ، خوب مجبور میشن میرن تحقیق میکنن .

وگرنه که همونایی که معرفی کردی هست دیگه ، نیازی نیست همون مطالب به لحن دیگه تکرار بشه .

موفق باشی.

پ.ن : کی را میندازیش ؟

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
این بهترین گزینه اس ، ولی خوب به نظر من بیای و کمی تخصصی ترش کنی ، یعنی مطالب رو جوری بنویسی که حرفه ای تر باشه و تخصصی بپردازی رو اون موضوع .

مثلا میگما : شخصا دیگه داره حالم بهم میخوره از بس اول همه کتابای سئو همشون نوشتن : سئو مخفف فلان کلمه اس ، چرا به سئو نیاز داریم ، نقش انتخاب دامین در سئو ، نقش محتوی سایت در سئو و خیلی موارد دیگه که اونارو جاهای دیگه به اندازه کافی میخونیم .

مطالبی رو بنویسی که حرفه ای باشن ، اصلا طوری باشه 4 تا تازه کار مثل من ازشون سر در نیارن ، خوب مجبور میشن میرن تحقیق میکنن .

وگرنه که همونایی که معرفی کردی هست دیگه ، نیازی نیست همون مطالب به لحن دیگه تکرار بشه .

موفق باشی.

پ.ن : کی را میندازیش ؟

ممنونم از نظرت حسین جان،
با حرفت موافقم اما همین جور بحثی توی سایت های دیگه هم هست، مثلا صحبت های آقا جواد و سعید جان که بحث سر این بود که مطالب یک وب سطح لازم رو ندارن و تکراری هستند، با این موافقم که باید مطالب جدید، سطح بالا و دسته اول باشن، با چند تا از دوستان تماس میگیرم ببینم چی میگن،
در مورد زمان راه اندازیش هم معلوم نیست، خودت میدونی وقتی یه کاری راندمان لازم رو برای من نداشته باشه بیخیالش میشم:)
بحث دامنه هم هست که یکی از دوستان یه سری قول هایی به من دادن:D

par30web

Registered User
لایک‌ها
4
1) راه اندازی سایتی فقط برای معرفی افزونه ها و آموزش های لازم اونا
2) راه اندازی فروم برای معرفی افزونه ها و همین طور بحث درباره افزونه ها
3) راه اندازی یک فروم مثل پرشین تولز با زیرشاخه های سئو، افزونه ها، پشتیبانی؛ قالب و غیره
با گزینه 2 و گزینه آخر (چرا دو تا 3؟!) مخالفم! چون تالار گفتمان دردسر زیادی داره و بازدهی پایین، هر کسی در این خصوص نظر من رو پرسید من با راه اندازی فروم مخالفت کردم و اکثرشون الآن به حرف من رسیدن، سوال ها و مطالب تکراری، مشکلات بهینه سازی تالار، ساماندهی مطالب و ... به قدر کافی وقت گیر هستن
در خصوص گزینه 1 و 3، با یک چیزی حد واسط این ها موافقم، به این شکل که یک سایتی باشه تخصصی وردپرس، قالب (به این شکلی که می بینیم، مثلا چگونه قالب طراحی کنیم، کد آخرین مطالب و ...)، اگر به عنوان یک زیرشاخه باشه، باعث میشه سایت از تخصصی شدن در بیاد...
به نظر من چیزی که الآن در خصوص وردپرس نیاز داریم، بررسی وردپرس و پلاگین هاست، فقط و فقط این دو، نه سئو، نه قالب و نه هر چیز دیگه ای! چون در این خصوص سایت زیاد داریم که خودتون بهش اشاره کردین...

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
با گزینه 2 و گزینه آخر (چرا دو تا 3؟!) مخالفم! چون تالار گفتمان دردسر زیادی داره و بازدهی پایین، هر کسی در این خصوص نظر من رو پرسید من با راه اندازی فروم مخالفت کردم و اکثرشون الآن به حرف من رسیدن، سوال ها و مطالب تکراری، مشکلات بهینه سازی تالار، ساماندهی مطالب و ... به قدر کافی وقت گیر هستن
در خصوص گزینه 1 و 3، با یک چیزی حد واسط این ها موافقم، به این شکل که یک سایتی باشه تخصصی وردپرس، قالب (به این شکلی که می بینیم، مثلا چگونه قالب طراحی کنیم، کد آخرین مطالب و ...)، اگر به عنوان یک زیرشاخه باشه، باعث میشه سایت از تخصصی شدن در بیاد...
به نظر من چیزی که الآن در خصوص وردپرس نیاز داریم، بررسی وردپرس و پلاگین هاست، فقط و فقط این دو، نه سئو، نه قالب و نه هر چیز دیگه ای! چون در این خصوص سایت زیاد داریم که خودتون بهش اشاره کردین...

خیلی ممنونم از نظرتون،
اشتباهی 2 تا 3 بود، ادیتش کردم،
حرفتون درسته و همون طور که میگید فروم مدیریتش سخته از طرف دیگه هم اگر یک سایت باشه بازم یه چیز تکراری هست و من نمیخوام مدیریت با مدیران باشه، میخوام جوری باشه که هر کاربر وردپرس دوست داره توضیحات خودش رو ارائه بده و با سایر کاربران بحث کنه درباره وردپرس، خودم یک چیزی بین این 2 توی ذهنم هست،
در مورد خط آخر حرفتون هم موافقم و همون طور گفتید به اندازه کافی مرجع برای سئو و قالب و غیره هست اما برای پلاگین ها نه،
منظورتون رو از برسی وردپرس هم نفهمیدم اگر میشه بیشتر توضیح بدین

par30web

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی ممنونم از نظرتون،
اشتباهی 2 تا 3 بود، ادیتش کردم،
حرفتون درسته و همون طور که میگید فروم مدیریتش سخته از طرف دیگه هم اگر یک سایت باشه بازم یه چیز تکراری هست و من نمیخوام مدیریت با مدیران باشه، میخوام جوری باشه که هر کاربر وردپرس دوست داره توضیحات خودش رو ارائه بده و با سایر کاربران بحث کنه درباره وردپرس، خودم یک چیزی بین این 2 توی ذهنم هست،
در مورد خط آخر حرفتون هم موافقم و همون طور گفتید به اندازه کافی مرجع برای سئو و قالب و غیره هست اما برای پلاگین ها نه،
منظورتون رو از برسی وردپرس هم نفهمیدم اگر میشه بیشتر توضیح بدین

اینکه کاربران خودشون، خودشون رو مدیریت کنن یه دیدگاه خیلی ایده آلیستی هست، به نظر من چنین چیزی (خصوصا توی ایران) امکان پذیر نیست، مدیران سایت ها و تالارها بالای سرشون هستن اینطوه وضعشون، فکر کنین نباشن... (توی 2-3 روز اول فیلتر میشین!)
در خصوص بررسی وردپرس، عرضم به حضورتون که من به شخصه سایتی که خود هسته وردپرس رو بررسی کنه (سایت فارسی) ندیدم، در واقع دنبالش نرفتم، شاید هم سایت های معروفی نبودند! شاید برای یک وبمستر معمولی نیازی نباشه که به هسته وردپرس دست بزنه، ولی وقتی بحث تخصصی تر میشه مجبور میشیم توی اصل وردپرس دست ببریم! و اینطور میشه که گاهی مواقع بعضیا سوال می پرسن "جداً این سایتت با وردپرسه؟!؟"...

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
اینکه کاربران خودشون، خودشون رو مدیریت کنن یه دیدگاه خیلی ایده آلیستی هست، به نظر من چنین چیزی (خصوصا توی ایران) امکان پذیر نیست، مدیران سایت ها و تالارها بالای سرشون هستن اینطوه وضعشون، فکر کنین نباشن... (توی 2-3 روز اول فیلتر میشین!)
در خصوص بررسی وردپرس، عرضم به حضورتون که من به شخصه سایتی که خود هسته وردپرس رو بررسی کنه (سایت فارسی) ندیدم، در واقع دنبالش نرفتم، شاید هم سایت های معروفی نبودند! شاید برای یک وبمستر معمولی نیازی نباشه که به هسته وردپرس دست بزنه، ولی وقتی بحث تخصصی تر میشه مجبور میشیم توی اصل وردپرس دست ببریم! و اینطور میشه که گاهی مواقع بعضیا سوال می پرسن "جداً این سایتت با وردپرسه؟!؟"...

خوب درباره مدیریت و غیره باید بگم اگر فروم جوش خوب باشه و تخصصی باشه هم از اسپم راحته و هم وقتی مطلب نا مربوطه بزاره اون قدر کاربرا باهاش بد برخورد میکنن که خودش روش کم میشه، همه چیز به جو سایت بستگی داره،
البته خودم تا حالا مدیر فروم نبودم شاید هم قضیه برعکس چیزی باشه که من فکر میکنم،
درباره موردی هم که گفتین درسته، خیلی ها هم همین نظر رو دارن که شاید های آموزش وردپرس سطحشون پایین هست و به درد حرفه ای ها نمیخورن،
بازم ممنون

ir2sedair

Registered User
لایک‌ها
613
به نظر من پورتال نیمیخواد بزنی چون پرتال زیاد هست
اگه انجمن بزنی بهتره هم بچه ها صمیمی میشن هم زود تر جواب میگیره و کاربرهام فعالیت میکنن ولی توی پرتال فعالیت بقیه کاربرا سخت هست
این نظر منه حالا هر جور که میدونی
این هم جالبه
دنياي افزونه

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
نظرم رو 3 و 4 ـه
واسه یک و دو هم یه پیشنهاد دارم که خصوصی باهات مطرح می کنم

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اینو جدی میگم یک کدوم انتخاب کن یا فروم یا یک سایت معمولی
اداره ی فروم بسیار سخت هست حالا موضوع که تخصصی هم باشه کار خیلی سخت تر میشه چون تو فروم از تو انتظار دارند به همه چیز جواب بدی به هر تاپیکی به هر نظری باید توش همیشه ایده جدید داشته باشی و کار تخصصی هم اگر کم کم بزرگ بشه روزی 20 30 تا انلاین داشته باشی یک نفره اصلا نمیشه
اما کلا سایت های وردپرسی تو ایران داره زیاد میشه نگاه کنی میبینی هر سایتی یک بخش وردپرس داره و هفته 2 3 تا اموزش میزاره که به دلیل بزرگ بودن دنیای وردپرس همه هم جدید هستند
جدید و خاص بودن در وردپرس خیلی سخت هست کاری که تو بخوای بکنی باید با ایده های WP98 فقط رقابت کنی یعنی چیزی داشته باشی که از اونها بهتر باشه
چون تو سایت هایی که به بحث وردپرس میپردازند اونها از همه قوی تر هستند
فکر میکنی چیزی داری که اونها نداشته باشند؟

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
شما تو هر زمینه ای که تخصص داری تو همون زمینه سایت بزن ، تو کارت هم جدی باش و این رو هم قبول کن برای اینکه بزرگ بشه سایتت باید زحمت زیاد بکشی ، اصولی کار کنی ، بروز باشی ، صبور باشی و ... سخته ولی شدنی هست اینم بگم تکی خیلی سخته دو ماه کار میکنی بعد زده میشی جمع میکنی : دی

MihanFun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مرتضی جان این امین خان به حرف ما گوش نمیده ، میگم بیا باهم شریک بشیم بزنیم تو کاره سایت آموزش آشپزی گوش نمی کنه :)))))))) هم من تخصص دارم هم امین،ولی تعریف نباشه امین که دکترای آشپزی رو داره خدایش :))))))))))))))))))))

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
به نظر من پورتال نیمیخواد بزنی چون پرتال زیاد هست
اگه انجمن بزنی بهتره هم بچه ها صمیمی میشن هم زود تر جواب میگیره و کاربرهام فعالیت میکنن ولی توی پرتال فعالیت بقیه کاربرا سخت هست
این نظر منه حالا هر جور که میدونی
این هم جالبه
دنياي افزونه

خیلی ممنونم از نظرت دوست عزیز،
نظر خودم هم روی انجمن هست اما خوب دوست دارم انجمن تخصصی و صمیمی باشه، مثل فروم های گوگل
چیزی به عنوان اسپم و غیر مجاز هم توی انجمن نباشه، همه چیزش در وردپرس خلاصه بشه اما جوری که کاربراش ازش لذت ببرن

نظرم رو 3 و 4 ـه
واسه یک و دو هم یه پیشنهاد دارم که خصوصی باهات مطرح می کنم

امیرجان ممنونم از نظرت،
بقیه بحث ها در چت
smilingsmiley.gif

اینو جدی میگم یک کدوم انتخاب کن یا فروم یا یک سایت معمولی
اداره ی فروم بسیار سخت هست حالا موضوع که تخصصی هم باشه کار خیلی سخت تر میشه چون تو فروم از تو انتظار دارند به همه چیز جواب بدی به هر تاپیکی به هر نظری باید توش همیشه ایده جدید داشته باشی و کار تخصصی هم اگر کم کم بزرگ بشه روزی 20 30 تا انلاین داشته باشی یک نفره اصلا نمیشه
اما کلا سایت های وردپرسی تو ایران داره زیاد میشه نگاه کنی میبینی هر سایتی یک بخش وردپرس داره و هفته 2 3 تا اموزش میزاره که به دلیل بزرگ بودن دنیای وردپرس همه هم جدید هستند
جدید و خاص بودن در وردپرس خیلی سخت هست کاری که تو بخوای بکنی باید با ایده های WP98 فقط رقابت کنی یعنی چیزی داشته باشی که از اونها بهتر باشه
چون تو سایت هایی که به بحث وردپرس میپردازند اونها از همه قوی تر هستند
فکر میکنی چیزی داری که اونها نداشته باشند؟

حرفتون درست و بجا بود، ممنونم از کمکتون،
همون طور که گفتید دنیای وردپرس خیلی گسترده هست و تعداد زیادی سایت در این زمینه هستند،
اما خوب دارم سعی میکنم که کار یه کار تکراری نباشه،
پ.ن: اگر مشکلی نداشته در چت کاملتر صحبت کنیم، بازم ممنون

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
شما تو هر زمینه ای که تخصص داری تو همون زمینه سایت بزن ، تو کارت هم جدی باش و این رو هم قبول کن برای اینکه بزرگ بشه سایتت باید زحمت زیاد بکشی ، اصولی کار کنی ، بروز باشی ، صبور باشی و ... سخته ولی شدنی هست اینم بگم تکی خیلی سخته دو ماه کار میکنی بعد زده میشی جمع میکنی : دی

تو قرمزا بدجوری موافقم و بدجوری انرژی + دادی، سعی میکنم بهشون عمل کنم و واقعا ازت ممنونم
heart.gif

با آبیه موافقم نیستم چون کاری میخوام بکنم میخوام با یک گروه شروع بشه و تخصصش هم میخوام کلی باشه،
استارت کار رو هم به احتمال زیاد گروهی میزنم
biggrinsmiley.gif

مرتضی جان این امین خان به حرف ما گوش نمیده ، میگم بیا باهم شریک بشیم بزنیم تو کاره سایت آموزش آشپزی گوش نمی کنه :)))))))) هم من تخصص دارم هم امین،ولی تعریف نباشه امین که دکترای آشپزی رو داره خدایش :))))))))))))))))))))

سجاد جان گرچه اسپم به تمام معنا دادی:D
اما بازم این که توی تاپیک شرکت کردی و پست زدی ممنونم،
درباره سایت آشپزی هم نظرت درباره آشپز انلاین چیه؟:lol:

MihanFun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سجاد جان گرچه اسپم به تمام معنا دادی:D
اما بازم این که توی تاپیک شرکت کردی و پست زدی ممنونم،
درباره سایت آشپزی هم نظرت درباره آشپز انلاین چیه؟:lol:

عزیزم تخصص ما شرکت در تایپک هاســـــــــــت دیگه :D
در رابطه با نظرت هم خیلی خوبه من موافقم، فقط قابل توجه دوستان اگه کسانی هستن که در این موضوعات تخصص دارن یه ندا به ما بدن حلـــه :lol:
برای مثال : درست کردن غذای ماهی پلو یا مرغ شکم پر و ............. :lol:

بالا