• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای راه اندازی سایتی جهت آموزش وردپرس

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
شما تو هر زمینه ای که تخصص داری تو همون زمینه سایت بزن ، تو کارت هم جدی باش و این رو هم قبول کن برای اینکه بزرگ بشه سایتت باید زحمت زیاد بکشی ، اصولی کار کنی ، بروز باشی ، صبور باشی و ... سخته ولی شدنی هست اینم بگم تکی خیلی سخته دو ماه کار میکنی بعد زده میشی جمع میکنی : دی

من فکر کردم این روضه ها رو فقط واسه من میخونیا :دی
جدا از شوخی من بعد از این همه در جا زدن و بازیگوشی تازه به حرف مرتضی رسیدم و حرفشو تایید می کنم

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
تو قرمزا بدجوری موافقم و بدجوری انرژی + دادی، سعی میکنم بهشون عمل کنم و واقعا ازت ممنونم
heart.gif

با آبیه موافقم نیستم چون کاری میخوام بکنم میخوام با یک گروه شروع بشه و تخصصش هم میخوام کلی باشه،
استارت کار رو هم به احتمال زیاد گروهی میزنم
biggrinsmiley.gif

سجاد جان گرچه اسپم به تمام معنا دادی:D
اما بازم این که توی تاپیک شرکت کردی و پست زدی ممنونم،
درباره سایت آشپزی هم نظرت درباره آشپز انلاین چیه؟:lol:

بی شرفا نمیدونم واسه چی فیلترش کردن اخه .

نمیدونم غذای . . . آموزش میدادن اونجا ؟

خدا وکیلی این جماعت هیچی بارشون نی

پ.ن : معذرت ، آف تاپیک بود ولی نشد نگم .

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

به نظر من به صورت تخصصی روی افزونه ها کار کن ...
به صورت کاملاً تخصصی در سایتت افزونه ها رو دسته بندی کن ... دسته بندی افزونه ها خیلی مهمه ! من تا به حال هیچ سایت ایرانی (غیر از خود وردپرس فارسی) ندیدم که به صورت تخصصی افزونه ها رو دسته بندی کنه ! همه سایتها کیلویی افزونه ها رو منتشر می کنند و خیلی اگر لطف کرده باشند یه سری کلمات کلیدی زیرش میگذارند!

شروع به ترجمه و حتی بهینه سازی افزونه های بزرگ و خفن بکن ... منظورم از بهینه سازی بیشتر اینه که اونایی که برای زبان فارسی مناسب نیستند رو ردیف کنی و یا حتی اگر تواناییش رو داری اونا رو ارتقاء بدی ...
بعضی از افزونه های قدیمی هستند برای نسخه های قدیمی وردپرس، اونا رو می تونی دوباره بیاری بالا و برای نسخه های جدید بهینه سازی کنی ...

در کنار بحث اصلی که افزونه ها هست، شروع کن به نوشتن مقالات ناب ! در مورد سئو، آموزشهای تخصصی و ...

موفق باشی :)

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
من فکر کردم این روضه ها رو فقط واسه من میخونیا :دی
جدا از شوخی من بعد از این همه در جا زدن و بازیگوشی تازه به حرف مرتضی رسیدم و حرفشو تایید می کنم

مرتضی جان تاج سره، دمش گرم
heart.gif

بی شرفا نمیدونم واسه چی فیلترش کردن اخه .

نمیدونم غذای . . . آموزش میدادن اونجا ؟

خدا وکیلی این جماعت هیچی بارشون نی

پ.ن : معذرت ، آف تاپیک بود ولی نشد نگم .

تو تاپیک من آف تاپیک میدی؟:D من و تو نداریم هرچی دوست داری بگو،
دلیلش هم که اسپم پراکنی، به همین راحتی

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
سلام

به صورت کاملاً تخصصی در سایتت افزونه ها رو دسته بندی کن ... دسته بندی افزونه ها خیلی مهمه ! من تا به حال هیچ سایت ایرانی (غیر از خود وردپرس فارسی) ندیدم که به صورت تخصصی افزونه ها رو دسته بندی کنه ! همه سایتها کیلویی افزونه ها رو منتشر می کنند و خیلی اگر لطف کرده باشند یه سری کلمات کلیدی زیرش میگذارند!

شروع به ترجمه و حتی بهینه سازی افزونه های بزرگ و خفن بکن ... منظورم از بهینه سازی بیشتر اینه که اونایی که برای زبان فارسی مناسب نیستند رو ردیف کنی و یا حتی اگر تواناییش رو داری اونا رو ارتقاء بدی ...
بعضی از افزونه های قدیمی هستند برای نسخه های قدیمی وردپرس، اونا رو می تونی دوباره بیاری بالا و برای نسخه های جدید بهینه سازی کنی ...

در کنار بحث اصلی که افزونه ها هست، شروع کن به نوشتن مقالات ناب ! در مورد سئو، آموزشهای تخصصی و ...

ممنونم از نظرت دوست عزیز،
درسته کلا همه خیلی کم به قسمت افزونه ها اهمیت دادن،
سعی میکنم روی این مبحث هم کار کنم، بازم ممنون

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام

سلام
امیر جان در رابطه با قسمتی که بولد کردم میشه مثال بزنی
منظورتو متوجه شدم اما دقیقتر می خوام بدونم

rezapr2

Registered User
لایک‌ها
248
نظر من روي گزينه يك و دو با همه و بحث درباره هسته وردپرس
معرفي پلاگين چيزيه كه كمتر تو وب فارسي برا وردپرس هست اونم نه در سطح حرفه اي
پرتال سايتت ميتونه معرفي و آرشيو باشه نه ارائه مشكلات كاربران يكي از دوستا از وردپرس 98 گفت ولي از نظر من قوي نيستن تو نظرات همه مطالبش مشكلات و سئوالاتشو نو پرسيدن كاربرا اين به نظر من جالب نيست بحث و تبادل نظر ميتونه تو يه فروم كوچيك و تخصصي خيلي بهتر و مفيد تر باشه و يه آريشو مطالب ميتونه كمك خيلي بزرگي براي سريع تر رفع شدن نياز هاشون باشه

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
سلام

حرفت درسته امیر جان،
فکر کنم منظور آقا امیر توی بحث فارسی سازی افزونه ها باشه و اونایی که به زبان های دیگه (انگلیسی و غیره) هستند فارسی بشه و در دسترس وردپرس کاران قرار بگیره،
اما خوب منتظر صحبت های ایشون هستیم:heart:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
نظر من روي گزينه يك و دو با همه و بحث درباره هسته وردپرس
معرفي پلاگين چيزيه كه كمتر تو وب فارسي برا وردپرس هست اونم نه در سطح حرفه اي
پرتال سايتت ميتونه معرفي و آرشيو باشه نه ارائه مشكلات كاربران يكي از دوستا از وردپرس 98 گفت ولي از نظر من قوي نيستن تو نظرات همه مطالبش مشكلات و سئوالاتشو نو پرسيدن كاربرا اين به نظر من جالب نيست بحث و تبادل نظر ميتونه تو يه فروم كوچيك و تخصصي خيلي بهتر و مفيد تر باشه و يه آريشو مطالب ميتونه كمك خيلي بزرگي براي سريع تر رفع شدن نياز هاشون باشه

بله دوست عزیز کاملا با حرف شما موافقم،
توی یک وبلاگ معمولا بیشترین توجه به خود پست هست و قسمت نظرات برای خیلی ها ارزشی نداره و به چشم اسپم میبینن اما توی فروم کاربر سعی میکنه همه پست هارو بخونه،
نظر خودم هم بیشتر روی فرومه،
بازم بخاطر نظرتون ممنونم:heart:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

راستش الان دقیقاً یادم نیست چیا بودن که بخوام نام ببیرم ...
خیلی وقت پیش سر و کارم و طراحی هام با وردپرس بود ...
مثلاً یه باگ امنیتی تو ورد پرس پیدا می شد و وردپرس می گفت فوراً ارتقاء بدین ! اما خیلی ها رو می شناختم به خاطر این که افزونه هایی که داشتند و سازنده اون افزونه ها رو آپدیت نمی کرد نمی تونستند هسته رو ارتقاأ بدن و هک می شدند :D
خودشون هم توان و دانش آپدیت افزونه رو نداشتند ...

یا در مورد ورد پرس فارسی خیلی از فزونه های هستند که مخصوص نسخه ltr هستند و وقتی روی ورد پرس فارسی نصب میشن باعث بروز مشکل و به هم ریختن سایت می شوند.

به نظر من به طور کلی جای یک سایت حرفه ای برای پلاگینهای ورد پرس خالیه ...
سایتی که تخصصش پلاگین باشه ... دسته بندی هاش مخصوص پلاگینها باشه و ...
حتی چنین سایتی بعدها می تونه به عنوان یک منبع درآمد، بر روی ساخت پلاگینهای سفارشی و شخصی برای کاربرانش هم کار کنه ;)

سلام

حرفت درسته امیر جان،
فکر کنم منظور آقا امیر توی بحث فارسی سازی افزونه ها باشه و اونایی که به زبان های دیگه (انگلیسی و غیره) هستند فارسی بشه و در دسترس وردپرس کاران قرار بگیره،
اما خوب منتظر صحبت های ایشون هستیم:heart:

nicEngineer

Registered User
لایک‌ها
61
تجربه بهم ثابت کرده، فروم اصلا جواب نمیده،

درمورد وردپرس هم داره اشباع میشه، اگه خواستی چند تا پروژه بهت معرفی می کنم، (خواستی پ.خ بده)

به هر حال هر کدومو انجام دادی، امیدوارم موفق باشی.

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
در زمینه آموزش خیلی موارد هست که میشه بهش پرداخت. من به شخصه جواب خیلی از سوال هام رو تو وب انگلیسی پیدا کردم. اگر بخوای حرفه ای کار کنی و در سطح بالا جای کار داره.

Mr.H4m1d

Registered User
لایک‌ها
5
امین جان فروم خیلی حرفه ای تر و فضاش صمیمی تر هست ... به نظرم گزینه 2 خوبه .... البته اینم بگم انجمن تنهایی سخته ... ;)

بالا