• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای کنکور 93

fardzad

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام خدمت دوستان
من امسال کنکور دارم راستش زیاد درس نخوندم و ترم اول رو خراب کردم!!
میخواستم ببینم تو انجمن کسی هست که بتونه برنامه ریزی کنه واسه کنکور ، راستش تو این سایتا گشتم!! هم پول زیاد میگیرن هم هیچ تضمینی نیست که بشه یا نشه!! واسه همین از دوستانی که کنکور دادن و برنامه ریزی کردن و نتیجه کنکورشون خوب بوده میخوام بم کمک کنن!!
من رشته ریاضی هستم!! حدودا تا حالا هیچی نخوندم!! اگه کمکم کنید واقعا ممنون میشم!!
هزینه این کمکم سر جاشه!!
با تشکر

heli copter

Registered User
لایک‌ها
57
من هم دقیقا شرایط تو رو دارم .برنامه ریزی هم چیز زیاد عجیبی نیست که بخوای براش پول بدی وبیشتر به خودت بستگی داره.هر هفته که درس میخونی هفته ی بعدش ساعات ویا اوقاتی که درس میخونی یک مقدار بیشتر میکنی وبه مرور زمان درس خوندنت هی بیشتر وبیشتر میشه ومیتونی به همه ی درسات برسی و اول از درس هایی که بیشتر خوشت میاد یا حس میکنی خوندنش برات راحت تره شروع کن وبیشتر روی درس هایی تمرکز کن که واسه رشتت که ریاضیه مهمتره وتخصصی تره مثل ریاضی،حسابان،فیزیک،هندسه،.....راه های دیگه ای هم وجود داره واسه این که رتبت بالا بره مثل خوندن دروسی که دیگران درکنار خوندن دروس تخصصی کمتر به اون اهمیت میدن وکمتر اونو میخونن مثل عربی،دینی،.......ونوع درس خوندنت نباید طوری باشه که ازش زده بشی مثلا نباید ساعاتی که واسه درس خوندن میزاری بینشون یه استراحت کوچکی نکنی وگرنه بعد از چند مدت از درس خوندن خسته میشی.

fardzad

Registered User
لایک‌ها
52
من هم دقیقا شرایط تو رو دارم .برنامه ریزی هم چیز زیاد عجیبی نیست که بخوای براش پول بدی وبیشتر به خودت بستگی داره.هر هفته که درس میخونی هفته ی بعدش ساعات ویا اوقاتی که درس میخونی یک مقدار بیشتر میکنی وبه مرور زمان درس خوندنت هی بیشتر وبیشتر میشه ومیتونی به همه ی درسات برسی و اول از درس هایی که بیشتر خوشت میاد یا حس میکنی خوندنش برات راحت تره شروع کن وبیشتر روی درس هایی تمرکز کن که واسه رشتت که ریاضیه مهمتره وتخصصی تره مثل ریاضی،حسابان،فیزیک،هندسه،.....راه های دیگه ای هم وجود داره واسه این که رتبت بالا بره مثل خوندن دروسی که دیگران درکنار خوندن دروس تخصصی کمتر به اون اهمیت میدن وکمتر اونو میخونن مثل عربی،دینی،.......ونوع درس خوندنت نباید طوری باشه که ازش زده بشی مثلا نباید ساعاتی که واسه درس خوندن میزاری بینشون یه استراحت کوچکی نکنی وگرنه بعد از چند مدت از درس خوندن خسته میشی.
همه اینی رو میدونم ولی 2تا مشکل دارم
1 نمیدونم از کجا و چه طوری شروع کنم!!
2 انگیزم واسه درس خوندن کم شده و همه چی قاطی شده!!
میخوام یه مشاور پیدا کنم یا چند نفر که روزانه مبحث مشخص کنیم و بخونیم و آخر هر سال که تموم میکنیم آزمون بدیم ببینیم چه طور بوده
هم ذوق به درس پیدا میکنی چون رقابت داره و هم درس و کامل میخونی و یاد مگیری!!
جمعی درس خوندن خیلی بهتر از مشاوره هست ولی پیدا کردن چند نفر کار سختیه!!
شما رشتتون چیه؟؟

heli copter

Registered User
لایک‌ها
57
اول پستم عرض کردم که دقیقا شرایطم با شما یکیه.یعنی رشتمم ریاضیه

fardzad

Registered User
لایک‌ها
52
اول پستم عرض کردم که دقیقا شرایطم با شما یکیه.یعنی رشتمم ریاضیه
این که واقعا چیز خوبیه!!
یقینا تا الان چیز های زیادی رو خوندید و مثل من نیستید درسته؟؟
شما نمیشناسید کسای دیگه که مثل من باشن و نت بیان تا با هم بخونیم؟؟
واقعا اگه باهم بخونیم خیلی تاثیرش بیشتر ا تنها خوندنه!!
با تشکر

heli copter

Registered User
لایک‌ها
57
خیر زیاد نخوندم.کس دیگه ای هم نمیشناسم.شاید به نظر شما با چند نفر خوندن بهتر باشه ولی من تنها خوندنو ترجیح میدم چون سروصدای کمتری هست ومیتونی بیشتر روی درست متمرکز باشه وکمتر حواست پرت میشه.

fardzad

Registered User
لایک‌ها
52
:)
نه این که همه یه جا بشینیم درس بخونیم!!
روزانه یه بخش از فلان کتاب رو مشخص میکتیم و اون روز باید ائن بخش ها رو تمام کنیم!!
ok?? ایجوری میگم نه اونطوری!!
اگه موافقید یه تاپیک بزنیم و شروع کنیم!
اینطوری همه جمع میشن

mimmeslemadar

Registered User
لایک‌ها
161
بنده رشته ریاضی بودم دبیرستان ، دانشگاه برق قبول شده بودم و لیسانس برق گرفتم .
بستگی داره که به چه امیدی میخواید درس بخونید ؟
به شرایطتون ابتدا نگاه کنید ببینید که تصمیم دارید توی کدوم دانشگاه باشید آزاد (داخل شهر خودتون)یا دولتی (داخل شهر خودتون)؟
شما چه رشته ای دوست دارید قبول بشید ؟؟
شما کافیه دروس انگلیسی ، عربی ، ادبیات و معارف رو خیلی خوب کار کنید و درصد خیلی خوبی بزنید که با همین ها میتونید رشتهه خوبی قبول بشید .
دروس محاسباتی ریاضی معمولا سخت آورده میشه توی ازمون کنکور پس انتظار زیادی نباید داشه باشید که درصد خیلی بالایی بزنید ولی خب از همون درس های تخصصی هم چند سوال از هرکدوم بزنید خیلی خوبه .
---------
من خودم همش 1 ماه آخر درس خونده بودم . دروس عمومی رو خیلی خوب زده بودم . به جز انگلیسی ، پیشنهاد میکنم روی زبان انگلیسی خیلی کار کنید چون تنها درسیه که اکثر بچه ها نمیزنن و یا ازش یک سوال 2 سوال میزنن و همینطور ازش میگزن و این میتونه رتبه شما رو خیلی بالا بکشه .
-----------
برای خوندن درس هم باید به گونه ای عمل کنید که مغز خسته نشه .
بهتره که در خواندن تنوع داشته باشید .
بعنوان مثال 2 ساعت حسابان بخونید ، 2 ساعت ادبیات ، باز 2 ساعت ریاضی ، 2 ساعت معارف و ... به همین ترتیب در طول روز مطالعه داشته باشید که مغز خسته نشه .
چون این درس ها از قبل خونده شده و در حافشه هست تنها کافیه درس های عمومی رو یه مرور کنید که همه چی یادتون بیاد ، تستی خواندنکاری نداره ، خیلی راحت تره . و خیلی سریع تر خونده میشه.
--------------
امیدوارم توضیحات حقیر مفید واقع شده باشد .
درصورتیکه سوالی بود در خدمتم .
موفق باشید .

fardzad

Registered User
لایک‌ها
52
بنده رشته ریاضی بودم دبیرستان ، دانشگاه برق قبول شده بودم و لیسانس برق گرفتم .
بستگی داره که به چه امیدی میخواید درس بخونید ؟
به شرایطتون ابتدا نگاه کنید ببینید که تصمیم دارید توی کدوم دانشگاه باشید آزاد (داخل شهر خودتون)یا دولتی (داخل شهر خودتون)؟
شما چه رشته ای دوست دارید قبول بشید ؟؟
شما کافیه دروس انگلیسی ، عربی ، ادبیات و معارف رو خیلی خوب کار کنید و درصد خیلی خوبی بزنید که با همین ها میتونید رشتهه خوبی قبول بشید .
دروس محاسباتی ریاضی معمولا سخت آورده میشه توی ازمون کنکور پس انتظار زیادی نباید داشه باشید که درصد خیلی بالایی بزنید ولی خب از همون درس های تخصصی هم چند سوال از هرکدوم بزنید خیلی خوبه .
---------
من خودم همش 1 ماه آخر درس خونده بودم . دروس عمومی رو خیلی خوب زده بودم . به جز انگلیسی ، پیشنهاد میکنم روی زبان انگلیسی خیلی کار کنید چون تنها درسیه که اکثر بچه ها نمیزنن و یا ازش یک سوال 2 سوال میزنن و همینطور ازش میگزن و این میتونه رتبه شما رو خیلی بالا بکشه .
-----------
برای خوندن درس هم باید به گونه ای عمل کنید که مغز خسته نشه .
بهتره که در خواندن تنوع داشته باشید .
بعنوان مثال 2 ساعت حسابان بخونید ، 2 ساعت ادبیات ، باز 2 ساعت ریاضی ، 2 ساعت معارف و ... به همین ترتیب در طول روز مطالعه داشته باشید که مغز خسته نشه .
چون این درس ها از قبل خونده شده و در حافشه هست تنها کافیه درس های عمومی رو یه مرور کنید که همه چی یادتون بیاد ، تستی خواندنکاری نداره ، خیلی راحت تره . و خیلی سریع تر خونده میشه.
--------------
امیدوارم توضیحات حقیر مفید واقع شده باشد .
درصورتیکه سوالی بود در خدمتم .
موفق باشید .
بله خیلی مفید بود
من دوست دارم آی تی قبول شم ولی دانشگاه های دولتی تهران
ممنون مرسی از کمکتون

912

Registered User
لایک‌ها
472
سلام
ببخشید من یه سوال دارم هر کی میتونه لطف کنه جواب بده ممنون میشم
میخواستم ببینم با دیپلم کاردانش (کامپیوتر) میشه برم تجربی (پزشکی) بخونم یعنی کنکور رو بدم بعد برم دانشگاه
اگه کسی یه توضیحی بده ممنون میشم

mimmeslemadar

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
ببخشید من یه سوال دارم هر کی میتونه لطف کنه جواب بده ممنون میشم
میخواستم ببینم با دیپلم کاردانش (کامپیوتر) میشه برم تجربی (پزشکی) بخونم یعنی کنکور رو بدم بعد برم دانشگاه
اگه کسی یه توضیحی بده ممنون میشم
سلام. خیر نمیتونید اینکار رو بکنید .
باید حتما ابتدا دیپلم تجربی و پیش دانشگاهی داشته باشید .

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
بله خیلی مفید بود
من دوست دارم آی تی قبول شم ولی دانشگاه های دولتی تهران
ممنون مرسی از کمکتون

با این شرایطی که شما می گی بعید می دونم کلا مهندسی دانشگاه های دولتی تهران بتونی قبول شی
الآن بیا بگو که کدوم بخش از درس ها رو خوندی یا بیشتر بهش علاقه داری تا بتونم بهتر راهنماییت کنم

Sent from my ASUS Padfone Infinity using tapatalk

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیز نگاه کنید این نکاتی که را می گویم امیدوارم به دردتان بخورد. حالا خواستید هزینه مشاوره را هم بدهید. پیام خصوصی بدهید.
چون گفتید زیاد درس نخوانید و وقت نسبتا خیلی زیاد نیست. پس نمی توانید روی تمام مباحث زوم بکنید . باید روی مباحثی کار بکنید که اسان هستند و صد در صد در کنکور می ایند و شما هم حتما باید انها را بزنید.
نگاه کنید اول از ادبیات شروع می کنم. کلا بیخیال درس زبان فارسی بشید. برید روی ادبیات. از ادبیاتم اول با تاریخ ادبیات شروع بکنید . که سه سوال داره. که خودش می شود 12 درصد. بعد برید روی ارایه های ادبی مطمئن باشید اگر حتی نصفه و نیمه هم کار بکنید از 3 تا تست میشه 1 از انها را زد می شود 4 درصد. روی واژگان کار بکنید. کلا شاید واژگان دوم و سوم و چهارم روی هم رفته 40 صفحه بشوند. شبی حدودا یک ساعت وقت بگذارید و 7 الی 8 صفحه بخوانید. و یک روز در میان بازم اون کلمات را اول تکرار بکنید و بعد بروید سراغ کلمات جدید.
مطمئن باشید از هر سه تا هر سه تا تست این بخش را خواهید زد می شود 12 درصد. و برای کار با قرابت هم کتاب قرابت هامون سبطی را پیشنهاد می کنم. که اگر یک دور هم بخوانید از 9 تا تست این بخش 3 تا را به راحتی خواهید زد. اینم میشه 12 درصد.
دو تا املا را هم اگر کار بکنید یکی از انها را میشه زد . و یک نکته ای که هست هر ساله فقط یا در گزینه ها یک غلط املایی هست یا دو تا .
خیلی کم پیش می اید که سه تا یا چهار تا غلط باشد. اینم می گوییم اصلا هیچی نزنید.
کلا از 25 تا سوال. 3 تا تاریخ . 1 ارایه. 3 تا واژگان . 3 تا قرابت بزنید می شود 10 تا تست و می شود درصد نسبتا خوب 40 درصد.
حالا می رویم سراغ درس عربی. این درس در کنکور ریاضی میانگین 95 درصد ان زیر 20 درصد می زنند. یعنی زیر 5 تا سوال را جواب می دهند
و یک درس بسیار رتبه ساز هست. پیشنهاد بنده دو مورد هست. خریدن کتاب عربی عمومی گاج. و همچنین تهیه کردن دی وی دی های
این درس که هم مدرس کتاب و هم مدرس این دی وی دی ها اقای سید محسن ماهینی هستند. مطمئن باشید عالی می زنید. عربی را
دی وی دی ها 4 تا هستند. کلا حدود 11 الی 12 ساعت درس هست. و قیمتشم کلا 15 تومان هست تو سایت گاج عضو بشوید و بگویید تا برایتان بیاورند. مطمئن باشید با دیدن این دی وی دی ها و خواندن کتاب حتی اگر عربی را صفر می زدید. راحت درصدتان بالای 24 درصد خواهد شد که این خودش بسیار عالی هست.
درس بعدی دینی هست . که باید روی ایه ها عالی کار بکنید. کتاب خیلی سبز را پیشنهاد می کنم. دینی همش تکراره . یعنی همان روز خواندید به نظر بنده تستشم بزنید.
درس بعدی زبان هست. که برای لغات کتاب تیک ایت گاج را معرفی می کنم. و برای خواندن نیز کتاب شهاب اناری. که جلدش قرمز رنگه
الان اسمش دقیقا یادم نیست.
الان یک نکته ای یادم امد . برای ادبیات هم برای واژگان و املا و تاریخ ادبیات و ارایه هم کتاب های کلک معلم خوبند.
حالا بریم سراغ درس های تخصصی که واقعا عجیب رتبه ساز هستند.
پیشنهاد بنده برای ریاضی کار کردن روی بخش تابع. حد. مشتق . کاربرد مشتق. فصل اول هندسه یک و دو. فصل اخر هندسه دو .
اگرم علاقه داشتید روی گسسته و تحلیلی کار بکنید.
برای فیزیک. از فصل سه تا فصل هشت فیزیک پیش واقعا سوال زیاد و اگر خوانده بشه عالی جواب داده میشه. که خود این 5 فصل راحت بالای 12 سوال را دارند.
بعد بخش اینه ها فیزیک یک که چهار تا سوال دارند. کار بکنید. بعدم فصل گرما فیزیک دو. و فشارش.
برای شیمی هم . شیمی دو حتما کار بشود. که واقعا درصد بیار هست. عجیب. شیمی سه هم کار بشود . شیمی چهار هم کار بشود.
کلا شیمی 35 تا سوال داره 10 تاش را مسئله در نظر بگیرم 25 تاش می شود حل کرد. از این 25 تاش باید بگردیم ببینم کدام راست کار ما هستند تا بتوانیم رویشان کار بکنیم.
امیدوارم این توضیحات برای دوستان کافی بوده باشد.
اگرم خواستید شیرینی بدهید . پیام خصوصی بدهید.
سوالی بود برایم پیام خصوصی بدهید. با تشکر

912

Registered User
لایک‌ها
472
میخواستم ببینم با دیپلم میشه در رشته MBA ادامه تحصیل داد؟
اگه کسی شرایطش رو میدونه لصفا بگه

بالا