• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای کنکور

fardzad

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام خدمت دوستان
من امسال کنکور دارم راستش زیاد درس نخوندم و ترم اول رو خراب کردم!!
میخواستم ببینم تو انجمن کسی هست که بتونه برنامه ریزی کنه واسه کنکور ، راستش تو این سایتا گشتم!! هم پول زیاد میگیرن هم هیچ تضمینی نیست که بشه یا نشه!! واسه همین از دوستانی که کنکور دادن و برنامه ریزی کردن و نتیجه کنکورشون خوب بوده میخوام بم کمک کنن!!
من رشته ریاضی هستم!! حدودا تا حالا هیچی نخوندم!! اگه کمکم کنید واقعا ممنون میشم!!
هزینه این کمکم سر جاشه!!
با تشکر

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
منم امسال کنکور دارم ولی همین حرفی که تو امضات گذاشتی درست .

fardzad

Registered User
لایک‌ها
52
منم امسال کنکور دارم ولی همین حرفی که تو امضات گذاشتی درست .
درود
تا الان بخیال بودم ولی دیگه نمیشه!!
اگه کسایی رو میشناسی که تا الان شروع نکردن و میخوان مثل من شروع کنن میتونیم ۵_۶ نفر شیم روزانه سر فصل بدیم و بخونیم با کمک یه مشاور!!
با تشکر

arfnpm

Registered User
لایک‌ها
49
درود
دوست عزیز بیش از 4 ماه کامل وقت دارید راحت می توانید موفق باشید. (یادتان نیست ما هر سال تحصیلی را در 20 روز امتحانات ترم دوم تمام می کردیم؟ پس شما حالا 30 روز حسابش کن و دوم و سوم دبیرستان رو تا نیمه فروردین تمام کن بعدش بچسب به پیش دانشگاهی (سر کلاس ها هم که میری حواستو به درس بده که این زمان بیخود نره و نیمه دوم پیش دانشگاهیو سر کلاس پیش بری)

پیروز باشید.

fardzad

Registered User
لایک‌ها
52
درود
دوست عزیز بیش از 4 ماه کامل وقت دارید راحت می توانید موفق باشید. (یادتان نیست ما هر سال تحصیلی را در 20 روز امتحانات ترم دوم تمام می کردیم؟ پس شما حالا 30 روز حسابش کن و دوم و سوم دبیرستان رو تا نیمه فروردین تمام کن بعدش بچسب به پیش دانشگاهی (سر کلاس ها هم که میری حواستو به درس بده که این زمان بیخود نره و نیمه دوم پیش دانشگاهیو سر کلاس پیش بری)

پیروز باشید.
ممنونم دوست عزیز
ولی یکی رو میخوام که بم بگه امروز چی بخونم و چقدر وقت بزارم و چه طوری بخونم و اینا!!
چون تست زنیم ضعیفه!!
باتشکر

fardzad

Registered User
لایک‌ها
52
یعنی کسی اینجا مشاور نیست؟؟
کسی امسال کنکور نداره رشته ریاضی؟؟

mohammad8638520

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز من دو سال پیش کنکور دادم، الانم دارم برق شریف میخونم
فقط بهت میگم بشین و درستو بخون
بدون اتلاف وقت
برنامه هم بهترین راه اینه که متناسب با توان خودت بری پیش یه مشاور که بهت برنامه بده
برنامه هایی که به صورت کلی تنظیم میشه برای همه مناسب نیست

fardzad

Registered User
لایک‌ها
52
دوست عزیز من دو سال پیش کنکور دادم، الانم دارم برق شریف میخونم
فقط بهت میگم بشین و درستو بخون
بدون اتلاف وقت
برنامه هم بهترین راه اینه که متناسب با توان خودت بری پیش یه مشاور که بهت برنامه بده
برنامه هایی که به صورت کلی تنظیم میشه برای همه مناسب نیست
درود
دوست عزیز من مشاور میخوام که بم بگه مثلا تا اخر ماه سال دوم و تموم کن وقتی میخوای شروع کنی احتصاصی بخون یا عمومی بخون از فلان درس شروع کن
زمان بندی هاشو خودم من فقط نمیدونم از کجا باید شروع کنم و چه طوری!! خوب منم خیلی دوست دارم ای تی شریف قبول شم!! بم کمک میکنید؟؟

mohammad8638520

Registered User
لایک‌ها
10
درود
دوست عزیز من مشاور میخوام که بم بگه مثلا تا اخر ماه سال دوم و تموم کن وقتی میخوای شروع کنی احتصاصی بخون یا عمومی بخون از فلان درس شروع کن
زمان بندی هاشو خودم من فقط نمیدونم از کجا باید شروع کنم و چه طوری!! خوب منم خیلی دوست دارم ای تی شریف قبول شم!! بم کمک میکنید؟؟
واسه کارای مشاوره ای اصلا استعداد ندارم
برو پیش یه مشاور خوب ، ارزششو داره

fardzad

Registered User
لایک‌ها
52
واسه کارای مشاوره ای اصلا استعداد ندارم
برو پیش یه مشاور خوب ، ارزششو داره
منم دقیقا دنبال یه مشاور خوبم اگه میشناسین بم معرفی کنید واسه همینم تاپیک زدم!!
با تشکر

mohammad8638520

Registered User
لایک‌ها
10
مشاور های تهران رو نمیشناسم متاسفانه
من شهرستان بودم
دوستان تهرانی میان بهت معرفی میکنن اگه بدونن

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
با سلام خدمت دوستان
من امسال کنکور دارم راستش زیاد درس نخوندم و ترم اول رو خراب کردم!!
میخواستم ببینم تو انجمن کسی هست که بتونه برنامه ریزی کنه واسه کنکور ، راستش تو این سایتا گشتم!! هم پول زیاد میگیرن هم هیچ تضمینی نیست که بشه یا نشه!! واسه همین از دوستانی که کنکور دادن و برنامه ریزی کردن و نتیجه کنکورشون خوب بوده میخوام بم کمک کنن!!
من رشته ریاضی هستم!! حدودا تا حالا هیچی نخوندم!! اگه کمکم کنید واقعا ممنون میشم!!
هزینه این کمکم سر جاشه!!
با تشکر
گرامی تا کنکور شما 4 ماه مونده نمیخوام بگم خیلی امیدوار باشی و نمیخوام هم ته دلت رو خالی کنم اما به نظر من بشین از الان به فکر کنکور بعدی باش، اینطوری هم نتیجه بهتری میگیری و هم بعد از این کنکور زیاد رپرس نمیشی.
اگه هم برات مهم نیست کدوم دانشگاه درس بخونی که واسه دانشگاه آزاد 1 ماه هم بخونی قبولی :)

fardzad

Registered User
لایک‌ها
52
گرامی تا کنکور شما 4 ماه مونده نمیخوام بگم خیلی امیدوار باشی و نمیخوام هم ته دلت رو خالی کنم اما به نظر من بشین از الان به فکر کنکور بعدی باش، اینطوری هم نتیجه بهتری میگیری و هم بعد از این کنکور زیاد رپرس نمیشی.
اگه هم برات مهم نیست کدوم دانشگاه درس بخونی که واسه دانشگاه آزاد 1 ماه هم بخونی قبولی :)
نه اون موقع که خیلی داغونه!!
من میخوام دانشگاه دولتی روزانه رشته ای تی قبول شم فک نکنم خیلی سخت باشه ولی نیاز به مشاور دارم چون اصلن نمیدوم چه طوری بخونم و .......
با تشکر

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
نه اون موقع که خیلی داغونه!!
من میخوام دانشگاه دولتی روزانه رشته ای تی قبول شم فک نکنم خیلی سخت باشه ولی نیاز به مشاور دارم چون اصلن نمیدوم چه طوری بخونم و .......
با تشکر
اون موقع که علوم فنون و طبری بابل درس میدادم میومدی برات مشاوره میدادم :D شما بخوای علوم فنون بابل هم قبول شی باید زحمت بکشی چه برسه روزانه دولتی!
بشین بخون واسه سال بعد که 2 دستی نزنی تو سرت که چرا از هر 2تاش موندی هم امسال هم سال بعد!
البته اون موقع که من رفتم داشنگاه با 3000 یه دانشگاه دره پیت قبول شدم ظاهرن این سالا با 10000 هم دولتی روزانه میارن!

fardzad

Registered User
لایک‌ها
52
اون موقع که علوم فنون و طبری بابل درس میدادم میومدی برات مشاوره میدادم :D شما بخوای علوم فنون بابل هم قبول شی باید زحمت بکشی چه برسه روزانه دولتی!
بشین بخون واسه سال بعد که 2 دستی نزنی تو سرت که چرا از هر 2تاش موندی هم امسال هم سال بعد!
البته اون موقع که من رفتم داشنگاه با 3000 یه دانشگاه دره پیت قبول شدم ظاهرن این سالا با 10000 هم دولتی روزانه میارن!
عزیز الانم میتونی مشاوره بدی؟؟
من الانم درس میخونم ولی فقط پیش و کم روزانه 2-3 ساعت
میخوام بیشتر بخونم
اگه میتونی داداش یه کم کمک کن همشهری هم که هستی

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
عزیز الانم میتونی مشاوره بدی؟؟
من الانم درس میخونم ولی فقط پیش و کم روزانه 2-3 ساعت
میخوام بیشتر بخونم
اگه میتونی داداش یه کم کمک کن همشهری هم که هستی
ببین عزیزم شما چه رتبه ای مد نظرته؟ دانشگاه هدفت چیه؟ شریف، تهران، امیرکبیرو... یا به همون نوشیروانی هم راضی هستی؟
وضع درسات چطوره؟ معدلات چطور بوده؟ اینارو بگو

بالا