• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای یک پروژه شاید بزرگ

ooje_asman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من مي خام يه برنامه با VB 6 بنويسم که شايد در حدود 10000 عنوان داشته باشد که اين عناوين هر کدام داراي چندين فيلد خواهند بود و نيز هر کدام چندين عکس و نيز تعدادي تکه فيلم خواهند داشت ، به نظر شما با کدام بانک کار کنم که تمام اطلاعات به صورت رمزي بوده و مستقيم در دسترس کاربر نباشد و فقط بتوان از طريق برنامه به آنها دسترسي داشت
اکسس يا ديتابيس يا پارادکس يا ODBC و بعد اينکه من يه کمي رو نوشتم و با اکسس کار کردم ولي وقتي که بانک رو با خود برنامه اکسس خارج از برنامه باز مي کنم تمام اطلاعات و عناوين با تمام فيلدهايش ظاهر مي شود حال از ارباب برنامه نويس خواهشمندم مرا ياري دهند و نيز اگر مشاوره تخصصي و مفصل و گاها ياد دادن مطالبي باشد من حاضر به پرداخت هزينه هستم و خلاصه مي خام اين برنامه به بهترين وجه نوشته شود مرسي منتظر جواباتون هستم هر روز ساعت 7 تا 9 صبح من آنلاين هستم و آی دی یاهوم همین [email protected] می باشد منتظر کمک هاتون هستم

khosro916

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Microsoft OLEDB provider for SQL SERVER

Niloufar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بحث اينكه اكسس باشد يا SQL Server يا ... در مورد كار شما خيلي مطرح نيست. اگر برنامه SingleUser مي نويسيد، بهترين بانك موجود Access است و اگر برنامه MultipleUser مي نويسيد SQL Server و يا Oracle .
در مورد اينكه وقتي با اكسس مي سازيد، اطلاعات قابل دسترسي در خود اكسس است، بايد بانك را Secure نماييد. در اينصورت هنگام ورود، نام كاربري و كلمه عبور مي خواهد.
به هر حال اگر بتواني در Single User با اكسس كنار بيايي، درد سرهاي SQL Server و امثال آن را ندارد. البته هيچ شك نكنيد كه بالاخره اكسس خودشم بكشه، SQL Server يا Oracle نمي شود.

ooje_asman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام برنامه single user هستش ولی میگن پسورد اکسس رو با برنامه هایی درمیارن و اطلاعات لو می ره

khosro916

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جایی مخفی کن و یا میتونی فایل Accessفایل [/QUOTE]
را با پسوند دیگری ذخیره کنی و در هنگام استفاده آنرا تغییر داده وسپس آنرا تغییر دهیدAccess را در

Niloufar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
1- پسوورد خود ديتابيس شايد، ولي من تا حالا راهي براي باز كردن پسوورد Security اكسس نديده ام.
2- اگه هم باشد، چند كار را آقاي خسرو فرمودند. البته حتي نيازي نيست كه پسوند آن را هنگام استفاده، دوباره برگرداني. مي توني فايلهاي اكسس را حتي اگر پسوندش عوض شده باشد در VB باز نمايي
3- يه راه ديگه هم من اضافه كنم اينه كه فايلت را دستكاري كني (مثلا فرض كن يك كاراكتر به ابتداي آن اضافه كني)، در اينصورت كس ديگري نمي تواند آن را با خود اكسس باز كند و خودت در برنامه هر گاه خواستي استفاده كني، آن دستكاري ها را بر مي گرداني
4- حالا اصلا فرض كه باز هم كردند، شما مي تواني با استفاده از روشهايي (مثل فيلد كنترل) اجازه دستكاري فيلد ها را از او بگيري

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
متاسفانه فکر سرعت رو نکردی. با این وضعی که تو گفتی (تعداد فیلدها و فیلدهای باینری) اکسس اصلا انتخاب درستی نیست. کلا بی خیال سیستم هایی باید بشی که شبیه اکسس هستن. باید بری سراغ سیستم هایی که سرور دارن و جداگانه سرورشون اجرا میشه مثل همین SQL Server اما در مورد اینکه اطلاعات رو نتونن دستکاری کنن و ببینن تنها راه اینه که اونو کد کنی. به امنیت این دیتابیسها اصلا نمیشه اعتماد داشت .- یا بهتره بگم وقتی طرف پای همون کامپیوتر بشینه میتونه به راحتی همه کاری کنه)
از متدهای کد کردن استفاده کن. من معمولا با two fish کد میکنم (چون میفهممش!!!) ولی با یه XOR ساده هم میشه یا حتی با رمز گذاری سزار. خیلی ساده.

Niloufar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
1- فرود سلام
2- خيلي وقت بود نبودي
3- از چي قصر در رفتي
4- سيستم 1-... 2-... 3-... را هم كه ترك كردي
5- تا اينجا شوخي كردم
6- از اينجا جدي: حق با شماست. اگه ايشان فيلدهاي باينري هم بخواهند داشته باشند (چون ممكن است بخواهند فقط مسير عكس و فيلم ها را در بانك بگذارند كه اگر اصرار خاصي بر قرار دادن اصل عكس در بانك نباشد، راه بهتري است) و يا اگر تعداد ركوردها آنقدر بالا باشد، حق با شماست. بحث من سر اين بود كه بايد شرايط برنامه را در نظر گرفت و اين صحيح نيست كه بدون در نظر گرفتن آن، فقط بگوييم Access بد است!! كه اتفاقا گاهي مناسبترين است.
7- اين Two Fish كه فرموديد روش و الگوريتم است يا برنامه. اگه زحمتي نيست در مورد آن همينجا (يا شايد بهتر در يك تاپيك مجزا در مورد كد كردن) توضيح دهيد. ممنون

ooje_asman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خداقوت با رفقا
اینم نظر آقای حامد بنایی است _ حالا نمی دانم می شناسیدس یا نه _ بهرحال ایشان این نظر رو دارن : به نظر من بهترین گزینه همون اکسس هست منتهی اطلاعات رو بایس کد شده در دیتابیس از همون اول قرار بدهید هرچند آخر کار باز فیلم ها و عکس ها بیرون می مونند چرا که اگر آنها را هم در دیتابیس قرار دهید به شدت سرعت پایین خواهد آمد.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
براي كار شما من SQL و Oracle رو پيش نهاد ميكنم البته نظر آقاي بنايي كاملا معتبر هست و اگه ايشون معتقد به كار با access هستند حتما امتحان كردن و جواب داده.

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
به نقل از Niloufar :
سلام
1- فرود سلام
2- خيلي وقت بود نبودي
3- از چي قصر در رفتي
4- سيستم 1-... 2-... 3-... را هم كه ترك كردي
5- تا اينجا شوخي كردم
6- از اينجا جدي: حق با شماست. اگه ايشان فيلدهاي باينري هم بخواهند داشته باشند (چون ممكن است بخواهند فقط مسير عكس و فيلم ها را در بانك بگذارند كه اگر اصرار خاصي بر قرار دادن اصل عكس در بانك نباشد، راه بهتري است) و يا اگر تعداد ركوردها آنقدر بالا باشد، حق با شماست. بحث من سر اين بود كه بايد شرايط برنامه را در نظر گرفت و اين صحيح نيست كه بدون در نظر گرفتن آن، فقط بگوييم Access بد است!! كه اتفاقا گاهي مناسبترين است.
7- اين Two Fish كه فرموديد روش و الگوريتم است يا برنامه. اگه زحمتي نيست در مورد آن همينجا (يا شايد بهتر در يك تاپيك مجزا در مورد كد كردن) توضيح دهيد. ممنون
1- علیک سلام
2-بودم. اتفاقا همیشه هم هستم. (تقزیبا هر روز سر میزنم)
3-با اینکه مربوط به اینجا نیست ولی از دو تا تصادف پشت سر هم. (اولی یه روز بیهوش بودم دومی دستم خرد شد)
4- فکر نمیکنم !!!
5-خنگ که نیستم میفهمم شوخی بوده!!! همه مزه شوخی به اینه که نگی داری شوخی میکنی!
6-البته منم گاهی از اکسس استفاده میکنم. منکر نیستم. ولی فقط وقتی که کاری باشه که بخوام از سر باز کنم. کارایی که فقط باید انجام بشه به هر حال باید زندگی کنم.به هر حال واقعا برای من هم اکسس مناسبترین راه میشود (گاهی!!! که میخوام کاری رو دو در کنم اصطلاحا!)
7- این متد کد کردن دیتاست (یه روشه یا همون به قول شما الگوریتم) در مورد کد کردن : چشم . فقط تا این دستم وبال گردنمه نمیتونم زیاد تایپ کنم. یه مدت طول میکشه.

در جواب این آقای دوست هم باید بگم که ما هم همینو گفتیم که این آقای بنایی گفته. تو هم شدی نیما؟؟؟
اما برای سرعت اگه فیلد بلاب تو دیتا بیس باشه شدیدا سرعت کم میاد!!! شدیدا طئوری که مجبور میشی از برق بکشیش! (یعنی حتی دکمه ریست هم کند میشه!!!)

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
5-خنگ که نیستم میفهمم شوخی بوده!!! همه مزه شوخی به اینه که نگی داری شوخی میکنی!
البته در مورد مديران بايد هميشه بايد جانب احتياط رو رعايت كرد (به نظر بعضي فقها مانند آقاي بنايي
34.gif
)
تاپيك مفيدي بود بسي لذت بردم. منم يه خواهش دارم در مودرد كد كردن و متد هاش توضيحي بديد. البته اگرم نديد ميرم ميگردم پيدا ميكنم!

(حالا خودتون شوخي جديشو سوا كنين)

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
1-سلام
2- برای اینکه نگن تغییر روش دادم اینجوری مینویسم!!!
3-آقای عزیز دعوا داری؟؟؟ من کی کاری به کار کسی داشتم که تا تکون میخورم میزنید توی سرم این مدیریت رو؟؟؟ بابا منم اینجا مثل شما هستم. فقط چون یکم قدیمی ترم این اسمم یدک میکشم. وگرنه ....
4- اگه دلفی بود تا حالا توضیح داده بودم یا دست کم دو تا مثال گذاشته بودم اما واقعا با وی بی مشکل دارم. کد نویسی به وی بی فعلا برام مقدور نیست.
5- تا اونجا که میدونم پی تی فقط یه فقیه داره اونم hwt هستش.
6-سوا کردن تداریم درهمه!!
لطفا دیگه این بحث متفرقه رو تموم کنید تا این دوستمون جواب بگیره.

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
1- سلام
2 3 4 5 6 ...
چشم ولي جواب كد كردنو ندادين.

بالا