• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره به وبمسترها برای کسب درآمد و افتتاح سایت

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
با سلام

دوستان عزیز و گرامی و محترم بنده یه برنامه های برای وبمستر ها دارم ( که به زودی اعلام میکنم و به همین دلیل هم برای اول کار و آشنای با وبمسترها و کسب اطمینان این تاپیک رو زدم تا به دوستانی که سایتی دارند که بازدید مناسب داره اما درآمدی ازش ندارند مشاوره بدم .

در ضمن به جز بنده اساتید دیگه ای اینجا هستند که به افراد راهنمایی های لارم رو میکنند .

دوستان لطفا درخواست مشاوره توی پیغام خصوصی نکنید که جوابی داده نمیشه . جز اینکه سایتتون سکرت باشه

Last edited:

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
با سلام

دوستان عزیز و گرامی و محترم بنده یه برنامه های برای وبمستر ها دارم ( که به زودی اعلام میکنم و به همین دلیل هم برای اول کار و آشنای با وبمسترها و کسب اطمینان این تاپیک رو زدم تا به دوستانی که سایتی دارند که بازدید مناسب داره اما درآمدی ازش ندارند مشاوره بدم .

در ضمن به جز بنده اساتید دیگه ای اینجا هستند که به افراد راهنمایی های لارم رو میکنند .

در کنار این تاپیک یه تاپیک دیگه هم باز میشه که فکر کنم کمک زیادی به وبمستر ها میکنه

به ما کمک میکنی؟:p

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
به منم مشاوره بده :دی
دوستان زیادی مشاوره دادن ولی بی فایده بوده :(
خدافظ

panurama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
در عرض کمتر از 2سال 12000 نفر عضو از خبرنامه این وبلاگم گرفتم tehran2010.blogspot.com و بازدیدکننده ها از طریق خانواده کیورد ف....شکن به وبلاگ رسیدند وبلاگ بازدید خیلی بالایی داشت حتی الانم که بلاگر دیگه بالا نمیاد روزانه بیشتر از 50نفر بازدید کننده ایرانی با ip امریکایی انگلیسی المانی اماراتی کویتی کانادایی داره، تا حالا هیچگونه خدماتی که مربوط به کیوردش باشه ارائه ندادم میشه ازش $$$ درآورد؟

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
در عرض کمتر از 2سال 12000 نفر عضو از خبرنامه این وبلاگم گرفتم tehran2010.blogspot.com و بازدیدکننده ها از طریق خانواده کیورد ف....شکن به وبلاگ رسیدند وبلاگ بازدید خیلی بالایی داشت حتی الانم که بلاگر دیگه بالا نمیاد روزانه بیشتر از 50نفر بازدید کننده ایرانی با ip امریکایی انگلیسی المانی اماراتی کویتی کانادایی داره، تا حالا هیچگونه خدماتی که مربوط به کیوردش باشه ارائه ندادم میشه ازش $$$ درآورد؟
برای خبرنامتون شما روزی چند تا میل میفرستین ؟ تبلیغاتی هم میفرستین ؟ جواب این سوالا رو بدین تا یه راه خوب براتون بگم

نمیشه به جای مشاوره پول بدی ؟ :D

شما اسپانسر بشین الان تاپیکشو برات میزنم

چرا فیلمو اونطوری مینویسی مگه مشکلی داره؟

خیلی پر رو هستی تو :hmm:

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
به ما هم یه نگاه کن سایت ف ی ل م
در کنار سایت فیلم یه شاپ هم بزنین و پکیج های فیلم بیارین مثلا پکیج 100 فیلم ترسناک 2011 و تو سایت بزارین فروش بسیار خوبی داره در ضمتن یه چیزی بگم که توی سایت موسیفی دستبند بهتر از ویدیو کلیپ فروش میره ولی توی سایت فیلم هیچی مثل پک خود فیلم فروش نداره

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
نه چوب میکن...........!:f34r:
جواب صحیح 2 نمره داره

-------------------------------------
آقا یه مشاوره به ما میدی

یه سایت که محصولات تصویری و گیم و این چیزا داره برای فروش کجا تبلیغ کنه

نظر خودم رو گوگل هست بازده داره؟؟؟؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
برادرا ، یکی هم بیاد به من مشاوره بده ! سایتم توی امضامه
خدافظ

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
ممنون از مشاوره ، ولی اینجا تاپیک مشاوره در مورد کسب درامد از وبسایت هست.
خدافظ

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
سلام
برادرا ، یکی هم بیاد به من مشاوره بده ! سایتم توی امضامه
خدافظ

سایتتو دیدم 49,698 تا کاربر داری و معمولا 100 و خورده ای آنلاین رنک الکسا هم که :happy:
در ضمن چون اکثرا کاربرات مشتری ثابت هستند :D بهتره یه سایت کارت شارژ در کنارش بزنی عالی میشه .

راستی قیمت های تبلیغات رو برام ارسال کن برام بعد برات تو پ خ یه چند تا راه معرفی میکنم

بالا