تو پ خ براتون ارسال میکنمپیشنهاد دیگه!
در ضمن جواب پی ام رو هم بدید لطفا .. دیروز فرستادم
:blush:
تو پ خ براتون ارسال میکنمپیشنهاد دیگه!
در ضمن جواب پی ام رو هم بدید لطفا .. دیروز فرستادم
:blush:
منظورم Google Adv هست
سلام
خوب حالا بگو من چیکار کنم با این محصولاتم
مشاوره می خوام هلو
بنده توی این زمینه تجربه کافی ندارم و چند باری انجام دادم و توی دریافت مبلغ ناکام موندماز یه سایت انگلیسی وارز-گالری چطور می شه درآمد داشت؟
سیستم تبلیغاتی سراغ دارید که بشه تو ایران به طریقی ازش استفاده کرد؟ یا آفیلیت نتورکی چیزی ..
ممنون
اونایی که با وب مانی کار میکنن رو انجام بده مشکلی ندارندبنده توی این زمینه تجربه کافی ندارم و چند باری انجام دادم و توی دریافت مبلغ ناکام موندم
کیس های خوبی سراغ دارم ولی متاسفانه نمیتونم معرفی کنم چون شاید جواب نده
اونایی که با وب مانی کار میکنن رو انجام بده مشکلی ندارند
سلام
شما سیستم همکاری در فروش راه بنداز.
با افرادی مثل من همکاری در فروش کن :دی
خدافظ
بنده توی این زمینه تجربه کافی ندارم و چند باری انجام دادم و توی دریافت مبلغ ناکام موندم
کیس های خوبی سراغ دارم ولی متاسفانه نمیتونم معرفی کنم چون شاید جواب نده
یه نکته ای رو هم بگم لطفا درخواست مشاوره توی پیغام خصوصی نکنید چون جوابی نمیدم (الان اینجا 3 . 4 نفر بیشتر نپرسیدن اما توی پ خ 20 . 30 نفری میشن)
به خاطر این میگم اینجا بزارین تا با مشورت هم یه تصمیمی بگیریم و بعضی ها هم استفاده ببرن
آقا مشاوره ی تبلیغاتی هم میدی؟
یعنی کجا تبلیغ بدم بهترین بازده رو داشته باشه
آهاننوشته بودی توی دریافت مبلغ ناکام موندم منظورت نقد کردن پول بود دیگه میگم با شرکت های کار کن که به وب مانی هم پرداخت دارن راحت میشه نقد کردن
اگه میخوای زود بازده باشه که بهترین چیز همون تبلیغات توی سایت های مختلف و راه دیگه هم افزایش رنک و سئو سایت هستسلام
ممنون از پیشنهادتون
ولی یه جورایی می ترسم که جواب نده
ایرانه دیگه :f34r: از 7 8 ماه قبل به این ور ریسک نمیشه کرد که زیاد روی فروشگاه زیاد خرج کرد (منظور از خرج همین همکاری در فروش و این چیزاست )
اگه محصول فروشگاهی نیست می تونم بهتون مشاوره بدم .
آدرس سایت + هزینه ای که می توی بدی رو بگو تا من بت چند تا سایت پیشنهاد بدم
اگه خواستین لیست سایت های که به درد شما میخوره رو تو پ خ بهتون میگمسایت مرکز دانلوده که آدرسش توی امضامه...
هزینه هم مشکلی نداره ردیفه
من خودم بیشتر نظرم روی سایتای دانلود فیلم و سریال و موزیکه