• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره به وبمسترها برای کسب درآمد و افتتاح سایت

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
به وبسایت هایی با زمینه کاری مشترک میشه پیشنهاد داد تبلیغ مارو بکنن در ازای همکاری در فروش ؟

درصد مقبولیت چقدر ممکنه باشه ؟

میشه بیشتر توضیح بدین ؟ من نگرفتم جریان چیه :blush:

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
میشه بیشتر توضیح بدین ؟ من نگرفتم جریان چیه :blush:

شما یه سایت پر بازید دارین که زمینه کاری مشترک با من داره ، مثه بانو ،
هزینه تبلیغاتتون هم مشخصه ، ولی من پیشنهاد میدم تبیلغات مارو بدون دریافت هزینه ، هر جوری که دوست دارین بذارین، البته حتمن تصویری باشه ، یا حتی میتونم بسته به نوعی که شما استفاده میکنید با درصدش بازی کنم ، بجای هزینه از اجاع دهنده تون سود بگیرین !!
:cool:

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
هزینه تبلیغاتتون هم مشخصه ، ولی من پیشنهاد میدم تبیلغات مارو بدون دریافت هزینه ، هر جوری که دوست دارین بذارین، البته حتمن تصویری باشه ، یا حتی میتونم بسته به نوعی که شما استفاده میکنید با درصدش بازی کنم ، بجای هزینه از اجاع دهنده تون سود بگیرین !!

نمیشه که بشه ؟

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

پس منطورت یه چیزی تو مایه های تبادل بنر و تبادل بازدیدکننده است . درسته ؟

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
پس منطورت یه چیزی تو مایه های تبادل بنر و تبادل بازدیدکننده است . درسته ؟

بله ، فقط مشکل اینه که چون فروشگاه تازه کاره طبیعتن به اندازه سایتی که میخاد تبلیغ بکنه بازدید نداره ، مجبورم سر کیسه رو شل کنم !

کلن برای چند جا میخان این پیشنهاد رو بفرستم ، گفتم قبلش سوال کنم ببینم قابل فکر کردن هست یا نه !

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
بله ، فقط مشکل اینه که چون فروشگاه تازه کاره طبیعتن به اندازه سایتی که میخاد تبلیغ بکنه بازدید نداره ، مجبورم سر کیسه رو شل کنم !

کلن برای چند جا میخان این پیشنهاد رو بفرستم ، گفتم قبلش سوال کنم ببینم قابل فکر کردن هست یا نه !
عزیز فکر نکنم نیازی به این کار باشه و اگه هم انجام بدین فکر نکنم کسی قبول بکنه (البته فکر کنم منظور شما رو درست نگرفتم )

به نظر من شما که میخوایی با سایت ها همکاری کنی بهتره سیستم همکاری در فروش یا سیستم کلیکی راه اندازی کنین که توی این شرایط سیستم همکاری در فروش بیشتر جواب میده

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
عزیز فکر نکنم نیازی به این کار باشه و اگه هم انجام بدین فکر نکنم کسی قبول بکنه (البته فکر کنم منظور شما رو درست نگرفتم )

به نظر من شما که میخوایی با سایت ها همکاری کنی بهتره سیستم همکاری در فروش یا سیستم کلیکی راه اندازی کنین که توی این شرایط سیستم همکاری در فروش بیشتر جواب میده

منظور من که کاملن روشنه ، ولی نمیدونم چی برداشت شده !؟
اصلن قرار نیست با هر فروشگاهی من کار کنم ، و این کار رو هم نخواهم کرد ، فقط وبسایتی که مرتبط باشه ، نمونش رو هم گفتم مثل بانو و ... ،
البته خیلی بستگی داره ، در ابتدا ممکنه چیز جالی بنظر نیاد چون میتونه راحت هزینه تبلیغاتش رو بگیره ، ولی در آینده شرایط مطمئنن فرق میکنه .
نظر خودم هم راه اندازی سیستم همکاری در فروش موازات فروشگاهه که با درصد احتمال بالایی بهتر جواب میده.

فقط برای بیشتر روشن شدن ، من قرار نیست برای کسی تبلیغ کنم ، بجای پرداخت هزینه ، پذبزنده اگهی از سود فروش برخوردار میشه.

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
فقط برای بیشتر روشن شدن ، من قرار نیست برای کسی تبلیغ کنم ، بجای پرداخت هزینه ، پذبزنده اگهی از سود فروش برخوردار میشه.
چیزی که شما میگین همون سیستم همکاری در فروش هست ولی با طرحی ساده تر

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
چرا ساده تر ؟
خوب دیگه شما امکانات طرحی که دارین رو با امکانات یکی از سیستم های همکاری در فروش که الان در حال فعالیت هست رو مقایسه کنید متوجه میشین

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
خوب دیگه شما امکانات طرحی که دارین رو با امکانات یکی از سیستم های همکاری در فروش که الان در حال فعالیت هست رو مقایسه کنید متوجه میشین

اصراری به ساده بودن نیست ، وقتی سیستمی نیست که قابل همسان سازی با سایر فروشگاه ها رو داشته باشه ، کرای دیگه ای نمیشه کرد.

سوال اصلی من چیز دیگه ای بود که حواب داده نشد ، واینکه شمای نوعی که وبسایتی با زمینه مشترک داری ، و هزینه ماهیانه ای که بابت تبلیغات روی سایت میگیری مشخصه ، حاضر به قبول همچین پیشنهادی هستی ؟ همچین پیشنهادی جالب توجه هست یا خیر ؟

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
اصراری به ساده بودن نیست ، وقتی سیستمی نیست که قابل همسان سازی با سایر فروشگاه ها رو داشته باشه ، کرای دیگه ای نمیشه کرد.

سوال اصلی من چیز دیگه ای بود که حواب داده نشد ، واینکه شمای نوعی که وبسایتی با زمینه مشترک داری ، و هزینه ماهیانه ای که بابت تبلیغات روی سایت میگیری مشخصه ، حاضر به قبول همچین پیشنهادی هستی ؟ همچین پیشنهادی جالب توجه هست یا خیر ؟
آره به نظرم جالب باشه .

من خودم اگه سایت خوبی باشه حتما تبادل رو انجام میدم

در ضمن هر مدیر سایتی یه سلیقه ای داره و بعضی ها فقط پول میگیرن به نظر من به همین مدیر بانو پیشنهاد بدین شاید قبول کرد

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز با سلام در همان تایپکی که گفتی در مورد پیج رنک بود گفتی عنوان مطلب را فقط عوض کنم اون مطلب می شود مال سایت من درسته نگاه کن من الان چند تا تبادل لینک کردم خوب دو تاش 4 است یکی 3 و دیگری 2 .
یعنی من باید با سایت های دیگر تبادل لینک کنم یا ان ها با من دوست عزیز
راستی بک لینک چه فرقی با تبادل لینک می کنی در مورد کد جاوا اسکریپت 2 تاش را پاک کردم و پاپ اپ را هم پاک کردم راستی دوست عزیز ایا عنوان وبلاگم را عوض کنم و اگر عوض کنم چه بگذارم و راستی هر گونه کاری باید روی ان بکنم چیست
www.khbar24.mihanblog.com

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
هیچ کس این کار رو نمی کنه. یارو به جای اینکار میره توی یه سایت همکاری در فروش ثبت نام می کنه و سودش هم دوبرابر میشه (حداقل). البته اگه یه کم زرنگ باشه.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
برادران عزیز یک برنامه ارسال ایمیل معرفی کنید .
می خوام به یوزرها ایمیل ارسال کنم ، برنامه درست حسابی پیدا نکردم هنوز ! :blink:

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
برادران عزیز یک برنامه ارسال ایمیل معرفی کنید .
می خوام به یوزرها ایمیل ارسال کنم ، برنامه درست حسابی پیدا نکردم هنوز ! :blink:
Auto Mail Sender 4.23 که زمان بندی هم داره و به نظر من جالب باشه
SEG MR اینو تست کردم

اینم اگه نسخه جدید داشته باشه احتمالا نیازهاتو برطرف کنه SmartSerialMail

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
Auto Mail Sender 4.23 که زمان بندی هم داره و به نظر من جالب باشه
SEG MR اینو تست کردم

اینم اگه نسخه جدید داشته باشه احتمالا نیازهاتو برطرف کنه SmartSerialMail

ساشی برای استفاده از این سبک برنامه ها باید هاست خاصی تهیه کرد ؟ اگه اره آمار هزینه اش رو هم داری ؟

بالا