amir-khan
Registered User
به وبسایت هایی با زمینه کاری مشترک میشه پیشنهاد داد تبلیغ مارو بکنن در ازای همکاری در فروش ؟
درصد مقبولیت چقدر ممکنه باشه ؟
میشه بیشتر توضیح بدین ؟ من نگرفتم جریان چیه :blush:
به وبسایت هایی با زمینه کاری مشترک میشه پیشنهاد داد تبلیغ مارو بکنن در ازای همکاری در فروش ؟
درصد مقبولیت چقدر ممکنه باشه ؟
میشه بیشتر توضیح بدین ؟ من نگرفتم جریان چیه :blush:
شما یه سایت پر بازید دارین که زمینه کاری مشترک با من داره ، مثه بانو ،
هزینه تبلیغاتتون هم مشخصه ، ولی من پیشنهاد میدم تبیلغات مارو بدون دریافت هزینه ، هر جوری که دوست دارین بذارین، البته حتمن تصویری باشه ، یا حتی میتونم بسته به نوعی که شما استفاده میکنید با درصدش بازی کنم ، بجای هزینه از اجاع دهنده تون سود بگیرین !!
شما یه سایت پر بازید دارین که زمینه کاری مشترک با من داره ، مثه بانو ،
هزینه تبلیغاتتون هم مشخصه ، ولی من پیشنهاد میدم تبیلغات مارو بدون دریافت هزینه ، هر جوری که دوست دارین بذارین، البته حتمن تصویری باشه ، یا حتی میتونم بسته به نوعی که شما استفاده میکنید با درصدش بازی کنم ، بجای هزینه از اجاع دهنده تون سود بگیرین !!
پس منطورت یه چیزی تو مایه های تبادل بنر و تبادل بازدیدکننده است . درسته ؟
عزیز فکر نکنم نیازی به این کار باشه و اگه هم انجام بدین فکر نکنم کسی قبول بکنه (البته فکر کنم منظور شما رو درست نگرفتم )بله ، فقط مشکل اینه که چون فروشگاه تازه کاره طبیعتن به اندازه سایتی که میخاد تبلیغ بکنه بازدید نداره ، مجبورم سر کیسه رو شل کنم !
کلن برای چند جا میخان این پیشنهاد رو بفرستم ، گفتم قبلش سوال کنم ببینم قابل فکر کردن هست یا نه !
عزیز فکر نکنم نیازی به این کار باشه و اگه هم انجام بدین فکر نکنم کسی قبول بکنه (البته فکر کنم منظور شما رو درست نگرفتم )
به نظر من شما که میخوایی با سایت ها همکاری کنی بهتره سیستم همکاری در فروش یا سیستم کلیکی راه اندازی کنین که توی این شرایط سیستم همکاری در فروش بیشتر جواب میده
چیزی که شما میگین همون سیستم همکاری در فروش هست ولی با طرحی ساده ترفقط برای بیشتر روشن شدن ، من قرار نیست برای کسی تبلیغ کنم ، بجای پرداخت هزینه ، پذبزنده اگهی از سود فروش برخوردار میشه.
چیزی که شما میگین همون سیستم همکاری در فروش هست ولی با طرحی ساده تر
خوب دیگه شما امکانات طرحی که دارین رو با امکانات یکی از سیستم های همکاری در فروش که الان در حال فعالیت هست رو مقایسه کنید متوجه میشینچرا ساده تر ؟
دستای ما بازهدست ما هم بگیرید...
ولی دست من بسته س....دستای ما بازه
خوب دیگه شما امکانات طرحی که دارین رو با امکانات یکی از سیستم های همکاری در فروش که الان در حال فعالیت هست رو مقایسه کنید متوجه میشین
آره به نظرم جالب باشه .اصراری به ساده بودن نیست ، وقتی سیستمی نیست که قابل همسان سازی با سایر فروشگاه ها رو داشته باشه ، کرای دیگه ای نمیشه کرد.
سوال اصلی من چیز دیگه ای بود که حواب داده نشد ، واینکه شمای نوعی که وبسایتی با زمینه مشترک داری ، و هزینه ماهیانه ای که بابت تبلیغات روی سایت میگیری مشخصه ، حاضر به قبول همچین پیشنهادی هستی ؟ همچین پیشنهادی جالب توجه هست یا خیر ؟
هیچ کس این کار رو نمی کنه. یارو به جای اینکار میره توی یه سایت همکاری در فروش ثبت نام می کنه و سودش هم دوبرابر میشه (حداقل). البته اگه یه کم زرنگ باشه.شما یه سایت پر بازید دارین که زمینه کاری مشترک با من داره ، مثه بانو ،
Auto Mail Sender 4.23 که زمان بندی هم داره و به نظر من جالب باشهبرادران عزیز یک برنامه ارسال ایمیل معرفی کنید .
می خوام به یوزرها ایمیل ارسال کنم ، برنامه درست حسابی پیدا نکردم هنوز ! :blink:
Auto Mail Sender 4.23 که زمان بندی هم داره و به نظر من جالب باشه
SEG MR اینو تست کردم
اینم اگه نسخه جدید داشته باشه احتمالا نیازهاتو برطرف کنه SmartSerialMail