چشم. قبلا وبلاگم رو توی اولین بار ، یعنی موقعی که ثبتش کردم توی گوگل ، رتبش5 بود در صفحه اول. هنوزم که هنوزه همون جاست. البته 2 ماهی هم رتبش 1 اومده بود.
حالا بازم پیش بینیم جالبه؟
خوبه ایشالا موفق باشین !
وبلاگ رنک 5 رو نمیفروشین ؟ ؟ ؟
چشم. قبلا وبلاگم رو توی اولین بار ، یعنی موقعی که ثبتش کردم توی گوگل ، رتبش5 بود در صفحه اول. هنوزم که هنوزه همون جاست. البته 2 ماهی هم رتبش 1 اومده بود.
حالا بازم پیش بینیم جالبه؟
نه
وبلاگ رنک 5 رو نمیفروشین ؟ ؟ ؟
با سلام به دوست عزیز اقای ساشی نگاه کنید من سایت تفریحی مثل سایت : http://irannaz.com
نگاه کن حالا بر اساس این سایت بگو چه قدر هاست می خواهم بعد چه قدر باید خرج کنم بعد مطالب را باید از کجا بیارم هر روز بعد چه دامینی انتخاب کنم بعد ایا با ورد پرس می شود نصب کرد و همین قالب ایران ناز را رویش نصب کرد لطفا بیشتر توضیح بده فعلا برای شروع کار 50 تا 100 هزار دارم راستی این را هم بگم یکی از دوستانم هاست یک گیگ اگر بخواهم بهم می ده پس هاست دارم حالا شما راهنمایی لازم را انجام بدید
با تشکر از دوست عزیز ساشی نگاه کنید پس قرار شد یک هاست یک گیگ و یک سایت تفریحی و سرگرمی با ورد پرس و یک قالب خوب نصب کنم و روی ان کار کنم خوب دوست عزیز حالا چند تا سوال من که باید از سایت های دیگری مطلب بگذارم فقط عنوان را عوض کنم اون مطلب دوباره برای من در گوگل ایندکس می شود یا نه و یک سوال دیگر چند تا سایت خارجی تفریحی هم معرفی کن بعد ایا مثل وبلاگ با کلمات کلیدی در متن بنویسیم یا نه
پاسخ دوست عزیزمون سناتور را باید بدهم گفته بود چرا سوال درباره ی ایجاد سایت می پرسی اگر عنوان تایپک ساشی را ببینی می فهمی که گفته اموزش کسب درامد برای وبمستر ها و ایجاد سایت
پس قیدش را می زنم و فعلا همون وبلاگ نویسی می کنم و نویسندگی بعد می رم روی سییستم وبلاگ دهی اگر بشود حداقل یک میلیونی اون جا خرج کنم شاید بهتر باشه
شرمنده عزیز یاهوم مشکل داره اومدم بت پی ام میدمما كه پي ام داديم جواب ندادي
سلام
یه سوال کاربردی دارم که اگه جواب بده نه تناه من بلکه همه میتونن استفاده کنن
میخوام بدونم الان اصلا بازاریابی برای فروشگاهها و سیستمهای همکاری در فروش جواب میده یا مثل گذشته هست و فایده داره؟
یک راه حل به من بگید که بدون زدن سایت چطوری میتونم از چند سیستم همکاری در فروش و بازاریابی چندین فروشگاه مختلف درآمد عالی بدست بیارم؟
یعنی مثلا من از 20 تا فروشگاه و سیستم همکاری پنل گرفتم و میخوام کاری کنم که از اینا درآمد میلیونی داشته باشم یعنی فروش خیلی بالا و در واقع برای اینکار باید محصولات تبلیغ بشه و بهترین راه حل که درآمد میلیونی به وجود میاره چی هست؟(استفاده از ایمیل انبوه یا ایجاد سایت یا تبلیغات در سایتهای مختلف یا راههای دیگر؟)
لطفا راه حلهای منطقی و عملی خودتون رو بگید.
با تشکر
میلیونی؟ از راه همکاری در فروش؟ اکثر سایت های پر بازدید و حرفه ای دقت کنی این کار رو نمیکنن چون درآمدش خیلی پایین هست .
یعنی به نظر شما فایده ای نداره؟
ببینید ما دو جور کسب درآمد میتونیم داشته باشیم یکی از طریق سایتهای کسب درآمد و یکی هم دریافت مستقیم درآمد از مردم!!!
راه اول ساده تر از راه دوم هست چون راه دوم باید یک ایده خوب داشته باشی و خدمات قابل قبولی ارائه کنی و کلی کلنجار بری تا سایتت بگیره تازه اگه بگیره!!!!!
راه اول درآمدش محدود هست و کم و درآمدش نسبت به راه دوم آسانتره ولی راه دوم نامحدوده و درآمدش زیاده ولی راه سختی هست برای معتبر شدن بین کاربرا و درآمد بالا!!!!!
به نظرتون با این همه سایتی که مستقیم از مردم پول دریافت میکنند ما باید چه جور سایتی راه بندازیم که درآمدش رو از مردم دریافت کنه و نامحدود باشه از لحاظ درآمد فکر کنید ببینید چه چیزی باید بزنیم که مردم به خاطرش حاظرند پول بدهند؟
پیشنهاد شما دوستان چی هست؟
دوست عزیز کمی فکر کردن خوبه !
هر کسی ایده داشته باشه نمیاد اینجا به شما بگه .
جوابتون رو دادمدوستان نظرتون در مورد این چیه؟
http://forum.persiantools.com/t206842.html
سلام
یه سوال کاربردی دارم که اگه جواب بده نه تناه من بلکه همه میتونن استفاده کنن
میخوام بدونم الان اصلا بازاریابی برای فروشگاهها و سیستمهای همکاری در فروش جواب میده یا مثل گذشته هست و فایده داره؟
یک راه حل به من بگید که بدون زدن سایت چطوری میتونم از چند سیستم همکاری در فروش و بازاریابی چندین فروشگاه مختلف درآمد عالی بدست بیارم؟
یعنی مثلا من از 20 تا فروشگاه و سیستم همکاری پنل گرفتم و میخوام کاری کنم که از اینا درآمد میلیونی داشته باشم یعنی فروش خیلی بالا و در واقع برای اینکار باید محصولات تبلیغ بشه و بهترین راه حل که درآمد میلیونی به وجود میاره چی هست؟(استفاده از ایمیل انبوه یا ایجاد سایت یا تبلیغات در سایتهای مختلف یا راههای دیگر؟)
لطفا راه حلهای منطقی و عملی خودتون رو بگید.
با تشکر
نمیدونم چرا این فکر رو میکنید ! حتما خودتون اینجوری هستین :blush:دوست عزیز کمی فکر کردن خوبه !
هر کسی ایده داشته باشه نمیاد اینجا به شما بگه .
نمیدونم چرا این فکر رو میکنید ! حتما خودتون اینجوری هستین :blush:
بنده هر تجربه ای تو اینترنت تو این چند ساله بدست آوردم رو در اختیار دوستان قرار میدم . یه سری چیزها رو هم به علت همگانی نشدن تو پ خ برای دوستان ارسال میکنم
عزیز دل برادر ! ! !
توجه کنید بعدش ... حرفتون رو بگید.
بعضی ها هستنید طبق گفته ی شما به کسی کمک نمیکنند.
بنده هم هر تجربه ای داشته باشم در اختیار دیگران قرار میدم.
ولی ایشون میگن ایده ( ایده)
ایده
که فکر نکنم کسی ایده شو به همه بده.
تجربه با ایده فرق میکنه.
من ایده شاخی نخواستم که!!!!!
من گفتم به نظز شما باید چجور سایتی بزنیم که مردم حاظر باشن بخاطرش پول بدن؟ هاست و دامین؟ سایت تفریحی با امکانات ویژه؟ فروشگاه؟ سایت نیازمندیها؟ یا غیره؟ حتما نمیخواد ایده نابتون رو منتقل کنید گفتم یه چیزی باشه که بگیره کلا تو مقوله کسب درآمد نظری یا تجربه ای دارین بگین و گرنه منم میدونم هر کسی ایده شو نمیگه من راه حل عملی میخوام برای کسب درآمد؟
آقای ساشی من میگم شما یه کاری کن که به کار همه بیاد شما بیا انواع و اقسام درآمدهای اینترنتی و راه حلهای برای افراد مختلف رو بیان کنید در چند پست بصورت مقاله ای جامع و با توجه به تجربه خودتون و نظرتون یعنی طوری باشه که بدرد همه قشری از کاربران اینترنت بخوره از لحاظ کسب درآمد اینترنتی اگه یه همچین مقاله ای رو روش کار کنین خیلی خوبه بعد هر کی سوالی داشت از همون مقاله و از روشهای داخلش از شما سوال کنه اینطوری فکر کنم بهتر باشه تا هر کی یه سوالی بپرسه و به هدف هم نرسیم.