• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره به وبمسترها برای کسب درآمد و افتتاح سایت

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام لطفا در مورد این وبلاگ مشکلاتش را بگید بعد بگویید که چه کار کنم بهتر شود بعد معایب و مزایای ان را بگویید و بگویید که ایا عنوان ان را عوض کنم یا نه خلاصه همهی موراد را بگویید با تشکر
www.khbar24.mihanblog.com
راستی دوستان الان در ایران چه سایت های طرفدار بیشتر دارند یعنی بازدید کننده بیشتری دارند لطفا کمک کنید اگر بشود سایت بزنم با تشکر

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیز لطفا به من بگید اگر بخواهم این وبلاگ هم بخرم چند می ارزه لطفا درست بگید و دلیلش هم بگید و مزایا و معایب ان هم بگید دو تا وبلاگ هستند
www.29929.mihanblog.com
www.patoghirani.mihanblog.com
منتظرم لطفا جواب ها را بدید

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
با سلام لطفا در مورد این وبلاگ مشکلاتش را بگید بعد بگویید که چه کار کنم بهتر شود بعد معایب و مزایای ان را بگویید و بگویید که ایا عنوان ان را عوض کنم یا نه خلاصه همهی موراد را بگویید با تشکر
www.khbar24.mihanblog.com
راستی دوستان الان در ایران چه سایت های طرفدار بیشتر دارند یعنی بازدید کننده بیشتری دارند لطفا کمک کنید اگر بشود سایت بزنم با تشکر

دوستان عزیز لطفا به من بگید اگر بخواهم این وبلاگ هم بخرم چند می ارزه لطفا درست بگید و دلیلش هم بگید و مزایا و معایب ان هم بگید دو تا وبلاگ هستند
www.29929.mihanblog.com
www.patoghirani.mihanblog.com
منتظرم لطفا جواب ها را بدید

بهتره به جای خرج روی چند تا وبلاگ یک سایت معمولی افتتاح کنید .

سایت هم خودتون ببینید در چه زمینه ای بیشتر تخصص دارین در همون زمینه سایت رو افتتاح کنین !;)

تو ایران هم هر نوع سایتی طرفدار داره ولی بیننده سایت تفریحی بیشتره

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
حالا نگفتی وبلاگ خودم چه طوره دوست عزیز لطفا راهنمایی کن تا سایت می زنم خوب بگو معایب و مزایا ی ان چیست لطفا بیشتر راهنمایی کن

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
منم كه گفتم من خودم فروشگاه در اين زمينه ها داشتم و همش برگشتيه و به كار نمياد - اون راه ديگه رو بگو

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز برای راه اندازی سایت باید چه قدر هاست بگیریم و بعد باید اسکریپت بدم یک نفر برایم بنویسید یا نه رایگان باید استفاده کنم بعد چه جوری باید اسکریپت را در روی هاست نصب کنم راستی اگر تفریحی بخواهم بزنم لطفا یک نمونه سایت خوب تفریحی بگو

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
دوست عزیز برای راه اندازی سایت باید چه قدر هاست بگیریم و بعد باید اسکریپت بدم یک نفر برایم بنویسید یا نه رایگان باید استفاده کنم بعد چه جوری باید اسکریپت را در روی هاست نصب کنم راستی اگر تفریحی بخواهم بزنم لطفا یک نمونه سایت خوب تفریحی بگو

من نمي دونم اينجا كسب درامده يا راهنمايي راه اندازي يك سايت

شما بدجور رو اعصابي ها هر جا مياي همين سوال هارو مي پرسي يه بار بگو چقدر پول داري بگن وسلام ديگه چرا هي منتظري يه تايپيك زده بشه اينارو از بيخ و بن بپرسي

خوب يه سرچ كن كسي نمياد لقمه اماده بده دهن شما

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
منم كه گفتم من خودم فروشگاه در اين زمينه ها داشتم و همش برگشتيه و به كار نمياد - اون راه ديگه رو بگو
اون راه یه مقدار دیر جواب میده ولی فک کنم راه خوبی باشه . :cool:
یاهو منو ادد کن امشب بیا یاهو کامل با هم حرف بزنیم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دوستان برای وی پی اس ویندوز پنل مجانی هست ؟ میخوام یه سایت انگلیسی روش راه بندازم , حالت وبلاگ مانند باشه , کتگوری داشته باشه و این حرفا , چه پنل و چه پرتال مجانی ای میتونم استفاده کنم؟

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
اگه میخوایین سایت تفریحی افتتاح کنید هاست 500 mg تا 1 Gig برای شما کافیه . نیازی نیست پول بدی برات برنامه نویسی کنن , ورد پرس نصب میکنی و یه قالب قشنگ سفارش میدی ! نصبش هم خیلی راحته و آموزشش هم موجوده

بودجه شما برای افتتاح سایت چقدر هست ؟

سایت تفریحی خیلی زیاده , تو گوگل سرچ کنی نتایج زیادی میاد .

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوستان برای وی پی اس ویندوز پنل مجانی هست ؟ میخوام یه سایت انگلیسی روش راه بندازم , حالت وبلاگ مانند باشه , کتگوری داشته باشه و این حرفا , چه پنل و چه پرتال مجانی ای میتونم استفاده کنم؟

ببین اول مشحص کن ببین چه مقدار رم داری
حداقل رم ویندوز 2003 ، 512 مناسب هست و 2008 1 گیگ رم
باز هم بستگی به سایتون داره ، sql و ....
برای اینکار هم websitepanel هست
پلسک تک دامین هم رایگان هست
تخصص من ویندوز هست ، سوال داشتی بپرس

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ببین اول مشحص کن ببین چه مقدار رم داری
حداقل رم ویندوز 2003 ، 512 مناسب هست و 2008 1 گیگ رم
باز هم بستگی به سایتون داره ، sql و ....
برای اینکار هم websitepanel هست
پلسک تک دامین هم رایگان هست
تخصص من ویندوز هست ، سوال داشتی بپرس

ممنون
ویندوز که 2003 هست ! فقط رمش 256 هست که پس باید آپگریدش کنم.
همون یه دومین فقط میخوام.
البته چیز پیز ان هم روش نصبه , برای اون که مشکلی پیش نمیاد؟
نهایتا کدوم یکی از این پنل هارو استفاده کنم؟ خودم میتونم نصب کنم؟
و اینکه چه پرتالی روش بریزم؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام به دوست عزیز اقای ساشی نگاه کنید من سایت تفریحی مثل سایت : http://irannaz.com
نگاه کن حالا بر اساس این سایت بگو چه قدر هاست می خواهم بعد چه قدر باید خرج کنم بعد مطالب را باید از کجا بیارم هر روز بعد چه دامینی انتخاب کنم بعد ایا با ورد پرس می شود نصب کرد و همین قالب ایران ناز را رویش نصب کرد لطفا بیشتر توضیح بده فعلا برای شروع کار 50 تا 100 هزار دارم راستی این را هم بگم یکی از دوستانم هاست یک گیگ اگر بخواهم بهم می ده پس هاست دارم حالا شما راهنمایی لازم را انجام بدید

javadt

Registered User
لایک‌ها
8
اساتيد عزيز و دوستان حرفه اي واسه سايت ما هم يك نظري بدن
http://www.bestonline.ir

تبریک میگم قالب بسیار زیبایی رو سایتتون داری که واقعا خوشم اومد ;)
اولین نکته ای که امکان داره یک ویزیتور رو اذیت کنه افزونه محبوبیت گوگل پلاس هست که وسط سایت قرار دادین سعی کنید گوشه سمت چپ یا راست بزارین
در ضمن سعی کنید برای تمامی پست هاتون عکس بزارین که خیلی تاثیر توی بازدیدتون داره چون تو گوگل علاوه بر سرچ های که تو بخش وب میشه تو قسمت Image هم سرچ های میشه , اسم عکسی هم که قرار میدین مرتبط باشه با موضوع و اگه بتونین تو ادیتور عکس عنوان عکس رو هم قرار بدین عالی میشه
برای رونق انجمنتون هم تو اعلامیه ای که تو سایت قرار دادین سعی کنید جوایزی رو برای کاربرای فعال قرار بدین

تشكر ازشما
------
دوستان براي كسب درآمد چه پيشنهادي دارند؟
يه چند وقت همكارب در فروش بود اما هيچ بازدهي نداشت برداشتم و فعلا اكسين هست
با تشكر

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
با سلام به دوست عزیز اقای ساشی نگاه کنید من سایت تفریحی مثل سایت : http://irannaz.com
نگاه کن حالا بر اساس این سایت بگو چه قدر هاست می خواهم بعد چه قدر باید خرج کنم بعد مطالب را باید از کجا بیارم هر روز بعد چه دامینی انتخاب کنم بعد ایا با ورد پرس می شود نصب کرد و همین قالب ایران ناز را رویش نصب کرد لطفا بیشتر توضیح بده فعلا برای شروع کار 50 تا 100 هزار دارم راستی این را هم بگم یکی از دوستانم هاست یک گیگ اگر بخواهم بهم می ده پس هاست دارم حالا شما راهنمایی لازم را انجام بدید
ایران ناز از یه سیستم دیگه استفاده میکنه که اگه اشتباه نکنم هستش جوملا هست و توصیه نمیکنم .
رو همون ورد پرس میشه قالب های مثل این نصب کرد .
مطالب رو هم شما از یه سری سایت های مرجع باید قرار بدین .
هاست هم همون 1 گیگ کافیه فعلا .
اسم دامین هم خودتون انتخاب کنین :blink:
در ضمن شما یک مقدار مشکوک میزنین انگار :wacko: صحبت هاتون یه جوریه ! :happy:

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
ایران ناز از یه سیستم دیگه استفاده میکنه که اگه اشتباه نکنم هستش جوملا هست و توصیه نمیکنم .
رو همون ورد پرس میشه قالب های مثل این نصب کرد .
مطالب رو هم شما از یه سری سایت های مرجع باید قرار بدین .
هاست هم همون 1 گیگ کافیه فعلا .
اسم دامین هم خودتون انتخاب کنین :blink:
در ضمن شما یک مقدار مشکوک میزنین انگار :wacko: صحبت هاتون یه جوریه ! :happy:

:D:D:D

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
آقا من تا دو روز دیگه سایتم افتتاح میشه.
نام دامین : www.negindownload.com
میخوام توش سریال، اسکریپت ، برنامه ، عکس ، کلیپ بذارم.
مطال از سایت های دیگه گرفته میشه.
قالب هم دقیقا عینه سایت های دانلوده که ریختن توی نت.
لینک فایل ها هم از سایت های دیگه گرفته میشه (مستقیم)
خودم seo کار هستم و می تونم سایت رو توی گوگل خوب بالا بیارم
برنام هم اینه که توی چند ماه حداقل روزی 10000 بازدیدکننده داشته باشم.( بازاریاب خوبی هم هستم)
نظرتون در مورد اینا که گفتم چیه؟
چه جوری پول در بیارم بهتره؟ همکاری در فروش؟
راهنماییم کنید. مرسی

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
آقا من تا دو روز دیگه سایتم افتتاح میشه.
نام دامین : www.negindownload.com
میخوام توش سریال، اسکریپت ، برنامه ، عکس ، کلیپ بذارم.
مطال از سایت های دیگه گرفته میشه.
قالب هم دقیقا عینه سایت های دانلوده که ریختن توی نت.
لینک فایل ها هم از سایت های دیگه گرفته میشه (مستقیم)
خودم seo کار هستم و می تونم سایت رو توی گوگل خوب بالا بیارم
برنام هم اینه که توی چند ماه حداقل روزی 10000 بازدیدکننده داشته باشم.( بازاریاب خوبی هم هستم)
نظرتون در مورد اینا که گفتم چیه؟
چه جوری پول در بیارم بهتره؟ همکاری در فروش؟
راهنماییم کنید. مرسی
خیلی پیشبینی جالبی بود :happy: قبلا تجربه داشتین در این زمینه سایت دانلود یا نه براساس فرضیات گفتین !
برای سود دهی طبعا بهترین راه اینه که خودتون در کنار سایت یه فروشگاه داشته باشین و یه سری از محصولات رو بفروشین . البته شما سایت رو بیارین بالا بعد در مورد راه های دیگه سود دهی هم با هم صحبت میکنیم :)

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
خیلی پیشبینی جالبی بود :happy: قبلا تجربه داشتین در این زمینه سایت دانلود یا نه براساس فرضیات گفتین !
برای سود دهی طبعا بهترین راه اینه که خودتون در کنار سایت یه فروشگاه داشته باشین و یه سری از محصولات رو بفروشین . البته شما سایت رو بیارین بالا بعد در مورد راه های دیگه سود دهی هم با هم صحبت میکنیم :)
چشم. قبلا وبلاگم رو توی اولین بار ، یعنی موقعی که ثبتش کردم توی گوگل ، رتبش5 بود در صفحه اول. هنوزم که هنوزه همون جاست. البته 2 ماهی هم رتبش 1 اومده بود.
حالا بازم پیش بینیم جالبه؟:D

بالا