• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره به کسانی که میگن آخر موبایل ارزون میشه بعد عید یا نه !(صبر کردن بعد عید گوشی بگیرن)

به نظر شما قیمت گوشی و لوازم الکترونیکی کاهش پیدا خواهد کرد ؟

• Total voters
    28

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
در صورت ثابت موندن قیمت دلار در فصل بهار بدون شک قیمت لوازم الکترونیکی از اواسط اردیبهشت تا آخر خرداد پایین خواهد اومد ...

این قاعده ی کلی در بازار لوازم دیجیتال هست که همیشه بوده و هست ، مگر اینکه قیمت دلار بره بالا که شخصاً فکر نمیکنم تا یکی دو ماه آینده تغییری داشته باشه ، اون یه مقدار افزایش هم مربوط به ایام عید بود.

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
انشالله مذاکرات ایران با غرب نتیجه بخش باشه و تحریمها ار بین بره اگه اینجور شه همه چیز رو به راه میشه ایران واقعا خیلیشون دارن سختی میکشن ولی سعی کردن سرشون رو بالا نگه دارن باعث افتخاره که میبینیم ایران تو زمینه های مختلف با اینکه تحریمه خودش سعی میکنه به بومی سازی برسه اما قبول کنید سخته انشالله تو کل دنیا صلح برقرار باشه

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
با سلام
بنده امروز از یکی از دوستانم که کارش پخش عمده تلفن همراه است پرسیدم که قیمتا به چه صورتی میشه گرون میشه یا ارزون که قاطعیت گفت قیمت اسمارت فون ها در برندهای اصلی رو به کاهش است و همینطورم امروز شاهد کاهش قیمت حتی 100 هزار تومان گوشی اس 2 بودیم خواستم اطلاع رسانی کنم دوستانی که قصد خرید دارند به این امر توجه کنن-قیمت سکه هم کاهش پیدا کرد و به زودی به قیمت واقعی تر نزدیک میشه
با تشکر

haris1

Registered User
لایک‌ها
20
عمو 100 درصد نفت ایران رو الان دارن میخرن ... و اون 10 کشوری ک امریکا مثتثنی کرده باز اومدن و تقاضای نفت کردن ک ایران نپذیرفته و گفته ما صادراتمون کامله و نیازی به مشتری دیگه نداریم !

اره هند میاد میخره چین میاد میخره ولی به چه قیمتی به قیمت اجناس اشغالشون که پدر تولید داخلی رو دراوردن 

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
 اره هند میاد میخره چین میاد میخره ولی به چه قیمتی به قیمت اجناس اشغالشون که پدر تولید داخلی رو دراوردن 

داداش ناراحت نباش مردم رو درک میکنم خودم به خدا لنگ 5000 تومن شدم که گوشی بخرم منی که این همه معامله میکردم

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
دیدید:lol: اومد پایین

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
سکه شد 743 تومان
دلار 1890
قیافه دوستانی که میخواستند از آب روغن حیوانی بگیرند (فروش گوشی دست دوم با قیمت کذایی)دیدنی شده فقط دوستان تا میتونند اطلاع رسانی کنند به دوستان و آشنایان که دنبال خرید نروند که داره میاد پایین لامصب
nananaf.gif

0002031F.gif

154fs232528.gif

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
به نظر من برای مدت کمی میاد پایین ٫ بعد دوباره میره بالا... خیلی بعیده پایین بمونه یا سیر نزولی داشته باشه...

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
به نظر من برای مدت کمی میاد پایین ٫ بعد دوباره میره بالا... خیلی بعیده پایین بمونه یا سیر نزولی داشته باشه...

بهترین کار خرید نکردن هست تا سود انچنانی روش نکشن

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
فعلا دلار پاین اومد و ثابت شد انشالله همین منوال ادامه پیدا کنه قیمت ها باز هم کمتر میشن

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
فعلا دلار پاین اومد و ثابت شد انشالله همین منوال ادامه پیدا کنه قیمت ها باز هم کمتر میشن

اینم از پیشبینی ها کم شدن تحرریم بالاتر رفتن ارزش پولی بالا تر رفتن صادرات و کاهش نرخ دلار!

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
این تایپیک دقیقا مال زمانی بود که نزدیک عید 91 بود قیمت دلار رو ببینید ! و گوشی رو بورس و شاخ اون موقع واقعا افسوس خوردم پست ها رو بخونید دلار 1910 ! :):)

بالا