• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خريد پرينتر تا 700 تومان

jok4u

Registered User
لایک‌ها
35
سلام اميدوارم حال همگي خوب باشه
بنده قصد خريد پرينتري رو دارم تا باهاش كاور بازي ها رو چاپ كنم بيشتر كارم چاپ كاور بازي (رنگي) و متون سياه سفيد
حداكثر تا 700 تومن ميخوام هزينه كنم
ممنون ميشم راهنماييم كنيد

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام اميدوارم حال همگي خوب باشه
بنده قصد خريد پرينتري رو دارم تا باهاش كاور بازي ها رو چاپ كنم بيشتر كارم چاپ كاور بازي (رنگي) و متون سياه سفيد
حداكثر تا 700 تومن ميخوام هزينه كنم
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
سلام. با توجه به قیمت بالای کارتریج چاپگرهای جوهر افشان و تیراژ کم تولیدی , پیشنهاد بنده چاپگز لیزری رنگی هستش:
http://rayansaba.com/newshop6/hp-laserjet-pro-200-color-printer-m251n/
شاید کارتریج رنگی این چاپگر گرون باشه اما تیراژ بالایی داره.

jok4u

Registered User
لایک‌ها
35
ممنون از راهنماييتون بنده از يك چاپگر پرسيدم ايشون گفتن محصولات كانن خيلي خوبن نظر شريف شما چيه؟
بعد اينكه اين محصول با canon i-sensys 7100 cn مقايسه كردم اين بهتر بود البته شما وارد تريد ميتونيد يه مقايسه كنيد؟
http://www.canon-europe.com/for_home/product_finder/printers/laser/i-sensys_lbp7100cn/
550 تومنه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون از راهنماييتون بنده از يك چاپگر پرسيدم ايشون گفتن محصولات كانن خيلي خوبن نظر شريف شما چيه؟
بعد اينكه اين محصول با canon i-sensys 7100 cn مقايسه كردم اين بهتر بود البته شما وارد تريد ميتونيد يه مقايسه كنيد؟
http://www.canon-europe.com/for_home/product_finder/printers/laser/i-sensys_lbp7100cn/
550 تومنه
خواهش می کنم. مقایسه بین Canon و HP در حالت کلی منطقی نیستو هر کدام مزایا و معایب خودشو داره. اما از نظر پشتیبانی HP بهتره و در برخی مدلها Canon کیفیت ساخت و چاپ بهتری داره.
بین این چاپگری که لینک دادید و اونی که بنده معرفی کردم تفاوت محسوسی وجود نداره. به نظر بنده شما باید یه بررسی توی شهرتون بفرمائید و ببینید کدامیک از نظر قیمت تونر بصرفه تر و از نظر پشتیبانی قطعات و لوازم مصرفی بهتر سرویس دهی می کنن و بر این اساس تصمیم بگیرید.

makhmalee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
سلام
اگه رنگی می خواید جوهر افشان t50 اپسون بگیرید و تانک روش نصب کنید هزینه جوهر هر پرینت بین 30-50 تومن فول رنگ میشه
هم می تونید روی خود سی دی هم لیبل بازی در صورت نیاز چاپ کنید.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
اگه رنگی می خواید جوهر افشان t50 اپسون بگیرید و تانک روش نصب کنید هزینه جوهر هر پرینت بین 30-50 تومن فول رنگ میشه
هم می تونید روی خود سی دی هم لیبل بازی در صورت نیاز چاپ کنید.
اگر واقعا هزینه چاپش اینقدر کم میشه , این پیشنهاد از پیشنهاد بنده ارزنده تره.

makhmalee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
اگر واقعا هزینه چاپش اینقدر کم میشه , این پیشنهاد از پیشنهاد بنده ارزنده تره.
قیمت چاپ پایین ، کیفیت بالا نسبت به لیزری
فقط هرروز باید حداقل یک برگ چاپ کنند برای جلوگیری از گرفتگی هد دستگاه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
قیمت چاپ پایین ، کیفیت بالا نسبت به لیزری
فقط هرروز باید حداقل یک برگ چاپ کنند برای جلوگیری از گرفتگی هد دستگاه
در خصوص اینکه باید هر روز حداقل یه پرینت بگرین که جوهر توی نازلهاش بند نیاد در جریان هستم. پس در این صورت پیشنهاد بنده هم همینه. ممنون از اینکه تجربتون رو در اختیار بنده و انجمن قرار دادید.

jok4u

Registered User
لایک‌ها
35
بسيار عالي،ممنون از هر دو عزيز
من زياد اطلاعات ندارم جوهر افشان ها هم قابليت شارژو دارن؟ ميشه با هزينه كم شارژشون كرد؟ كيفيت كارشون از هم قيمت ليزري در زمينه چاپ رنگي بهتره؟ و كدوم دستگاه بيشتر عمر ميكنه؟
تشكر
راستي منظور از تانك چيه عزيز؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
بسيار عالي،ممنون از هر دو عزيز
من زياد اطلاعات ندارم جوهر افشان ها هم قابليت شارژو دارن؟ ميشه با هزينه كم شارژشون كرد؟ كيفيت كارشون از هم قيمت ليزري در زمينه چاپ رنگي بهتره؟ و كدوم دستگاه بيشتر عمر ميكنه؟
تشكر
راستي منظور از تانك چيه عزيز؟
خواهش می کنم. آره عزیز. اینی که دوستمون بهتون پیشنهاد دادن مخزنهای بزرگی بیرون از پرینتر وصل میشه و جوهر بصورت عمده ریخته میشه توش و ارزون در میاد هزینه شارژش. کیفیت کارشون هم خوبه. مقایسه کلی با لیزری به نظر من نطقی نیست. فکر دوامش هم نباشید که اگر درست ازش استفاده کنید مدتها براتون کار میکنه. تانک=مخزن بزرگ جوهر خارج از چاپگر که با لوله هایی به چاپگر وصل میشن.

jok4u

Registered User
لایک‌ها
35

jok4u

Registered User
لایک‌ها
35
اين نظرو تو ديجي كالا خوندم بنظرتون حقيقت داره؟
با سلام در مورد چاپگر رنگی بگم که اویل خیلی خوب کار میکنه اگر ازش استفاده نشه دیگه به درد نمی خوره من تا حالا 4 عدد چاپگر جوهر افشان داشتم عین 4 تا اون بعد از یک یا دوسال بیرون انداختم . و الا ن چاپگر لیزری دارم رنگی خیلی راضی هستم در مورد عکس خیلی خوب میزنه ولی روی همه کاغذ ها نمیزنه با کیفیت در ضمن بگم فقط لیزری hp خوبه درست هست خیلی گران باشه ولی راحت هستی.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
واقعا ممنونم ازتون
شما بفرماييد كه تانك و بايد جدا تهيه كنم؟ الان يه مدل بالاتر ديدم http://www.mihanmarket.com/Products/24378/مشخصات-و-قيمت-فروش-پرینتر-جوهرافشان-اپسون-EPSON-L800
نسبت به مدل قبلي 100 تومن اختلاف داره
بنظرتون منطقي هست همينو خريداري كنم؟
خواهش. شما همین T50 رو خرید کنید با حدود 100000 الی 200000 تومان براتون تانک روش نصب می کنن.نظر منم روی T50 هستش.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
اين نظرو تو ديجي كالا خوندم بنظرتون حقيقت داره؟
با سلام در مورد چاپگر رنگی بگم که اویل خیلی خوب کار میکنه اگر ازش استفاده نشه دیگه به درد نمی خوره من تا حالا 4 عدد چاپگر جوهر افشان داشتم عین 4 تا اون بعد از یک یا دوسال بیرون انداختم . و الا ن چاپگر لیزری دارم رنگی خیلی راضی هستم در مورد عکس خیلی خوب میزنه ولی روی همه کاغذ ها نمیزنه با کیفیت در ضمن بگم فقط لیزری hp خوبه درست هست خیلی گران باشه ولی راحت هستی.
اول که نظرات دیجی کالا رو نمیشه خیلی جدی گرفت چون اکثرا متخصص نیستند. در خصوص پرینترهای جوهر افشان در چند پست قبل هم دوستمون و هم بنده خدمتتون عرض کردم که حتما باید روزی یه کاغذ رو پرینت بگیرید. والا جوهر توی نازلهاش خشک میشه و به دردسر میفتید. با نظ این بنده خدا زیاد موافق نیستم.

makhmalee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
سلام
پرینتر l800 چون خود اپسون تانک خور کرده و جوهر اصلی هست قیمت بالایی داره و هر ست 6 رنگ جوهر فابریک 270000 تومن هست.
شما می تونی t50 خرید کنید همون جا کارتریج فابریک رو ازتون خریداری میکنن و با یه مقدار سردادن می تونید تانک روی پرینتر نصب کنید.
من الان توی مغازه جوهر افشان دارم تا روزی 200 برگ هم پرینت گرفتم و مشکلی نداشت و اگه درست استفاده بشه هیچ مشکلی تا چند سال نخواهید داشت و حتی سرویس هم نمی خواد بله با جوهر افشان اگه بخواید برید توی کار چاپ و تکثیر بعد از 2 سال شما پول 10 تا دستگاه رو درآوردید ازش پس نباید مهم باشه بخواید بندازیدش دور یکی دیگه بخرید!!؟
عکس از پرینتر با تانک و پرینتر فابریک
1.jpg url.jpg

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
پس بر اساس توضیحات داده شده , نتیجه نهایی همین خرید T50 هستش. دیگه هر جور خودتون صلاح می دونید اقدام کنید.

jok4u

Registered User
لایک‌ها
35
ممنون از هر دو عزيز واقعا استفاده بردم خيلي ممنون
بله 100% پولش درمياد،بازم تشكر ميكنم ازتون

jok4u

Registered User
لایک‌ها
35
عذر ميخوام دوستان جايي رو براي كاغذ گلاسه سراغ دارن؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
عذر ميخوام دوستان جايي رو براي كاغذ گلاسه سراغ دارن؟
شما اگر تهران تشریف دارید توی بازار رضا و اطراف اون و همچنین در مجتمع کامپیوتر ایران(تقاطع ولی عصر و طالقانی) تا دلتون بخواد انواعش رو دارند.

jok4u

Registered User
لایک‌ها
35
نه شمال هستم سايتي دارن بشه سفارش داد؟ يا ميفرستن شهرستان؟ چون كاغذ برچسب دار واسه dvd هم ميخواستم
ببخشيد اين مدل تي 50 يكم قديميه گشتم زياد پيدا نيست اينورا!در هرصورت موجود نبود و پيدا نكردمش مدل l800 رو پيشنهاد ميديد؟
تشكر

بالا