• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خريد پرينتر تا 700 تومان

makhmalee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
سلام سایت محاشاپ هست میتونید هم پرینتر بخرید هم لوازم جانبی و هم کاغذ
l800 هم خوب فقط بپرسید ببینید با جوهر غیر فابریک مشکلی نداشته باشه چون جوهر فابریک گرون هست
dvd printlabel بگیر که بتونی مستقیم روش چاپ بزنی و احتیاج به برچسب نداشته باشی

jok4u

Registered User
لایک‌ها
35
خيلي ممنون بي زحمت اين سوال اخر بنده رو هم جواب بديد ممنون ميشم
دو مدل داره يكي با جوهر اصلي اپسون 950 و يكي با جوهر ماديران كه 850،بنظرتون جوهر اصلي كيفيت بالاتري داره؟ ارزش داره 100 تومن ديگه هزينه كنم؟
سپاس

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
خيلي ممنون بي زحمت اين سوال اخر بنده رو هم جواب بديد ممنون ميشم
دو مدل داره يكي با جوهر اصلي اپسون 950 و يكي با جوهر ماديران كه 850،بنظرتون جوهر اصلي كيفيت بالاتري داره؟ ارزش داره 100 تومن ديگه هزينه كنم؟
سپاس
خواهش می کنم. به نظر من همون جوهر مادیران رو بگیرید. کیفیتش خوبه.

makhmalee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
سلام
شما همون مادیران خرید کنید شما که عکس اتلیه نمی خواید چاپ کنید که احتیاج به اصلی داشته باشید
----------
اگه از محاشاپ خرید کنید خودشون یه برگ راهنما می دن بهتون
اما اگه از بیرون خرید کردید چند تا نکته بهتون بگم شاید بد نباشه
1-فقط از کاغذ معمولی و کاغذ عکس استفاده کنید از کاغذ های ضد آب و گلاسه های معمولی استفاده نکنید
2-سرعت دستگاه رو روی fast قرار ندید موقع چاپ چون هد دستگاه داغ می کن و خیلی سریع خراب میشه
3-همیشه قبل از قرار دادن کاغذ داخل دستگاه کاغذ ها رو بر بزنید تا بهم نچسبیده باشه
4- دستگاه جوهر افشان رو هیچوقت خاموش نکنید و شبها روشن بزارید چون اتوماتیک عمل هد کلین انجام میده
5-اگه کار زیاد و سری انجام میدید دستگاه رو درجایی قرار بدید که خنک باشه و داغ نکنه که به هد دستگاه فشار نیاد
6- اگه احیانا خواستی عکس برای آلبوم شخصی یا عکس برای کسی چاپ کنی عکس رو لمینت سرد یا سلفون بکش که بعد از مدتی عکس قرمز نشه( این فقط جهت عکس هست و کاور بازی و کاور فیلم لازم نیست )

فعلا اینا یادم بود اگه چیزی دیگه دوستان می دونند یادآوری کنن

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
شما همون مادیران خرید کنید شما که عکس اتلیه نمی خواید چاپ کنید که احتیاج به اصلی داشته باشید
----------
1-فقط از کاغذ معمولی و کاغذ عکس استفاده کنید از کاغذ های ضد آب و گلاسه های معمولی استفاده نکنید
2-سرعت دستگاه رو روی fast قرار ندید موقع چاپ چون هد دستگاه داغ می کن و خیلی سریع خراب میشه
3-همیشه قبل از قرار دادن کاغذ داخل دستگاه کاغذ ها رو بر بزنید تا بهم نچسبیده باشه
4- دستگاه جوهر افشان رو هیچوقت خاموش نکنید و شبها روشن بزارید چون اتوماتیک عمل هد کلین انجام میده
5-اگه کار زیاد و سری انجام میدید دستگاه رو درجایی قرار بدید که خنک باشه و داغ نکنه که به هد دستگاه فشار نیاد
6- اگه احیانا خواستی عکس برای آلبوم شخصی یا عکس برای کسی چاپ کنی عکس رو لمینت سرد یا سلفون بکش که بعد از مدتی عکس قرمز نشه( این فقط جهت عکس هست و کاور بازی و کاور فیلم لازم نیست )

این تجارب بسیار ارزشمند رو حتما مد نظر قرار بدید. بنده دقیقا می دونم جناب makhmalee چقدر هزینه و ضرر کردن تا این تجارب ارزشمند رو بدست آوردن. خود بنده اینقدر روی Epson Stylus 300 ضررهای زیادی دادم تا فهمیدم چجوری باید باهاش کار کنم و وقتی متوجه شدم که دیگه کار از کار گذشته بود و جوهر توی نازلهاش خشک شده بود و باید هد و تانک همگی تعویض میشد و هزینه تعویضش 80% قیمت خود چاپگر در میومد.
از اینکه تجاربشون رو در اختیار شما و انجمن میزارن تشکر می کنم و امیدوارم همه قدر این تجارب رو بدونن که همگی به بهای گزافی حاصل میشه.

jok4u

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
----------

سلام يه دنيا ممنون،چشم،در يك فايل ورد ذخيره كردم.واقعا حرفهاتون بيشتر از قيمت پرينتر برام ارزش داشت،تشكر

jok4u

Registered User
لایک‌ها
35
این تجارب بسیار ارزشمند رو حتما مد نظر قرار بدید. بنده دقیقا می دونم جناب makhmalee چقدر هزینه و ضرر کردن تا این تجارب ارزشمند رو بدست آوردن. خود بنده اینقدر روی Epson Stylus 300 ضررهای زیادی دادم تا فهمیدم چجوری باید باهاش کار کنم و وقتی متوجه شدم که دیگه کار از کار گذشته بود و جوهر توی نازلهاش خشک شده بود و باید هد و تانک همگی تعویض میشد و هزینه تعویضش 80% قیمت خود چاپگر در میومد.
از اینکه تجاربشون رو در اختیار شما و انجمن میزارن تشکر می کنم و امیدوارم همه قدر این تجارب رو بدونن که همگی به بهای گزافی حاصل میشه.
از شما هم واقعا سپاسگزارم لطف كرديد در حق بنده

jok4u

Registered User
لایک‌ها
35
م
سلام
----------

من قبلا براي چاپ كاور از كاغذ گلاسه معمولي استفاده ميكردم كه بصرفه بود الان كه اين امكانو ندارم شما چي پيشنهاد ميديد؟ كاغذ a4 معمولي؟ چون گلاسه مخصوص عكس هركدوم هزارتومن ميفته

makhmalee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
من قبلا براي چاپ كاور از كاغذ گلاسه معمولي استفاده ميكردم كه بصرفه بود الان كه اين امكانو ندارم شما چي پيشنهاد ميديد؟ كاغذ a4 معمولي؟ چون گلاسه مخصوص عكس هركدوم هزارتومن ميفته
شما از کاغذ 115 گرمی فتو گلاسه استفاده کن هر 100 برگش حدودا 10-11 هزار تومن هست

behnamfrozen

Registered User
لایک‌ها
97
من هم اپسون که میگن خرکاره داشتم مدل p50 که مدل های t50 ,... هم مثل همون هستن و زیاد تفاوتی ندارن بجز سری l800 که وایفای و تانک فابریک داره ولی ایرادی که همشون دارن رزولوشن پایین و سرعت کم نسبت به کنن.پیشنهاد میکنم یک عدد پرینتر کنن مدل ip7240 با تانکش به قیمت 300 تومن بگیرید و حالشو ببرید واقعا عالیه رنگهاشم بیشتر از 20 تومن نمیشه و مثل اپسون ها نیاز به شیلنگ تخلیه نداره.این مدل جوهر افشان هست و اینم بگم شما تا 10 روز هم باهاش چاپ نکنی هیچ ایرادی پیش نمیاد.گول قیمت رو نخورید تو این مورد کنن واقعا گل کاشته و اگر پرینتر من هدش تموم بشه بازم از همین مدل میخرم.ضمنا با این قیمت وای فای هم داره .تا الانم باهاش 7 هزار تا کاور فیلم و بازی برا مشتریام زدم یه بارم نیاز به هد کلین یا مثل اپسون پر کردن کارتریج ها از تانک رو نیاز نداره که پرینترو دکمه هاشو نگه داری هد بیاد کنار بعد دکمه بزنی پر بشه.این دستگاه کاملا اتوماتیک هست و پر شدن رنگاش وقتی ارور میده فقط یه بار دکمه Resume زیر پاور رو میزنید

behnamfrozen

Registered User
لایک‌ها
97
ضمنا روی دی وی دی هم چاپ میکنه و با نصف قیمت شما کیفیت و بازده فوق العاده ای نسبت به رقباش با دو سه برابر قیمت خودش داره

makhmalee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
من هم اپسون که میگن خرکاره داشتم مدل p50 که مدل های t50 ,... هم مثل همون هستن و زیاد تفاوتی ندارن بجز سری l800 که وایفای و تانک فابریک داره ولی ایرادی که همشون دارن رزولوشن پایین و سرعت کم نسبت به کنن.پیشنهاد میکنم یک عدد پرینتر کنن مدل ip7240 با تانکش به قیمت 300 تومن بگیرید و حالشو ببرید واقعا عالیه رنگهاشم بیشتر از 20 تومن نمیشه و مثل اپسون ها نیاز به شیلنگ تخلیه نداره.این مدل جوهر افشان هست و اینم بگم شما تا 10 روز هم باهاش چاپ نکنی هیچ ایرادی پیش نمیاد.گول قیمت رو نخورید تو این مورد کنن واقعا گل کاشته و اگر پرینتر من هدش تموم بشه بازم از همین مدل میخرم.ضمنا با این قیمت وای فای هم داره .تا الانم باهاش 7 هزار تا کاور فیلم و بازی برا مشتریام زدم یه بارم نیاز به هد کلین یا مثل اپسون پر کردن کارتریج ها از تانک رو نیاز نداره که پرینترو دکمه هاشو نگه داری هد بیاد کنار بعد دکمه بزنی پر بشه.این دستگاه کاملا اتوماتیک هست و پر شدن رنگاش وقتی ارور میده فقط یه بار دکمه Resume زیر پاور رو میزنید
سلام
این مدل کنون الان 360 با تانک هست دورو هم میزنه همین رو هم دارم سرعتش خوب قیمت مناسب
من تعجب می کنم شما تا الان هد کلین نکردید!!
10 روز استفاده بدون هد کلین!!؟
1- دومین روز که باهاش چاپ نکنی اولین هد گرفتگیش رنگ قرمز هست
2-کنون 5 رنگ 2 تا مشکی 3 رنگی ولی اپسون 6 رنگ 2 قرمز 2 تا ابی 1 زرد و 1 مشکی که طیف گسترده تری از رنگ رو به شما ارائه میده
3- شلنگ تخلیه واسه تمام جوهرافشان ها لازم چون ابری که جوهر اضافی دستگاه رو جمع می کن بعد یک مدت پر میشه و دیگه یا باید ابر رو عوض کنید یا شلنگ میزارن که جوهر اضافی و بازیافتی رو تخلیه کن
4- محل کاغذ بیرون نداره و شما باید کاغذ رو توی سینی قرار بدی و توی دستگاه بزاری ولی اپسون کاغذ رو مستقیم میزاری توی دستگاه
5- در مورد اتوماتیک دستگاه چیپست ریست داره و ریست میشه اما برای ریست شدن باید کارتریج رو بیرون بیاری یک بار بزاری سرجاش تا ریست بشه
6- کلا دستگاه محکم برای کار می خواید اپسون بهترین پیشنهاد طبق گفته تمام سرویس کارها ، فروشندگان و مصرف کنندگان:ی
اما قیمت ip7240 قیمت 360 نصف قیمت یک l800

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
باز هم ممنون از اطلاعات جامع و تجارب گرانبهای جناب makhmalee . استفاده کردیم. واقعا سپاسگزارم.

behnamfrozen

Registered User
لایک‌ها
97
سلام
این مدل کنون الان 360 با تانک هست دورو هم میزنه همین رو هم دارم سرعتش خوب قیمت مناسب
من تعجب می کنم شما تا الان هد کلین نکردید!!
10 روز استفاده بدون هد کلین!!؟
1- دومین روز که باهاش چاپ نکنی اولین هد گرفتگیش رنگ قرمز هست
2-کنون 5 رنگ 2 تا مشکی 3 رنگی ولی اپسون 6 رنگ 2 قرمز 2 تا ابی 1 زرد و 1 مشکی که طیف گسترده تری از رنگ رو به شما ارائه میده
3- شلنگ تخلیه واسه تمام جوهرافشان ها لازم چون ابری که جوهر اضافی دستگاه رو جمع می کن بعد یک مدت پر میشه و دیگه یا باید ابر رو عوض کنید یا شلنگ میزارن که جوهر اضافی و بازیافتی رو تخلیه کن
4- محل کاغذ بیرون نداره و شما باید کاغذ رو توی سینی قرار بدی و توی دستگاه بزاری ولی اپسون کاغذ رو مستقیم میزاری توی دستگاه
5- در مورد اتوماتیک دستگاه چیپست ریست داره و ریست میشه اما برای ریست شدن باید کارتریج رو بیرون بیاری یک بار بزاری سرجاش تا ریست بشه
6- کلا دستگاه محکم برای کار می خواید اپسون بهترین پیشنهاد طبق گفته تمام سرویس کارها ، فروشندگان و مصرف کنندگان:ی
اما قیمت ip7240 قیمت 360 نصف قیمت یک l800
دوست عزیز من تعجب میکنم از پیشنهاد شما اپسون و کنن هر دو خوبن ولی این که میگین اپسون چون 6 رنگ هست بهتره دلیل نمیشه.کنن با 5 رنگ کیفیت بهتری رو میده چون رزولوشن کنن بالاتر از اپسون هست کیفیت بهتری رو میده و برای کسایی مثل ما که کارشون دائما پرینت کاور بازی و فیلم هست این بهترین گزینه هست و سریعتر هم پرینت میکنه نسبت به اپسون و این هم که شما میگی هر هفته هد کلین میکنی به نظرم کارتریج تون فابریک نیست و منم قبلا اینو دست دوم خریده بودم و هر هفته و هدکلین میکردم.که بعدش فهمیدم کارتریجم فیک بوده و بعد از تعویض الان چند ماهه یکبار هم هد کلین نکردم و بسیار رازی هستم و تمام رنگ ها رو عالی میزنه.و بهترین مزیتش اینه که دستگاه خراب بشه راحت میندازمش دور نو میخرم ولی اپسون 1 تومنی رو راحت نمیشه دور انداخت.هدش هم 600 تومن پولشه.نه میتونی نگه داری و نه میتونی بندازیش دور چون نوش خیلی گرونه.300 تومن با تانک کجا 1 تومن کجا.قیمتی هم که دارین بالا هست خواستین ادرس میدم بهتون تهیه کنید.الان دیگه هیچ برندی بهترین نیست و همه برندها تلاش میکنن مشتری جذب کنن و لی این مدل خوش قیمت ترین پرینتر با کیفیت بسیار مطلوب و دستگاه بی آزاری هست.من خودمم قبلا اپسون داشتم ولی دیگه حاضر نیستم تجربه دیگه ای رو برای اینکه ثابت کنم از این دستگاه بهتر هست رو با مبلغ بیشتر کنم.

makhmalee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
کارتریج تون فابریک نیست
سلام
دوست عزیز اگه کارتریک اصل باشه که دیگه تانک خور نیست
کلا 3 نمونه کارتریج داریم یا اصل هستن و فابریک کارخانه یا مخزن یا قابل شارژ که اون دوتای بعدی کلا تو بازار فیک هست
الان دیگه هیچ برندی بهترین نیست و همه برندها تلاش میکنن مشتری جذب کنن و لی این مدل خوش قیمت ترین پرینتر با کیفیت بسیار مطلوب و دستگاه بی آزاری هست.
منم نگفتم اپسون عالی هست و مشکلی نداره
من در زمینه کاری خودم با اپسون r260 و t50 و p50 , 1410 کارکردم الانم هم 1410 اپسون دارم و 7240 کنون به نظرم کارایی اپسون بهتر بود حالا چون شما می گید 7240 بهتر هست نظر شما هم محترم دوست عزیز

behnamfrozen

Registered User
لایک‌ها
97
سلام
دوست عزیز اگه کارتریک اصل باشه که دیگه تانک خور نیست
کلا 3 نمونه کارتریج داریم یا اصل هستن و فابریک کارخانه یا مخزن یا قابل شارژ که اون دوتای بعدی کلا تو بازار فیک هست

منم نگفتم اپسون عالی هست و مشکلی نداره
من در زمینه کاری خودم با اپسون r260 و t50 و p50 , 1410 کارکردم الانم هم 1410 اپسون دارم و 7240 کنون به نظرم کارایی اپسون بهتر بود حالا چون شما می گید 7240 بهتر هست نظر شما هم محترم دوست عزیز
راستش من اولش که اینو دسته دو خریدم کارتریج فیک روش بود بعد پدرمو رداورد رفتم کارتریج اصلشو انداختم تازه الان فهمیدم کنن یعنی چی و چقد ارزیش داره
ضمنا آخرین کلام رو خدمتتون عرض کنم که کاملا توجیه بشید .من نمیگم این بهترینه ولی با این قیمت داره با بهترین هایی که 2-3 برابر قیمت خودشون هست داره رغابت میکنه و کیفیتش هم بهتر از اونا نباشه بدتر نیست. تقریبا بی رغیب هست تو بازار و کاملا بصرفه برای تعویض هست

بالا