1 - 2 - 4 . زنگ بزن 125 بگو میخوام کپسول بخرم کجا برم. راهنماییت میکنهسلام
نیاز به راهنمایی و استفاده از تجربه دوستان دارم:
1- بورس فروش کپسول خاموش کردن آتش در تهران کدوم منطقه هست؟
2- کدوم شرکتها معتبر هستند ؟
3- اصولا برای ماشین کپسول واقعا بدرد میخوره یا فقط یه چیز سمبلیک؟
4- کپسول چند کیلویی مناسب هست ؟
5- تا حالا شده برای ماشین شما مشکل به این صورت رخ بده و با کپسول کار کنید؟ موثر بوده یا فقط کمی کنترل کرده ؟
تشکر و سپاس
چندتا ماشین سوزوندی دادا1 - 2 - 4 . زنگ بزن 125 بگو میخوام کپسول بخرم کجا برم. راهنماییت میکنه
3 - 5 . به درد میخوره و موثر هست ، نمادین و سمبلیک نیست.
فقط اون موقه که ماشین داره میسوزه چون حول میشی ، یادت میره لوله ی کپسول رو بگیری دستت، تا اهرم رو فشار میدی لوله میخوره تو صورتتجاشم تا یه هفته می مونه![]()
![]()
اگه میخوای کارکرده بگیری.اول از همه توصیه میکنم اصلا سراغ مدل پایین نرو.چون هزار تا اما و اگر داره.حالا هر چند ماشین رو پا باشه.ولی قطعات دیگه فرسوده شده و فقط واست خرج تراشی میکنهدرود دوستان عزیز
بعد از مدتی این تاپیک رو آپ کردم
خرید ماشینی که دور رنگ باشه چقدر ریسک داره ؟ البته به شرط اینکه تصادفی نباشه ؟
ماشینی مثل فولکس گل الان به نظرتون خرجش بالاست ؟ قطعش میگن کم هست و سالم هم کم میشه پیدا کرد ؟
با سپاس
با این گرونی های اخیر بازهم کلاس رایگان میزان؟ متولیش آتش نشانی هست؟ تا حالا نشنیده بودم.چند تا نکته بگم :
1- کپسول کوچک ها که می زارن تو اتاق دکوری هست
2- بدون آموزش شاید با کپسول باعث شعله ور تر شدن آتش بشید ، پس حتما کلاس های رایگان آموزشی شرکت کنید و یه کپسول رایگان هم هدیه بگیرید ( تهران البته )
3- بسته به نوع آتش باید کپسول خاص تهیه کرد و فراموش نکنید اتفاقی افتاد با کارایی کپسول شما هماهنگ هست یا نه ( رجوع به نکته 2 )
4- برای منزل هم تهیه کنید حتما
با این گرونی های اخیر بازهم کلاس رایگان میزان؟ متولیش آتش نشانی هست؟ تا حالا نشنیده بودم.
تشکر و سپاس
درود دوستان عزیز
بعد از مدتی این تاپیک رو آپ کردم
خرید ماشینی که دور رنگ باشه چقدر ریسک داره ؟ البته به شرط اینکه تصادفی نباشه ؟
ماشینی مثل فولکس گل الان به نظرتون خرجش بالاست ؟ قطعش میگن کم هست و سالم هم کم میشه پیدا کرد ؟
با سپاس
اخه میخوام هر وقت خواستم بیارمش بالا اگه لوازمی کنم که نمیشه دیگه در ضمن هزینش هم فک کنم زیاد بشه
موززززززززززززززززززززززززززبره پراید دوتا از این تحته های موج سواری بگیر بذار صندلی عقب شیشه رو بکش پایی نصفش بمونه بیرون...یه ملخک هم بذار رو صندوق عقب..بنداز تو اتوبان برو رو 80-90 تا..کم کم پرواز میکنی و اووووج میگیری از زمین و این زندگی...........
آخه تو ایران رینگ ولاستیک استاندارد و اورجینال هست یا صفحه و و لنت غیر تقلبی و یا ........ک دنبال اسپورت کردن هستی!!!
چه بسا زیاد دیدم کسایی که 405 و پرشیا و پراید و...کف خواب میکنن رینگ ولاستیک میندازن و ....تو کیلومتر لاستیک قیچی میکنه پولوس خرد میشه با جوونشون هم بازی میشه و منجرب فوت میشه همین رینگ و لاستیک و تولیدات وطنی غیر استاندارد!.....
چه قیمتاس?![]()