• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
منم دوز پسر دارم
happysmiley.gif
laughingsmiley.gif

شوما چپیس دوست پسر قبی داشتی یا نداشتی؟:blink:

ROMINA ALONE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
اینجا جمله بندیت درست نیست چون بنظر داری رسما به خودت توهین میکنی ادیتش کن :happy: بعد اینکه دوست پسر هم داری دیگه کلا ادیت کن :lol:

منم دوز پسر دارم :happy: :lol:

یا احمق هستید یا خودتون به احمق بودن میزنید چون فهمیدید منظورم چی بود مشکل تایپ پیش میاد نمیدونستم ادمهای بیکاری هستند که منتظرن یکی اشتباه تایپ کنه بعد بهش تیکه بندازن متاسفم واستون

hesam_wb

Registered User
لایک‌ها
515
میشه همینجا توضیح بدید

خوب توضیح میدم.
اولین موضوع گول اینو میخوری که داری ماشین خارجی میخری و قطعا خدمات پس از فروش خوبه،اما به هیییچ وجه خدمات پس از فروش عالی نداره،حتی متوسط هم نیست،افتضاحه.
ماشین یکی بدیهاش اکسل عقبه بعدش ریزش رنگه(یه چیز افتضاحه،شب میخابی صبح پامیشی میبینی یذره رنگش رفته)،توی ۵۳۰ ها صدای کمک جلوه که این موضوع رو تو ایکس۳۳ ندیدم.
من از ماشین زیاد کار میکشم و اعتقاد دارم پول دادم استفاده کنم(نه خرکاری هااا) همون کاری که با بقیه میکشیدم با اینم میکشم،اما راستش هر ۱ماه و نیم جام تو نمایندگیه چون یه چیزیش شده...
کولر ماشین به موتور ۲۰۰۰ نمیخوره و نسبتا ضعیفه.
موتورش واقعا جون ۲۰۰۰ رو نداره و ضعیف حساب میشه،به صورتی که بزور به ۱۶۰۰ پژو میرسه.
بدنه بسیار ضعیفه،شاسی بسیار ضعیفه.
عزیزان من ماکسیما،زانتیا،کرولا۲۰۰۵،آوانته،ورنا،پارسELX رو تجربه کردم،این ماشین در برابرشون آشغال به تمام معناست.
فقط من تجربه شخصی خودمو نسبت به ۵۳۰ گفتم،کاری با ۳۱۵ و ۲۰۶ ندارم،اما مطمئن باشید که ماشین ایرانیم عالی نیست ولی همینکه هرجا بری تعمیرکارش هست و وسایلش گیر میاد خوبه چونکه اینا بنز نیستند که تا ۵سال نیاز به تعمیر نداشته باشه !!
اینهعا نظر شخصی من بوده و وحی منزل نمیباشد.
یا علی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
یا احمق هستید یا خودتون به احمق بودن میزنید چون فهمیدید منظورم چی بود مشکل تایپ پیش میاد نمیدونستم ادمهای بیکاری هستند که منتظرن یکی اشتباه تایپ کنه بعد بهش تیکه بندازن متاسفم واستون

اولا احمق خودتی
دوما پیشنهاد کردم ادیت کنی تا کاربرا فکر نکنن ..... هستی
سوما اره منظورتو فهمیدم مخصوصا اونجایی که گفتی دوست پسرم :happy:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
شما چقدر بیکارید واقعا به سرتون زده ها!!! برید پی کار و زندگیتون به دوز پسر و دختر هم چیکار دارین:D

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
شما چقدر بیکارید واقعا به سرتون زده ها!!! برید پی کار و زندگیتون به دوز پسر و دختر هم چیکار دارین:D

ولا مردم جدیدا میخوان در مورد یه چیزی نظر بدن نا خوداگاه دوست پسر دوختراشونو تو جمله جا میدن:hmm:

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
آره بابا یه عده اسگل.پیدا میشن بهانه های الکی...نمیدونم بنزین مصرف میشه...فلان میشه...
جمعش کنید بابا...

میخوای توی قبر کولر بزنی؟

خب داری توی این دنیا استفاده کن دیگه بدبخت گدا!!

طرف 206 داره شیشه رو کشیده پایین بی شعور گدا!

ای کاش ما یه جو ارزش برای انتخاب دیگران قایل بودیم!!

ای کاش هیشکی فکر نمی کرد علامه دهره و دیگران رو بکوبه

ای کاش تکثر در عقیده و استعداد انسانها رو قبول داشتیم!

گو پدر بابایی که میگه ما ایرانی ها تاریخ و فرهنگ چند هزار ساله داریم! به نظر من بی ادب ترین و بی فرهنگ ترین انسانها همین ایرانی ها هستند!

ای کاش بجای فقر فرهنگی , فقر اقتصادی باشه!!

MoHaMaD-Z

Registered User
لایک‌ها
224
بعضیا که میگن MVM بهتره یا سوار MVM نشدن یا سوار 206 نشدن
یا اصلا نمیدونن ماشین چیه !

اون حرومزاده چینی رو با 206 با اصالت مقایسه نکنین خواهشا :D

206 به اندازه یه بنز قابلیت گذاشتن آپشن داره که MVM توی خوابشم اونا رو ندیده !
بدون شک 206 ...

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
شك نكن ٢٠٦

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
جز پرايد بقيه هيج مشكلى نداره

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
آره بابا یه عده اسگل.پیدا میشن بهانه های الکی...نمیدونم بنزین مصرف میشه...فلان میشه...
جمعش کنید بابا...

میخوای توی قبر کولر بزنی؟

خب داری توی این دنیا استفاده کن دیگه بدبخت گدا!!

طرف 206 داره شیشه رو کشیده پایین بی شعور گدا!
من زیاد میبینم تو اهواز.. یارو زانتیا خریده.. شیشه رو اورده پایین و هی نفس نفس میزنه.. خب بگو آخه آدم عاقل این همه پول دادی جای اون ماشین 2-3 لیتر بنزین 700 تومنی بیشتر بسوزونی به کجات فشار میاد؟!!
من که سوار پراد داغونمون میشم در اولین فرصت کولر رو روشن میکنم.
بخدا فرقش فقط 2000-700 تومنه!!
خداییش چقدر پول خرج کارت شارژ و سیگار 350 تومنی و این مزخرفات میکنیم!!!!
بخدا پول یه لیتر بزنین هم اندازه ی همون پول دو نخ سیگاره.. !!!

چرا انقدر خود آزاری ناآگاهانه داریم؟!!!

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247

همین 206 مناسب شما و امثال شما بی ادب هاست. لیقاتتون همه ک 40تومن بدید ب اشغالی ب نام 206SHIT .شوما ک اینقدر گ-گ میکنی 4تا برتری 206 نسبت به 513 رو بگو ببینم؟ برتری ک نه خودت فکر میکنیا برتری ک تو سایت ها ومجله های معتبر ذکرشده...

==========

این دوستانی ک میگن 206-206 بیان یذره اطلاعات بدن بره چی 206؟ مشخصه هیچ اطلاعاتی ندارید اعم از اطلاعات فنی.

=========

ب جرات میگم 206 هیچ برتری ای نداره نسبت ب 513 بلکه از لحاظ کیفیت قطعات و...چند پله از 513پایین تر قرار داره(من مث شما ها از مفاصل انتهایی م حرف نمیزنم کلی دلیل و مدرک براش هست).. یذره مجله ماشینی چیزی بخونید حداقل یه سرچ ساده تو گوگل بزنید ببینید کارشناس های خودرو چی گفتن ..

========

تو تایپک یه عزیر دیگه هم ب این موضوع اشاره کرده بودم و استارتر هم خودش اخر سر فهمید 315 چندتا پله بالاتر از 206 قرار داره. نقل قول میگیرم از پست م

ام وی ام 315نسبت به 206 جادار تره اونم خیلی
biggrinsmiley.gif
. از نظر اپشن ها 206 جلو این حرفی بره گفتن نداره (,واقعا نمیدونم چرا یه عده 40 خرده ای میدن ب 206!!) موتورش هم ک برمیگرده ب دهه 90!

+ +

+ +

=================
مشخصات ش هم اینه

ابعاد و وزن

ارتفاع*عرض*طول -------1492*1686*4139 (میلی متر)
فاصله دو محور--------- 2527 (میلی متر)
حداقل شعاع گردش --------5/5 (متر)
وزن خالص-----------1200 (کیلوگرم)
سایز لاستیک -------- 15 R 60/185

موتور و قوای محرکه
حجم موتور-----1500 (CC )
تعداد سیلندر------ 4 سیلندر خطی
مکانیزم سوپاپ ها------- DOHC 16 سوپاپ
ضریب تراکم------- 1:5/10
انتقال نیرو-------- 5 دنده دیسکی
حداکثر قدرت------ 6000/109 (دور در دقیقه/اسب بخار)
حداکثر گشتاور------ 3000/140 (دور در دقیقه / نیوتن متر)
حداکثر سرعت-------- 160 (ساعت/کیلومتر)
حجم باک -------- 50 (لیتر)

تجهیزات
سیستم ایمنی و تعلیق
کیسه هوا
از نوع SRS برای راننده و سرنشین جلو
کمربند ایمنی
کمربند 3 نقطه ای برای سرنشین جلو
کمربند 3 نقطه ای برای سرنشین عقب (چپ و راست)
کمربند ایمنی برای سرنشین وسط
سیستم ترمز
ABS+EBD
سیستم ترمز دستی برای چرخ های جلو
سیستم ترمز دستی برای چرخ های عقب
سیستم ضد سرقت
سیستم ضد سرقت الکترونیک Immobilizer
چراغ های مه شکن
مه شکن جلو
مه شکن عقب
تعلیق جلو
سیستم مستقل Mc Pherson با فنر پیچی و میله نگهدارنده و ضد لغزش
تعلیق عقب
سیستم تعلیق کشنده چندگانه با فنر پیچی

MoHaMaD-Z

Registered User
لایک‌ها
224
دوست گلم من گفتم اون ماشین حرومزادس خدایی نکرده نگفتم صاحبان اون ماشین حرومزادن که ؟!؟!؟! :|
اون مجله هایی که شما خوندین به درد عمه ی مدیرعامل MVM میخوره !

برتری های 206 رو هم الان خدمتتون عرض میکنم

1 - ایمنی بیشتر
2 - کیفیت بالاتر ( با اینکه ایرانی شده باز کیفیتش از اون 315 آشغال بهتره )
3 - موتور خیلی خیلی خیلی بهتر ( خودتون هم میدونین MVM توانی که برای ماشیناش ذکر میکنه دروغه )
4 - آپشن های بیشتر
5- شتاب بیشتر
و ...
ماشینایی چینی فقط ظاهر گول زننده ای دارن ( آخه بدبختی ظاهرشونم قشنگ نیست )
یه سوال از شمایی که ادعاتون میشه دارم !؟! توی اون محله مزخرفی ( مضخرفی ) که شما خوندین ننوشته بود 206 قابلیت نصب سنسور نور و بارون داره ؟!
قابلیت نصب سیستم ESP چی ؟!
کروز کنترل با اون دقت چی ؟!
سیستم مالتی پلکس بسیار پیشرفته چی ؟!
سیستم RT3 همراه با آنتن GPS چی ؟!
LCD type B & C چی ؟
شرکت MVM اینارو اصلا تو خوابش دیده ؟! اصلا همون ESP واسه کل 315 کافیه !

شما برین در مورد 206 تحقیق کنین بعد بیاین با هم صحبت میکنیم !!!! :) البته تحقیق از اون کتاب داستانایی که شما میخونین نه ! ;)

فکر میکنم الان مشخص شد که کی داره گ - گ میکنه !!!

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247

اصن در اون حدی نیستی ک بخوای راجع یه کمپانی + ملجه ماشین و مطبوعات مربوط ب خودرو نظر بدی ( از پست هات ب این نتیجه رسیدم ک اصن در این حد نیستی)

==============================================================================================

نه از لحاظ ایمنی حرفی بره گفتن داره 206 و از لحاظ کیفیت و نه از لحاظ آپشن موتور خیلی خیلی بهتری ک میگه حکم پیرمرد رو داره موتوریه ک بره دهه 90ــه ها ! چه انتظارایی از موتور پژو دارن لوول..

تک تک اینارووی ک گفتی مدرکی براشون داری؟

یه سوال از شمایی که ادعاتون میشه دارم !؟! توی اون محله مزخرفی ( مضخرفی ) که شما خوندین ننوشته بود 206 قابلیت نصب سنسور نور و بارون داره ؟!
قابلیت نصب سیستم ESP چی ؟!
کروز کنترل با اون دقت چی ؟!
سیستم مالتی پلکس بسیار پیشرفته چی ؟!

بله ببر بیرون نصب کن ببین چقد برات فی میخوره عمرا زیره 10 تومن بشه. اصن کی تو ایران همچین کاری میکنه! اگه اینکاره بودن رو خوده ماشین میذاشتن...513همه اینارو یک جا داره نه فقط اینا بلکه سیستم های پیشرفته دیگه ک اون بالا ذکر کردم...

=====================================================

قشنگ مشخصه ک هیچی نمیدونی از اینو اون یه چی شنیدی داری باره اینو اون میکنه..اینو اون ک مثل شما ساده لوح نیستن..

MoHaMaD-Z

Registered User
لایک‌ها
224
سیستم ESP با نصب و همه چی 3 میلیون
سنسور نور و بارون با نصب کمتر از 400 تومن
کروز کنترل 150 تومن با هزینه نصب
تازه کروز کنترلش لیمیتر هم داره
315 ESP داره ؟! کروز کنترل با لیمیتر داره ؟! سنسور نور و بارون داره ؟! LCD type B&C داره ؟! لطفا شعر نگین :)))))))))
راستی یه نگاه به اینجا بنداز و ستای 315 رو با باقیه ماشینا ببین :))))))
تست شتاب MVM315 با ROA1600
درضمن عقب افتاده جان یه سر به اینجا بزن اطلاعاتت رو نسبت به 206 بیشتر کن بعد بیا با اون اسباب بازی مقایسش کن !
انجمن تخصصی پژو 206

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
من زیاد میبینم تو اهواز.. یارو زانتیا خریده.. شیشه رو اورده پایین و هی نفس نفس میزنه.. خب بگو آخه آدم عاقل این همه پول دادی جای اون ماشین 2-3 لیتر بنزین 700 تومنی بیشتر بسوزونی به کجات فشار میاد؟!!
من که سوار پراد داغونمون میشم در اولین فرصت کولر رو روشن میکنم.
بخدا فرقش فقط 2000-700 تومنه!!
خداییش چقدر پول خرج کارت شارژ و سیگار 350 تومنی و این مزخرفات میکنیم!!!!
بخدا پول یه لیتر بزنین هم اندازه ی همون پول دو نخ سیگاره.. !!!

چرا انقدر خود آزاری ناآگاهانه داریم؟!!!

منم از این احمقها زیاد میبینم معمولا هم ادمهای مسن و دهاتی و جمله خاااااااااااک بر سرت رو همیشه نثارشون میکنم :happy:
ادم وقتی وسیله ایی رو میخره باید از تمام امکاناتش اسفاده کنه

MoHaMaD-Z

Registered User
لایک‌ها
224
اگه خودروتون داخلی هست مخصوصا از خانواده پژو مطمئن باشید ک بعد از مدتی باعث بالارفتن سوخت-کاهش شتاب-بالا رفتن مواد آلاینده و..خواهد شد.

حتی رو ECU ماشین هم ممکنه تاثیر منفی بذاره ...در جا کولر گرفتن در مدت زمان طولانی خیلی مضره بره ماشین( منظور ماشین های جاپونی و آمریکایی و ...نیست رواونا هیچ تاثیری نداره)

اگه خودرتونو داخلی هست سعی کن زیاد بهش فَشار نیارید :D
شما برین اطلاعاتتون رو کامل تر کنین ! :))
خانواده پژو تنها مشکلی که ندارن مشکل کولره !
درضمن وقتی به ماشین فشار بیاد ECU خود به خود کولر رو خاموش میکنه ! روی 206 اینجوریه
من از تهران تا شیراز همش کولر گرفتم . موقع روشن بودن ماشین حتی یه ثانیه هم کولر رو خاموش نکردم . تازه بعضی جاهام 150-160 رفتم . مصرف سوختمم صدی 6 بود ...

کولر رو گذاشتن که استفاده کنین

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247

اولا عقب مونده مولدهای شما هستن ک باعث شدن ک یه عقب مونده دیگه ک شما باشی متولد بشی......

دوما شما داری با 206 تیپ 5 مقایسه میکنی ک درست نیست ک حالا چون ام وی ام با موتورضیعف ترش 108 اسب تولید میکنه نزدیک باشه ب تیپ پنج 1600 ک 110 اسب تولید میکنه ..از اون وَرم تو رده قیمتی درست نیست با تیپ 5 مقایسه کردن 315قیمت ش 37تومن هست باید با 206 تیپ 3 ک قیمت ش 37تومن هست مقایسه بشه (ک همه جا تو همه ی سایت های معتبر با 206 تیپ 3 مقایسه کردن مخصوصا فلاسفین بزرگ تی تی ) نیت مقایسه کردن در اینه ک با این بودجه و یکسان بودن قیمتشون کدومشون بهتره(ملاک قیمت هم قیمت های این سایت و اون سایت نیست ش بری بازار خودت میبینی ک گرون تره نسبت ب 315) در مقایسه همه جوانب رو باید در نظر بگیری اللخصوص حجم موتور وپیشرانه و......در حالی ک برتری نسبی هم دارن در مقایسه با تیپ 5

315 ESP داره ؟! کروز کنترل با لیمیتر داره ؟! سنسور نور و بارون داره ؟! LCD type B&C داره ؟! لطفا شعر نگین
smilingsmiley.gif
))))))))

کسچیپس نگو اینارو هیچ کدوم از 206 ها ب صورت فابریک روی ماشین نداره تک تک ش روباید جداگانه پول بدی خریداری کنی. تو خوده سایت ایرانخودرو مشخصات 20 تیپ 206 رو گذاشته ک هیچ کدومشو ندارن اینایی رو ک از مفاصل ت در آوردی
تفاوت بین کلاسها ( پژو 206، پژو پارس، سمند، سوزوکی) | ایساکو

این سیستم هایی رو ک اسم بردی باید جداگونه نصب کنی

کروز کنترل و لیمیتر و esp و اینا رو هم میشه رو پراید هم نصب کرد 315 ک جای خود دارد
(کروز کنترل رو فک میکنم 315 ب صورت فابریک داشته باشه)

ولی ام وی ام ب صورت فابریک این تجهیزات اضافه رو رو خودش داره

ایموبیلایزر،- قفل مرکزی با ریموت رادیویی-، کمربندهای ایمنی جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع،- سیستم کنترل بخار بنزین،- رینگ و لاستیک فولادی،- صندلی راننده با قابلیت تنظیم ارتفاع، -پشت سری جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع-، صندلی عقب با قابلیت تاشو،- سیستم تنظیم سرعت برف پاک کن با سرعت خودرو.

206حتی رینگ هم نداره ! با قالپاق عرضه میشه (مثل همه تولیدی های داخل) حتی تو تست سایت پدال ذکرشده ک 315 سیستم پخش mp3 با پورت USB ۲- تنظیم برقی چراغ های جلو ۳- سنسور دنده عقب.4.موبایل هندزفری 5.رادار و.. داره در حالی ک 206 نداره

در مورد شتاب هم ک لینک آپارت گذاشتی ک حرف از روآ آورده. باید بگم ک حتی یذره عقل خودتو ب کار نمیندازی ک شتاب صفرتا 100 روآ 1600 برابرست با 14.7 ....ولی شتاب ام وی ام 315 با موتور 1400 برابر ست با 12
یکم سرچ کن عقب زاده

تازه با با تغییر programming بر روی ECU این خودرو، شتاب و کشش 315 رو میتوان بهبود بخشید

دیگه اینقدر خودتو خسته نکن تو تموم مقایسه هایی ک دیدم اعم از هفته نامه خودرو مم-مجله ماشین-سایت تی تی -سایت پدال و.....315 ب عنوان *بهتر* دست یافته

==========

البته 315 مدلهای ایلات و لوکس هم داره ک هم از لحاظ ظاهری و هم فنی و هم آپشن و...قابل مقایسه نیست با این

Last edited:
بالا