تعارف تیکه پاره نکنید...
راستیتش اینه اگه ماشینت ایرانیه تقریبا کاری نمیتونی بکنی! مگه با رنگ کردن کل اون قسمت! بتونه و ...
چه ربطی به ایرانی بودن داره :O
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
تعارف تیکه پاره نکنید...
راستیتش اینه اگه ماشینت ایرانیه تقریبا کاری نمیتونی بکنی! مگه با رنگ کردن کل اون قسمت! بتونه و ...
چه ربطی به ایرانی بودن داره :O
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
یادش بخیر.دوم سوم ابتدایی بودم.پسر همسایمون رفته بود جاپن اومده بود یه پیکان آبی خریده بود چقدر خوشگل بود این ماشین به نظرمن.میگفتم میشه من خودم یه روزی یدونه از اینا داشته باشم ورانندگی کنم.
الان نزدیک نه ساله گواهینامه دارم ماشین جلو در خونست(البته از اونا نه) ولی اعصابم خراب شده نمیتونم پشت فرمون بشینم.ای روزگار
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
131 SX نکنه!
ژاپنی - آمریکایی داری در خدمتیم
آمریکایی فقط در بخشLowRide امکانش هست
داداش برو تو بازارچه تیونینگ تاک /فروشنده اقا سیاوش برزیل
بازارچه نداره! دیدم الان
؟؟؟
![]()
+
http://forum.persiantools.com/t465282.html
=
![]()
======================
ظبط نه!!! هدیونیت!!! (البته خوده مغازه دار ها هنوزم که هنوزه میگن ظبط یا پنل! چیپس انتظار از مردم هست دیگه!)
داداش اطلاعاتت ناقصه ها عکس آواتار بنده محلقا جباریه مدل ایرانی که هر سال تو یه مسابقه شرکت میکنه و جایزشو تقدیم کودکان بی سرپرست و زلزله زدگان میکنه _ والا دیگه از اینکه بوتاکس کرده یانه و اینام خبری ندارم
تصحیح شد ظبط غلطه هدیونیت درست![]()
هر***میخواد باشه باشه به من شهروند چیپس مربوط! من فقط یه مداد شمعی میبینم که دوتا چشم داره!
مدل که هیچ اینجا شیمیل داریم که زیر چادر پنهان شدنوای به روزی که به اذن عاقا چادرها کنار زده شود........
ظبط هم نه ! ظفط!(بَ غول ترک ها)
....
اما نظر من در مورد این تاپیک : 131SX ارزششو نداره! ماشون مگه جای آهنگ گوش دادن ــــه!