• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
من هم پراید هیدرولیک دارم چندماه بود فرمونش اذیت میکرد 10 تا نمایندگی بیشتر بردم 2 بارم بازش کردن ولی نفهمیدن از چندتا سایتهای تیونینگ و ... پرسیدم کسی نمیدونست دلیلش چیه 1روز سرپیچ تند جاده پیچ پیچید ما اومدیم بپیچیم فرمون ماشینمون نپیچید زدیم ترمز از شانسمون پدال ترمزمونم کنده شد خلاصه رفتیم توی خاکی شاسی و شیشه و تمام ماشین داغون شد بعد صافکاری و... بردیم نمایندگی دوباره چک کردن دیدن 2 پیچ که جعبه فرمون رو بسته نگه میداره به بدنه یکیش شل شده بوده از جا دررفته که باعث شده بوده لوله روغن هیدرولیک کنده بشه سرپیچ و فرمون کار نکنه-کلاچش هم نو گیرم نیومد خودم مجبور شدم بازش کنم با کلی دردسر چون باید از قربیل فرمون تا پایین کاملا باز میشد بعدشم جوشکاری کردیم انداختمش سرجاش ولی نامردا قبول نکردن سهل انگاری از خودشون بوده که پیچها شل بوده و این وسط 2 میلیون خرج ماشین شد:(
اوه اوه :O جناب ۲میلیون فدای سرتون.همین که سالم هستید خدا رو شکر.اینجا ایران است...

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
من هم پراید هیدرولیک دارم چندماه بود فرمونش اذیت میکرد 10 تا نمایندگی بیشتر بردم 2 بارم بازش کردن ولی نفهمیدن از چندتا سایتهای تیونینگ و ... پرسیدم کسی نمیدونست دلیلش چیه 1روز سرپیچ تند جاده پیچ پیچید ما اومدیم بپیچیم فرمون ماشینمون نپیچید زدیم ترمز از شانسمون پدال ترمزمونم کنده شد خلاصه رفتیم توی خاکی شاسی و شیشه و تمام ماشین داغون شد بعد صافکاری و... بردیم نمایندگی دوباره چک کردن دیدن 2 پیچ که جعبه فرمون رو بسته نگه میداره به بدنه یکیش شل شده بوده از جا دررفته که باعث شده بوده لوله روغن هیدرولیک کنده بشه سرپیچ و فرمون کار نکنه-کلاچش هم نو گیرم نیومد خودم مجبور شدم بازش کنم با کلی دردسر چون باید از قربیل فرمون تا پایین کاملا باز میشد بعدشم جوشکاری کردیم انداختمش سرجاش ولی نامردا قبول نکردن سهل انگاری از خودشون بوده که پیچها شل بوده و این وسط 2 میلیون خرج ماشین شد:(
چقد بد شانسی آوردی شما ...
یاد آقوی همسایه افتادم
ماشین مدل چنده ؟
اگر گارانتی داره میشه جد پدر سایپا رو درآورد

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk

sssss_shiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
چقد بد شانسی آوردی شما ...
یاد آقوی همسایه افتادم
ماشین مدل چنده ؟
اگر گارانتی داره میشه جد پدر سایپا رو درآورد

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk
اره کاکو له له شدیم رفت:D
مدلش 86 بود صفر گرفتم ولی بعد 2 سال اینطور شد با 20000تا کارکرد باعث تعجب همه شده بود چطور شکسته
وقتی میگن نمیفهمیم مشکلش چیه اگر میخوی ببرش نمایندگی تهران نشون بده دیگه گارانتی کجا قبول میکنن؟
ماشین پژو 405 مدل 90 صفر گرفتم بعد 2 هفته جلوبندیش صدا داد بردم گارانتی چک کردن درستش کردن بعدش فهمیدم تمام قطعات اصلیش رو هم به اضافه کمکها باز کردن جنس درجه 2 انداختن کل جلوبندی ماشین از گارانتی خارج شد قبول نکردن کارخودشون بوده:(
کلا شرکتهای ایرانی افتضاح هستن در همه موارد

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
اره کاکو له له شدیم رفت:D
مدلش 86 بود صفر گرفتم ولی بعد 2 سال اینطور شد با 20000تا کارکرد باعث تعجب همه شده بود چطور شکسته
وقتی میگن نمیفهمیم مشکلش چیه اگر میخوی ببرش نمایندگی تهران نشون بده دیگه گارانتی کجا قبول میکنن؟
ماشین پژو 405 مدل 90 صفر گرفتم بعد 2 هفته جلوبندیش صدا داد بردم گارانتی چک کردن درستش کردن بعدش فهمیدم تمام قطعات اصلیش رو هم به اضافه کمکها باز کردن جنس درجه 2 انداختن کل جلوبندی ماشین از گارانتی خارج شد قبول نکردن کارخودشون بوده:(
کلا شرکتهای ایرانی افتضاح هستن در همه موارد

ا
الان دیدم شیراز هم زندگی میکنی
به جان خودم تو از فامیلای آقوی همساده ای
اینم از 405 شما !. کلا انگار تو ماشین داغونی :دی

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967

sssss_shiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اوه اوه :O جناب ۲میلیون فدای سرتون.همین که سالم هستید خدا رو شکر.اینجا ایران است...
نه بابا کجا سالمم؟3 تا انگشتم + ارنج دستم پلاتین گذاشتن
ا
الان دیدم شیراز هم زندگی میکنی
به جان خودم تو از فامیلای آقوی همساده ای
اینم از 405 شما !. کلا انگار تو ماشین داغونی :دی
اره داداش واقعا همینه وقتی 405 مدل 90تا 15000 کیلومتر رفتم یعنی کمترین استفاده اما تا حالا 2 بار استارت تعویض شده گارانتی باطری خراب بشه گارانتی بگن باطریشو نداریم برو نمایندگی دیگه که البته 8 تا نمایندگی هم نداشتن گفتن ازاد بخر-موتور برف پاک کن بسوزه واشر سرسیلندر الکی بدون هیچ دلیلی بسوزونه خرجش رو هم از خودت بگیرن ادم نمیدونه دیگه واقعا باید به شرکتها چی گفت بخدا ماشین شده مایه خنده اطرافیان از بس گارانتی میرم تازه میگن اینطور باشه ماشینتون به عنوان ماشین پرخرج گارانتیش باطل میشه میخوام بفروشم گاری بخرم خرجش کمتره ورشکستم کرده:(

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
نه بابا کجا سالمم؟3 تا انگشتم + ارنج دستم پلاتین گذاشتن

اره داداش واقعا همینه وقتی 405 مدل 90تا 15000 کیلومتر رفتم یعنی کمترین استفاده اما تا حالا 2 بار استارت تعویض شده گارانتی باطری خراب بشه گارانتی بگن باطریشو نداریم برو نمایندگی دیگه که البته 8 تا نمایندگی هم نداشتن گفتن ازاد بخر-موتور برف پاک کن بسوزه واشر سرسیلندر الکی بدون هیچ دلیلی بسوزونه خرجش رو هم از خودت بگیرن ادم نمیدونه دیگه واقعا باید به شرکتها چی گفت بخدا ماشین شده مایه خنده اطرافیان از بس گارانتی میرم تازه میگن اینطور باشه ماشینتون به عنوان ماشین پرخرج گارانتیش باطل میشه میخوام بفروشم گاری بخرم خرجش کمتره ورشکستم کرده:(
در این شرایط بهترین کار استفاده از خدمات کارت طلایی امداد خودرو ۳ ستاره هست.البته اگر شرایطش مثل قبل باشه.یکی از دوستان ۲۰۶ داشت.تصادف شدید کرد گیربکس ترکید.در اواسط تحریما و... بود که خودروسازها میگفتن قطعه اصلا نیست...
تمام ایران رو واسه گیربکس زیر و رو کردیم نبود.اما با امداد طلایی بالاخره گیربکس پیدا شد.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
آقا ما این 4 صفحه رو خوندیم کف خون قاطی کردیم :D
اینکه پدال کنده بشه یا فرمون کار نکنه تو ماشینای تولیدی دورافتاده ترین جزایر فیلیپین هم مشاهده نمیشه !
اینارو ادم میخونه میترسه پشت همچین ماشینی بشینه

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
آقا ما این 4 صفحه رو خوندیم کف خون قاطی کردیم :D
اینکه پدال کنده بشه یا فرمون کار نکنه تو ماشینای تولیدی دورافتاده ترین جزایر فیلیپین هم مشاهده نمیشه !
اینارو ادم میخونه میترسه پشت همچین ماشینی بشینه
سلام دوست من.به این تاپیک خوش امدید :‏)‏
بله رییس.خیلی عجیبه.من از وقتی این اتفاق افتاده واقعا با استرس ترمز میگیرم .

mahdi hosseini

Registered User
لایک‌ها
6
یکی از اقوام ما 42 تومن داده پرشیا صفر خریده.، روز دوم تو شهر با 50 تا سرعت زده رو ترمز ایر بگ اندازه یه ساندیس باد شده بعد آتیش گرفته!!! زده فک و لب و لباسشو سوزونده. بعد رفته نمایندگی گفتن آتش سوزیش به ما مربوط نیست، ایر بگم فعلا نداریم عوض کنیم!! جالبه 1.200 پول کارت طلایی هم ازش گرفتن!!!!!!!!!!!!!!

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
یکی از اقوام ما 42 تومن داده پرشیا صفر خریده.، روز دوم تو شهر با 50 تا سرعت زده رو ترمز ایر بگ اندازه یه ساندیس باد شده بعد آتیش گرفته!!! زده فک و لب و لباسشو سوزونده. بعد رفته نمایندگی گفتن آتش سوزیش به ما مربوط نیست، ایر بگم فعلا نداریم عوض کنیم!! جالبه 1.200 پول کارت طلایی هم ازش گرفتن!!!!!!!!!!!!!!
به به هر دم از این باغ بری میرسد...
از یه تاپیک ساده کم کم دیدیم چقدر مشکلات عجیب و غریب در بین ماشینهای تولیدی ما وجود داره.احتمالا ۶ ماه دیگه این تاپیک در دنیا بعنوان عجیبترین اتفاقات در خودرو شناخته میشه!!!!!!!!

sssss_shiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مورد بوده توی دست انداز ایربگ باز شده مهره گردنش مشکل زده بهم
تنها شرکتهای سایپا و ایران خودرو نیست که مشکل داره یکی از اقوام ماشین گریت وال پیش خرید کرد 8 ماه دیرتر از موعد مقرر تحویلش دادن تازه موقع تحویلش خسارت که بهش ندادن تازه بخاطر افزایش قیمت بازم ازش پول گرفتن وقتی هم بهش دادن معلوم شد سانروف و gps و سیستم صندلی برقی رو باز کردن دستش هم به هیچ جا بند نبود یکی از اینه هاش برقش قطع بود جمع نمیشد چراغ جلوش هفته اول سوخت اونقدر بلا سرش اومد که هر روز میرفت نمایندگی بیچاره از کار و زندگی افتاده بود تازه نمایندگی جواب نمیداد میگفت برو شکایت کن اونم با کلی ضرر فروختش درحالی که تنها 2000-3000 تا رفته بود:confused:
1 سر به سایت شرکت گریت وال بزنید مشکلاتشون رو بخونید میفهمید چی میگم:cool:

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
واقعا متاسفم برای صنعت خودرو. به تنها چیزی که فکر نمیکنیم مردممون هستن...

limoo447

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان با 18-19 چیزی میشه خرید ریو خوبه به نظرتون ؟

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
تفاوتای مگان 1600 معمولی مونتاژ با 2000 معمولی مونتاژ چیه؟!

Sent from my C2105 using Tapatalk

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
سلام دوستان .

خودرو تا 30 میلیون چی پیشنهاد میکنید ؟

نظر خودم روی رانا هست .

ehsanahmadi66

Registered User
لایک‌ها
43