• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
مرسی از تایپک خوبتون.هرکی از دوستان و آشنایان که میخان ماشین بگیرند بهشون توصیه می کنم صفر نگیرند و حتما یک سال کارکرد بگیرند تا تمامی خرجهاش شده باشه چون متاسفانه تمامی خودرو های داخلی از پراید گرفته تا ............... مثل هندونه سر بسته می مونه.
یه توصیه به دوستان حتما وقتی میخایین از نمایندگی ماشین صفر رو تحویل بگیرین با یه صافکار یا نقاش برین تا ماشین رنگ نداشته باشه,یکی از آشنایان ٢٠۶ صفر رو از نمایندگی تحویل گرفته بعد از یکی دو هفته که خواسته بفروشه نمایشگاهی بهش گفته کاپوت رنگ داره بنده خدا باور نکرده ماشین رو برده تشخیص رنگ و دیده بعله کاپوت رنگه هر کاری هم کرده نمایندگی قبول نکرده .

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
performance شاید بهتر باشه جنسیس اما در کل من تویوتا رو ترجیح میدم، تو درگ ریساشونم با اینکه جنسیس خیلی قوی تره موتورش فقط اولش خیلی جلو افتاد و بعد فاصله کم شد!
ضمناً توی تویوتا واقعاً فوق العادس!
اون تفاوت قیمتشون هم برای بادی کیته تا اونجایی که میدونم

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
سلام من میخوام تا سقف 50 میلیون هزینه کنم چی بخرم؟؟؟ فقط میخوام در اولویت صفر باشه ماشین.
شرمنده اگه بد جا تاپیک زدم چون در مورد ماشین هست اینجا زدم فوری هست این هفته میخوام بگیرم
pars elx

m_ah19

Registered User
لایک‌ها
23

m_ah19

Registered User
لایک‌ها
23
با سلام به همه دوستان عزیز .
با توجه به اینکه منطقه وسیعی از خوزستان به به صورت منطقه آزاد شده ورود خودروهای خارجی بسیار مرسوم شده و اکثر از قیمت های خودرو ها و شرایط ورود اون بی خبر هستند از ادرس زیر میتونید اطلاعاتی رو کسب کنید . سوالی هم داشتید هم اینجا یا تو وب سایت در خدمت هستیم

http://arvandplak.ir/

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
قیمت هایی که زدید ، مثلا برای کیا مال چه موقع هستند؟
خودتون هم میارید ؟
جریان چیه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

m_ah19

Registered User
لایک‌ها
23
سلام همشهری قیمت های امروز امارت هست ، البته قیمت روز در امارت معنی نداره :D همیشه قیمت ثابته فقط قیمت درهم ما بالا پایین میشه که اونم اطلاع رسانی میشه

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
سلام همشهری قیمت های امروز امارت هست ، البته قیمت روز در امارت معنی نداره :D همیشه قیمت ثابته فقط قیمت درهم ما بالا پایین میشه که اونم اطلاع رسانی میشه
پ خ دادم

Sent from my iPhone using Tapatalk

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
دادا جسارتا چه کاره هستی که میخوای ماشین وارد کنی ؟:D دولتی هستی 3پاهی هستی کوجایی هستی؟

میخوای وارد کنی یا گذر موقت بیاری؟

این لینکی هم که گذاشتید بره منطقه آزاده باووو

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
سلام
دوستان می رم سر اصل مطلب.........می خوام بدونم چه طور می شه ماشین وارد کرد.........لطفا کلی نگید ..........یعنی از کدوم کشور.....گمرک چی کار کنم.....خلاصه همه چی
ممنون

باید یه چیز تنگ داشته باشی . تمام .

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
سلام دوست عزيز مدل هاي زير ٣-٤ سال پيش هم ميتونيد بياريد ؟
مزدا 3 2014 چند ميتونيد بياريد كاراي ترخيص رو خودم انجام ميدم

m_ah19

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوست عزیز من وارد کننده نیستم من فقط وب سایت رو برای اطلاع رسانی راه اندازی کردم . البته بخشی رو به زودی در بخش وارد کنندگان معتبر هم به سایت اضافه میشه البته الان تعدادی ماشین برای فروش به ما پیشنهاد دادن در قسمت نظرات سایت ماشین مورد نظری یا محدوده رو بنویسید بهتون پیشنهاد خودرو با قیمت های مختلف میکنیم .

http://arvandplak.ir

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
سايت خوبيه
فكنم واردات از كويت ارزونتر دربياد هم به علت نزديكي به بندرخرمشهر و هم اينكه كويت خودرو هاي لوكس بيشتري داره و قدرت خريد بالاتره و به نسبت كيفيت خودرو ها بالاتره و ارزونتر

Sent from my iPad using Tapatalk HD

m_ah19

Registered User
لایک‌ها
23

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
دادا اینا بره افرادــــــــه کلفت گردنی ـه که تو اروند سکونت+بیزینس دارن! نه دیگرون!

بالا