دوست عزيز بنظر من بهترين گزينه l90 از نظر فني و استهلاك و... از 405 , 206 بهتره و كم خرجتره و موتور بروزي داره فقط اگه بتوني با قيافش كناربياي كه اونن سليقه اي هستش.سلام دوستان مدتیه قصد خرید ماشین نو دارم و اکثر اوقات 405 GLX داشتم و همیشه راضی بودم ازش حال دوباره میخوام ماشین بگیرم به نظر شما بین این دو کدوم قدرت و پایداری بهتری داره ؟
مصرف سوختشون چقدر اختلاف داره ؟
چه ملاک های برتری میبینید ؟
سپاس از توجه شما
l90 به نظر من خیلی از این دو سرتره ولی متاسفانه قیافه ای نداره به همین دلیله که زیاد ازش خوشم نمیاددوست عزيز بنظر من بهترين گزينه l90 از نظر فني و استهلاك و... از 405 , 206 بهتره و كم خرجتره و موتور بروزي داره فقط اگه بتوني با قيافش كناربياي كه اونن سليقه اي هستش.
206 ماشين خوبيه ولي خيلي دنگ و فنگ و ادا اطفار زيادي داره و مخصوصا به گرما اينا هم حساسه (مخصوصا كه جنوبي )، لوازم و خرجش هم اگه به خرج بيوفته حسابي استادت ميكنه.
405 هم كه خودتون داشتيد.
405 خوبه و از چندوچوندش خودتون باخبريدl90 به نظر من خیلی از این دو سرتره ولی متاسفانه قیافه ای نداره به همین دلیله که زیاد ازش خوشم نمیاد
پس رای شما بر 405 هست ؟
با توضیحات شما موافقم و قبول دارم فقط یک نکته ای هست من به تعادل ماشین خیلی نیاز دارم چون سرکارم با سرعت و پیچ ها هست آیا V8 به اندازه کافی تعادل داره ؟ شنیدم تعادلش پایینهمشکل داغ کردن رو تمام مدل های 206 داره. و اصلا به گفته یک نمایندگی پارامتر بالا/پایین بودن آمپر برای 206 بالاتر از بقیه ماشین هاست. میگفت آمپر نصفه برای 206 نرمال هست.
اما همین نصف برای مثلا ماکسیما فاجعه هست. اینو میشه حل کرد و مشکل خاصی نیست. چون من خودم این مشکل رو داشتم و حل شده به مرور زمان وقتی چند تا مکانیک وارد ببرید چک میکنه دقیقا دمای زیاد (و نه آمپر) از چیه و حل میکنه. فوقش با 100 200 تومن.
نه نمایندگی قبول نمیکنه و همونطور که میدونید کار خاصی هم نمیکنند در این اوضاع...
اگر اصرار به صفر بودن خودرو نداشته باشی خیلی بهتره. یعنی یک ماشین کارکرده اما نو بگیر مثلا مدل 92... اگرچه با همه این تفاسیر نسبت به 405 بهتره. من در طول سال شاید یکبار گذرم به مکانیک بیوفته که هر ایرادی بوجود اومده اشکال از کم کاری یا بی توجهی من به ماشین بوده و فشار زیاد بهش.
در کل 206 اگر سالم و خوب باشه به نظر من کم دردسرترین ماشین برای خیابان ها و جاده های ایرانه. کوچیک اما تیزه. اگر اون مشکل دما (که همیشگی هم نیست و علت داره) برای شهر تون حل کنید انتخاب خوبیه.
و در نهایت اینکه پول به صفر کیلومتر نده که بعد دو سه سال ضررمیکنی (با شرایط نامشخص قیمت گذاری ماشین در ایران که ثبات نداره فکر کنم؟!)
دوست عزیز موتور تی یو 5 روی 206 کلا موتور گرمیه. یعنی تو حالت عادی میانگین دما بالا تر از 405 هست که مسلما طبیعیه و برای همین طراحی شده و توی دمای بالا راندمان بهتری داره.با توضیحات شما موافقم و قبول دارم فقط یک نکته ای هست من به تعادل ماشین خیلی نیاز دارم چون سرکارم با سرعت و پیچ ها هست آیا V8 به اندازه کافی تعادل داره ؟ شنیدم تعادلش پایینه
تیپ 2 رو که داشتم خیلی بد بود از لحاظ تعادل ..البته اون برا سال 90 بود
کارکرده مدل 92 خیلی کم پیدا میشه درسته ؟
اولویت رانندگی جاده و سگ جونی هستدوست عزیز موتور تی یو 5 روی 206 کلا موتور گرمیه. یعنی تو حالت عادی میانگین دما بالا تر از 405 هست که مسلما طبیعیه و برای همین طراحی شده و توی دمای بالا راندمان بهتری داره.
بعنوان کسی که تجربه طولانی مدت هردو رو داشته بهت میگم که اگه ماشین شهری و رانندگی معمولی میخوای 206 ولی اگه ماشین جاده میخوای و رانندگی سریع و سگ جونی جاده حتی در خرید خانواده 405 بجز سمند شک هم نکن.
توی جاده 405 یه سر و گردن از بقیه ماشینای قابل مقایسه سرتره.
انصافا ماشین جاده ست این 405. یه دونه مدل 85 دارم از صفر ماشین عمومی خانواده بوده. هرکی سوار شه. تا همین الان هر وقت اومدم بفروشمش صد کیلومتر تو جاده که رانندگی کردم واقعا پشیمون شدم. لامصب اصلا ساخته شده که تو جاده راه بره. سگ جونی هم فقط به اب و روغنش برس یه عمر سوار شو. ( واسه من اینجوری بوده اگرچه رضایت از مدل های ۸۸ به بالا خیلی پایینه).اولویت رانندگی جاده و سگ جونی هست
مصرف سوختشون چقدر فرق داره به نظرتون ؟
شما اولين نفري كه ميگي ٢٠٦ كم دردسرترين ماشينه !!مشکل داغ کردن رو تمام مدل های 206 داره. و اصلا به گفته یک نمایندگی پارامتر بالا/پایین بودن آمپر برای 206 بالاتر از بقیه ماشین هاست. میگفت آمپر نصفه برای 206 نرمال هست.
اما همین نصف برای مثلا ماکسیما فاجعه هست. اینو میشه حل کرد و مشکل خاصی نیست. چون من خودم این مشکل رو داشتم و حل شده به مرور زمان وقتی چند تا مکانیک وارد ببرید چک میکنه دقیقا دمای زیاد (و نه آمپر) از چیه و حل میکنه. فوقش با 100 200 تومن.
نه نمایندگی قبول نمیکنه و همونطور که میدونید کار خاصی هم نمیکنند در این اوضاع...
اگر اصرار به صفر بودن خودرو نداشته باشی خیلی بهتره. یعنی یک ماشین کارکرده اما نو بگیر مثلا مدل 92... اگرچه با همه این تفاسیر نسبت به 405 بهتره. من در طول سال شاید یکبار گذرم به مکانیک بیوفته که هر ایرادی بوجود اومده اشکال از کم کاری یا بی توجهی من به ماشین بوده و فشار زیاد بهش.
در کل 206 اگر سالم و خوب باشه به نظر من کم دردسرترین ماشین برای خیابان ها و جاده های ایرانه. کوچیک اما تیزه. اگر اون مشکل دما (که همیشگی هم نیست و علت داره) برای شهر تون حل کنید انتخاب خوبیه.
و در نهایت اینکه پول به صفر کیلومتر نده که بعد دو سه سال ضررمیکنی (با شرایط نامشخص قیمت گذاری ماشین در ایران که ثبات نداره فکر کنم؟!)
داداش ال ٩٠ بگيراولویت رانندگی جاده و سگ جونی هست
مصرف سوختشون چقدر فرق داره به نظرتون ؟
ال نود از بقیه بهتره از بیشتر جهات.دوستان من میخوام تو تو این یکی دو هفته ماشین بگیرم اومدم یه مشاوره هم از شما بگیرم
نظرم بیشتر رو این چند مدله شما کدومو بیشتر پیشنهاد میکنید. از همه نظر
لیفان ۶۲۰
ال ۹۰ ای ۲ ایران خودرو
رانا